čtvrtek 7. června 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

"36 letý Belgičan"

přepadl v Lutychu policistky a zastřelil je, a poté vzal jednu ženu jako rukojmí. Pochopitelně, nešlo o Belgičana (takové etnikum ani neexistuje), ale o muslima, který se vlivem konverze k islámu ve vězení stal z bezvýznamného zlodějíčka teroristou a vícenásobným vrahem.
Později se zjistilo, že vraždil už předchozí den. Nakonec se k celému teroristickému aktu přihlásili chalifátníci.

Ve Velké Británii

Soudili rodinu, která vylákala dceru do Bangladéše, aby ji tam donutila uzavřít sňatek s vlastním bratrancem. Dívce se naštěstí podařilo utéct a naštěstí na britských úřadech, na které se obrátila, nenarazila na muslima.

35 let

dostal občan USA, který v Somálsku bojoval na straně islamistů. V USA. V EU by mu islamofilové dali metál.

V Sýrii

je možný přímý střet vojáků USA a Ruska, přiznal Asad.

Dánsko

se přidalo k zemím, kde je zakázáno islámistické zahalování obličeje.

Imigrace

Proimigrační fašistoidé

vyrobili hoax o "dítěti zachráněném imigrantem". Podrobné rozbory snímků a videí odborníci jednoznačně identifikovali jako nahranou scénu. Navíc zachycení se dítěte po proletění jedním patrem na zábradlí dalšícho je fyzikálně nemožné.

V Německu

se "ztratilo" 17 lidí, kteří byli sledováni policií jako podezřelí z terorismu.
Možná později jednoho z nich našli - ve vlaku z Kolína nad Rýnem do Flensburgu byl zastřelen terorista, který útočil na cestující nožem.
Později byl v centru Berlína zastřelen muž, který ohrožoval turisty nožem.

Maďarsko

zavedlo trestný čin "organizování migrace". Potřebovali bychom ho také. Orbán také vyzval Maďary k propopulačním aktivitám.

Učitel z britské mešity

se přiznal k navádění k teroristickým útokům, včetně trávení zmrzliny nebo útoku na prince George. Ovšem, všechny tyto jeho aktivity byly monitorovány a prokázány.

Francie

vyrobila sekulární školskou metodiku. Patří mezi ni i zákaz isalmistických šátků a povinná sexuální výchova. Něco takového potřebujeme rovněž.

Syřan,

není jasné, zda doktor nebo inženýr, zabil ve městě Schiedan u Rotterdamu nožem služebního psa a pak sekyrou zaútočil na policejní hlídku.

Obecné

Lobbista Janoušek

málo "argumentoval", a tak mu soud zbytek trestu neodpustil.

Na podruhé

byla sestavena italská vláda, dostala důvěru a složila přísahu. "Zlí populisté" navíc pohrozili protiitalsky aktivistickému presidentovi sesazením.

Soudruzi

z EUrokomise hodlají zakázat plastová brčka, příbory i tampony na jedno použití ("bejbyštětky"). Hodlají tím řešit skutečnost, že některé rozvojové země vyhazují plast do moře. Soudruzi se ovšem třepou na "zálohování" PET lahví, kdy se dají občané snadno okrádat tím, že jsou stanoveny takové podmínky, že se významnou část lahví občanům nepodaří vrátit.

V maturitě

z češtiny byla chyba, bylo zachráněno 113 neoprávněně propadlých studentů, CERMAT dostal sodu a jeho šéf skončil, nejen za toto pochybení, ale i za mnohá předchozí. IMHO by měla skončit celá tato organizace. Už proto, že nová šéfka této organizace, Michaela Kleňhová, chce pokračovat ve šlépějích svého předchůdce a v jeho duchu.

Senátorka

za ekofašisty (E. Wagnerová) podala trestní oznámení na aktivisty, kteří narušili v Brně chod perversní a pornografické "divadelní hry" "Naše násilí, vaše násilí".

Podařilo

se odvrátit plošné rušení matrik. O jejich chodu nebo zániku mají rozhodovat samy obce.

Ústavní soud

přiznal, že policie chybovala, když v growshopu zabavila peníze.

Poslanci

zavrhli změkčení nesmyslného zákazu kouření v restauracích.

Česko

otevřelo konzulát v Jeruzalémě. Je to něco na způsob "chytré horákyně", ambasáda zůstane formálně v Tel Avivu.

Soudruzi

protestovali v Praze a později i v dalších lokalitách proti Babišovi, později také Zemanovi. Jejich problém je, že jich bylo ani ne procento ve srovnání s těmi, co volili ANO nebo Zemana.

Soros

představil "plán záchrany EU". I jemu je jasné, že EUrokomise natolik tlačí na pilu, že to hrozí rozpadem tohoto spolku (což by bylo jen dobře).

Kotleba

ohlásil kandidaturu na slovenského presidenta.

Obchodní řetězce

začínají otevírat menší obchody, aby obešly hovady vymyšlený zákaz prodeje o některých svátcích.

Připomenuli

jsme si 65. výročí komunistické měnové reformy. Mimo jiné blekotáním soudruhů z EU o nutnosti zrušit papírové peníze a vše převést na platební karty. V takovém případě by se občané mohli okrást daleko snadněji.

Blekotalové,

vydávající se za "odborníky na extrémismus", blekotali, že Okamurova SPD je větší hrozbou než extrémisté.

"Odborníci"

ve sněmovně podpořili vyřazení čínské medicíny ze zdravotních oborů.

Donald Trump

povolil u smrtelně nemocných pacientů používání experimentální léčby. Šel tedy přesně opačným směrem než naši zákonodárci, kteří jen stínují potřeby velkých farmaceutických firem, neschopných na prostředcích čínské medicíny, známých a popsaných tisíce let, vydělávat "přes patenty".

Světem otřáslo

předstírané zavraždění novináře A. Babčenka. Nachytali se i naši hlasatelé "pravdy a lásky". Ukázalo se, že akce nesmírně prospěla především Rusku.

Mimořádná schůze,

svolaná antidemokraty ve sněmovně kvůli presidentově informaci o tom, že "novičok" se v Česku skutečně v malém množství vyráběl, skončila krachem a zaslouženou ostudou.

Začala

obchodní válka mezi EU a USA. Trump podporuje výrobu oceli a hliníku v USA, to může velmi výrazně zlepšit ekonomiku tohoto státu. Navíc Pentagon konstatoval, že být odkázáni na nákup strategických surovin u potenciálního nepřítele (myšlena hlavně Čína) je z vojenského hlediska problematické.

Drahoše

do senátu podporují STAN, lidovci, TOPkaři a zelení. Tedy přehlídka antidemokratů.

Katalánsko

má novou vládu, nepodařilo se přitom odstavit strany, bojující za samostatnost této země. Prakticky současně padla vláda v Madridu. Katalánská vláda také ihned obnovila trend uvolnění svazku se Španělskem.

Slovensku

se podařilo vyrobit EUrobankovku s nominální hodnotou nula. V reále bude mít dosti vysokou sběratelskou cenu.

Býčí zápasy

se přesunuly ze Španělska, kde je EUrohovada likvidují, do Jižní Ameriky, především Peru.

Do konce dubna

bylo v ČR detekováno 78 nových nosičů HIV.

Ve Slovinsku

vyhrála podle prvních povolebních odhadů Slovinská demokratická strana, která byla v opozici a má antiimigrační program.

1 komentář:

  1. Máte skutečný talent na výběr zpráv.
    Opět jste mne potěšil.

    OdpovědětVymazat