úterý 26. června 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

V Nizozemí

se podařilo zatknout tři chalifátníky.

V Rakousku

se objevil návrh zákazu půstu (=Ramadánu) pro muslimské školáky. IMHO původní zdroj, Korán, se zmiňuje o výjimce z Ramadánu pro těhotné ženy, malé děti a ty, co jsou na cestách. Pro islámské školáky v Rakousku by měly platit druhý a třetí bod.

Indonézský

duchovní dostal trest smrti za organizaci islámistických teroristických útoků. Jedna z mála pozitivních zpráv o této zemi za posledních několik let.

Iráckému letectvu

se podařilo vybombardovat setkání vůdců islamistů z chalifátu a snad 45 z nich zlikvidovat.

V Turecku

proběhla parodie na parlamentní volby. Islamista Erdogan se prohlásil jejich vítězem ještě před spočítáním hlasů. Běžné bylo "volení" pod dohledem islamistických samopalníků a střílení kandidátů opozice a členů volebních komisí.
Je ovšem nutno připomenout, že Erdogan se dostal k moci vlivem vedení EU, které mu pomohlo odstavit armádu, do té doby od časů Atatürka hájící sekulárnost tureckého státu. EU je tedy spoluzodpovědná za vše, co tento nábožensko politický extrémista udělal, dělá i udělá.

Imigrace

V Německu

narostly protiimigrační nálady natolik, že většina obyvatel podporuje řešení imigrantů hned na hranicích státu. To podpořil tlak ministra vnitra a šéfa CSU, který vyhlásil, že pokud kancléřka nebude reagovat, zahájí na svou zodpovědnost pohraniční kontroly. Pozitivně to komentoval i Trump.

Itálie

hodlá evidovat Romy a ilegály z jejich řad vracet do zemí původu (hlavně z Balkánu). Neomarxistická spodina okamžitě začala řvát.

Ve Finsku

se ukázalo, že je problém imigranty, kteří nepotřebují azyl, vrátit zpět.

Německo

není s to řádně odškodnit oběti (raněné a zmrzačené) a pozůstalé po zavražděných po útoku na adventní trh 19. 12. 2016. Odškodnění představují ponižující částky a renty. Dost to kontrastuje s výdaji na imigranty, včetně prokázaných zločinců.

Muslim z Tunisu

plánoval útok "biologickou bombou". Tuto charakteristiku si dovoluji dát do uvozovek, protože zřejmě plánoval použití ricínu, který bych bral spíš za chemickou látku. Za "biologickou" bych bral bombu, kde budou alespoň priony (o virech, bakteriích a dalších breberkách nemluvě).

Rakouský
kancléř Kurz prohlásil, že o tom, kdo přijde do Evropy si musí Evropa rozhodovat sama.

V Maďarsku

schválili zákon, který definuje jako trestný čin pomoc ilegálním imigrantům. Pro znalé historie: Něco podobného obsahoval už zákoník Maiestas Carolina (navrhovaný Karlem IV.).

V Praze

nainstalovali další bezpečnostní sloupky, přetínající ulice, jako preventivní opatření proti teroristům.
Europol přitom konstatoval, že počet džihádistických útoků v Evropě roste (takže podrazil soudružku Merkelovou s jejím blábolením jak imigrace snižuje kriminalitu).

Itálie

pohrozila, že zastaví placení příspěvků do EU, pokud ta nebude řešit imigranty.

Albánie

se stala novou bránou imigrantů do Evropy.

Obecné

Na domácí scéně přetrvávala fraška či tragikomedie s nastupováním ČSSD do vlády. Vše se točí kolem nominace "kmotra" Pocheho, který má spousty másla na hlavě z dob pražské koalice.

Soudružka Šabatová

dostala od Francouzů Řád česné legie.

Senátoři USA

zablokovali prodej stíhaček F-35 Turecku. Turecko nakoupilo ruský protiletadlový systém a na těchto stíhačkách, které mají být pro tyto systémy neviditelné, by ho mohlo odladit tak, aby tato letadla zachycoval a likvidoval.

Devítiletý chlapec

přežil zásah bleskem do hlavy bez větších (alespoň tč. viditelných) následků. Zcela jistě ho zachránila velmi časná resuscitace.

Němečtí ekosoudruzi

zatkli a uvěznili Ruperta Stadlera, ředitele automobilky Audi. Jeho provinění je jasné: Auta, vyráběná v jím řízené fabrice se chovala podle přírodních (fyzika, chemie) zákonů a nikoli podle "zákonů", hlásaných negramotnými blby z řad zelených.

