středa 19. září 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Talíban

opět útočil na vládní síly v Afghánistanu s počtem obětí přes třicet. Další atentát se skoro 70 oběťmi provedl o dva dny později.
Pokud tyto útoky nebudou opláceny tvrdými odvetami vůči obyvatelům, kteří Talíban živí (likvidace dobytka, kropení polí herbicidy), nebude od těch teroristů nikdy pokoj.

V Íránu

zatkli dva umělce za organizaci divadelního představení Shakespearova Snu noci svatojánské. Přesně takové poměry tu chtějí nastolit nevládkáři, podporující imigraci z islámských států.

Připomenuli jsme si

po celém světě 17. výročí útoku islámských teroristů na budovy WTC.

Prozradilo se,

že je v Česku stíhán slovenský konvertita k islámu za přípravu džihádistického bombového útoku.

Imigrace

Německo

nechalo teroristu, který dělal bodygarda arcilotrovi bin Ladinovi, pracovat u bezpečnostní firmy.

Afghánec,

podezřelý ze znásilnění ženy v Budapešti, byl zadržen v Rakousku. Prostupné hranice jsou výhoda pro zločince. Kdyby se dostal až do Německa, byl by v bezpečí.

U Frankfurtu

zadrželi 17letého "Němce", který plánoval islámistický atentát a vyráběl si na něj triacetontriperoxid a další podobné výbušniny.

Dalajláma

si dovolil konstatovat, že Evropa patří Evropanům, a že migranti by měli být v nejkratší možné době (pokud prchají před válečnými konflikty a pod.) vráceni domů.

Provalilo se,

jak děti islámských imigrantů v Rakousku v podstatě likvidují školní výuku.

Komunistka Šojdrová

se snaží prosadit přijetí 50 "syrských dětí", kterým má být až 17 let a v reálu mohou být mezi nimi i třicetiletí teroristé a další zločinci.

Obecné

Soud

ukončil stíhání členů skupiny Národní odpor s odůvodněním, že to, k čemu se hlásí, mají v programu i některé řádně etablované politické strany a že se k prakticky stejné ideologii hlásila i M. Horáková. Aktivističtí právníci zuří a podávají odvolání.

Vídeň

připravuje zákon na poskytnutí občanství těm obyvatelům Jižního Tyrolska, kteří o to budou mít zájem (Jižní Tyrolsko je původně rakouské území, které zabrala Itálie po první světové válce).

Merkelová

blekotala o nárůstu násilí, které ovšem sama vyvolala vpuštěním vraždících hord do státu. Blekotala rovněž o tom, že "muslimové patří do Německa".
V. Klaus ji případně komentoval a kritizoval zlehčování dopadu činů, kterých se dopustila, i zastrašování německé populace.

V Ostravě

došlo k těžkým onemocněním a úmrtím po syntetických kanabinoidech. Zakázaná marihuana takové problémy nedělá. V průběhu týdne počet otrávených narůstal, koncem týdne překročil dvě desítky.

V Praze

cvičili zásah proti teroristům, držícím rukojmí v Kongresovém centru (bývalý Pakul). Dokud budeme tlačeni k přijímání muslimů do země a dokud se budou moci islámští teroristé běžně pohybovat na území EU, jsou takovéto nácviky nutné.

V Újezdu u Brna

došlo k udušení (nikoli otravě, jak psali negramotní novináři) vinaře, který podcenil výrony oxidu uhličitého z mladého vína. Tento plyn je těžší než vzduch, a proto se ve sklepech může nahromadit do letální koncentrace. Lidé s problémy se srdcem mohou mít vážné potíže už při několika procentech oxidu uhličitého v dýchaném vzduchu. Na druhé straně ovšem tento plyn stimuluje dýchací centra a proto se běžně přidává i do směsí plynů, které se používají při inhalační narkóze.

Poslanci podpořili

návrh zákone, podle něhož by se idiotismus se zavíráním obchodů, který procpal do naší legislativy křesťanský odpad, nevztahoval na velkoobchody.

V Barceloně

demonstroval milion lidí za odtržení Katalánska od Španělska (respektive za ukončení španělské okupace této země).

