pondělí 4. prosince 2017

Co uplynulý týden dal

Islám

Rusko

účinně likviduje zbytky chalifátníků. Jejich neomarxističtí agenti kvílejí nad "nehumánností" tohoto počínání.

Sedmnáctiletá konvertitka

k islámu dostala v Dánsku osm let za přípravu teroristického útoku. Faktem je, že Dánsko začalo v poslední době zcela "antimultikulturně" přitvrzovat proti zločinným a teroristickým aktivitám muslimů a jejich sympatizantů.

V Austrálii

zadrželi teroristu, který připravoval útok na předvánoční trhy v Melbourne.

Českému džihádistovi,

který byl zadržen v Turecku a který přiznal, že se chtěl dostat k chalifátu a vraždit pro islám, potvrdil soud šest let.

Dozníval

masakr na Sinaji z minulého pátku, zvyšuje se počet mrtvých a objevily se zprávy o zabitých nebo zadržených pachatelích a jejich komplicech.

Ve Francii

byla odsouzena skupina muslimek, které plánovaly na FB útok "jako v Bataclanu". Dostaly realtivně malé tresty, protože jsou neplnoleté. Čeká se, až o něco starší naplánují něco závažnějšího a skutečně to provedou.

Říjnový útok

v Mogadišu byl upřesněn na více než pět set obětí (původně se počítalo se třemi stovkami).

Turecký islámistický stát

potvrdil šest let a tří měsíce české dvojici za "pomoc teroristům".

V Postupimi

byl vyklizen trh proti bombě, která ale měla defektní odpalovací zařízení.

Došlo

k dalšímu plošnému vytlačení chalifátníků na východu Sýrie.

Imigrace


Rakousko

zakázalo věšení adventních věnců na dveře domů. Inu, nechali si zvolit neomarxistu a sympatizanta islamistů do čela státu a mají, co si vykoledovali.

Cca 3/4 občanů

východních zemí EU hodnotí imigrační politiku EU negtivně.

Obecné


Piráti

se, přesně podle zvyků svých historických jmenovců, pohádali a pobili o vedení. Akorát se to neřešilo soubojem na šavle, ale hlasováním.

Radek Vondráček

se nechal slyšet, že pro vydání Babiše bude hlasovat až poté, co budeme mít nestrannou policii a soudy.
Má hoch v podstatě pravdu, to jasně ukázala kuza Nečasových, kdy celá šaškárna s pádem vlády byla způsobena několika předraženými kabelkami. Teď se soudci točí na tom, že Nečasová "zneužila svou pravomoc", když poroučela agentům tajné služby, jenže ona vůči nim naprosto žádnou pravomoc nemela, ani jako premiérova sekretářka, ani jako jeho milenka. A pokud soudy nejsou s to takovouto elementární věc pochopit a  respektovat, pak skutečně nemá cenu jim kohokoli vydávat.
Neomarxisté se, pochopitelně ozvali coby totální inkoherentní ječáci.
Nicméně i takovéto rozsudky přispívají k naprosté nedůvěryhodnosti naší justice.

Šéf ODS

dostal od poslanců pokouřit a byl zvolen až na poněkolikáté.

Trump

nazval senátorku demokratické strany, která se chlubí indiánskými předky (měla za to četné výhody při studiu, přestože jejich existenci není s to řádně doložit) "Pocahontas". Prý je to šíleně rasistické. Asi přestanu říkat naší bílé kočičce "Savinka" (protože vypadá, jak odbarvená Savem).

V Německu

po celý týden probíhala jednání o vládě, a to volili o měsíc dříve než my.

Argentina

patrně přišla o ponorku, která byla minulý týden na hlídání rybných lovišť před pytláky a její poslední hlášení bylo o tom, že má technické potíže.

ČSSD

vyhlásila program "čištění se" od věcí, které do jejího řízení zavedl Sobotka. Vyčistit stát od jím zanechané kejdy bude ještě těžší.

Organizátor

Českého slavíka postupně prožíval další a další vlny ostudy, kterou si sám svou idiocií připravil (postoval jsem na toto téma extra).

Severní Korea

vypálila balistickou raketu. Ta vyletěla výš, než je dráha mezinárodní vesmírné stanice ISS. Podle propočtů by při šikmější dráze mohla doletět až na Washington, D.C. Je otázka, zda měla atrapu hlavice a zda byla případná atrapa lehčí než skutečná hlavice.
Nicméně to jasně ukazuje, že tlak na teroristické režimy (proti němuž dobroserové často skučí) je naprosto oprávněný a platí pro něj zásada "čím víc tím líp".
Trump přiznal, že stojí před nejtěžším rozhodnutím, jaké musel učinit president USA od konce druhé světové války.

Pražská ODS

nezvolila do svého čela tč. nejpopulárnějšího politika této strany, V. Klause mladšího. Sorry, řežou větev mezi sebou a stromem. V. Klaus ale povede školský výbor poslanecké sněmovny. Má potenciál tam udělat pro naše školství mnoho dobrého.

