neděle 21. června 2015

Tragický až děsivý performer

Pokud by člověk nebyl předem informován, mohl by vystoupení pana Kohouta brát jako pokus o karikaturu totálních blbů, kteří podporují zaplavení Evropy nekompatibilními a nepřizpůsobivými migranty ze severu Afriky. Alespoň takto by na mě bez nějakých dodatečných informací tento pán zapůsobil a ještě bych ho glosoval poznámkou, že zcela nevěrohodně přehrává.
Dost šokujícně ovšem působí sdělení pana Čulíka, že dotyčný pán není komická figurka, herec najatý pro zpestření pořadu s Jílkovou, ale že se jedná o "autenticky vzdělaného humanitníka", žijícího údajně léta v Bostonu. Dotyčný pán dokázal coby argumenty přinést jen bezcenné bláboly (např. my všichni jsme vinni, že se v Africe mají špatně), přeřvávání oponentů a jejich obviňování z rasismu.
Korunu tomu nasadil Čulík zařazením blábolu o "neexistenci lidských ras" od jakéhosi polovzdělaného redaktora BBC.  Britský premiér Cameron údajně zamýšlí BBC zrušit; pokud tam fungují takovíto nevzdělanci a snaží se svými idiotismy indoktrinovat obyvatelstvo, tak se mu ani nelze divit. Nehledě k tomu, že když "žádné rasy neexistují", tak proč existují v západních zemích rozsáhlé "afirmační akce", které příslušníky těch "neexistujících" ras, pokud se nejedná o "neexistující" bělochy, nejrůznějšími cestami zvýhodňují oproti zbytku společnosti?
Dotyčný se pak diví "šílenému rasismu", kterým si česká společnost odmítá vzít na krk absolutně nekompatibilní a Evropě a její kultuře extrémně nepřátelské "uprchlíky", jejichž jediným cílem je Evropu rozvrátit a udělat z ní něco na způsob "islámského státu", jaký můžeme vidět na pomezí Sýrie, Iráku a Libanonu. Případně tomu, že tato společnost odmítá převzít pseudohodnoty, které dostaly západní země do těch hromad exkrementů, v nichž vězí nyní až po krk.
Patrně by chtěl, aby se česká společnost vydala cestou "zaprděných briťáčků", kteří by si nejraději uřízli uši, aby mohli nastrkat hlavy hlouběji mezi pokaděné muslimské hýždě. Takže když jim islámský terorista podřízl na ulici vojáka, zareagovali "multikulturním a velice uvážlivým doporučením", aby vojáci nevycházeli z kasáren v uniformách a současně zakázali postavit vojákovi na místě jeho zavraždění pomníček (chtěli to zaplatit příbuzní a spolupracovníci), aby "muslimové nebyli dotčeni". Ti muslimové, kteří jsou přece šíleně mírumilovní a jsou naprosto perfektně zaintegrovaní do společnosti, jak se nám Čulík a mnozí jiní agitátoři snaží nakecat.
Přitom si soudruzi už v Mnichově neblahé paměti vyzkoušeli, že tudy prostě cesta nevede. Čím více se uhýbá a ustupuje agresívním hovadům, tím jsou tito tvorové drzejší a jejich požadavky nehoráznější.

Mám z nich opravdu pocit, jako z toho pána, co se modlil: "Bože, chcípla mi koza, a tak dej, ať chcípne i sousedovi".

3 komentáře:

  1. Ti mladí mužové sem většinou nejedou bojovat s naší civilizací, oni sem jedou té civilizace využívat - tedy jejich výdobytků, podpor atd. Někteří možná jedou i bojovat a vyhrát nad námi. Což, pokud se jim to povede, bude konec nejen naší civilizace ale i té "civilizace" jejich. Kdo je bude živit?
    Chyba není v nich. Oni jen jedou do "ráje na zemi". Chyba je v nás, v těch různých "Čulíkách" (symptomatické jméno!) a jim podobných, kteří zaneřádili přirozené soužití multikulturalismem, politickou hyperkorektností, popíráním skutečnosti o rozdílných kulturách atd. Horší je na tom ještě to, že vše nedělají za vlastní peníze, ale za peníze nás všech. Dovolili jsme jim to. Dobře nám tak.

    OdpovědětVymazat
  2. > Ti mladí mužové sem většinou nejedou bojovat s naší civilizací

    Ano, vetsinou. Cesta neni zrovna levna a hadejte kdo jim na to rad prispeje...

    A kdyz führer, pardon iman, zaveli, tak z te vetsiny muze byt mensina.

    > Chyba není v nich. Oni jen jedou do "ráje na zemi".

    Ja bych jim to taky nevycital. Mit se lip chce kazdy. A tezko cekat ze v takovem prostredi vyroste dokonaly altruista.

    > v těch různých "Čulíkách"

    Tak tak... ja rikam "zlaty svine komunisticky". Ne ze by se mi styskalo po "lepsich casech" s predvojem delnicke tridy a bez hajzlpapiru, ale protoze to kam to vede bude mnohem horsi.

    > Dovolili jsme jim to. Dobře nám tak.

    Ja nevim jak vas, ale me se nikdo neptal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky nikdo neptal. Ale horší je, e ani ti, kteří měli informovat to dělali laxně nebo vůbec. To nechtělo JENOM nesouhlasit.

      Vymazat