pondělí 23. července 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Ve Francii

propustili teroristu Djamela Beghala a deportovali do Alžíru. Dotyčný pán se podílel na přípravách teroristických útoků v Paříži v roce 2015.

Francouzský soud

odmítl žalobu pozůstalých po obětech islámistického teroristického útoku v Bataclanu, protože se prý stát nedopustil žádných pochybení, která by útok způsobila nebo usnadnila. Přitom těch byla celá řada (včetně nezapojení speciální jednotky, která byla náhodně v blízkosti teroristického útoku a měla lepší výzbroj i výcvik než policisté).
Doufejme, že naroste počet naštvaných občanů, volících antisystémové strany, protože nic jiného se s tímto dělat nedá.

Islámský stát

zaútočil na letiště u Kábulu a zavraždil čtrnáct lidí.

Egypt

odmítá soudit vraha české rekreantky v letovisku Hurghada a odmítá také vyplatit pozůstalým odškodné. Terorista je údajně nesvéprávný. Kdo tomu věří, ať si napíše na čelo "BLBEC".

Američané

chtějí vést proti Íránu takovou kampaň, která by vyvolala ve státě nepokoje. Faktem je, že část Íránského obyvatelstva se radikalizuje a na některých demonstracích je dokonce slyšet volání po návratu šáha (syn svrženého panovníka žije v exilu).

Imigrace

Italové

mručeli na Babiše z důvodu jeho odmítnutí přijmout imigranty.
Je to sice ošklivé, ale řešení není v rozmísťování imigrantů po EU, až se zhroutí jako celek, ale v ucpání děr do EU, jimiž imigranti proudí, a odlifrování oněch cca 90+ %, kteří nemají nárok na azyl. Teprve potom se můžeme bavit o pomoci s tím zbytkem. Pokud totiž budou přerozdělováni nyní, dojde jen k zametení problému pod koberec a k nutnosti ho řešit později za podstatně horších podmínek.

U "Severního Kypru"

(= jeho Tureckem okupované části) ztroskotala loď s cca 160 imigranty a nejméně 30 se jich utopilo.

"Kam s nimi"

řeší posádka Tuniské nákladní lodě, která zachránila 40 migrantů na moři.

Imigranti

přecházejí do ilegality, pokud jejich žádost o azyl či trvalý pobyt dopadne špatně.

Soudruh

ministr Blok z Nizozemí blekotal o tom, že "imigranty s jinou barvou pleti by ve Varšavě nebo Praze zbili". Ukázal názorně míru idiocie a předsudků, jakými trpí obyvatelé starých států EU.
Negativně reagovala řada českých politiků.

Židovský pár,

identifikovatelný podle jarmulky na hlavě muže, byl zbit islámským útočníkem ve Vídni.

Islamista

z Íránu řádil kuchyňským nožem v autobuse MHD ve městě Lübeck. Podařilo se ho zadržet. Zranil deset lidí, z toho až tři těžce.
Faktem je, že v Německu je držení kuchyňských nožů trestné a zcela běžně jsou např. nože na chleba zabavovány turistům, projíždějícím tímto státem. Případ ukazuje, mimo zrůdné agresivity muslimů, i to, jak je takto šíleně odzbrojená společnost snadno zranitelná.

Asi 25000 lidí,

vesměs imigrantů, protestovalo v Mnichově proti restrikcím vůči migraci, prosazovaným CSU.

Obecné

EU

se z "nejasných" důvodů snaží získat výjimku ze sankcí USA proti islámistickému Íránu, pracujícímu na výrobě jaderné bomby.

Neomarxisté blekotali,

že "zlí rasističtí policisté v Chicagu svévolně zastřelili neozbrojeného černocha". Pak se ukázalo, že vše bylo jinak (asi jako ve známé anekdotě, kdy coby švédský pornografický film "Dala baba vojákovi" byl "omylem" avizován sovětský panoramatický film "Balada o vojákovi"). Černoch byl ozbrojen, před policií utíkal a ta se ho, zcela v souladu s platnými zákony, snažila zastavit střelbou.

Novičok,

který podruhé atakoval (a tentokrát s jednou fatální obětí) obyvatele Velké Británie, byl údajně v lahvičce od parfému.
Putin zpřístupnil město Šichany, kde se údajně novičoky vyráběly.

Slovenský

generální prokurátor přiznal, že slovenská policie pochybila při vyšetřování zavraždění novináře Kuciaka. Policie pracovala jen s verzí marxistických aktivistů a skutečný vrah jim patrně buď frnknul nebo dobře zametl stopy.
Slovenská policie se nyní bude (snad) snažit, aby zjistila objednavatele této vraždy.

"Vzbouřené prciny",

které narušily finále MS ve fotbale, půjdou sedět. Dobře jim tak.
Téměř současně rozhodl Štrasburský soud, že třem členkám této skupiny byly v roce 2012 porušena jejich lidská práva. Problém vidím v tom, že v řadě západních států (ale i např. u nás) by byly odsouzeny zrovna tak a možná i na delší dobu.

EU

sepsala s Japonskem smlouvu o volném obchodu. Lze očekávat, že bude pro nás nevýhodná.

Rezignoval

další ministr, Petr Krčál, a prakticky ze stejného důvodu jako ministryně Malá.

Dolní Rakousko

hodlá registrovat lidi, kteří nakupují maso rituálně poražených zvířat. Podporují to SPÖ i FPÖ.
Rakousko také začalo pracovat na zrušení možnosti skládat zkoušky na řidičský průkaz v turečtině.

