pondělí 22. června 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Keňa odrazila

nájezd islámských teroristů ze Somálska a jejím vojákům se podařilo ubezdušit velitele tlupy zločinců.

Kosovský Albánec,

souzený u nás jako uprchlý za pokus o vraždu, se údajně rodině oběti omluvil. Před policií v místě svého pobytu se neskrývá. Inu, islám.

Zahynulo

18 migrantů při pochodu přes Saharu.

Druhý muž Al Kajdy

v oblasti Arábie zahynul při náletu dronu a byl velmi rychle nahrazen dalším "ze střídačky".

Talíban

se dal do vyhrožování chalifátu, s nímž si konkurují. Porvou-li se tato dvě uskupení fundamentalistických muslimů, bude jen dobře.

2000 - 5000

občanů Ruska bojuje údajně v řadách chalifátu. Pochopitelně, až na výjimky typu konvertitů, nejde o etnické Rusy.

Boko Haram

opět útočila na severu Nigérie a zabila kolem stovky lidí.
Při dalším útoku zavraždila 40 obětí.

Maďarsko

na své hranici se Srbskem postavilo plot proti "uprchlíkům".

Tři sestry

z Velké Británie i s dětmi zmizely v chalifátu. Manželé jsou údajně zdrceni.

Sestřelením bitevníku

z Iráku se chlubí bojovníci chalifátu.

Česko by podpořilo

výstavbu uprchlických táborů na severu Afriky.

Dva Izraelci

zastavili, aby poskytli pomoc Palestinci, který na ně mával. Jednoho z nich zastřelil, duhého zranil. Jak že je to přísloví "Čiň čertovi dobře ..."?

Palymyru

zaminoval chalifát. Už jsem tu říkal, že tohle se mělo dávno řešit nervovým plynem nebo něčím podobným.

Zločince,

odsouzeného v Egyptě za mučení, zadrželi v Německu. Muslimové zuřivě protestují, protože je to "novinář" z džihádistické televize Al Džazíra.

Ukrajina

Povstalci znárodňují

průmysl a služby,. aby získali peníze na mandatorní výdaje.

Zakarpatští Rusíni

chtějí po Kyjevu stejnou autonomii, jakou chce mít Donbas. Ukrajina je prostě pseudostát, který není nijak historicky ani územně definovaný. První težší krize to jasně ukázala tím, že se od něj minimálně okrajové části chtějí "trhnout".

Matku s dcerou

zavraždili kyjevští vojáci. Půjdou před soud.

Rota Tornado,

která měla být pro problematické až zločinné aktivity ukrajinskou armádou rozpuštěna, se vzbouřila a odmítla složit zbraně.

Obecné

Vatikán

Bude soudit biskupa Józefa Wesolowského, který zneužíval děti a vlastnil dětskou pornografii. Do Dominikánské republiky, kde páchal své zločiny, a která žádá o jeho vydání, ho nevydají. (Inu, to přísloví o vránách a očích známe, že?)

Kresudis,

který chválil smrt našich čtyř vojáků, zavražděných v Afghánistánu teroristou, začíná být souzen.

MERS

se na Slovensku nepotvrdil.
Podobně jsme na tom my - hospitalizovali jsme Na Bulovce jednoho pacienta, u něhož se tato choroba následně nepotvrdila.
V Německu mají první oběť.
První případy onemocnění jsou v Thajsku.
V Koreji mají 23 mrtvých a 165 nakažených

Transplantaci hlavy

chce provést italský lékař Canavero. Dobrovolným pacientem je Rus Valery Spiridonov, trpící spinální svalovou atrofií, upoutaný na vozík a s neradostnými vyhlídkami do budoucnosti.

Migranti se vzbouřili

na ostrově Lesbos (Řecko). Stěžují si na "špatné podmínky" a "policejní násilí". Když se jim u nás nelíbí, tak proč sem lezou?

