úterý 6. března 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Turecko

vyslalo do Sýrie speciální jednotky. Příměří, vyhlášené OSN, odmítá dodržovat. Když v bojích pokračovala legální vláda, ječeli levičáčtí aktivisté jako prase o porážce. Nyní, když probíhá absolutně ilegální agrese islamofašistického Turecka do sousedního státu, tak mají "bobříka mlčení".

Nigerie

přiznala, že islamisté z Boko Haram unesli 110 dívek. Čeká je osud sexuálních otrokyň a živých bomb, což je to jediné, co islám může ženám nabídnout.

Minulý týden

na žádost islamistického Turecka zadržený Sálih Muslim byl propuštěn. Ukázalo se, že neexistoval žádný důvod pro jeho zadržení, protože hnutí, za které politikuje, není na uznávaném seznamu teroristických organizací.

Soud

opět nepravomocně osvobodil "arabistu" (je studovaný geolog) V. Sáňku ze šíření knihy "Základy tauhídu", jejíž šíření je i v některých "multikulturnějších" státech EU zakázáno a jejich autor, "odborník na islám", má do nich zakázaný vstup.

Provalilo se,

že humanitární pracovníci od OSN a charitativních organizací, působící v Sýrii, si nechávají za humanitární pomoc "platit" sexuálními úsluhami.

Zpěvačka

Šírín Abdal-Vahábová byla v Egyptě odsouzena k půl roku vězení a pokutě ve výši cca 11 600 Kč za to, že fanouškovi ve videoklipu doporučila nepít vodu z Nilu. Faktem je, že nilská voda je plná parazitů (mj. bilharzií) a dalších choroboplodných zárodků, takže se obecně uvádí, že již jedna kapka této vody na kůži je značným zdravotním rizikem, natož její pití.

Afghánský president

nabídl Talíbanu legitimitu.

Proislamistické francouzské soudnictví

začalo stíhat LePenovou za zveřejnění dokumentů o zvěrstvech džihádistů z chalifátu.

Boko Haram

Zčásti unesla zčásti zavraždila humanitární pracovníky.

Imigrace

Dva imigranti,

tentokrát nikoli do EU, ale do USA, se schovali v podvozku letadla a za letu odtamtud vypadli.

Palestinec

Ahmad A., který zabíjel loni v Hamburku ve jménu islámu "co nejvíc křesťanů" (zabil jednoho, šest dalších pobodal), dostal od soudu v témže městě doživotí. IMHO zde se ukazuje absence trestu smrti jako zcela fatální nedostatek.

Obecné

Pokračovaly rekordní mrazy (zejména na to, že jsme se v kalendáři přesunuli do předjaří). I po jejich polevení docházelo k problémům, včetně zamrzání vodovodního potrubí, a to z toho důvodu, že mrazy byly celodenní (tj. ani v nejteplejších hodinách dne nevystoupila teplota nad nulu, a proto mohlo pokračovat promrzání půdy do hloubky, až k vodovodním řadům, např.).
Oteplisté si vymysleli legendu o "katastrofálním oteplování v Arktidě", které tyto mrazy způsobilo, prostě "válka je mír", "svoboda je otroctví", "nevědomost je síla", jak to známe z Orwella.
Rozvíjel se případ zavražděného slovenského novináře, již se objevují komentáře, že to celé bylo zinscenováno, aby byla svržena demokraticky zvolená slovenská vláda. Se zavražděným snad spolupracující česká novinářka dostala policejní ochranu.
Pokračovaly reakce na dvojzlato E. Ledecké, včetně záplavy dobromyslných vtipů (i o tom, za jaké sporty bude startovat na letní olympiádě).

Fanoušci

v pondělí na Staroměstském náměstí přivítali návrat olympijské výpravy.

Členové CDU i SPD

schválili uzavření vládní koalice v Německu, tedy pokračování toho, co oběma stranám, a zvláště SPD, přineslo pokles voličských preferencí. Inu, proti blbosti ani bohové nic nezmohou.

Podle odborníků

se u nás schyluje ke vládě ANO s ČSSD a podporou komunistů.

O velkých mrazech

umírali v Evropě bezdomovci a lidé, nemající na topení.

Německý soud

připustil rozhodování měst o povolení nebo zákazu dieselů.
Je třeba jednoznačně připomenout, že horlivými propagátory dieselů byli právě zelení a mnozí lidé si je právě pro jejich údajnou větší "zelenost" pořizovali. Nyní ti samí zelení, aniž by byla k dispozici nějaká nová fakta o těchto motorech, horují za jejich zakazování. Znamená to, že buď jsou zelení (a na ně napojení "odborníci") totálně nekompetentní, nebo totálně zlovolní.

Snaha

o odstranění Okamury z čela sněmovny se minula účinkem, demokratičtí politici fašistoidy přehlasovali.

