pondělí 22. května 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Cholera

vypukla v Jemenu jako důsledek a součást agrese, kterou proti této zemi organizuje Saúdská Arábie.

Turecko

opět zakázalo německým poslancům vstup na záladnu Incirlik, kde v rámci NATO slouží němečtí vojáci. IMHO by nebylo od věci je prostě z Turecka odvolat.

Trump

údajně prozradil Rusku přísně tajnou informaci o chalifátu. Podle dalších zpráv mělo jít o prozrazení faktu, že Izrael má v jeho nejvyšším velení "krtka".

Hamza bin Ussáma

(tedy U. bin Ladina) vyzval džihádisty ke sjednocení a útokům na euroamerickou civilizaci.

Podle

islamisticko - lidskoprávních aktivistů popravuje syrský režim desítky vězňů denně. Lidskoprávními luhy a háji se ozývá zoufalý řev, protože jsou likvidovány stvůry vymozkované islámem, krásně použitelné na zavedení "těch správných" pořádků ve vyspělých zemích.

Na afghánskou televizi

zaútočili sebevražední atentátníci.

Indonézský soud

odsoudil dva homosexuály k 85 ranám bičem. Indonézie je stát, který multikulturalisté prohlašují za vzor mírumilovnosti a tolerance islámu.

Křesťanské milice

ve Středoafrické republice zaútočily na imigrované islámské zločince a 115 jich zlikvidovaly. V podstatě jedna mála pozitivních zpráv v poslední době, týkající se islámu a jeho interakce s okolím.

USA

zavedly sankce proti bratrovi presidenta Asada.

Amri,

islámistický terorista, který spáchal předvánoční atentát v Berlíně pomocí kamionu, byl zapleten do ilegální distriuce drog a kdyby policie jednala jak měla, byl by v době atentátu už v lochu.

Chalifát

soustřeďuje chemické experty. Prognózováno je, že se pokusí pomocí chemických zbraní zvrátit porážku.

Američané

udeřili na syrský vládní konvoj, z ne zcela jasných důvodů.

Německá vláda

byla nucena přiznat, že Arabové systematicky islamizují "stát" Kosovo.

V Íránu

zvítězil ve volbách současný president Rúhání. Mohlo to dopadnout hůř.

Trump

na státní návštěvě v Saúdské Arábii mluvil velmi opatrně a v podstatě nijak islámský terorismus neodsoudil. Uzavřel zbrojní dohody za 2,6 bilionu.

Chalifát

se začal stahovat z Homsu, kde držel dosud část města.

Imigrace


Ve Švédsku

občané žhářskými útoky vynutili odstěhování 300 ohrožujících a obtěžujících imigrantů. Takto to dopadá, když selže stát jako takový, protože toto měla ex definitio zajistit státní moc.

Imigrant

napadl v Milánu vojáky kuchyňským nožem.

V Německu i v Dánsku

proběhlo několik soudů s teroristy, kteří připravovali islámem motivované teroristické útoky.

Obecné


Objevily se případy,

kdy se podařilo prokázat, že obvinění z pedofilie od dítěte bylo provedeno na příkaz matky. Problém vidím v tom, že tresty za navádění k podobným obviněním jsou velice nízké.

Ebola

se dále šíří v Kongu, kde se objevila nová epidemie této choroby. Problémem je, že virus koluje v opicích a kaloních (vypadají jako netopýři, ale nemají s nimi krom vzhledu nic společného; podobnost je dána konvergentním vývojem), jejichž maso konzumují domorodci. Mohou se nakazit jak při zpracovávání masa tak i při konzumaci masa nedostatečně tepelně upraveného.

Severní Korea

se chlubí tím, že má raketu schpnou nést jadernou nálož.

Ve volbách

v Severním Porýní - Vestfálsku vyhrála CDU Merkelové. Propadla SPD. Do místního zastupitelstva se dostala i AfD.

