sobota 15. prosince 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Teplický

soudruh primátor za ODS se dal slyšet, že "vztahy muslimů a obyvatel města se výrazně zlepšily". Prostě se jim v podslední době dařilo agresívní aktivity muslimů zametat pod koberec, o nic jiného nejde.

Německo

obchází zákaz dodávat zbraně zločinnému režimu v Saúdské Arábii.

Další operaci

se musel podrobit číšník, napadený v dubnu v Praze islámskými "turisty" z Nizozemska.

Imigrace

Dánsko

zřídilo ubytovnu pro imigranty, čekající na deportaci ze země na neobydleném ostrově jižně od Kodaně. Okamžitě začali ječet různi zločinní aktivisté a poté celá pochybná organizace OSN.

Policie

upozornila na dámy, které kromě poskytování sexuálních služeb poskytují i fingovaná manželství, umožňující cizincům usadit se dlouhodobě v Česku, případně i získat občanství.

V Kanadě

se poprali příznivci a odpůrci imigrantů.

Obecné

Francie se hroutila pod opakovanými protesty "žlutých vest". Hnutí se nepodařilo zdiskreditovat ani nasazením policejních provokatérů, kteří zapalovali auta, ŕozbíjeli výklady obchodů a rabovali. Naopak se sympatizanti objevili v dalších státech EU, kde rovněž narůstají nesmyslné výdaje na boj s neexistujícím "lidmi způsobeným globálním oteplením" a ekonomicky likvidují zejména ty občany, kteří pracují a platí daně. Macron nejdříve zkusil zavedení daně, která byla poslední kapkou, odložit, ale nepomohlo mu to. Do nepokojů se zapojili i školáci. Pro Macrona (a další podobné) se objevila tragická informace, že mladí voliči a budoucí prvovoliči upřednostňují "antisystémové" strany. Že tedy podpora těchto stran není záležitostí "stařeckou demencí postižených důchodců, kteří vymírají".
Protesty pokračovaly i v dalším víkendu, účastnilo se jich téměř 140 000 lidí.
U nás dál běžela diskuse, v níž náboženští pomatenci snášeli další a další bláboly proti existenci manželství gayů a lesbiček.

Katar

se rozhodl opustit kartel OPEC. Pro nás spíše pozitivní zpráva, protože kartelové ceny jsou zbytečně vysoké.

BIS

sepsala zprávu o ruských a čínských vlivech na náš stát. Všímala si, že i učebnice, popisující např. osvobození většiny našeho území na konci druhé světové války sovětskou armádou jsou prorusky tendenční. Kollárova Slávy dcera se patrně ocitne na seznamu zakázané literatury, zejména kvůli veršům:

Neb raději k velikému přichyl tomu tam se dubisku,
jenž vzdoruje zhoubným až dosaváde časům.

President Zeman "vlastizrádně" upozornil na to, že BISka nedokázala zachytit mezinárodního islámského teroristu, který imámoval v Praze a nyní je na útěku, stíhaný policiemi z více zemí, a označil je za "čučkaře".
Takže se naskýtá otázka, v čí prospěch vlastně BIS pracuje.

EU

vypracovala další z četných nařízení nenařízení: e-šopy mají zákaz diskriminovat obyvatele jiných zemí EU, ale nemají povinnost do těchto zemí doručovat objednané a zaplacené zboží.

EUrokomise

opět prudí ohledně "střetu zájmů" A. Babiše.

V Polsku

v Katowicích probíhala konference ekologistických extrémistů. Její účastníky ťal polský president prohlášením, že Polsko bude dále stavět svou energetiku na svém uhlí. Ekofanatici to nemohli rozdejchat, bohužel nikoho z nich nekleplo.

Sorosova "univerzita"

se začala stěhovat z Budapešti do Vídně. Můžeme poděkovat V. Klausovi staršímu, že prosadil zákon podobný tomu maďarskému, znemožňující existenci podobných institucí na našem území.

Poslanci

začali navrhovat přesuny peněz v rámci rozpočtu z financování škodlivých neziskovek do školství. Do toho ovšem zasahuje direktiva EU, která nám nařizuje tyto parazity bohatě živit a ještě navíc jim předat exekutivní a soudní pravomoci.