Evropský parlament

schválil problematický copyrightový zákon, který umožní snadnou cenzuru internetu, včetně výsledků vyhledávačů. Schválil také stíhání Maďarska za "pošlapávání evropských hodnot" za to, že se jako jediné drželo ve vztahu k ilegální migraci platných Dublinských protokolů.

Evropská komise

navrhla už na příští rok ukončení nesmyslného a zdraví škodlivého střídání normálního a nepřirozeného letního času.

Dům na Královéhradecku

zasáhl meteorit.

Podle statistiky

zneužili katoličtí duchovní v Německu v letech 1946 - 2014 (dál asi sběr dat blokla Merkelová) 3677 nezletilých.

Lídr ČSSD

nechce auta v Praze. Vezme tím nějaké hlasy zeleným? Kolik jich ztratí, když auto patří k normálnímu životu?

Ve Francii

se podařilo zadržet šest militantních veganů, útočících na řeznictví. Veganství poškozuje mozek (nedostatkem esenciálních aminokyselin) a vegani také více vypouštějí ze střeva skleníkový a antiozonový metan.

Připomenuli jsme si

desáté výročí pádu banky Lehman Brothers, která znamenala těžkou krizi, zejména v USA a západní Evropě, danou "hypotéční bublinou", kdy občané ručili bankám za půjčky silně nadhodnocenými a v praxi neprodejnými nemovitostmi. Na této krizi se podílel i Barack Obama, který patřil mezi aktivisty, prosazující "povinnost" bank takovéto nesmyslné a zjevně vysoce nadhodnocené hypotéky poskytovat.

Ozvali se

opět zelení soudruzi, co nás chtějí okrádat pomocí zálohování PET lahví.

Rudý

španělský parlament schválil exhumaci ostatků F. Franka. Levicoví Španělé také "zachránili" 458 imigrantů a poslali je do EU.

Na Vsetínsku

potkaly děti ne cestě ze školky a školy medvěda. Zatím jen odrostlejší medvídě, které je nenapadlo. Setkání s dospělým exemplářem by mohlo skončit tragédií, i s několika úmrtími. Toto riziko je důsledkem programu zelených o "návratu divočiny", a ty je třeba za ně vést k odpovědnosti (a klidně i v případě nějaké tragédie pozavírat do vězení).
Na území republiky se rovněž šíří vlci. A opět: Zelení nejsou ti, kdo by museli hradit škody, které tato zvířata způsobí. Tyto škody se jednak hradí ze státních peněz a jednak ze zvyšování cen potravin z chovů (mléko, sýry, maso), které zaplatí zákazníci.

Odměnu ve formě ceny Ig Nobela

si odnesl kanadský tým, který prokázal, že pokud pracovníci použijí panenku vúdú proti neoblíbenému šéfovi, cítí se pak lépe.

2 komentáře:

  1. 1.: Bodyguard teroristy nemusí být teroristou. Takže si toho člověka mohl Usáma platit pouze jako ochranku, nikoli jako spolupachatele. Stejně by z případného profesionálního života v Německu měl být, dle Vašeho názoru, vyloučen řezník, který mu dodával skopové, pekař, který mu do jeho schovky posílal placky k tomu masu, a elektrikář, který mu řešil osvětlení tamtéž. Evropské morální hodnoty nelze uplatňovat, je velmi pravděpodobné, že by ti samí lidé svou práci odmítli ze svých morálních hledisek vykonávat pro někoho jiného, u kterého by Vás to překvapilo, a zároveň i pro někoho dalšího, na kom by se s Vámi shodli.
    2.: Velkoobchod je něco zcela odlišného, nežli velký obchod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1. Bodygard je přece jen s danou osobou spjat daleko těsněji než třeba obchodník se zbraněmi, který ani identitu svého zákazníka nemusí znát. Přinejmenším by měl o jeho zločinných aktivitách vědět tolik, že by se za normálních okolností (kdyby to nebyl muslim) bral jako spolupachatel, případně pachatel zločinů typu nadržování a neohlášení trestného činu.

      2. Velkoobchody musely mít zavřeno taky, což komplikovalo práci maloobchodů, které při zvýšeném zájmu o zboží potřebovaly navážet i několikrát za den. IMHO celý tento zákon je číčovina prosazená flanďáky a měl by se celý zrušit.

      Vymazat