sobota 30. září 2017

Pražská lumpenkavárna a ateisté

Dnes budu tak trochu parazitovat na webu českých ateistů. Nejprve odkážu na článek Honzy Wernera, který se dotýká merita věci a obnažil pražské kavárníky až na dřeň.

Podstata věci

Citovaný článek je IMHO velmi názornou ukázkou faktu, že "prežští kavárníci" nejsou absolutně schopni korekce svých blábolů na realitu. To předvedli zcela jasně tím, že ani po uvedení naprosto oficiálních zdrojů od OSN i malajských nebyli s to přestat blekotat své bezcenné nesmysly o tom, že je islám naprosto mírumilovný a že veškeré negativní informace o něm a o poměrech v islámských zemích musejí být lživé.
Pražští kavárníci se zde stavejí do role lidí, s nimiž žádná diskuse není možná, ať už se jedná o lidi stižené duševní chorobou, nebo o náboženské či politické fanatiky. Lidí, jako byl třeba V. Quisling, který ještě pod šibenicí vehementně prohlašoval, že se ničeho špatného nedopustil a všechna obvinění proti němu jsou lži a nesmysly.
Když zůstaneme u toho Norska, tak naprosto stejný je i norský Barnevernet, který zcela programově není s to svá blábolivá obviňování rodičů odvolat ani tehdy, pokud jsou vyvrácena policejním vyšetřováním a následným soudem, jak se stalo např. v kauze ukradených sourozenců Michalákových.
Zcela jistě mají k podobným blábolismům obecně blízko vedle nábožensky vymozkovaných jedinců i neomarxisté, kteří nejsou s to korigovat nesmyslné bláboly, které hlásají, na realitu všech zemí, kde se je pokoušeli nebo pokoušejí uvést do praxe. Jsou přitom ve stejné situaci, jako ten koňský handlíř, co odnaučoval koně žrát.

Důsledky

Důsledky toho, co popisuje Honza Werner ve svém článku, jsou velice jednoduché: Věcná diskuse normálních lidí s lidmi, kteří propagují neomarxismus, genderismus, imigrantismus a podobné odvozeniny z neomarxismu, není reálně možná. Tito lidé budou ty své nesmysly blábolit i tehdy, když budou sami svědky něčeho, co je s tím, co hlásají, v hlubokém a zásadním rozporu.
Jedinou racionální reakcí na tyto lidi je jít k 20. a 21. 10. tohoto roku volbám a volit některou ze stran, které jsou v opozici vůči těmto elementům iracionality a zla a současně s reálnou šancí se do Parlamentu dostat. Obávám se převelice, že jediné dvě politické strany, splňující tato dvě kritéria, jsou ANO a SPD. Vůči oběma mám výhrady, nicméně nic lepšího na naší politickém scéně prostě není.

Howgh!

3 komentáře:

  1. ANO? NE!

    Ta "strana" (presneji receno politicka divize Agrofertu) je skoro stejne destruktivni jako vitaci. Krome toho ze se snazi vsechno co nejvic dok*, tak ma jediny bod programu: Hrabat. Pokud potecou dotace na priprchliky, pak potecou i priprchlici. Co rikaji je pritom absolutne irelevantni, na pravdomluvnosti nebo konzistenci nazoru se zbohatnout neda.

    K SPD mam taky vyhrady, ale neni co resit.

    Svobodni mi prijdou zaslepeni ideologii, sice spravnou ale nic se nesmi prehanet. Pokud jejich pojeti svobody znamena ze se sem muze kazdy svobodne priprchlit, tak nebrat.

    Zbytek (krome nekterych co asi neprojdou pres 5%) je jak jednotna kandidatka NF.

    OdpovědětVymazat
  2. ANO tam nejde pro nás a za nás, ale pro své ekonomické zájmy realisované skrze politický vliv. Navíc je jako mohutný generátor a příjemce dotací silně probruselsky a prozeleně orientované, viz třeba dění na pražské radnici, která tak usilovně bojuje se svým vlastním obyvatelstvem, jako málokterá jiná, zejména dušením staveb dopravních okruhů apod, které už mají přes 70 let zpoždění. To vskutku není dobrá volba.

    OdpovědětVymazat
  3. Draku, i kdyz Holisticke pnuti ANO je jen o trochu mensi katastrofa nez probihajici invaze, klidne bych jim to hodil, kdyby jim veril ze invazi zastavi. Verit jim ovsem nehodlam ani v nejdivocejsich snech.

    OdpovědětVymazat