čtvrtek 29. března 2018

Co týden (a kus předvelikonočního) dal

Islám

Pokrčovala agrese islamofašistického Turecka vůči demokratické Sýrii.

Sálih Muslim,

zadržený u nás na základě zatykače islamofašistické turecké vlády, byl českým soudem propuštěn.

Muslimové

z Boko Haram propustili 105 unesených dívek a ohlásili, že pět jich už zavraždili.

K teroristickým útokům

v Carcassone a Trèbes, spáchaným koncem minulého týdne, se přihlásil islámský stát. Francie nakonec z terorismu obvinila i partnerku zlikvidovaného teroristy.

Ahmad Hasan,

pachatel loňského teroristického útoku v londýnském metru, dostal doživotí. Platí to samé, co u teroristického imigranta v Německu: Není zaručeno, že ho nějaký "pachatel dobra" za pár let nepustí.
Navíc požadavkem útočníka v Carcassone a Trèbes bylo propuštění pachatele jednoho z předchozích teroristických útoků. Tito pachatelé by měli být vytěženi, a to i nejdrsnějšími metodami, a potom zlikvidováni.

Jemenským povstalcům

se podařilo vypálit na Saúdskou Arábii sedm raket současně, čímž zahltili její protivzdušnou obranu a jedna z raket zničila dům v Rijádu.

Kosovští islamisté

zaútočili na srbského vyslance. Srbskokosovští poslanci přestali podporovat kosovskou vládu.

Imigrace

Itálie

začala přitvrzovat vůči obchodníkům s lidmi, kteří navážejí na její území sběř z rozvojových zemí. Je to zcela jistě výsledek voleb, protože pod vládou proevropských "demokratů" sice příslušná legislativa existovala, ale nebyl zájem vynucovat její dodržování.

V Německu

popračovala přestřelka mezi politiky o tom zda barbarský islám do Německa patří nebo ne. IMHO je islám natolik blízký nacismu, který je součástí německé historie, že z pohledu politiků, vzpomínajících na ony "staré zlaté časy", kdy Německo sahalo od La Manche po centrum Ruska, do Německa patřit může. Pro politiky, kteří by rádi demokratické a civilizované Německo, islám do tohoto státu nepatří.

Merkelová

obrátila stran "uprchlíků". Věřit jí ovšem může leda blázen.

Švýcarská organizace

bije na poplach, že tisícům dívek v Německu hrozí nevratné zmrzačení genitálií, způsobené imigrovanými náboženskými fanatiky. Může si to dovolit, do této země fašistická cenzura soudružky Merkelové zatím nedosahuje.

Husajn K.

byl za vraždu a znásilnění studentky odsouzen v Německu na doživotí, což v reálu znamená, že ho za pár let pustí vraždit dál (jak se už mnohokrát s podobnými vrahy stalo).

Nezletilý(?)

imigrant, údajně ze Sýrie brutálně v německé Bocchumi pobodal 15letého školáka.

Švédsko přiznalo,

že předměstí jeho měst ovládají přistěhovalecké zločinecké gangy.

Patrně muslimové

zavraždili v pařížském sociálním domě 85 letou Mireille Knollovou, která přežila holokaust.

Islámský imigrant

kázal v Itálii pro vraždění nemuslimů a byl za to zatčen policií. Opět se jedná o výsledek italských voleb, v nichž strany, držící ochranný štít nad imigranty, utrpěly drsnou porážku.

Obecné

Pokračovalo dění kolem otrávení dvojitého agenta (a v podstatě zrádce) Skripala a jeho dcery. Velká Británie začala sankce vůči Rusku, aniž by prokázala, že za útokem na něj stojí tento stát. Rusko se nechalo slyšet, že novičok byl i u nás (jsem toho názoru, že ho klidně mohli mít mj. i "dočasně rozmístění" sovětští vojáci pro případ nějakých občanských nepokojů v jimi okupované zemi).
Roztomilé také je, že tato ultranebezpečná látka není na seznamu, vydávaném mezinárodní organizací, a tudíž ji nijak nesleduje ani náš SUJB, který jinak dělá opruzy i s látkami s podstatně nižší rizikovostí.
V souvislosti s požadavkem presidenta, aby se případný výskyt novičoku v ČR vyšetřil, začala klerofašistická politička Němcová blekotat o "vlastizradě presidenta".
Na Slovensku to vypadá, že pokus fašistické smečky, řízené Sorosem, v čele s Kiskou, o svržení demokratické vlády byl odražen alespoň na té úrovni, že antidemokratické síly budou nuceny vést zákopovou válku proti demokracii a stále víc se odkopávat.

Polský kněz

se modlil za brzkou smrt papeže Františka.

Chřipková epidemie

pokračovala v trendu, nastoleném koncem předchozího týdne. Vypadá to, že skutečně ustupuje.

OBSE

kritizovala volby v Rusku, nicméně by se mohla zajímat i o demokratičnost politických procesů ve svých zemích. Viz biblické podobenství o třísce a trámu.

Lidl

stahoval sušenou kustovnici pro stopy v EU zakázaného insekticidu karbofuranu. Pochopitelně, jednalo se o koncentrace, které konzumenta nijak neohrožují, a které jsou "nebezpečné" jen v rámci zelených blábolů, které, bohužel, centrum EU podporuje.

Expresident Sarkosy

byl zadržen za to, že se nechal platit od Kaddáfího. Sám byl posléze jedním z iniciátorů puče proti Kaddáfímu a jeho zavraždění.

V USA

pokračovaly v Texasu útoky balíkovými bombami a objevilo se další násilí se střelbou na školách.