"Klinika"

řeší znásilňování mezi svým osazenstvem. "Pachatelkou" je jakási žena, předělaná na muže, ale s mužským "nádobíčkem". Tento incident názorně ukazuje správnost vazby "matričního pohlaví" na chirurgický zákrok, kterou máme uzákoněnu, což se neomarxistické sběři z mezinárodních institucí nelíbí.
Soud šel nyní "klinikářům" na ruku tím, že nebudou muset platit za neoprávněné užívání nemovitosti.

Německo

blekotá o snižování kriminality, nicméně není s to zakrýt nárůst sexuálního násilí, drogových deliktů a zločinů diktovaných náboženstvím. My, dříve narození, víme, jak kriminální statistiky falšovaly socialistické státy, později narození jsou zmatení.

Podařilo se

alespoň trochu utnout bezuzdné okrádání společnosti majiteli solárních elektráren a ti, co si nechali své podniky registrovat s antedatováním (kdy platily pro ně příznivější sazby) o peníze přišli. Je to sice jen malá kapka, ale i tak dobře.

Levičáci

používají děti jako zbraň proti Trumpovi: Zločincům, kteří ilegálně překročili hranici USA s Mexikem, byly děti zabavovány a drženy v dětském zařízení, zatímco jejich rodiče šli do basy. Levičáci to prohlašují za cosi šíleného, ačkoli naprosto stejně postupují všechny státy při zatčení zločinců (u nás a v několika dalších státech posléze, po odsouzení, mohou být malé děti, do školního věku, spolu s matkou ve speciální ženské věznici nebo ve speciálním oddělení pro matky s dětmi).
Trump nakonec oddělování dětí od rodičů ukončil.

USA

vystoupily z Rady OSN pro lidská práva. V situaci, kdy "lidským právům" mohou na úrovni OSN šéfovat státy, které je porušují už svou legislativou (jako prakticky všechny státy islámské) je to správné.

První firmy

si hrají na akční ekologické Pavlíky Morozovy a zbavují se plastů na jedno použití. Teď by to chtělo "hlasovat nohama" a masově přecházet k firmám, které to nedělají.

V Kanadě

zlegalizovali rekreační kouření marihuany. V podstatě silná rána pro farmaceutický průmysl, který proti konopí, představující reálnou konkurenci předraženým jedům, které vnucuje populaci, neustále bojuje.

Poslanci

J. Foldyna a V. Klaus junior se vyslovili za právo občanů být ozbrojeni. Je to reakce na plán EU odzbrojit obyvatelstvo, aby s ním islámští teroristé a neomarxistický póvl měli snadnější práci.

Soudružka Merkelová

zahrála sudetoněmeckou kartou a blekotala, že "pro vyhnání Němců po válce není žádné ospravedlnění". Podpořil ji i Volksgenosse Posselt. Je půvabné, že se tak stalo v době, kdy jsme si připomenuli výročí heydrichiády a vypálení Lidic a Ležáků.

Sněmovna lordů

schválila klíčový zákon o brexitu. Ten se rozběhne, jakmile zákon podepíše anglická královna.

WHO

rozhodla, že "být transgender není porucha".

Přes systematické

vymývání mozků je stále více než polovina obyvatel ČR pro trest smrti a podpora toho trestu v poslední době stoupla.

SZPI

nalezla v jablkách z Polska dvacetinásobek limitního množství pesticidu chlorpyrifosu.

Státy V4

organizovaně společně bojkotovaly "minisummit" o imigrantech, který, jak se nakonec ukázalo, absolutně nic nevyřešil.
Na summitu si ovšem pouštěl ústa na procházku Macron blekotáním o sankcích pro státy, které odmítnou přijímat přidělené migranty. Pochopitelně, bezdětný Macron to nějak doklepe (v nejhorším v exilu) a "po něm potopa".

Vláda

podpořila, za velkého jekotu církevníků, bigotů a podobných pochybných existencí, možnost homosexuálních manželství.

Celní válka

mezi USA a EU nabyla na síle: EU vyhlásila cla na arašídové máslo, bourbon a motocykly Harley Davidson. Trump kontroval zavedením dvacetiprocentních cel na automobily z EU.

Hamé

přestává na kečupy odebírat rajčata od domácích producentů a bude je nakupovat v zahraničí. Zákazníci ovšem mají možnost "hlasovat nohama".

V sobotu

23. 6. jsme mohli oslavit "den daňové svobody".

V neděli

bylo zase výročí vyhlazení Ležáků.

2 komentáře:

  1. Opět díky za skvělý přehled.
    Jen nechápu, proč zrovna Vy adorujete homosexuální matrimonium. Vaše nenávist vůči křesťanům Vás oslepuje a stává se kontraproduktivní.
    Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1. Společnosti, které nebyly kontaminovány judeokřesťanskou nečistotou, dokáží homosexuálně orientované osoby efektivně využít ve prospěch celku (jistě především jejich rodin).
      My máme na víc a přitom jsme bržděni tímto starověkým barbarstvím a jeho vyznavači

      Vymazat