středa 12. září 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

V Barmě

odsoudili novináře od Reuters za to že zkreslovali zprávy ve prospěch muslimských Rohingů a v neprospěch nemuslimského obyvatelstva a státních institucí. Vypadá to, že chtěli politicky korektně psát o "masakrování ubohých muslimů" a naletěli na vějičku údajných dokumentů o těch masakrech. Dostali 7 let, tedy polovičku toho, co dostat mohli.

Dvě ženy

dostaly v Malajsii veřejný výprask rákoskou za lesbický sex. Jasná ukázka zrůdnosti a zvířeckosti islámu.

Rusko

začalo s nálety na Idlib, v němž jsou soustředěni zbylí chalifátníci. Ochránci lidských práv protestují, ti mají podřezávání unesených rádi a brání jeho pachatele. Bombardování kritizuje i islamista Erdogan.

Salvini

obvinil nepřímo Francii z rozdmýchávání nepokojů v Libyi.

V "civilizované"

Indonézii, předváděné islamistickými demagogy jako příklad islámu slučitelného s normálními lidskými hodnotami, zavedli zákaz obsluhování žen bez mužského doprovodu v restauracích.

Soud v Egyptě

potvrdil rozsudky smrti pro islamisty z Muslimského bratrstva. Stoprocentní souhlas!

Imigrace

Pokračovaly tahanice kolem reakcí obyvatel v Saské Kamenici na zavraždění jejich spoluobčana islámskou lůzou.

Afghánský imigrant,

který zneužil a ubodal 15 letou školačku v Německu dostal 8,5 roku. Tolik by asi dostal nemuslim a běloch, pokud by měl v držení její nahaté fotky.

Islamista

zaútočil na Mallorce nožem na turisty, naštěstí žádný mrtvý.
Další útok nožem se odehrál v centru anglického města Barnsley.

Padla

další sluníčkářská lež: Afghánec, který minulý týden v Amsterodamu pobodal turisty, jednoznačně prohlásil, že ho k útoku inspiroval islám.
"Rasisté a xenofobové" v Německu organizují petici pro zákaz nošení nožů, platný pro imigranty. Pro turisty z ČR takový zákaz platí už mnoho let, holt nevyznávají "to správné" náboženství.

Syřané

vyřvávali v Chotěbuzi "Sieg heil", za což by normální člověk v Německu šel sedět až na tři roky. Jsou to ovšem muslimové, takže asi tolik nedostanou a vyhoštění, které jim také hrozí, zabrání lidskoprávní aktivisté.

Zelení

by chtěli natáhnout do Prahy tisíce "uprchlíků". Doufejme, že se to projeví na jejich volebních preferencích.

S Imigranty

silně souvisí fakt, že AfD se v Německu stala podle průzkumů druhou nejsilnější stranou.

Obecné

Sluníčková mamina

sprostě pokřikovala na presidenta, který se účastnil slavnostního vítání prvňáčků.

Bruselisté

se pořád snaží co nejvíce poškodit Velkou Británii v souvislosti s brexitem.

Jsou souzeni

majitelé podvodně jako dokončené vykazované sluneční elektrárny a ti státní zaměstnanci, kteří jim při tom podvodu šli na ruku.
Problém vidím v tom, že podvodem a zločinem na občanech je jakákoli sluneční elektrárna, protože šíleně zdražuje cenu elektřiny.

Osazenstvo radnice

spustilo v Brně prasečinu s barevnými zónami na omezení parkování. Doufejme, že se voliči pochlapí a vymetou z ní současnou garnituru.

Ornella Muti

se nechala slyšet, že se bude ucházet o ruské občanství. Má část předků z bývalého SSSR, ne přímo z Ruska.

Médii

postupně probublávala informace o zmizení šestileté dívky, které naprosto jednoznačně přehlédla sociálka. Dívka patrně není mrtvá.

Hitem

se v USA staly neprůstřelné aktovky pro školáky.

V Praze

našli staré vodovodní potrubí z vrtaných kmenů borovice z 18. století. V Brně ještě do nedávna dřevěnými trubkami (byť o něco novějšími) tekla standardní vodovodní voda.

Babiš

se sešel s Merkelovou. Jasně verbalizoval, že Česko nepřijme ani jednoho imigranta (ono jde o to, že by se záhy dostavil "Smolíčkův efekt"). Demonstrantská lůza na něj pokřikovala.

Je vedena

rozsáhlá diskuse o cenzuře na internetu, kterou se snaží zavést různé pochybné organizace pod zjevně lživými záminkami, jako je např. ochrana copyrightu (i ta bývala komunistickým režimem zneužívána proti obyvatelům, takže určité zkušenosti my starší máme). Rozsekává to V. Klaus junior s návrhem explicitního zákazu cenzury mezinárodními organizacemi (jako je Facebook) pokud by chtěly působit v Česku.

Indie

dekriminalizovala homosexualitu, čímž zrušila jedno z dědictví anglické kolonizace (před anglickou kolonializací homosexualita byla v Indii běžná, jak ukazují některé chrámové vlysy a malby i staré texty).

V Česku

máme první letošní případ západonilské horečky. Úmrtnost je několikaprocentní, ebola by byla horší.

Janovský soud,

zcela jistě vůbec ne politicky motivovaný, obstavil jedné z vládních stran, Lize, účty, pro údajné zpronevěry, k nimž mělo dojít před mnoha lety (a které do jejího vítězství ve volbách nikoho netrápily).

Naše soudy

pořád ještě nedořešily kauzu smrti dvou dívek, které se, v rozporu s pokyny pořadatelů, postavily na nebezpečné místo a auto, stržené při skoku nárazem větru, na ně vletělo a zabilo je. Existuje zuřivá snaha hodit vinu na pořadatele.

Sociálfašistický

server Politico se nechal slyšet, že přemíra svobody projevu a demokracie škodí.

Ve Švédsku

proběhly volby, švédští demokraté posílili, ale ne tolik, kolik jim dávaly průzkumy. Později bylo upozorněno na indicie, naznačující falšování, a na nedemokratický průběh voleb samotných (volby nebyly tajné, protože voliči na základě toho, kterou stranu chtějí volit, dostávali veřejně od komise barevně odlišené obálky s volebními lístky pro strany, které chtěli volit).

Žádné komentáře:

Okomentovat