čtvrtek 11. června 2015

Olomoucká omluva v širších souvislostech

Dozvěděli jsme se, že jsme šílení rasisté a xenofobové. To se projevilo aktivitami našeho presidenta a také poslance Okamury, zcela neoprávněně dehonestujících islám, jediné správné a demokratické náboženství. Tolerantní a vysoce demokratická Saúdská Arábie (kde zrovna bičují jednoho blogera k smrti za to, že se odvážil realisticky popsat na internetu tamní poměry), nařídila svým firmám i jednotlivcům, aby s českými firmami, státními i soukromými, ukončily veškeré kontakty a žádné další nenavazovaly. V této souvislosti byla i zrušena plánovaná Saúdskoarabsko - Česká akce o ekonomické spolupráci.
Více o této věci referuje Lubomír Vylíčil na Parlamentních listech, nemá cenu, abych ho opisoval, když si to můžete přečíst sami. S autorem se prakticky ztotožňuji.

Naši multikukturalisté kvičí jak prasata na porážce nad "šokujícím" prohlášením Olomoucké univerzity, jejíž činovníci si pozvali na kobereček útočníky proti ústavou danému petičnímu právu. Jednoho z nich dokonce "donutili" napsat omluvný dopis (nedozvíme se, komu je vlastně adresován). Tak nějak nereflektují realitu činu proti Ústavě ČR, tedy z hlediska ústavního pořádku závažnějšího, než např. znásilnění nebo vražda.
V citaci tohoto dopisu je možné (a zcela jistě i vhodné) si všimnout faktu, že se nejedná o dopis celý (a nevíme kolik textu a v jaké "kvalitě" obsahuje ten ukrývaný zbytek). Budí to dojem, že páni akademici vybrali "nejpřijatelnější" (či nejméně nepřijatelné) odstavce a ty "exemplárně" uveřejnili.

Dovolím si okomentovat jen pár, z mého pohledu největších, nehorázností:
  • "Naprosto respektuji a chápu právo lidí na svobodné politické názory a pokojné demonstrace." Jeho útok byl brilantní ukázkou naprostého nerespektování zmiňovaných práv. Dovoluji si vyslovit hlubokou pochybnost nad tím, že by se choval příště jinak.
  • "Miliony vojáků zaplatily svými životy za to, abychom se z těchto hodnot mohli dnes v celé Evropě těšit." Jenže muslimové, prakticky všichni, právě tyto hodnoty s větší nebo menší mírou rozhodnosti odmítají. A ti vojáci, kteří za obranu těchto hodnot padli, rozhodně nebyli muslimové. Ti, pokud se takových bojů účastnili, stáli vždy na opačné straně fronty.
  • "Neměl jsem reagovat způsobem, jakým jsem reagoval, a lituji, pokud jsem někomu způsobil těžkosti." Nepochybuji o tom, že dostal pořádný kartáč od lidí, stojících za snahami o islamizaci ČR, protože zhatil jejich mnohaletou práci. V tomto duchu je třeba chápat výše zmíněné ustoupení Saúdské Arábie od dosud používaných metod podpory islamizace. Zareagovali až na olomoucký incident a reakci veřejnosti na něj, nikoli na týdny a měsíce staré výroky Zemana a Okamury. Saúdská Arábie je totalitní stát, který k takovému rozhodnutí může dospět během řádově hodin.
  • "Je smutným faktem, že existuje menšina lidí, která koná ve jménu islámu ohavné činy, což vede k utváření nespravedlivého obrazu převážné většiny muslimů, kteří jsou mírumilovní a poslušní zákona, ale místo toho jsou ztotožňováni s teroristy a agresory." Problém je, že zločinná je samotná islámská ideologie a zločinné jsou islámské státy jako takové, jejichž právní řád tuto ideologii zohledňuje, nebo z ní vychází. I dozorci od plynových komor byli "mírumilovní a poslušní zákona", a tím se také zpravidla hájili. Vzorem takové "striktně podle zákonů jednající" osoby byl třeba A. Eichmann. Povšimněme si také, že autor hovoří o "nespravedlivém", nikoli "nesprávném" obrazu islámu v očích veřejnosti. To, co dělají muslimové třeba v chalifátu je totiž podle něho správné, jen my ty vraždy a teror nespravedlivě hodnotíme. Tady se prostě "prokecl".
  • "Islám přísně zakazuje vraždu a agresi..." Zcela zjevná lež, naopak, islám vůči nevěřícím explicitně vraždění a další formy agrese nařizuje (a Mohamed, jakmile se dostal k moci, také nic jiného nedělal). Vnitroislámské zabíjení či nezabíjení je pro nás, "nevěřící psy", naprosto nezajímavé (s výjimkou faktu, že redukuje počet muslimů).
  • Poslední odstavec textu je vůči aféře naprosto irelevantní blábolení.