Ostuda

postihla Haagský tribunál. Zasloužil se o to odsouzený Slobodan Praljak, který přímo na lavici obžalovaných svou vinu odmítl a "vzal na to jed" (kyanid draselný). Prostě jako Hus "na této pravdě vesele chci dnes zemřít".

Poslanci

nakonec zvolili, opět k velkému jekotu neomarxistů a jiných fašistoidů, za předsedu sněmovního výboru pro bezpečnost Radka Kotena z SPD. Hlasoval pro něj i Václav Klaus mladší, který se pak nechal slyšet, že SPD je standardní politické hnutí, v čemž má naprosto pravdu.

Rusové

měli najít na povrchu ISS bakterie, které nejsou známé ze Země. Může jít ovšem o neznámý pozemský druh (včetně bakterií, které jsou jinde vytlačovány konkurencí). IMHO je pravděpodobné, že život vznikl již na planetismálách, a že živé zárodky z té doby dodnes putují vesmírem.

(Neo)marxisté

kvičeli, že "Trump sdílel antiislámská propagační videa". Problém je, že tato videa natočili samio muslimové a prosazují jimi chování k "nevěřícím psům". Je naší chybou, že si necháme kálet na hlavy od neomarxistického póvlu ve "veřejnoprávních" sdělovacích prostředcích, protože sdělovací prostředky skutečně sledující veřejný zájem by tato videa šířily automaticky (abychom viděli, co nás čeká). Vydávají, pochopitelně, tato videa za "vyfabrikovaná". To, že blokují i šíření jednoznačně pravých videí tohoto druhu, prohlášením tohoto druhu na důvěryhodnosti nepřidá.

V IKEM

dali pacientovi umělé srdce. Unikátní je jeho senzorové vybavení, které by mělo řídit činnost této náhrady.

Okamura

nastínil, že v případě odchodu z NATO by čekal obyvatelstvo plošný branný výcvik, posílily by se počty majitelů zbrojních průkazů atd. Souhlas.

Šéfka odborů

se nechala slyšet, že by měly být obchody uzavřeny o všech svátcích. IMHO by se jí a jí podobným měly o svátcích zavřít vrata nemocnic, neměli by k nim chodit opraváři a vyjíždět v případě požárů hasiči (další nechť si čtenáři doplní sami).

S velkým humbukem

připojila společnost Tesla (E. Musk) největší lithium - iontovou baterii na svě tě k síti. Její kapacita je v podstatě nepatrná: Dokázala by pár desítek hodin zásobovat proudem několik set domácností s omezeným provozem (nevytekly by jim ledničky, mohli by úsporně svítit a fungovat s počítači, ale např. pračky a myčky by to už neutáhlo, ba ani "úsporné vysavače dle EU normy").
Je otázka, zda by lepším řešením nebyly věže, po nichž by se sunula závaží nahoru a pak zase klesala a poháněla přes žentour alternátory.

Soudruh Drahoš

prohlásil, že se bojí ovlivnění voleb ruskými weby. Patrně si myslí, že pokud si jeho voliči na nějakém ruském webu přečtou "volte raději Zemana", tak už ho volit nebudou.

Merkelová

možná bude vládnout přece jen spolu se socialisty. problém je, že pro ty to může být "polibek smrti", druhým problémem může být očekávaná jarní vzpoura CSU, po níž by Merkelová ztratila většinu poslanců v Bundestagu. Ale každá kancléřská výplatní páska je dobrá...

Donald Trump

uspěl v Senátu USA se svou daňovou reformou.

Zločinecká chátra

se snažila zabránit v příchodu účastníkům sjezdu parlamentní strany AfD. Policisté proti ní použili vodní děla.

Zřítila se

lávka z Císařského ostrova na Tróju. Ta, po nícž chodila Markéta za Amélií (viz P. Neomillnerová "Amélie a tma" a její dvě pokračování). Čtyři zranění, příčina nejasná. Osud taky, možná náhradní most, možná přívoz, jaký tam kdysi byl (je vidět v klipu s Vondráčkovou "Vzdálený hlas" na youtube).
V Praze jsou údajně kandidáty na spadnutí i další mosty.

Microsoft

opravil 17 let známou chybu v Office, kterou často využívali hackeři. S kvalitou od firmy Microsoft - no, nekupte to!

Proběhla

každoroční rekonstrukce bitvy u Slavkova, letos bez ohledu na fámy o globálním oteplování za mnohem drsnějších podmínek než tenkrát.

Předčasné volby

by mohly podle současných průzkumů poslat mimo sněmovnu lidovce a snad i TOPku.

1 komentář:

  1. Malý a měkký:

    „... opravil 17 let známou chybu v Office ...“ a naprogramoval minimálně 7 dalších, nových chyb, které brzy vejdou ve známost.

    Předčasné volby:

    Už aby to bylo, ani jedny bych nepostrádal.

    OdpovědětVymazat