sobota 14. září 2024

Raději volit ďábla ...

Ke snaze démonizovat Okamurovu SPD se přidává kde kdo. Všichni produkují výhružné řeči, co všechno špatného by se stalo, pokud by tato strana, tak "hrůzně" se presentující na Václavském náměstí v Praze, dostala do parlamentu, nebo, nedej pánbu, k moci. Zdá se však, že to nějak nezabírá.

Voliči Okamury

SPD má zcela jistě jakési "tvrdé jádro" voličů, které mohlo být do jisté míry oslabeno vznikem protestní dvoukoalice Motoristů a Přísahy, na což Okamura racionálně zareagoval připojením stran Pro a Svobodní ke stávající dvoukoalici SPD a Trikolóry, která sice ve volbách do parlamentu EU neuspěla, ale nějaké hlasy má a lze předpokládat, že většina z nich jsou hlasy natolik protestní, že jim spojení s ostatními dvěma členy nebude vadit.
Poté, pochopitelně, má Okamura potenciál i se svými koaličními partnery získat hlasy těch protestních voličů, u nichž teprve nyní narůstá nespokojenost se současnou politikou vlády Pětikoalice a současně, protože ta vláda jen otrocky provádí "převodní páku" (jak to známe my starší z dob socialismu) Evropské Unii. Ta je primárním zdrojem prakticky veškerého hnusu a brajglu na naší politické scéně i v okolních státech.
Pokud máme drahé energie, zavírají se továrny s mnoho desítek (i stovek) let existující tradicí, pokud zdražuje zboží na krámských pultech a naopak klesá reálná hodnota toho, co si vyděláme, nebo dostáváme od státu jako sociální peníze, pokud nejsou léky a některé další zboží, nefunguje státní správa, přičemž je sama přeplněna masami úředníků, kteří jen dělají samé nesmysly, za to vše primárně může EU.
EU, která má v současnosti nejantiekologičtější složení parlamentu, ale současně program nejvíce nabitý bezcennými ekobláboly a klimanesmysly, jimž věří opravdu jen lidé ducha hluboce podprůměrného. I lidem ducha jen průměrného začínají docházet důsledky těchto nesmyslů pro jejich životy. Proto ostatně ekostrany při volbách do parlamentu EU prakticky ve všech jejích členských státech silně oslabily.
A z těchto důvodů zcela jistě nabývá na atraktivitě strana, která má v programu referendum o případném odchodu z EU. MMCH, EU stejně padne, jako padlo Rakousko - Uhersko v roce 1918 i jako padl "tábor míru a socialismu" v roce 1989, tento pád je prakticky neodvratný. Ten pád mohl odvrátit obrat politiky evropské věrchušky o 180 stupňů jako reakce na jejich volební porážku, a to se nestalo, byly spíš "přitvrzeny" antidemokratické prvky řízení EU, takže reakce voličů je naprosto logická a správná.

Příčiny

Příčiny posilování protestních stran a oslabování těch alespoň nejradikálnějších hlupců a škůdců, jsou tedy jasné: Stále více se rýsuje krach zvráceností, které prosazují progresivistické, liberální a ekologické strany (včetně stran tyto zrůdnosti v různé míře kombinujících).
Stále více je jasné, že ono ekology vybájené 15 minutové město, v němž by občané měli vše dostupné (školu, pracoviště, všechny obchody, veškerou "kulturu", hřbitov ...) na vzdálenost 15 minutové chůze od domova, nebude nic jiného než jakýsi zelený koncentrák, v němž může nakonec dojít i na nějaké plynové komory; tedy, pokud nebude postačovat "poctivá ruční práce", jaká stačila Pol Potovi, velkému vzoru radikální části našich ekologů a liberálů (minimálně těch), na vyvraždění několika milionů obyvatel státu během tří let, čímž předstihli efektivitu většiny nacistických továren na smrt. A pokud od té největší, Osvětimi, oddělíme a budeme zvlášť počítat dceřinné a jiné přidružené tábory, tak bude za Pol Potem a spol. zaostávat i tato největší nacistická zrůdnost.
Stále jasnější je i to, že bez funkčních automobilů (což rozhodně není totožné s elektromobily) nebude k dispozici ani možnost pracovat v místě vzdálenějším od domova (o práci např. v okresním městě a bydlení v nedaleké vesnici, což je dnes mimo území největších měst docela častý jev, to platí tím více). A stále více lidem, kteří takto dojíždějí za prací, studiem či z jiných důvodů, to dochází.
Majitelům nemovitostí je jasné, že povinné a zcela nesmyslné zateplování, které navíc může ohrozit konstrukční prvky starší výstavby (i stavby ještě ze dvouletky a první pětiletky), aniž by přineslo cokoli užitečného, je jen a jen korupční nesmysl, na kterém pár gaunerů vydělá a zbytek občanů bude tratit. A je jim jasné, že tažení proti uhlí, plynu, biomase a dalším topným médiím je má dotlačit k topení uměle na několikanásobek předraženou elektřinou, která navíc, v důsledku státní / eurounijní preference nesmyslných a nefunkčních OZE, nebude.
Odborně vzdělaní lidé nacházejí spoustu nesmyslů v oblastech své kompetence u aktivit vlády i EU a postupně už odmítají konzumaci Těšínských jablíček, při chroustání vytvářejících naději, že v jiných oborech, kterým oni nerozumějí, je to vyváženo zlepšením. Kdo má lepší všeobecný přehled, tak mu to samé musí být jasné v souvislosti s konfrontací poměrů ve více oborech.
Ekonomicky vzdělaní lidé začínají stále více chápat, že údajné ekonomické úspěchy EU, a zejména její ekologické politiky, jsou výsledkem spíše kreativního účetnictví než ekonomická reality.
Stále více lidí je znepokojeno imigrační politikou EU i tím, jak se k této problematice staví i naše vláda. Nadšený podpis imigračního paktu je jistě něco, co pětikoalici nenažene hlasy ani v lokálních volbách v Horní Dolní s deseti stálými obyvateli.

