čtvrtek 30. listopadu 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

President Asad

se setkal v Soči s Putinem. Rusko se dále angažuje, navzdory jekotu neomarxistické lůzy, v čištění těch částí Sýrie, které ještě drží zločinecká tlupa s názvem "islámský stát".

Sebevražedný atentátník

se odpálil v nigerijské mešitě a zabil přes padesát lidí.

Byly publikovány

problematické detaily ohledně údajné výměny libanonce Fajáda a jeho bratra za pětici unesených českých občanů. Mimo jiné nechal ministr Pelikán jednoho z nich volat ze svého mobilu, což regule vyšetřovací vazby zakazují. Jeho bratr následně zapůjčení telefonu popřel (inu, příslušnící ostrahy nejsou muslimové, takže jejich svědectví muslim může s klidem popírat, alespoň podle šaríje, kterou by nám takoví jako on rádi "naordinovali").

Křesťanští zemědělci

v Nigérii pobili 30 muslimských pastýřů. Stalo se tak ovšem až po mnohonásobných a opakovaných vraždách, kterých se tito muslimové dopouštěli delší dobu na křesťanských vesničanech.

USA

odsoudily akce Barmy proti islámistickým Rohingům jako "etnickou čistku". Problém vidím v tom, že tuto odvetu vyvolalo mnohaleté chování Rohingů.
Barma je ochotna část Rohingů přijmout zpět, ale chce mít pořádek v jejich evidenci, což vzhledem k ilegálnosti jejich pobytu v Barmě bude problém.

V Iráku

byly prováděny vyčišťovací operace na územích, která byla osvobozena od chalifátníků.

Českým kriminalistům

bylo konečně umožněno prošetřit na místě zavraždění naší občanky islámským teroristou v Egyptě.

Islámističtí džihádisté

v Afghánistanu usekali hlavy 15 svým kolegům.

Ze Švýcarska

vyhostili na patnáct let radikálního imáma. Následováníhodný příklad.

Německý ústavní soud

odvážně rozhodl, že před soudem musí povstat i muslim. Uvidíme, jak si členy tribunálu podají neomarxističtí fašistoidé.

Islámsko - islámský

masakr v mešitě na Sinaji má vysoký počet obětí, který postupně překročil tři stovky. Egyptská armáda dorazila, až už bylo po všem. Následně stíhá a buď likviduje nebo zadržuje sprosté podezřelé.

Írán

explicitně vyhrožoval Evropě svými raketami. Bohužel zde nemáme nikoho, kdo by kontroval výčtem odvetných opatření (IMHO by byla vhodná taková, po kterých by na území Íránu po takovém útoku přežilo akorát pár extrémofilních bakterií, ale ne všude).

Imigrace


Soros

prohlásil, že nemá žádné plány ohledně podpory imigrace do Evropy. Problém je, že toto prohlášení je na  úrovni goebbelsovského vylučování existence plynových komor v koncentračních táborech. Sorosem jednoznačně podporované (pokud ne přímo financované) nevládky pro zvyšování imigrace bojují ze všech sil a Sorosem podporovaná (pokud ne přímo financovaná) média se snaží vykreslit migranty v růžových barvách. Soros také podporuje cenzuru informací o reálných problémech s migranty.
Možná akorát nependluje v gumovém člunu mezi Libyí a Itálií.

V Německu

se podařilo zadržet gang muslimů ze Sýrie, plánující patrně atentát na vánoční trhy.

Obecné

Nás jistě nejvíce zajímaly peripetie kolem ustanovování Poslanecké sněmovny, které teprve mohou ukončit děsivou a škodlivou Sobotkovu nevládu, snažící se na poslední chvíli nadělat co nejvíce škod.
Někteří publicisté připomenuli výročí zadržení Slánského, po němž následoval politický proces s celou "protistátní skupinou" (23. 11. 1951), protože se blíží půlkulaté výročí jeho popravy (3. 12. 1952). Šlo ovšem o vysoce exponované komunistické zločince, v podstatě mnohonásobné vrahy, kteří si smrt jednoznačně zasloužili.

Zemřel

šéf vraždící sekty Charles Manson. Zemřel ve vězení. Je to dobrá zpráva, protože se neomarxističtí pachatelé dobra v poslední době opakovaně pokoušeli vyřvat jeho propuštění.

