čtvrtek 30. března 2017

Dvě učitelky

Případy dvou učitelek, značně se lišící. Jedna s dětmi dělala to, co po ní explicitně chtěli rodiče a co jim zcela jednoznačně pomáhá, druhá to, co rodiče explicitně nechtěli a co jim jednoznačně škodí.

První učitelka

Jedná se o Vandu Fabiánovou, která na škole v přírodě dohlížela u chlapců (první třída) na osobní hygienu, včetně hygieny genitálu, která je v tomto věku ještě problém a řada dětí (i dívek) se v tomto věku neumí řádně umýt. Maminky chlapců si explicitně přály, aby na jejich hygienu dohlédla a případně jim sama pomohla s mytím, což také udělala.
Výsledkem je, že je tato učitelka tahána po soudech, byla vyhozena ze školy a je různě dále šikanována.
Roztomilou ilustrací jak "strašlivě žákům škodila" je skutečnost, že když byla následně přijata do školy v sousední vesnici, tak tam za ní nechalo přehlásit svoje děti, čtrnáct z osmnácti rodin žáků její bývalé třídy.
Tahání po soudech, zatím neúspěšné, pořád pokračuje. Aktuálně platí osvobozující rozsudek, ale soudruh ředitel s tím nesouhlasí a "asi se odvolá". Cílem je pokud možno dlouhá a systematická šikana učitelky.

Druhá učitelka

Eva Barovjanová ze základní školy Heyrovského Brno - Bystrc, politická aktivistka a zastupitelka za KDU-ČSL vnucovala a vnucuje dětem vymývání mozků islámistickou propagandou.
Silně pochybný projekt EDISON, který značně podporoval neomarxista Shapiro, dosazený na americkou ambasádu v ČR pochybným politikem Obamou, byl kritizován rodiči z celého státu.
Původně byl presentován jako doplňková "multikulturní výuka". Když se provalilo, že za onou "multikulturou" se skrývá jednoznačná islámistická indoktrinace, je nyní šířen pod hlavičkou pomoci při zvládání cizích jazyků, především angličtiny. Jak mohou pomoci dětem občané islámských zemí, kde angličtina není úředním jazykem a oni sami jí mluví jen omezeně a se silným nesprávným přízvukem, to už "projekt" nijak neřeší.
Ke smůle realizátorů projektu z něj unikly "materiály" a kolují po internetu. Z nich jednoznačně plyne, že projekt je zaměřen výlučně na islám, a že "výuka" má jednoznačně indoktrinační charakter. Kdyby tomu tak nebylo, musely by "kontrolní otázky", jako: "Kdo předal Muhammadovi poselství od Boha a jak jej nazývají?" nebo "Jak nazývají muslimové svého boha?" (ale i další) formulovány jinak, nábožensko - ideologicky neutrálně.
Rodiče se vzbouřili, odmítají děti do této "výuky" posílat a je jim vyhrožováno tresty a šikanováním jejich dětí. Politická aktivistka Barovjanová dokonce vyhrožovala "odebráním dětí". Asi by se jí líbilo ve fašistoidním Norsku, kde vládne zločinecká organizace Barnevernet. A alespoň víme, jaký je raálný program KDU - ČSL na úseku "péče o mládež".