Reakce

Pětikoaliční soudruzi a soudružky se snaží na opoziční či mimoparlamentní strany reagovat jejich systematickou dehonestací a přisuzováním jim pokud možno co nejodpudivějších vlastností. Blekotají o rasizmu, narušování lidských práv (např. ilegálních imigrantů a zločinců) a zaklínají se vzory z řad států EU.
V těch to ovšem začíná vřít také, jako ostatně i v sousedním Německu, a stávající problémy těchto států jasně ukazují, že tamní režimy jsou všechno možné, ale nikoli úspěšné a přínosné pro občany těchto států. Což je, přes veškeré snahy o cenzuru pokud možno všech informačních zdrojů, stále více patrné v téměř všech státech EU, tedy i u nás.
Vzorem pro nás může být Maďarsko, které si, přes zuřivý odpor struktur EU, udržuje demokratický režim, pro který jsou občané na prvním místě jeho snah. Vzorem může být i Slovensko, které se zbavilo fašistoidních progresivistů a nenechalo si vnutit "vagináky" a "penisačky", což byl program strany Progresívne Slovensko. A ustáli i atentát na premiéra, řízený opoziční lůzou. A to přesto, že proti vládám uvedených států vedou naši provládní pseudonovináři neustálý boj pomocí lží a desinformací.
Doufejme, že lidé se, v důsledku lží a blábolů celé vládní koalice, stávají stále více otrlými a schopnými odmítat to, co se jim předkládá ke věření s tím, že je to jakýmsi způsobem má odradit od volby opozice a smířit je se lživou představou, že pětikoalice je menší zlo. Doufejme, že dostatečně velkému počtu voličů dojde, že skutečné zlo jsou strany pětikoalice, napojené na ideologickou manufakturu EU, snažící se zavést co nejvíce zla do politiky členských zemí.
Jsem toho názoru, že kdo si alespoň z větší části uvědomuje infernalitu současné situace, jak v EU pod vládou antidemokratické EK, tak i v tomto státě, pod vládou pětikoalice, bude volit raději ďábla, pokud bude mít naději, že nás z této žumpy nějakým způsobem vytáhne, jako jsme byli v roce 1989 vytažení ze žumpy bolševické. Ostatně, to má navodit i název tohoto postu.
Dokážu si představit i to, že část lidí bude raději volit rovnou toho ďábla, než méně kompetentního čerta, který by do něj vkládané naděje nemusel zcela splnit. Což je ovšem důsledkem právě oné zmíněné infernality současné situace v tomto státě, než nějaké zlé vůle jeho obyvatel.
Dokážu si představit i to, že případný policejně - justiční zákrok proti agitaci SPD na Václaváku povede leda k odsouzení státní moci příznivci opozice a bude v podstatě jen jakýmsi hašením požáru benzínem.

"Naše" drahá pětikoalice si sama vytvořila situaci, v níž přestávají fungovat progresivisticko liberálně demokratické hámotiny, zaměřené proti opozičním stranám. Z tohoto důvodu pak dochází i k tomu, že její propaganda u části občanů, podporujících opozici, selhává a sebezuřivější odsudky jejích stran, včetně konkrétní předvolební agitace, se míjejí s očekávaným výsledkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat