neděle 29. října 2017

Kvílení ultralevičáků

Veliký kvil se ozývá po českých luzích a hájích. Někteří z těch, kdo k tomu přispívají, si mnoho nezadají s nešťastnou Viktorkou z Babičky. Ta ovšem byla duševně chorá.

Rozdíl mezi demokraty a antidemokraty

Demokrat po volbách srazí kufry a přijme výsledek, včetně gratulace vítězům. Pokud tedy nejsou volby viditelně pochybné či přímo zfalšované.
Antidemokrat půjde demonstrovat s plackou "vítěz voleb není můj ..." (račte dosadit to, co se zrovna volilo). A vyhlašuje programy občanské neposlušnosti a hledá cestičky, jak vůli voličů nějak obejít a většinu z nich, která hlasovala "nesprávně" nějak ojebat (méně expresívní slovo pro daný pojem snad ani neexistuje).
Antidemokraté nyní kvílejí nad výsledkem našich parlamentních voleb, protože dopadly podle nich "špatně". Vyhrály (s výjimkou ODS) především antisystémové strany, čímž voliči dali jasně najevo, co si myslí o tom, kam "prosystémové" strany zemi vedou.
Asi "nejhorší" na tom je, že totálně selhala manipulace pomocí "předvolebních průzkumů", "dokazujících", že hlasy pro Okamuru nebo Piráty propadnou, a stejně dopadlo i účelové obvinění Babiše z dotačního podvodu a "korunových dluhopisů". Výsledek voleb jasně ukázal, že předvolební hrátky "demokratických" sil nejsou nic jiného než podvod. Potěšující na druhé straně je skutečnost, že se protestní voliči dokázali stáhnout a zacílit na tři strany - jedna skupina podpořila Babiše a Okamuru, druhá (kritizující odlišné věci a jevy) Piráty.
Pro mě speciálně je potěšující vystavení Pirátů do reflektorů pozornosti, protože v jejich světle se pravděpodobně rychle ukáže jejich nekompetentnost a zejména ideologické souznění se zelenými a podobnými ultralevicovými politickými proudy.

Vzorový kvil

Přímo vzorně a mnohohlasně kvílejí Britské listy, což je neklamnou známkou pozitivního posunu v politice. Za všechny (do této kategorie patří i "rozhovory s osobnostmi", vystavené BL na youtube) si dovolím citovat nářek Karla Dolejšího, kterému se zjevně totálně zhroutila bublina, v níž se nacházel a jejíž neprůhledené stěny ho udržovaly v iluzi, že Česko půjde cestou ultralevicově fašistoidních fantasmagorií, které se zjevnými sympatiemi prosazuje, případně zůstane na cestě k tomuto ideálu, kterou vytýčily v minulém volebním období "liberální a demokratické" strany.
Nyní se snaží co nejvíce vítěze voleb dehonestovat, a s nimi pochopitelně i ty, kteří hlasovali "nesprávně".
Jeho kvil víceméně jasně říká, že volby dopadnou "správně" jen tehdy, budou-li voliči donuceni (nebo zmanipulováni) volit "správně", jak tomu bylo za časů komunistické totality (která ovšem, podle "světových odborníků", agitačně citovaných Britskými listy, "žádnou totalitou nebyla").
Je velice dobré, že se rozhořčení totalitáři takto veřejně odkopávají. Jejich kvil je třeba sledovat a archivovat, protože nyní, plní emocí z prohry, která jen "o fous" není prohrou totální, verbalizují názory, které by s rozmyslem takto explicitně nepředváděli.

Co máme dělat?

Je zapotřebí toto hemžení odpornosti bedlivě sledovat, a to jak ve standardním webovém prostoru, tak i na sociálních sítích, bez ohledu na pocit blivna, které v normálním člověku vyvolává. Jde totiž o to, že se tito lidé zcela jistě pokusí nějakým způsobem zvrátit demokratické směřování země, asi jako Klement Gottwald fedroval protistátní puč, protože volební průzkumy (tenkrát ještě jakžtakž seriózní) ukazovaly, že v následujících volbách silně ztratí hlasy (lidí, které komunistická praxe, byť zastřešená a zmírněná formálně demokratickou poválečnou ČSR, odpudila).
Přes veškerý odpor, který tito lidé v normálním, demokraticky orientovaném, člověku musejí vyvolat, jim musíme věnovat pozornost.
Zcela jistě poslední slovo neřekli ani Piráti, z nichž minimálně část spolupracuje s ultralevicí, včetně explicitně zločineckých skupiny typu ANTIFA, která je na mezinárodním seznamu teroristických organizací a v Česku by jí vůbec neměla být umožněna legální existence.
Jejich výroky, hlášky i komentáře, jak jsem uvedl, je třeba sledovat a archivovat. protože mnohé z nich "záhadně" zmizí z internetových archivů, jakmile emoce pominou. Bude třeba je vytáhnout na světlo přinejmenším s volbou presidenta (pokud se dříve parlament nedohrabe k předčasným volbám).
Další věcí je, že bude nutné velice dobře sledovat různé "projevy občanské neposlušnosti" a jiné podobné akce, mající za cíl zvrácení výsledku řádných a platných voleb. A nejen sledovat, ale i aktivně narušovat. Je na nás, aby nám antidemokratická menšina, která nedokázala dostat např. zelené ani na 1,5 procenta hlasů, což je práh státní podpory za hlas, diktovala věci které jsou v jasném rozporu s vůlí většiny občanů.
Pakliže patová situace v poslanecké sněmovně povede k předčasným volbám, bude nutno ještě více soustředit hlasy na ony dvě protestní strany (Piráty nechávám stranou, nejsou můj šálek kávy), ideálně aby tyto dvě strany získaly nadpoloviční většinu mandátů. A bude nutné mobilizovat další občany, kteří dosud nevolili.