Mormonský pastor

předváděl v Zimbabwe chůzi po vodě. Poněkud to nezvládl a sežrali ho krokodýli. Jen houšť a větší kapky!

Koruna

posílila vůči euru na nejvyšší hodnotu od roku 2013.

LePenová

se vrátila do čela FN.

Tři muži,

dva bratři a slabomyslný syn staršího z nich, unesli dívku, kterou drželi násilím ve svém domě a v kempu na jihu Moravy a všichni tři ji pohlavně zneužívali. Inspiroval je Rakušan Fritzl. Pikanterie je, že dívka byla před únosem těhotná a před soudem s násilníky stačila i porodit.

Nastaly hádky

ohledně financí k odchodu Velké Británie z EU. Zatímco EUrounijní politici vydírají Velkou Británii jejími údajnými dluhy (počínají si tedy jako bordelmamá za Rakouska a První republiky, které "svým děvčatům" vygenerovaly dluhy, aby nemohly jít jinam nebo se resocializovat), Velká Británie chce vyplatit své mnohamiliardové podíly z několika EUnijních fondů.

Barbora Škrlová

žije údajně po propuštění z basy v utajení a pod cizí identitou. Je otázka, zda je to pro její ochranu, nebo zda to má zajistit, aby se veřejnost nedozvěděla podrobnosti této kauzy.

Unie středoškoláků

tlačí na odložení povinné maturity z matematiky. Já jsem se nikdy netajil s názorem, že povinná maturita jen zakonzervuje zoufalý stav jejího vyučování. Zde je třeba udělat radikální řez, který by měl směřovat na vyučující a autory (velice špatných) učebnic.

V Indii

povolili (ó, jaký pokrok) desetileté holčičce, otěhotnělé v důsledku znásilnění, jít na potrat.

V Rakousku

budou v říjnu předčasné volby.
Rakousko také odhlasovalo, k velké nelibosti lidskoprávních šíbrů, zákaz zahalování tváří na veřejnosti.

EK

opět vyhrožuje zemím, odmítjícím kvóty na imigranty (o uprchlících nemají tu drzost hovořit už ani oni). Čím dříve z toho spolku vypadneme, tím líp!

Inflaci v EU

nejvíce ilustruje italský návrh na zrušení jedno a dvou EUrocentových mincí.

Konečně došlo

ke schválení úpravy zákona, podle něhož museli zastupitelé rozhodovat o majetku obcí výlučně z krátkodobého měřítka (takže soutěž musela vyhrát podvodná firma s nejlevnější nabídkou, přestože bylo obecně známo, že nabídka je nevěrohodně nízká a s firmou jsou od jiných zakázek nebo odjinud špatné zkušenosti).

Ještě dle Obamy

byla propuštěna z vězení zrádkyně Manningová (původně Manning), informace pro teroristy od níž stály řadu lidských životů.

EU

se snaží odebrat hlasovací právo Maďarsku.

Ve Venezuele

jsou další tři oběti sociálních bouří, vyvolaných katastrofální dlouhodobou levicovou politikou.
Celkově se tamní stát dostal do podoby blízké té, k jaké dopracovali Somálsko islamisté. Tamní obyvatelé začínají utíkat za hranice.

V USA

osvobodil soud policistku, která zastřelila agresívního zfetovaného afroameričana, údajně neozbrojeného.

Rok

oslavila dívenka, která se narodila matce s transplantovaným srdcem. Je to v Česku druhý takový případ, první takovéto dítě se narodilo v roce 2011.

Provalilo se,

že francouzské "elity" měly plán k zabránění vítězství Le Penové - respektive jejího nástupu do úřadu v případě zvolení. Ukazuje se jasně, že tyto "elity" nejsou nic jiného, než kriminální spodina.

Ivan Pilný

vystřídá Babiše.

Nacisté

i letos organizovali "Pouť smíření" o údajném "pochodu smrti", v reálu civilizovaném odsunu Němců z Brna.

Žádné komentáře:

Okomentovat