pondělí 11. září 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Rohingové

tentokrát své aktivity vůči civilizovaným lidem přepískli a jejich menšina v Barmě je vystavena tvrdým represím. Faktem ovšem je, že za těmito represemi jsou desetiletí až staletí islámského teroru ze strany Rohingů, která se jim nyní vracejí.
Barma po vyhnání části Rohingů zaminovala hranici s Bangladéší, aby se teroristé přes ni nemohli dostávat zpět.

Lidl

kvičí a snaží se zlehčovat své proislamistické řiťolezectví, které projevil retušováním křížů.

Erdogan

obvinil Merkelovou z populismu kvůli odmítání islamofašizovaného Turecka.

Byl zveřejněn

loňský průzkum, podle něhož se více než polovina Britů hlásí k bezvěrectví (včetně různých "něcismů"). Nezachránila to ani masová imigrace muslimů a jejich vysoká porodnost. V dohledné době lze očekávat nárůst konfliktů mezi muslimy a bezvěrci, protože jejich dlouhodobé pokojné soužití v jednou státě je naprosto nemožné.

Rakouská školka

přes silné protesty veřejnosti i politiků přestala dávat dětem výrobky z vepřového.

Čeští vojáci

v Afghánistanu byli pod palbou Talíbanu.

Zátahy

na islámské teroristy byly provedeny ve Francii i ve španělské enklávě na severu Afriky. V Egyptě zase bylo zatřeleno policií deset islámistických radikálů, kteří chystali útoky v turisticky atraktivních lokalitách.

Imigrace


Polsko

chce vydat násilníky, kteří se provinili v Itálii na jeho občanech.

Na severu Itálie

zemřela čtyřletá dívka na malárii. Existuje vcelku vysoká pravděpodobnost, že zdrojem infekce byl některý z imigrantů, protože řada z nich toto onemocnění, třeba i v latentní formě, má. Přírodní podmínky pro šíření původce jsou v celé Itálii příznivé (proto také už od dob starého Říma docházelo k vysoušením bažin). Komáři, přenášející malárii, žijí i u nás.
Problém také je, že v oblastech, kde se malárie běžně nevyskytuje, na ni asi mnoho lékařů myslet nebude a naprostá většina z nich, nemají-li praxi v rozvojových zemích, ji ani nikdy neviděla.

Maďarsko

bude dál vzdorovat kvótám na imigranty.
Soudruzi ze starých zemí EU nejsou jednotní v tom, jak "zločinné" východní státy ztrestat.

Dvě třetiny

voličů východních zemí EU nechtějí kvóty na "uprchlíky".

Obecné


Volební duel

Merkelové a Schulze je přirovnáván spíše k duetu. Absence rozdílných názorů poškodila patrně více Schulze.

USA

konstatovaly na půdě Rady Bezpečnosti OSN, že Kim vyvolává hrozbu války.

Zemřel

Jiří Pavelka, dědeček bratrů Michalákových, kterému norský barnevernistcký stát ukradl vnuky. Ani na smrtelné posteli mu fašistoidní hnus nepovolil je kontaktovat (přes sociální sítě na internetu).
Matka ukradených chlapců podala stížnost na Norsko k soudu pro lidská práva ve Štrasburku.

Lidovci

se nechali slyšet, že do vlády s Babišem nepůjdou. IMHO půjdou s kýmkoli, kdo jim nabídne sebemenší přístup k lizu. Jako ty vyzývavě oblečené dámy, co postávají na nárožích. Tak tomu bylo, je i bude, protože přesně tohle je křesťanská morálka.

Soud

právoplatně a konečně rozhodl o vyklizení squatterů z Kliniky. Ti se ještě hodlají dovolávat a hodlají dál překážet průchodu práva. I kvůli takovýmto týpkům (a zejména neschpnosti státu se s nimi vypořádat) narůstá podpora pro ustanovené "vlády tvrdé ruky".

Polsko

tlačí na otevření válečných reparací. Faktem je, že Němci z toho mají docela bobky, protože dluží prachy po celé Evropě (dluží obrovské částky i Řecku, které vysávají prostřednictvím eura) a, pochopitelně, dluh narůstá i o úroky.

Spolek Šalamoun

získal nové posudky, podle nichž je vyloučeno, aby Kramný zabíjel elektrickým proudem, jak konfabulovala obžaloba. V internetových diskusích toto v době procesu vyloučili i odborníci na elektřinu, podle nichž by musel Kramný obejít několikery pojistky, které by při pokusu o něco takového vypnuly. Mnoho lidí se domnívá, že rozsudek je motivován snahami Egypta o udržování iluze bezpečné turistiky, a že Kramného manželka a dcera se staly obětí nějakého rizika pro turisty (špatná kvalita potravin, infekce apod.).
Ministr spravedlnosti, jehož bratr je muslim, ovšem stížnost ve prospěch Kramného odmítá podat.

Fipronil

je možná ve vejcích a vaječných výrobcích i u nás, jsou na toto téma prováděna dalekosáhlá šetření. Slovensko zachytilo na svých hranicích nějaká vejce s fipronilem exportovaná od nás.
Od 13. 9. se u nás začala systematicky vyšetřovat všechna dovážená vejce.

Dozvuky katastrof

Léta po 11. 9. umírají New Yorkští hasiči na následky otravy toxickými látkami, které se uvolňovaly při požáru a následném zhroucení věží WTC. Začala rovněž vlna sebevražd lidí, kteří přežili před třemi měsíci požár Grenfell Tower a pronásledují je noční můry z toho, co prožili i viděli.

Trump

zrušil program legalizace pobytu dětských imigrantů (přivedených rodiči - ilegály, nebo takovým rodičům narozených v USA).

Macron

slibuje rychlejší deportace imigrantů, v reálu dělá ovšem pravý opak.

Hnus

Poslanci nakonec odmávali pařížskou klimatickou dohodu, postavenou na lži o "lidmi způsobeném globálním oteplování".

Na Merkelovou

vytahují na jejích volebních mítincích červené karty, házejí rajčata a vejce. Zejména na východě Německa na ni voliči kašlou.

Lékaři i lékárníci

shodně odmítají "elektronické recepty". Jedná se o totálně bezcennou idiocii, v níž bude text na papírovém receptu nahrazen čárkovým kódem, který v lékárně budou načítat speciální čtečkou. Lékař pak zase bude muset mít speciální HW a SW, kterým tuto idiotštinu bude tisknout. Bude nutné vyměnit řadu tiskáren, které čárkový kód v dostatečné kvalitě nezvládnou. Problém mohou mít i některé inkoustové, protože se tisk z nich maže. Bude to tedy obrovský vejvar pro "ty správné" podnikatele. Rozdíl proti klasickému receptu je jediný: Obsluha v lékárně bude potřebovat cca trojnásobek času. Slibované databáze, kontrolující souběh preskripce od praktika a různých specialistů nebudou. Navíc neexistuje důvod, proč by recepty napojené do nich musely být na čárkovém kódu.

Pro teroristy

z anarchistické organizace, plánující teroristické zapaůlování vlaků, požaduje žaloba až 12 let. Ti se hájí, že oni nic, to vše "policejní provokatéři".
Faktem je, že zsa paličství byly vždy velmi drastické tresty (často upálení).

Ukrajina

tvrdí, že se na ni Rusko chystá zaútočit. IMHO se jen dělá její současná politická garnitura zajímavou.

Soudruzi biskupové

zakázali přednášet prof. Ondreji Prostredníkovi na teologické fakultě UK Bratislava za jeho vystoupení na "Duhovém pochodu", kde podpořil registrované partnerství.

"Česká vědecká studie"

prokázala šílenou škodlivost alkoholu. Zpracovávám na toto téma samostatný post.

Školy

zavádějí tvrdý ochranný režim proti teroristům a dalším útočníkům, včetně toho, že se žáci učí rozpoznat tajné heslo o nebezpečí v nevinně znějícím hlášení školního rozhlasu. Tedy asi něco na způsob "stonožka dále stepuje".

Volkgenosse Posselt

kritizoval V. Klause staršího za jeho podporu AfD.

Zemětřesení v Mexiku

bylo spojeno se zelenými záblesky nad krajinou. Ty se vysvětlují jako výboje statické elektřiny, vytvořené piezzoelektrickými jevy v horninách, které procházejí tlakovou deformací. Mimochodem, ještě před dvaceti lety (-+) oficiální věda existenci těchto fenoménů zuřivě popírala.

Několik tisíc Britů

protestovalo proti Brexitu, pro který hlasovalo několik desítek milionů Britů.

1 komentář:

  1. Bylo by dobré se podívat, kdo hlasoval pro ten pařížský podvodnický blábol a spočítat jim to teď při volbách. Je dost pravděpodobné, že ho odhlasovali právě proto, že už stejně dobře vědí, že to mají spočítané a do sněmovny už se nedostanou a případný bakšiš či vlivní kamarádi, to se neztratí že?

    OdpovědětVymazat