Podle NATO

porušuje Rusko svými novými raketami stávající dohodu o omezení podobných zbraní. Česká diplomacie to podpořila.
Problém existuje v tom, že kdykoli se uzavře nějaká dohoda o omezení zbraní, pak je buď ignorována (např. zákaz kuší a zákaz podpěry pro ruku lukostřelce ve středověku) nebo nejrůznějším způsobem obcházena (např. "kapesní bitevní lodě" nacistického Německa). Čili se v tom druhém případě hledají zbraně, které by formálně vyhovovaly dohodě, ale v reálném boji by měly parametry blízké těm zakázaným.
Rusko se také nechalo slyšet, že od dohody chtějí odstoupit USA.
Ukrajina začala testovat nové rakety, vč. raket s plochou dráhou letu. Rusko musí reagovat i na tento fakt.
USA chytají své lodě do Černého moře.

Evropský soud

rozhodl o tom, že Rusko má zaplatit odškodné členkám kapely Pussy Riot. Rusko se vyjádřilo, že odškodnění vyplatí.

Soudružka

Maláčová navrhla povinnou školní docházku do 18 let. Opozice to kritizuje jako "neomarxistickou hloupost", já bych použili silnější výrazivo.

Problém

soukromé nemocnice ve Frýdlantu pokračuje. Dosavadní zjištění jsou v rozporu s teorií hrubého zanedbání. Patrně se dříve nebo později oficiálně objeví teorie akce, provedené se zlým úmyslem (ať už poškodit nemocnici, nebo pacienty). Patrně bude nutno personál v nemocnicích, bez ohledu na lidská práva, stoprocentně monitorovat.

Dvanáctiletý

chlapec zachránil život spolužačce, která upadla do hypoglykemického komatu. Sám je diabetik a je o této nemoci dobře informovaný a měl i možnost jí na svém materiálu změřit krevní cukr. Přítomní dospělí si nevěděli rady.

Soudruzi

z ministerstva hájí dosavadní, naprosto nesmyslnou a škodlivou podobu inkluze s tím, že jsme se k tomu  mezinárodně zavázali.

Objevila

se znovu otázka alespoň zdanění církevních restitucí.
K tomu naprosto explicitně, přes jekot "demokratů": Církve jsou jednoznačně zločinné organizace, naprostou většinu svého majetku získaly podvody, vydíráním, zlodějinami a loupežemi, včetně loupežných vražd. Bez ohledu na to, že si některé z těchto aktivit legalizovaly, jak to, konec konců, udělali i nacisté a komunisté. Také zde za svou existenci prakticky nic pozitivního neudělaly. Tito zločinci a jejich následníci mají nárok maximálně na pár kopanců do úsměvu a na nic jiného.

Soudružka Merkelová

se rozloučila a podařilo se jí do svého křesla dostat jako nástupkyni Annegret Krampovou-Karrenbauerovou, dámu stejného kalibru, která povede CDU dál do kopru.

Předseda

vládní strany Smer - SD Fico označil slovenského presidenta Kisku za "prázdnou bublinu".

V souvislosti

s událostmi ve Francii a přístupem Polska ke konferenci klimaalarmistů se objevil termín "klimatická kontrarevoluce".

2 komentáře:

  1. O Vaší úchylce na tzv. "homosexuální manželství" asi nemá smysl mluvit. O léčení nemáte evidentně zájem.
    Ale zaujala mě Vaše věta: "Také zde za svou existenci prakticky nic pozitivního neudělaly.", myšleno církevní organizace. Chápu, že jste to myslel jako nadsázku, ale to jste vysoko přestřelil i ragbyovou branku. Zřejmě zatmění dané fanatickým nadšením. To samozřejmě neznamená, že církve jsou spolky samých lidumilů. Zkuste se ale místo čtení novin rozhlédnout kolem sebe.
    JH

    OdpovědětVymazat
  2. Great information. Lucky me I discovered your blog by accident (stumbleupon).
    I've book marked it for later!

    OdpovědětVymazat