Při příležitosti

nedožitých stých narozenin "hrdiny" Nelsona Mandely si slušní lidé připomenul, že to byl bezcenný terorista a jeho manželka byla sadistická teroristická zrůda, vyžívající se v bestiálním mučení bezbranných obětí. Takoví lidé by se měli včas a naprosto nemilosrdně likvidovat. JAR to neudělala a nyní je z ní upadající stát třetího světa s nulovou perspektivou do budoucnosti.
Vláda Mandelových následníků vedla k těžké krizi zásobování JAR vodou, kterou nyní chtějí bílí vyřešit transportem ledovců, které odplouvají od Antarktidy.

Připomenuli jsme si

sté výročí zavraždění carské rodiny bolševiky. Lze při tom konstatovat, že k jejich zavraždění nebyl žádný racionální důvod, protože nástupník trůnu měl hemofilii, s níž se tehdy nemocní nedožívali puberty, a dcery (i jejich případní manželé) byly podle tehdejšího v Rusku platného práva vyřazeny z dědictví trůnu. Dynastie Romanovců by tedy skončila tak jako tak.

Němečtí řidiči

(resp. majitelé) elektromobilů Tesla mají vrátit ekodotaci, protože tato auta jsou údajně "příliš luxusní". Zcela jistě to popularitu zelených a jimi způsobovaného křivení cen nezvýší.

Trump

se nechal slyšet, že za zasahování do voleb v USA nese osobní zodpovědnost přímo V. Putin. Na druhé straně je ovšem známo, že Rusko zasahovalo do US voleb i dříve (podpora Obamy) a na třetí straně i to, že USA běžně zasahují do voleb v jednotlivých státech po celém světě.

Izrael

schválil rasistický zákon, podle něhož je výlučně židovským státem. Navíc zrušil postavení arabštiny jako úředního jazyka.

Krnáčové

se na poslední chvíli podařilo prosadit změny kritérií novostaveb, protože zrušila hodnotu prosluněnosti stávajících bytů, která může být novou výstavbou ohrožena. Developerům to umožní prakticky neomezeně zahušťovat výstavbu a likvidovat kvalitu stávajících bytů.
Doufejme, že se to promítne do výsledků ANO v Praze o podzimních volbách.

Babiš

se nechal slyšet, že EU potřebuje změnu. To víme všichni, za problém ovšem ti rozumější považuji fakt, že EU reformovat nelze.

Ekofašistické hnutí

Žít Brno se nechalo slyšet, že by do Brna přijalo desítky migrantů. Doufejme, že na podzim propadne a nevyjde jim ani maskirovka za Piráty. Navíc se toto hnutí podepsalo na chystaném zneprůjezdnění centra a rozsáhlých zákazech vjezdu i parkování. Šílená představa těchto ekomagorů je např. to, že pokud člověk čeká balík, měl by pro doručovatele sám vyřídit výjimku ze zákazu vjezdu.
Prostě je třeba tyto zrůdy vykopat z jakéhokoli postu, na němž by mohli o čemkoli rozhodovat.

MMF

spočítal, že Brexit bez dohody (o který zuřivě usiluje bruselská věrchuška) přijde členské státy EU na pět a půl bilionu Kč (+- při současném kurzu).
Velká Británie navíc hrozí, že nezaplatí své "dluhy" (= různé poplatky, vypočtené do šustrsontágu, kdy už bude GB z EU dávno venku, ale "EU s nimi počítá"), pokud bruselská věrchuška vytvoří "tvrdý brexit".

Poslanci

odmítli šílenost, vymyšlenou neomarxisty, podle níž by měly mateřské školky přijímat dvouleté děti.

Trump

se vyjádřil, že je ochoten zahájit "totální obchodní válku" s Čínou.

Jakýsi

"profesor Lukeš" z USA pindal neomarxistické bláboly v pořadu Události, komentáře a střetl se tam s daleko seriózněji vystupujícím a argumentujícím poradcem expresidenta Klause Jaklem.

Velice důležité!

Ministr zemědělství Toman chytá audit tzv. "církevních restitucí", pokud se týkaly zemědělské půdy. Je všeoběcně známo, že církve, a zejména ŘKC, "zrestituovaly" řadu pozemků, které církvím nepatřily nikdy, případně o ně byly připraveny již dávno před komunisty (za Josefa II, za První republiky apod.). Měl by se v tom tedy udělat jasný pořádek.
Klerofašistická opozice (jak jinak) zuřivě nesouhlasí.
IMHO je to poslední možnost ČSSD se zachránit před pádem pod 5 % hlasů.

V ČR

se objevil lék Kalydeco, který pomáhá lidem, postiženým cystickou fibrózou "keltského" typu (= varianta tohoto genetického onemocnění, vyskytující se u obyvatelstva, mezi jehož předky patří i Keltové). Lék je drahý a pojišťovny ho hradí jen do 6 let věku, přestože umožňuje pacientům téměř normální život a není za něj náhrada. Raději budou neomarxisté cpát peníze do imigrantů.

2 komentáře:

  1. Škoda, že tak aktivně brojíte proti křesťanům. Tím se stáváte pomocníkem muslimů:
    http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-nasi-vizi-je-islamsky-stat-dla-/p_zahranici.aspx?c=A180723_205452_p_zahranici_wag
    Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém je v tom, že křesťané (a zejména církevní špičky) s islamisty totálně kolaborují (a dělali to na okupovaných územích Evropy od středověku - i reconquista na Pyrenejském poloostrově se rozběhla proti jednoznačně vyjádřené vůli církevních špiček). A soudruh František se opakovaně vyjádřil ve prospěch džihádistických imigrantů (naposled někdy včera či předevčírem).
      S jednotlivými křesťany jistě spolupracovat lze, ale s církvemi jako organizačními celky by spolupráce na obraně Evropy proti muslimům byla silně kontraproduktivní.

      Vymazat