Multikulturalista Čulík nad tím běsní. Blábolí o "pokusu o stržení plakátu, obsahujícího 'urážlivé výroky a hatespeach'".
Nejprve odkaz na obrázek, potom nějaká konstatování. Stánky jsou typizované, takže vypadají +- natočení, opření o zeď, strom, kandelábr apod. stejně.
  • "plakát" je viditelně integrální součástí stánku, jeho "stržením" dojde k závažnému poškození až znefunkčnění celého objektu (ve stylu "nechci rozbít vajíčko, ale jen skořápku"), je to daň za skladnost a přenosnost
  • na stánku jsou nápisy "PETICE", "ivcrn.cz", "PETICE PROTI POVINNÉMU PŘIJÍMÁNÍ IMIGRANTŮ" to je vše opravdu šílené hate. Je zajímavé, že antihate bojovníkům z Britských Listů nevadí explicitní výzvy k vyvražďování nemuslimů, od Koránu až po současné představitele muslimů (včetně těch, kteří jsou "zaintegrováni" v civilizovaných zemích a včetně aktivit muslimů v řadě zemí, dokazujících že tyto výzvy nejsou žádnými planými výhrůžkami). Nevadí jim dokonce nadšené schvalování podřezávání, kamenování a jiných specialit islámského pseudopráva šaríja, které ovšem, podle různých pseudoodborníků, "nemají s islámem nic společného" muslimy z evropských zemí
  • nevidím také důvod, proč by měly výše citované citované výroky být trestné podle zákona, i když je mi jasné, že pokud by zde byla partička kolem Britských Listů coby diktátoři a samovládci, tak by tomu takto bylo
  • "anonymní rasistické urážky", které Britské listy citují, pocházejí prakticky stoprocentně od "sluníčkových" aktivistů, kteří se takto snaží IVČRN zdiskreditovat. Většinou to tam napíší a rychle udělají screenshot, protože tyto výroky správci odstraňují. Byli u těchto aktivit opakovaně přistiženi a blbější z nich se při loňském tažení proti IVČRN těmito svými aktivitami (za účelem diskreditace fb účtu ivčrn) dokonce sami chlubili. Bylo by jistě zajímavé vědět, kolik takových provokatérů je i v redakčním týmu BL.

Pokud to tedy shrneme:

V Olomouci islámští "studenti" do značné míry odkopali záměry islamizátorů. Přivedli tím do průšvihu "svoje" lidi, kteří tu ve skrytu pracovali jako včeličky za peníze ze Saúdské Arábie a podobných států na ovládnutí ČR islámem. Reakce těchto islamizátorů je chaotická, protože zřejmě, v aroganci samozvaných "elit" vůbec neměli připravený "plán B". Ti soudnější jsou naštvaní na aktéry tohoto incidentu, kteří je v podstatě odhalili, ti méně soudní mají hysteráky nad zcela přirozenou reakcí lidí na toto arogantní násilí, které předvedli. Štve je i opatrná reakce řady činitelů, stále více odrazovaných reakcí veřejnosti od otevřené podpory islamizace ČR. V zásadě se těším na další hysteráky v Britských listech, protože IVČRN ve čtvrtek odpoledne ohlásila sebrání více než 40 000 podpisů během cca 14 denního trvání petiční akce. A další podpisy "rasistů a xenofobů" se jí hrnou.

1 komentář:

  1. Pergille, poslyšte... proč vy nepíšete na Dfens? http://www.dfens-cz.com/ Takový články jako ty Vaše by tam měly za tejden 10000 přečtení. Tady to tak trochu zapadne. D-F sice vyžaduje exkluzivitu, ale když máte svůj blog a napíšete to tam, tak to pomine a jen dá k tomu poznámku.

    OdpovědětVymazat