sobota 5. ledna 2019

Co konec roku dal

Islám

Belgický soud

rozhodl o tom, že potomci islámských teroristů a teroristek (či teroristických oblažovatelek) mají právo žít v Belgii. To, že z těchto zrůdiček nemůže vyrůst nic jiného než teroristické zrůdy, soudce nezajímá.

Obhájci

teroristy Džochara Cernajeva se dožadují zrušení testu smrti. IMHO si tento trest zaslouží naprosto všichni islámští atentátníci, včetně spolupachatelů.

Kurdové

vpustili legitimní syrskou armádu na sever země, který ovládají jejich milice. Je to dobrá zpráva pro demokraty, špatná pro islamofašistické Turky.

Jenifer F.,

zfanatizovaná islámem, byla v chalifátu členkou zločinné mravnostní policie a navíc se provinila koupí pětileté otrokyně, kterou následně umučila k smrti (spolu s manželem). Bude jistě zajímavé, jak se k této odporné zrůdě zachová německý soud, za sebe říkám: "Psovi psí smrt!".

V Egyptě

došlo k dalšímu bombovému útoku na turisty. Jsou zatím čtyři oběti na životech. Můj názor je,m že islám by neměl být podporován ani turismem.
Egyptská policie odpověděla tvrdou razií, při níž bylo zabito 40 islamistů.

Asad

dal Iráku obecný souhlas k útokům na cíle, které jsou ještě pod vládou zbytku chalifátníků.

V souvislosti

s vraždou dvou turistek v Maroku bylo nakonec obviněno 15 lidí. Je to názorná ukázka islámské "férovky". Na dva chlapy by se těch bezcenných zbabělců muselo sejít nejméně jednou tolik, aby si troufli.

Imigrace

V Bojkovicích

na Uherskohradišťsku byli zadrženi čtyři migranti, tvrdící, že je jim 16. Rentgen zápěstí jim stanovil věk vyšší než 19.

Španělé

navezli do Evropy dalších tři sta migrantů.

V Nizozemsku

a Německu se podařilo zadržet čtyři osoby, podezřelé z přípravy teroristického útoku.

Stále více

můžeme vidět v českých domácnostech cizinky jako pomocnice v domácnosti.

Obecné

Mnoho soudruhů se bouřilo proti Grebeníčkově knize, o níž jsem napsal samostatný post.

Byla obnovena

práce v dole v ostravskokarvinském revíru, kde vybuchl metan.

Trump

chce zakázat americkým firmám používat výrobky od Huawei.

Pracuje se

na velmi rozumné zákonné úpravě pro dětské domovy, která by více "porušovala lidská práva chovanců", ale současně omezovala jejich možnosti připravovat kriminální aktivity (používání mobilních telefonů, např.) a kombinací trestů a odměn, včetně bodování, umožnila výchovné úsilí vůči mladistvým delikventům. Pochopitelně, naprosto pochybný "Výbor pro práva dítěte" je silně proti, pro jeho členy je ideální dětský domov velkovýrobnou kriminálních živlů.

President Zeman

posvětil vyšší úroveň ochrany klientů směnáren, dávající možnost do tří hodin odstoupit od smlouvy.

Další záhadná zmizení

Ze záoceánské luxusné lodi zmizel Arron Hough, zpěvák, který v lodním divadle hrál v muzikálu Pomáda. Při té příležitost bylo konstatováno, že z tohoto typu lodí zmizí ročně cca dvě desítky lidí. Je to zajímavé, protože tyto lodi jsou prošpikovány bezpečnostními kamerami a např. skok do moře, aniž by to některá z kamer zachytila, by neměl být možný. Že by pokrčování Součkova textu "Od zmizelého diplomata k cizím vesmírům" v realitě?

Konečně

se začíná stavět teplovod z Temelína do Českých Budějovic. Do této doby se odpadní teplo z tohoto zdroje pouští "pánubohu do oken". Fakticky je výstavba tohoto díla výraznou redukcí produkce CO2, protože ušetří jiné zdroje na ohřev vody a vytápění domácností. A měla by být jako taková brána v potaz.

Němci

sondovali nábor Čechů do Bundeswehru. Službu v cizí (a to i spojenecké) armádě u nás zakazuje zákon, který by se musel změnit.

Objevil se návrh,

aby zdravotní sestry ve školách píchaly malým diabetikům inzulin (děti od 9 - 10 let si už dokáží tento preparát píchnout samy). Souhlasím.

V Budapešti

odstranili sochu Imre Nagye z pietního místa, kde jsou pomníky mučedníků komunistického režimu. Jeho sice zavraždili sami komunisté, nicméně to byl komunistický zločinec, který se účastnil už zločinů páchaných Maďarskou republikou rad po 1. světové válce, takže na takovém místě poněkud přebýval. Socha bude přesunuta do jiné lokality, kde nebude kolidovat se svým okolím.
MMCH Slánského také dost dobře nejde srovnávat třeba s Horákovou, takže jeho sochu na její ulici bych nemusel.

Oslavili jsme

Silvestr a připomenuli 40. výročí drastické změny počasí, kdy o silvestrovské noci spadla teplota o víc než 20 stupňů, z teplot kolem 10 na teploty kolem -10.

Žádné komentáře:

Okomentovat