Rachel Dolezalova

byla rodiči "propíchnuta" coby modrooká bílá blondýnka (české a německé kořeny). Byla za afroameričanku a úspěšně šéfovala místní organizaci NAACP (organizace na pomoc menšinám). Na svůj post rezignovala.

Přes obstrukce fašistů

v Parlamentu EU (zahrnující i osobní neurvalý nátlak na jednotlivé poslance) se podařilo Le Penové sestavit novou frakci, která splňuje podmínky nejméně 25 poslanců z nejméně sedmi zemí EU. K hrůze všech "pokrokových" politiků dosáhne na peníze EU pro frakce a bude mít větší prostor pro presentaci svých myšlenek.

V Česku

rostou obavy z islámského fundamentalismu, teroristů a uprchlíků (což je v podstatě vše to samé). Jasně jsme šílení rasisté a xenofobové, jak blekotal jistý humanitní blekotal u Jílkové.

Juncker

zaútočil na řeckou vládu, která údajně nesprávně informuje voliče o záměrech EU.
Většina Němců je pro odchod Řecka z EUrozóny (což by údajně znamenalo současně i odchod z EU).

Německý soud

zrušil nové stanovy SDL, v nichž se tato organizace vzdává vymáhání dalšího odškodného za odsun (odsunutí Němci dostali za svůj v ČSR zanechaný majetek odškodné od Německa, které šlo na úkor reparací Československu, pokud ho nedostali, je to ryze vnitroněmecký problém).
SDL platnost rozsudku popírá.

Premiér Sobotka

si dovolil konstatovat, že imigranti mohou vést ke zhroucení Evropy. Inu, rasista a xenofob, jak vřískají islamisty placení a řízení aktivisté.

Opozice svolala

mimořádnou schůzi o "uprchlících". Ta se sešla, ale vládní poslanci její konec bojkotovali, aby z ní nevzešlo žádné usnesení.

Reklamy na pohřební služby

v areálech nemocnic zakázali poslanci.

ČT chce splnit svou veřejnoprávní povinnost

a odvysílat ruský "dokument" o 21. srpnu 1968.

Pavel Záruba,

který si odseděl 12 let z 20 za vraždu stopařky, dostane možná od soudu glejt, že ten zločin spáchal někdo úplně jiný. Soudy by IMHO měly jít pod kuratelu občanských komisí a soudci by měli za zprasené rozsudky nést zodpovědnost srovnatelnou s tíím, jako když doktor zprasí lékařský zákrok, nebo stavebnímu inženýrovi spadne barák.

Nucený odchod do důchodu

v 65letech navrhují socialisté v naší vládě.

Prodloužení

protiruských sankcí o dalšího půl roku chtějí "diplomaté EU".

V Dánsku

se stali "uprchlíci" významným faktorem voleb.

Mýtné na německých dálnicích

se odkládá kvůli právním krokům ze strany EU.

Ramus Harandaj

expremiér Kosova a velitel UCK byl zatčen ve Slovinsku na základě mezinárodního zatykače, vydaného Srbskem. Pseudosoud pro válečné zločiny v bývalé Jugoslávii ho zprostil obvinění poté, co prozradil kosovským teroristům identitu 19 klíčových svědků a ti pak za "záhadných okolností" zemřeli.

Ombudsmanka

iniciovala opatření, podle něhož dostanou občané odškodnění za průtahy při zdlouhavém jednání úřadů. V principu je nutno hodnotit pozitivně. Problém vidím v tom, že odškodnění půjde z kapes nás všech, nikoli úředníků, kteří ty průtahy zavinili.

Vrchní soud

zrušil rozsudek ve věci zavraždění seniorky, a to z toho důvodu, že jediným důkazem proti obžalovanému byla pachová stopa. IMHO správně, protože fyziologie psího čichu (včetně toho, co se pak děje v psím mozku s informací ze smyslových buněk) není zase tak dobře známá,  jako např. fyziologie otisků prstů.