Společný činitel

Tímto činitelem je jednoznačně náboženství a snaha, zejména křesťanských fanatiků, narušovat sekulární charakter společnosti a prosazovat náboženské bludy.
S tím souvisí jak boj proti osobní hygieně (zejména intimních partií), protože "tělo má být nečisté", jak hlásají křesťané. V lokalitách s vysokým výskytem fanatických křesťanských hovad (zejména v 80. letech, kdy tlak na církevníky začal povolovat) se běžně u odvodů vyskytovali branci, kteří měli neřešená nesestouplá varlata, protože jejich nábožensky fanatičtí rodiče jejich intimní partie odmítali řešit (nesestouplé varle po pubertě nelze řešit jinak než jeho vyříznutím, protože v tomto věku zůstane nefunkční i po stažení do šourku a navíc v něm často vznikají zhoubné nádory).
Takže šikana učitelky a přes ni i rodičů kvůli dodržování zásad osobní a intimní hygieny je zcela snadno z hlediska fundamentalisticky chápaného křesťanství (nebo jiného podobného náboženství) vysvětlitelná a pochopitelná. Blekotání o "sexuálním zneužívání" bylo znalci u soudů různých stupňů odmítnuto.
Je zajímavé, že křesťané (včetně politicky organizovaných v KDU - ČSL a jiných podobných stranách) se opakovaně v různých prohlášeních stavěli a stavějí do role "monopolního ochránce" Evropy před islamisty. V praxi ovšem postupují naprosto opačně:
Podporují řadu proislamizačních aktivit a naopak, pokud se kdy klerikálové dostali do struktur skutečně proti islamizaci bojujících organizací, tak se v nich chovali jako destruktivní živly.
Situace na ZŠ Heyrovského je naprosto typická: Křesťané podporují islamizaci. Typické je, že hlavní postava této podpory je zastupitelkou za KDU - ČSL, na to bychom neměli zapomenout, až se za cca půl roku bude tato politická strana (ale i další křesťansky nebo kryptokřesťansky orientované strany, jako TOPka nebo ODS) ucházet o naše hlasy. Měli bychom jim tvrdě ukázat prostředníček, protože si nic jiného nezaslouží.

Další indoktrinace

Školství organizuje za peníze daňových poplatníků (v cca 80 procentech nekřesťanů) i další indoktrinační projekt. Je jím Genesis Expo, který vymývá mozky žáků a gymnasistů kreacionistickými bláboly. Projekt, respektive jeho tvůrce, byl "oceněn" stříbrným bludným balvanem od Sysifa. Dost se tomu divím, protože sysifovci většinou křesťanské náboženské bludy tolerují, proto k nim mám také obecně rezervovaný postoj.
Nicméně i zde se ukazuje, že se školství snaží angažovat ve zrůdném a zločinném projektu "reevangelizace" Česka, který vyhlásil a silně podporoval nedávno zesnulý prelát Vlk.
Školství je přitom pod taktovkou ANO, i to bychom si měli zapamatovat a podle toho upravit své volební preference (tuto věc konstatuji jen jako "bonus", protože ANO má másla, a daleko smradlavějšího, na hlavě mnohem víc a pro mě je zcela nevolitelné).
Je jasné, že do škol nepatří žádní političtí extrémisté, ani ti zdánlivě z druhé strany (kteří se ovšem třeba s těmi klerikály velice snadno shodnou na snaze zpolitizovat školství).
Pokud se občané neozvou (a nepodpoří ty, co se ozývají), můžeme se dočkat i naprostých absurdit, jako když v Anglii zakázala škola žákům návštěvu Shakespearovy hry Romeo a Julie, "protože jsou tam bezostyšně propagovány heterosexuální vztahy" (viz rozhovor s panem Kňažkem).

Závěrem je třeba konstatovat, že sice platí ono:
Kudy chodil,
tudy škodil,
kudy chodil,
tudy krad':
sociální demokrat
ale pro "demokraty" křesťanské platí v podstatě to samé.

3 komentáře:

  1. Jenže koho volit? Neb neexistuje politický subjekt ve kterém by byli poctiví, schopní a na společný prospěch hledící lidé. Proto to vidím dost skepticky. P.H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozna existuje, ale bude to nejaka pidistranicka, o ktere nikdy nikdo neslysel. Musime slevit z naroku; ja vzdycky rikal, ze politik ktery jenom krade by mel byt blahorecen.

      Jako nejvetsi nebezpeci vidim slimakismus a proto volim Okamuru. Je jediny kdo ma sanci a komu se da verit ze je opravdu proti.

      Vymazat
  2. Myslím, že když se tak rádi vracíme do minulosti nedávné* i dávné**, mohli bychom obnovit i jiné tehdejší zvyky: Třeba veřejné bičování. A gulaky.
    Všechno to přece patří do dob, které zmínění adorují. Nebo ne?

    */ komunismus
    **/ islamismus

    OdpovědětVymazat