středa 1. listopadu 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Objevily se

nekorektní názory na to, co s radikály, kteří bojovali za chalifát (zabít je). Faktem je, že je to tak evidentní, že už ani vřeštění krasoduchů a agentů islamistů nebylo tak hlasité, jak by bylo před, řekněme, ještě tak půl rokem.

Chalifátníci

povraždili v Sýrii přes stovku civilistů.

Skoro milion

radikálních islamistů, Rohingiů, neschopných normálního spolužití s nemuslimy, byl donucen uprchnout z Barmy. Krasoduchové a agenti islamistů řvou, ale s těmi lidmi se opravdu nedá nic jiného dělat.

Brit,

čelící mnohaletému vězení za dotyk s jiným mužem (v Dubaji) byl omilostněn. Problém vidím v tom, že milost v islámských zemích dostanou pouze ti šarijatsky odsouzení lidé, jejichž kauza je široce publikována.

BIS

zjistila dva cizince, kteří v Česku operovali v zájmech chalifátu.

Pokračoval konflikt

mezi Kurdy a Irákem.

Rusko

vetovalo další "vyšetřování" tzv. chemických útoků v Sýrii. Faktem je, že každý, kdo se o věc seriózně zajímal, už dávno dopěl k závěru, že se o žádný chemický útok nekonalo. Pouze došlo k rozbombardování skladu chemikálií (včetně takových, které islamisté optravdu používali k chemickým útokům). Hlupáci a placení agenti islamistů budou dál blábolit o "chemickém útoku".

V Maďarsku

chytili Pákistánce, "sprostého podezřelého" ze spáchání 70 vražd. Cestoval spolu s imigranty.

V USA

dostal 20 let první odsouzený americký občan, který se dal k chalifátníkům.

Obecné

Celý týden trvalo sondování okolo vytvoření vlády po volbách. Ke konci týdne to vypadá na menšinovou vládu. Různí krasoduchové z jiných států lkají nad vítězstvím Babiše. Podle odborníků povedou volební výsledky k odložení přijetí eura. Antidemokraté se děsí vzniku obecného zákona o referendu (jehož neexistence je v rozporu s ústavou).
V Katalánsku zasáhlo Španělsko silou, čímž situaci zklidnilo, ovšem současná vláda zadělala na problémy svým nástupcům.

450 milionů

dal stát za "vepřín, stojící na místě Romského koncentráku". V reálu se areály obou zařízení překrývají něco mezi 20 a 30 procenty (podle toho, zda za 100 procent bereme ten menší nebo ten větší objekt, a pokud bereme obvod obou dohromady, tak je překryv kolem 10 procent). Stejně (ne)pravdivé jako to "místo tábora" jsou i další informace od zastánců zrušení vepřína.

Ústavní soud

posvětil policejní zákrok proti squatterům v objektu Milada, kteří si stěžovali na jeho nepřiměřenost.
Doufejme, že tento rozsudek bude inspirativní i pro řešení squatterů v objektu Klinika, kteří odtamtud už dávno měli být vykopáni.
Snad k tomuto řeršení přispěje i to, že SDŽC odmítla "kompromisní" návrhy "klinikářů" ve stylu "vy to tu budete opravovat a přestavovat a my pojedeme dál a běda, jak nám budete překážet".

Darmožrouti

z "veřejnoprávních" médii kvičí nad Okamurovými slovy o jejich zestátnění. Faktem ovšem je, že tento model mají i některé staré státy EU.

Poslanec za AfD

českého původu Bystroň se nechal slyšet, že "politici mají poslouchat lid a ne mu nařizovat, co si má myslet".

Portugalský soud

dal pouze podmíněný trest muži, který zbil manželku kladivem za nevěru. Soud prohlásil, že si to žena zasloužila. Kozy, co "mečí tu", jsou zticha. Mečí akorát o osahávání žen politiky a osobnostmi z kultury.

Pokračovala

epidemie pravého moru na Madagaskaru.

Novináři

blekotají, že Okamura zatajil příjem z prodeje bytu. Normální lidé vědí, že ty peníze pouze zapsal do špatné kolonky, což je, vzhledem ke kvalitě příslušných formulářů, dosti pochopitelné.

Na Clintonovou

se provalilo, že sháněla za peníze kompromiutující materiály na Trumpa. Pak "prasklo" i to, že za své vládní éry se podílela na prodej těžebních práv u klíčových amerických ložisek uranu Rusům. Zcela zadarmo, ty peníze od Rusů dostala jakási nadace Clintonových.

Proběhlo

další částečné odtajnění materiálů o zavraždění JFK. Podle Trumpa bude na jaře příštího roku doodtajněn zbytek. Pravděpodobně se ale to hlavní (kdo střílel a proč) stejně nedozvíme.

Severní Korea

vyhrožuje atmosférickým testem své jaderné zbraně.

Měli jsme

státní svátek, byly zavřeny obchody, president jmenoval nové generály a vyznamenal vybrané osobnosti. Za jekotu těch, kterým se jeho výběr nelíbil. Vítr, ktrý se přehnal přes celou Evropu, zabíjel i u nás. Je ovšem zajímavé, že volná příroda přežila vichřici lépe než stromy ve městach a stavby.

4 komentáře:

  1. > BIS zjistila dva cizince, kteří v Česku operovali v zájmech chalifátu.

    Prvni je Dominik Feri a ten druhy se jmenuje jak?

    > Darmožrouti z "veřejnoprávních" médii kvičí nad Okamurovými slovy o jejich zestátnění.

    Zestatneni je spatne. Privatizace, samozrejme bez privilegii, je jedine reseni. Plus uzakonit povinnost vsech medii v pripade nouze vysilat co vlada ci prezident naridi (placeno standardni sazbou). Nic vic netreba, vyvazene zpravodajstvi bylo snad i za komousi lepsi.

    OdpovědětVymazat
  2. Zestátnění není špatné, protože se tím jednak vytvoří jasná pravidla hry (je to prostě "vládní vlna") a nebude o tom rozhodovat neprůhledná směska "pražských kavárníků a povstalců se spacáky".
    Dala by se pochopitelně i privatizovat s tím, že všechny televize a rádia (nejen ty bývalé "veřejnoprávní") by měly v případě definovaných situací (živelné pohromy, válka atd.) pouštět vládní informační bloky.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo střílel na JFK je nezajímavé a proč střílel se ví. Kennedy byl jedinený president, který deklaroval úmysl zrušit FED

    OdpovědětVymazat
  4. Co se rozhlasu a televize týče, je mi srdečně fuk, co se s nimi provede. Je vítáno cokoliv, co konečně zabrání propagaci křesťanství, pavěd, dobrovolné destrukce společnosti a oblbování lidí ve smyslu ne jenom trpění, ale vítání a sebeobětování se ve jménu invaze nájezdnických hord netolerantních barbarů. Je už dávno načase, aby to oblbování ve velkém přestalo. Je-li ten bordel a svinčík financován z našich peněz, tak ať také slouží našim zájmům. Už hodně dlouho tomu tak není. Takže má-li ten bordel nadále být finacován z našich kapes, ta k ať ho řídí námi volení politici. Má-li to být křesťanská hlásná trouba, tak ať si jí platí Vatikán a církve, které si ta média koupí v řádné privatisaci. Mně na to přijde vyloženě škoda mých peněz a peněz těch spoluobčanů. kterých je předpokládám většina a které to štve taky.

    OdpovědětVymazat