Papež

varoval lidstvo před "sebezničením" a globálním oteplováním. Tím fakticky potvrdil, že téze zelených nejsou nic jiného než forma náboženské víry.
Šéf další profláklé a zbytečné organizace, OSN, se toho chopil, a chtěl by "klimatickou dohodu", tedy opět něco buzerujícího normální lidi, vytvářející hodnoty, a představujícího džob pro bezcenné parazity.

Odmítání neočkovaných dětí

v dětských zařízeních odmítli senátoři.

Úřady jednaly

s Nory o sourozencích Michalákových. Vytkly Norům např. to, že neumožňují chlapcům učit se česky.

Majitelé nemovitostí

 "věcným břemenem" od O2 (např. umístění nějaké rozvodné skříně, vysílačky pro mobily apod. mají "zaplombované" nemovitosti, protože se O2 dělí a břemeno přechází na někoho jiného. Jistě je to vysoce motivující pro kohokoli nechat si něco takového dát na barák.

Srdce dvouměsíčního

kojence operovali úspěšně na Slovensku. Většinou, pokud to jde, se tyto zákroky dělají až u batolat.

Bezpotížista a looser

a běloch zavraždil v Charlestonu devět lidí, z rasových důvodů. Později se dokonce ukázalo, že měl mezi černochy (ne těmi zavražděnými) přátele. Někteří odborníci jeho "rasové prozření" srovnávají s radikalizací osamělých džihádistů.

Severní Korea

vyvinula lék na bázi žen-šenu, údajně léčící ebolu, AIDS, SARS i MERS.

Debata o registračních pokladnách

byla v pátek přerušena.

Radikálové z Česka

se účastnili bratislavské demonstrace proti "uprchlíkům". Spálili vlajku EU, což je na Slovensku trestný čin, zatímco u nás ne.

Biomasa

se vdala za Bursíka.

Církve

a zejména ŘKC opět překračují dohodnuté limity a žádají o nemovitosti, které mají obce a církve za ně obdržely finanční náhradu. Inu, "Smolíčku Pacholíčku, otevři nám svou světničku ..."

Včera

bylo výročí vyhlazení Ležáků.
Z projevu poslance Hamáčka (ČSSD):  "Stejně jako džihádistický fanatismus byl i nacismus pseudonáboženskou násilnou světovládnou ideologií, která chtěla dominovat nejen společnosti, ale i lidským srdcím ..."

2 komentáře:

  1. Poslanec Hamáček tím předeslal pozvolný obrat našeho Titanicu? Nicméně pochybuji, že se "ledovci islamizace" vyhneme. 9/10 je ho pod hladinou. A na horních palubách se přece pořád tančí...

    OdpovědětVymazat
  2. > Zakarpatští Rusíni chtějí po Kyjevu stejnou autonomii...

    Podle me ma jakekoliv netrivialni uzemi mit pravo se osamostatnit. Pokud celek stoji za prd, proc tam zustavat

    Myslim ze by se to hlavne pouzivalo jako natlak za ucelem ziskani autonomie ci rozumnejsiho zachazeni a prakticky nic by se nerozpadalo (a kdyz uz tak pokojnou cestou jako Pomlckova Federace). A nez by k necemu takovemu doslo, bylo by dost varovnych priznaku a casu na napravu (ala Skotsko).

    > Soudy by IMHO měly jít pod kuratelu občanských komisí

    V pripade zruseneho rozsudku by mel soudce platit odskodne ze sveho (a to by melo byt radove vyssi nez je ted). Jen ja kdyz nekde vidim "komise", tak si hned predstavim bruselanty.

    Ale odpovednost by samozrejme nest meli, stejne jako by ji meli nest urednici (ombudsmana nize), jen s praktickym provedenim je to trochu nejasne.

    OdpovědětVymazat