neděle 26. září 2021

Zelená destrukce

Zelení se vyznačují tím, že pořád něco zakazují, něčemu překážejí, případně se snaží skandalizovat lidi (viz Ropák a Zelená perla), kteří něco pozitivního dělají. Nikdy jsme se nesetkali s tím, že by něco pozitivního vytvořili. Nepočítám za něco pozitivního ani trapné zelené agitky v "Ekofilmu" a podobných pochybných soutěžích či přehlídkách, ani jimi vytvořenou velelíheň kůrovce na Šumavě.

Historie

Československý svaz ochránců přírody, případně i Brontosauři, cosi pozitivního, byť šíleně neefektivně, ale přece, dělali. Jakmile sem pronikli zelení podle západního vzoru, začali jen rozbíjet a ničit. Kvůli nim máme nedostavěnou síť dálnic. Kvůli nim chybí napojení naší dálniční sítě na Rakousko a do nedávna blokovali i propojení s Německem. Kvůli nim umírali obyvatelé Plzně na všechny možné rizikové faktory indukované zelenými vynucenou transitní dopravou skrze město, kvůli nim totéž zažívají i obyvatelé Přerova a řady dalších menších lokalit. A lidé budou umírat ještě i v té Plzni, přestože tam je už obchvat navzdory zeleným několik let hotový, tak řádově do poloviny tohoto století, protože ne všechny rakoviny a další choroby touto vynucenou zdravotní zátěží ještě proběhly do konce a některé dokonce ještě ani nezačaly.
Zelení se angažovali také v zákazu kožešinových farem, bojovali proti klecovým chovům slepic, jejichž zákaz má teprve být uveden v platnost, pokud se nenajde nějaký legislativec, který by tu prasečinu zrušil. Už jsem tu zmiňoval, že mimo klecové chovy trpí slepice daleko větším stresem a mají z něj mj. i horší kvalitu vajec v mnoha parametrech. Takže budeme platit, pokud toto prasáctvo bude zavedeno, výrazně vyšší cenu za výrazně nižší kvalitu.
Zelení stojí i za zákazem drezury jiných než domácích zvířat v cirkusech, opět jedna prasečina, postihující celou populaci.
Zelení v EUroparlamentu připravují zákaz domácích zabijaček, naposled jsme to měli zakázané za německé okupace, alespoň vidíme, co jsou zelení (a v podstatě i EU) zač.

Nutnost

V případě, že chceme či potřebujeme cokoli pozitivního, je naprostou nutností nějakým způsobem eliminovat zelené. Zčásti byl podniknut alespoň jeden krok ve správném směru oslabením možností nevládních organizací zasahovat do projektování staveb, územních plánů a podobných procesů. Bohužel to nestačí, bude třeba jít dál a zelené od jakéhokoli vlivu v těchto oblastech zcela distancovat. I ono oslabení znamenalo nástup hord ječících gaunerů všech 666 genderů na různých demonstracích a protestech, kterým naštěstí byla věnována jen taková pozornost, jakou si zasloužili, tj. mimo pár extrémistů z řad novinářů žádná.
Za zelené je třeba dosadit i piráty, protože ti jsou jen jejich expoziturou a na úrovni EU s nimi v podstatě splývají.
Je třeba také poznamenat, že zelení (v souzvuku s piráty) pindají i do sociálních věcí, poskytují maximální podporu asociálním či antisociálním skupinám obyvatel, vítají ilegální imigranty a jsou vstřícní prakticky ke všem negativním sociálním jevům, které se k nám dostávají z EU.
Můžeme litovat, že nemáme žádnou "antizelenou" stranu, která by kromě boje proti zeleným šílenostem bojovala i za nápravu toho, co jimi bylo pokaženo. Do jisté míry se tomuto kritériu kdysi, za Václava Klause, blížila ODS, ale ta současná spíš dělá zeleným trapnou stafáž. Pokud chceme, aby naše děti a vnuci žili v jakžtakž normálním světě, bude nutné takovou stranu vytvořit a poskytnout jí maximální voličskou podporu.

Zelení, a s nimi velmi úzce spojení piráti, jsou prostě asi největší zlo na současné politické scéně, a to jak na úrovni našeho státu a jeho samosprávných celků, tak i na úrovni EU. Na jejich zastavení bychom se měli co nejvíce soustředit a blížící se volby jsou příležitostí k něčemu takovému.

Žádné komentáře:

Okomentovat