Vláda

se snaží omezit program "mléko do škol", jednu z mála pozitivních věcí, kterou minulé vlády ve školství udělaly.

Soudruh myslivec,

který loni na Frýdecko-místecku postřelil dvě ženy, nakonec nebude stíhán a ani mu nebude zakázána činnost. To je výsledek aktivit myslivecké lobby. Dotyčný při své střelbě porušil jak obecně platné zákony, tak i nařízení o povoleném směru střelby, vydaném přímo vedením příslušného honu.

Falcké město

Herxheim am Berg si uhájilo, že na věži v místním evangelickém kostele může dále viset zvon, který dostalo od samotného Hitlera s věnováním.

Za velkého řevu

klerofašistických aktivistů schválila poslanecká sněmovna návrh komunistů na zdanění církevních restitucí.

Poslankyně SPD

Jana Levová podala trestní oznámení n ministra spravedlnosti Roberta Pelikána za to, že opakovaně označuje SPD za "fašistickou stranu". Faktem je, že program této strany, ani v oblasti ekonomické ani v oblasti politické, s fašismem ani nacismem nemá nic společného.

Britové

nechtějí takový režim v Severním Irsku, který by byl faktickou anexí tohoto území ze strany EU.

Petr Žantovský

byla za ANO zvolen do čela Rady ČTK. Antidemokraté opět ječí.

V Rakousku

hodlají změkčit nebo zrušit zákaz kouření v hospodách, jaký u nás protlačili levičáci.

V Nikaragui

fanatičtí křesťané upálili 25letou Vilmu Trujillovou, kterou "posedl ďábel". V tomto je křesťanství prakticky totožné s islámem. Pachatelé dostali 30 až 36 let vězení, v tomto se křesťanství od islámu zásadně liší, v islámském světě by byli naopak oslavováni jako hrdinové, kteří udělali správnou věc.

Čína

ohlásila zavedení nového typu letadla pro elektronický boj.

V JAR

prošel zákon, umožňující vyhnat bílé farmáře z půdy. V Rhodesii (přejmenované revolucionáři na "Zimbabwe") totéž vedlo ke hladomorům. V JAR navíc hrozí i zabavování průmyslových podniků (které ještě fungují a drží ekonomiku státu nad vodou).
IMHO uprchlíky z JAR jednoznačně přijímat, humanitární pomoc této zemi (protože je vcelku jasné, jak to tam dopadne) zakázat.

Vrchní soud

zrušil rozsudek nad firmou dTest, která zveřejnila to, co nalezla v minerálce Aquilla Aqualinea (cizorodé látky v nadlimitním množství) a konstatoval, že zvěřejnění nálezů z testů spotřebitelských organizací je správné.

Ruský president

Vladimir Putin se veřejně pochlubil novými ruskými zbraněmi, které údajně nedokáže zastavit žádná obrana.

EK

požaduje zmizení "teroristického obsahu" z internetu do hodiny. Problém je, že lidé jí podřízení takto označují prakticky jakoukoli pravdivou a legitimní kritiku fašistické EU či zločinného islámu.

V Polsku

začal platit zákon, zakazující spojování Poláků s holokaustem. Obávám se, že podobný zákon by byl potřebný i u nás.

Rakouský soud

rozhodl, že občané mohou politikovi ukázat prostředníček (neboli "fakáč").

Ministr průmyslu

vypověděl memorandum o lithiu, které na poslední chvíli, zcela jistě z naprosto nezištných důvodů, vypotila Sobotkova vláda.

V Bolívii

zavřeli starostu, který prokazatelně lhal, do klády (obávám se, že příklad hodný následování i pro nás).

Squatterka,

která obhajovala squatterské obsazení usedlosti Šatovka v Šáreckém údolí, prohlásila, že to byl čin sice protiprávní, ale legitimní.
Bezděky tím předvedla ubohou jazykovou a intelektuální úroveň lidí svého druhu. Pokud by řekla něco ve smyslu, že čin byl protiprávní, ale morálně ospravedlnitelný, mohla si hrát třeba na Antigonu.

Poslanecká sněmovna

zvolila za šéfa komise pro kontrolu Generální inspekce bezpečnostních sborů Zdeňka Ondráčka (za KSČM), který se na straně policie účastnil potyček s občany o Palachově týdnu.

Bylo zveřejněno,

že chcípající Flash Player má kritickou a neodstranitelnou chybu, jeho propagátoři o ní věděli již léta.

Mezi USA a EU

se začíná navozovat stav, který by mohl skončit obchodní válkou.

V neděli

volili Italové do parlamentu a zcela jednoznačně vyhrály strany s EUroskeptickými programy, přesné výsledky ještě v pondělí odpoledne nebyly známy pro složitost obsazováni poslaneckých míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat