úterý 19. září 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Afghánec,

který na Bulovce znásilnil sestřičku ji prý neznásilnil, bylo to jen "nedorozumění" (aneb jak islám definuje nedorozumění).

V Turecku

zadrželi další německý pár, bez sdělení důvodů.

V řadách IS
bojuje 2500 obyvatel Evropy, kteří mohou mít otevřené dveře do jejích států.

V Bagdádu

odsoudili k smrti "Rusa" (patrně Čečence nebo někoho podobného) za to, že bojoval v řadách IS.

OSN

kvičí o tom, jak jsou údajně "katastrofálně" ničeni agresívní muslimové v Barmě.

Na zbylé pozice

chalifátnéíků vypálily ruské ponorky několik raket.

V Iráku

chalifátníci vraždili hosty v restauraci, celkem 84 mrtvých.

V Tunisku

povolili oficiálně zákonem možnost muslimky provdat se za nemuslima. Je to mezi islámskými státy naprostá výjimka. Je otázka, nakolik budou mít volné ruce rodinné a jiné klany, aby takovému sňatku za nečinnosti úřadů zabránily, zákon nezákon.

V Sýrii

dopadli chalifátníka pocházejícího z USA.

Další

teroristický útok provedli islamisté v londýnském metru. Naštěstí část výbušniny nevybuchla. Pokud by bomba byla udělaná pořádně, patrně by ve vagónu nikdo nepřežil a oběti by byly i v sousedních vagonech (uvádějí znalci v oboru výbušnin).
K útoku se přihlásili chalifátníci, Velká Británie zvýšila stav pohotovosti na maximum.
Ukázalo se, že pachatelé byli chovanci velmi úspěšného pěstounského páru, vyznamenaného Řádem britského impéria.

Ve Francii

ve měste Chalon-sur-Saône napadl muž s pokřikem "Aláhu akbar" dvě ženy kladivem a následně uprchl. Zcela jistě se brzy dozvíme, že incident neměl nic společného s mírumilovným a tolerantním islámem.

Turecko

si dovolilo držkovat na Německo za to, že v něm proběhla demonstrace Kurdů.

Imigranti


Podle Merkelové

není možné stanovit horní mez pro přijímání imigrantů.

Německo

přiznalo, že není úspěšné v navracení těch "uprchlíků", kteří nemají na azyl právo.

Americký nejvyšší soud

umožnil v pokračování Trumpovy legislativy o omezení přijímání "uprchlíků".

Soudruh Juncker

prohlásil, že "Evropa nebude pevností", tj. že hodlá neomezeně přijímat stamiliony "uprchlíků".
Současně potvrdil informace "alternativních" webů, podle nichž celá léta dovážely do bývalých zemí východního bloku obchodní řetězce a nadnárodní potravinářské koncerny méněcenné šunty, zabalené nerozeznatelně od kvalitních výrobků, a prodávaly je dráže než zboží originální kvality.

Provalilo se,

že "uprchlíci" do Německa jezdí za sociální dávky na rekreaci do států, z nichž "uprchli". Je to asi jako kdyby emigrovavší Židé jezdili ve druhé polovině 30. let na prázdniny do 3. říše.

Uprchlíka

z Afghánistanu do Německa křesťanského vyznání přepadli a pobodali afghánští muslimové. Ukázka toho, jak německý stát není s to zajistit bezpečí skutečným uprchlíkům. Ti muslimové, pochopitelně, žádný důvod k útěku z Afghánistanu nemají.

USA

nebudou dávat víza státům, které odmítají přijímat své deportované občany.

Dva "uprchlíci"

z Afghánistanu znásilnili ve vlaku 16letou Němku. Německo "je v šoku", ale dál volebně preferuje Merkelovou, která přesně tyto lidi k nim pozvala.

Obecné


Podle ústavních právníků

by nová sněmovna mohla vydat Babiše v průběhu listopadu.

Učitelé

dostanou přidáno, i tak nám zbydou jedny z nejnižších učitelských platů v EU.

Google

se odvolal proti megapokutě od EK za údajné zneužívání monopolu.

Britští volkgenossen

obvinili tři muže z příslušnosti ke skupině, která "schvalovala atentát na poslankyni Jo Coxovou". U nás, kde s něčím podobným máme své zkušenosti, to asi nemůže vzbudit mnoho sympatií.

Na Severní Koreu

byly uvaleny další sankce, nicméně reakce režimu byla nulová. Severní Korea i nadále stříli rakety, přeletující Japonsko.
Britské Listy a Guardian se rozčilovaly nad tím, že turisté čumí z Jižní Koreje přes hranici na otrhané a vyhublé severokorejce. Inu, do koncentráků nacisté taky nepořádali exkurze a Severní Korea není nic jiného než komunistický megakoncentrák, v němž to vypadá tak, jak soudruzi neomarxisté chtějí, aby to vypadalo i v jiných zemích (přinejmenším v celé EU).
Severní Korea vyhlásila, že hodlá "Japonsko potopit do moře".
Soul údajně zvažuje likvidaci Kima pomocí vojenského komanda.
Podle průzkumu v USA by válka proti Severní Koreji měla podporu většiny občanů.
USA konstatovaly na půdě OSN, že vyčerpaly všechny možnosti mírového řešení vztahů se Severní Koreou.

Velká Británie

schválila zákon o právní odluce od EU.

Policie

odložila případ zmizelé Michaely Patricie Muzikářové. Podezření se točí kolem jejího otčíma, který posléze spáchal sebevraždu (?). Faktem je, že zmizela za naprosto atypických mrazů, kdy byla půda promrzlá kolem půl metru hluboko a nedokážu si představit, jak by jí jednoruký muž dokázal vykopat dostatečně hluboký hrob, aby nebyl v letošních letních vedrech "k vyčuchání", a ještě ho zamaskoval tak, aby unikl vypátrání během zimy (porušený sníh a led atd.).

President Zeman

podepsal novelu Stavebního zákona s omezením zeleného raketýringu skrze EIA.

EUroposlanci

konstatovali selhání EU v kauze s fipronilem ve vejcích.

Izrael

zrušil výjimku z povinné vojenské služby pro ortodoxní judaisty.

V Katalánsku

se bojuje o referendum pro samostatnost. Centrální vláda se je snaží zamezit za každou cenu, včetně otevřeně antidemokratických a protizákonných kroků. Katalánsko v podstatě vyživuje Španělsko, jeho ztrátou by šel tento na Katalánsku v podstatě parazitující stát ekonomicky výrazně dolů.

Nárůst

byrokratických nesmyslů (EET, elektronické recepty) povede nejspíš k zániku řady venkovských obvodů praktických lékařů bez reálné náhrady.

Sněmovna

podpořila problematickou dohodu CETA.

Fico

se bude snažit dostat Slovensko do "jádra" EU. IMHO tam už bylo (nebo v něčem velmi podobném) v letech 1939 - 1945 a Slováci to v roce 1944 rázně odmítli.

Napadení

a zranění policisty aktivistkou Krejčovou je momentálně, podle pražského městského soudu, přestupek. Žalobce se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Ústavní soud

se nezastal majitele kola, který zveřejnil fotografii zloděje na sociálních sítích, což vedlo k jeho dopadení. Další absurdita z díla této instituce.

Praha

nakonec zamítla obnovení klerofašistického symbolu - Mariánského sloupu, který byl vztyčen na oslavu porážky na Bílé hoře a začátku třísetletého hovadizování české populace římskokatolickým křesťanstvím.

V Ostravě

zabila důchodkyně násilníka, který se na ni dobýval. Do vzniklé škvíry bodla nožem. Šlo (podle policie) o nepolepšitelného recidivistu.

3 komentáře:

  1. Co je to za blbost s tím Mariánským sloupem? Byl vztyčen jako poděkování za záchranu Prahy před vyrabováním švédskými vojsky. To Vás Vaše nenávist ke křesťanské historii zaslepila natolik, že jste ochoten opakovat ten žvást z bulváru?

    OdpovědětVymazat
  2. Formálně máte možná pravdu, ale po celou dobu své existence byl chápán jako oslava Bílé hory. Už proto, že ta byla presentována jako mariánský zázrak.

    IMHO bych byl pro nějaký ekumenický pomník: Na sloupu ze špaget (kamenných, betonových) několikasetkrát zvětšená Věstonická Věnuše a na podstavci chapadla a křídla. Myslím, že takový pomník by byl dost magnet na turisty.

    OdpovědětVymazat
  3. S tím Ústavním soudem (ani tak soudem v tomto případě, jako spíš „oudem“ čert ví jakých zmetků) by možná bylo zajímavé přečíst si jak a čím zdůvodňují ono rozhodnutí. Byť tedy upřímně vzato, já bych ho číst nechtěl, rozčilovat bych se neměl a nic jiného od toho čekat nelze. Moje hypotéza je takové, že v justici existuje určitá klika, která nemá ráda, když se děje cokoli, co by se dalo vyložit jako že někdo leze justici do zelí a bere právo do vlastních rukou. Ono na jedné straně není divu, že se tak děje, protože ochrana grázlů před slušnými lidmi je na neskutečné úrovní a propast mezi spravedlností a právem už nabyla takových rozměrů, že to už přestává být únosné. O to víc pak tato klika zmetků kope kolem sebe do těch, o kom si myslí, že jí leze do zelí. Před časem se mimochodem Evropský soudní dvůr vyjádřil v tom smyslu, že ten, kdo porušuje zákony, což zloděj porušuje, ztrácí adekvátně nárok na zákonnou ochranu, například na ochranu osobních údajů. Takže zase jsme jednou papežštější než papež a Ústavní soud tím vyslal směrem k veřejnosti velice nehezký signál.

    OdpovědětVymazat