Makulární degeneraci

se v Británii podařilo vyléčit pomocí kmenových buněk. Je třeba konstatovat, že tyto akce jsou do jisté míry spojeny s odpojováním Velké Británie od EU, protože ta výzkumu a aplikaci jeho výsledků v těchto (a mnoha dalších) oblastech brání seč může.

Facebook

prodával data o svých uživatelích firmám, zabývajícím se ovlivňováním voleb. V zásadě se ovšem od této firmy nic jiného ani čekat nedalo. Kdo je tím překvapen, měl by se podívat do zrcadla a uvidí v něm hlupáka.

Němcovou

antidemokraté adorují za její buranský odchod z presidentské inaugurace.

Auto Uber(u),

řízené robotem, zabilo první oběť. Důvodem je zcela jednoznačně nekvalita SW, i průměrný řidič by oběť jednak viděl, jednak by na ni asi zareagoval dříve. Spekuluje se o tom, že počítač ženu identifikoval jako "zvíře přebíhající přes cestu" a nasměroval na ni čelní srážku záměrně, aby minimalizoval ohrožení lidí v autě.

Poslanci

neschválili návrh fašistické strany Piráti, prolamující mlčenlivost advokátů.

Ošklivou informací

pro náboženské blby je, že evropskou mládež náboženství nezajímá. I toto je jeden ze zdrojů podpory imigrace náboženských fanatiků z primitivních zemí církvemi a náboženskými organizacemi.

Naši géniové

rozvedli "geniální" ochranu osobních údajů z EU návrhem zákona, že na FB budou moci chodit děti do 15 let jen v doprovodu rodičů.
Tento zákon považuji za idiotický především proto, že jeho dodržování nelze nijak kontrolovat.

Sobotka

odešel z vedení ČSSD a složil i poslanecký mandát.

Dvaašedesátiletý Němec,

který si užil s prostitutkou polovičního věku na Domažlicku, krátce po aktu zemřel (nešlo tedy o klasickou "smrt v sedle", ale bylo to hodně blízko). Tyto příhody jsou známy a popsány v odborné literatuře.

Ve Francii

vypukla válka pracujících proti vládním reformám.

Zemřel

kongeniální překladatel díla Terryho Pratchetta a překladatel všech Howardových děl o barbaru Conanovi, Jiří Kantůrek, mezi 69. a nedožitými 70. narozeninami.

Španělsko

zahájilo represe vůči katalánským politikům. Je třeba konstatovat, že legitimita španělského režimu je problematická, protože je pokračovatelem pučistického režimu generála Franca.
V Barceloně propukly masové protesty, které byly potlačovány s brutalitou, typickou pro totalitní režimy. Nakonec se prozradilo, že policie zranila minimálně devadesát demonstrantů. To už je srovnatelné s komunistickými mlátičkami o Palachově týdnu.

V noci

se soboty na neděli propuklo další bruselohovadství: letní čas.

Soudruhům filmařům

podepsalo jejich "pět vět" na podporu problematické ČT jen 10 000 lidí. Je to zanedbatelný počet proti počtu lidí, kteří podporují jednak Miloše Zemana, jednak strany, které mají ukončení nedobrovolné podpory ze strany občanů, které ČT svými aktivitami poškozuje, ukončit.

Učitelka

Vanda Fabiánová, která byla patrně účelově a zcela jistě lživě obviněna ze zneužívání dětí, byla ze školských peněz (= z peněženek nás všech) odškodněna. Proti odškodnění nic nenamítám, ale peníze na ně by se měly vyrazit (a třeba i drsnou exekucí) z těch, kdo se na jejím obžalování podíleli.

V Rusku

vyhořelo zábavní centrum v Kemerovu (Sibiř), obětí je více než 60, výrazný podíl tvoří děti. Viníky této tragédie jsou jednoznačně provozovatelé centra, spoluvinu ale nesou i hasiči a další státní záchranáři, kteří nebyli schopni a ochotni otevřít zablokované únikové cesty a navíc bránili lidem, aby se o to pokusili sami.
Nakonec pozůstalí dostanou víc než úředně stanovené odškodné.
Putin se postavil proti tamním úředníkům, ale sám si svůj díl kritiky odnesl rovněž.

Vrchní soud v Praze

zprostil viny pětici anarchistů, která pod dohledem agentů policie připravovala útok na vojenský transport.
Problém vidím v tom, že normální člověk, když za ním někdo přijde s návrhem udělat teroristický útok, tak buď nebude souhlasit, nebo dotyčného udá.

Olympijský výbor

chce z nejasných důvodů rekonstruovat hymnu ČR.

Ve Velké Británii

byl zachycen první případ kapavky, na který nezabírají antibiotika (respektive kombinace antibiotik, doporučovaná WHO pro léčbu rezistentních kapavek). Bohužel, scénář, že se tento kmen bude rychle šířit, je velice pravděpodobný.

2 komentáře:

  1. Nešlo by nějak popsat makulární degenraci a důvody, proč se v EU brání jejímu výzkumu?
    (Způsobem "pro paní a dívky".)

    OdpovědětVymazat
  2. Při makulární degeneraci zanikají čípky na sítnici. Proto je nejvíce postižen střed zorného pole, protože ten obsluhuje nakupení čípků, nazývající se macula lutea.
    EU obecně restringuje genetické zásahy, práci s kmenovými buňkami apod. Takže problém je i výzkum metod, jak pomocí kmenových buněk obnovit funkčnost sítnice. Tím se výzkum v řadě oblastí v EU zpomalil, asi jako výzkum počítačů v "táboře míru a socialismu" (a spousta našich schopných biologických a biomedicínských výzkumníků od nás odešla do jiných zemí a v ostatních státech EU je to podobné).

    OdpovědětVymazat