Ústavní soud

se zastal presidenta Zemana ve sporu s fyzikem Ivo Oščádalem, který si chtěl soudní cestou vynutit jmenování profesorem. President prostě není automat, do něhož se vrazí oponenty schválený habilitační spis a vypadne z něj profesorský diplom.

Polsko

má podobný problém s Bělověžským pralesem jako my se Šumavou. I tam hrozí totální zkáza, pokud nebudou činěna opatření proti kůrovci, zahrnující i kácení. EU jim vnucuje bezzásahový režim, který by prales patrně v řadě lokalit zcela zlikvidoval, jak se tomu stalo u nás na Šumavě. Nyní vyhrožuje pokutami. Opět platí: Čím rychleji ven z tohoto spolku, tím lépe.

Argentina

do konce týdne nenalezla svou ztracenou ponorku, která měla technické problémy na plavbě, v jejímž rámci hlídkovala proti pirátskému rybolovu.

Podezření

z úniku radioaktivity, která byla detekována minulý týden v Evropě padá na Rusko. Uniklý izotop (ruthenium 106) se používá na výrobu elektrických zdrojů, poháněných jeho rozpadem. Únik mohl vzniknout v ruském zařízení, které tento izotop izoluje z použitého jaderného paliva.

V Rusku

v časové souvislosti s návštěvou presidenta Zemana vyšel provokativní článek o srpnu 1968. Zeman si na to stěžoval ruským vládním činitelům a článek byl stažen. Nakonec se od článku explicitně distancoval i ruský premíér Medvěděv. Nyní se těžce spekuluje, zda to byla blbost, nebo nějaká politická hra. Posléze se ukázalo, že se jedná o blog člověka, který patrně žádné napojení na vládní garnituru nemá.

Czech Press Photo

vyhrál snímek, který v neomarxistickém duchu adoruje islámistické teroristy.

Nečasová

dostala podmínku. Někteří právní odborníci považují rozsudek za absurdní. Měla totiž "zneužít pravomoc", ovšem vůči rozvědce ani jako sekretářka ani jako milenka premiéra žádnou pravomoc neměla.

Bosenský

srbský vojenský velitel Mladič dostal od Haagského tribunálu doživotí. Rozsudek silně zpochybńuje fakt, že vrazi, kteří se dopustili srovnatelných nebo ještě větších zločinů, ale byli muslimové, byli tímto tribunálem osvobozeni.

Evropská Komise

se vyjádřila negativně k rozpočtům Belgie, Francie, Itálie, Portugalska a Španělska na příští rok. Pokvikává, že by tyto státy nemusely splnit "rozpočtová kritéria". IMHO opět důvod k rozpuštění nebo rozbití této organizace.

Na Mikuláše Dzurindu

a některé členy jeho vlády bylo podáno trestní oznámení za to, že podpořili bombardování bývalé Jugoslávie (Slovensko vstoupilo do NATO později než my, u nás to bylo kryto členstvím v NATO, takže naše "humanitární bombardéry" takto zažalovat nelze).

Xindlové

nám opět zavřou obchody, od poledně 24. 12 do 26. 12. včetně.

Bylo zveřejněno

devět kandidátů, které schválilo ministerstvo pro boj o Hrad. Nejméně jeden z odmítnutých se patrně bude soudit. Je to ten, co tvrdí, že dodal na ministerstvo 72 000 podpisů a to o něm prohlašuje, že jich má jen 14.

Blekotalové

opět udělovali cenu za nejsexstičtější reklamu. Ať táhnou do ...

Sobotka

přes výzvy spolustraníků nechce opustit post poslance. No, má recht, vdyť nic jiného než politikařit ani neumí a "starého psa novým kouskům nenaučíš".

Putin

podepsal "kontraverzní" zákon, podle něhož se média placená ze zahraničí musejí povinně prokazovat jako "zahraniční agenti".

Odstartovala

aféra kolem Českého slavíka. Ortelu politicky aktivističtí pořadatelé z agentury Musica Bohemica nezapočetli nejasnou část hlasů, údajně pro příliš intenzívní kampaň fanoušků na sociálních médiích. Problém je, že takovouto kampaň prováděli i fanoušci dalších účastníků soutěže.

Postupně

byly instalovány na náměstích vánoční stromy.

Žádné komentáře:

Okomentovat