Tyhle volby jsou vyhrané (s odřenýma ušima) jedno kolo, či jedna bitva. Válka dál trvá a nezbývá nám nic jiného než ji vyhrát, pokud se nechceme jednoho dne probudit v totalitě ještě hnusnější, než jaká tu byla v letech 1948 - 1989.

7 komentářů:

  1. Teď si nejsem jist, zda dokážu chápat text. Vy pokládáte AB za jednu ze záruk rozvoje demokratických svobod?
    Toho muže, který nesnáší jakoukoli diskusi, který nechápe, proč by se měl s kýmkoli domlouvat - zvlášť, pokud může druhého zničit?

    Fakt?

    Viktor Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AB bude minimálně pískem do fašistoidního bruselského soukolí a výsledek bude ve stylu "když se dva perou, třetí se směje".

      Vymazat
    2. AB je silně navázán na dotační cecky s biopalivy, která nám ničí motory, takže je spíš prounijní, nežli naopak. S unijníky se rozchází v názorech jen ohledně tzv. „uprchlické krize“ a s eurem by moudře nespěchal, protože mu to na rozdíl od unijních kreténů myslí ekonomicky. Ve spoustě dalších kravin je s nimi v podstatě zajedno.

      Vymazat
    3. Tohle je, mám obavu, naděje zcela lichá. Bureš nedisponuje ničím jako "politický postoj". Zatímco šéf se v Praze tváří přinejmenším rezervovaně vůči bruselským nápadům, vůči orgánům EU se ANO chová poměrně dost vstřícně.

      Jde čistě jen o to, vyrovnat politickou přízeň doma a bruselskou ochotu posílat dotace.

      Viktor Š

      Vymazat
    4. AB šel do biopaliv až poté, co byla (bez jeho přičinění) schválena na befél z brusele. Je schopen, na rozdíl od zástupů nevládkářů, se uživit i prací, byť dotace jsou jistě příjemné (nicméně jde taky o to, že pokud by nebral dotace a konkurence ano, byl by v silné komparativní nevýhodě. Nebude úplně proti plošnému zlikvidování dotací, protože by to, na rozdíl od mnoha konkurentů, ustál (a na rozdíl od většiny těch zbývajících líp).

      Vymazat
  2. S těmi uřvanými je to v podstatě prosté, dokud svět ovládají oni a dokud tancuje tak, jak oni pískají, je vše v pořádku a je to tak demokratické. Jakmile se něco vydá jiným směrem a nedej bože z vůle občanů, kteřížto debilové jedni zatracení a křupanští nevědí, nebo nechápou, koho a proč mají volit, je to nedemokratické, není to v pořádku a je třeba začít řvát a dělat bordel. K tomu nezbývá nežli podotknout, že je třeba těm uřvaným dát důrazně najevo, že další šanci budou mít až při dalších volbách a nepřestanou-li dělat bordel, nezbyde, než jim demokraticky nakopat zadnice, aby jim to došlo.

    OdpovědětVymazat
  3. s Benjaminem bylo naprosto skvělé pracovat. byl velmi jasný, důkladný a trpělivý, když prováděl mou ženu a mě procesem půjčky. byl také velmi aktuální a tvrdě pracoval, aby se ujistil, že je vše připraveno jít před uzavřením půjčky. pan benjamin je úvěrový úředník spolupracující se skupinou investorů, kteří nám pomáhají získat prostředky na nákup našeho nového domu, můžete ho kontaktovat, pokud chcete získat půjčku za dostupnou nízkou sazbu 2 rio e-mailem. 247officedept@gmail.com nebo whatsapp chat: + 1-989-394-3740

    OdpovědětVymazat