středa 17. října 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

V Česku

se podařilo za pomoci BIS vypnout hackerské servery teroristické organizace Hisballáh.

Syrští teroristé

začali stahovat z fronty těžké zbraně. Je otázka, jak si to vyložit.

Asad

vyhlásil amnestii pro dezertéry z vládní armády.

Turecko

propustilo dlouho na základě nesmyslných obvinění zadržovaného pastora Bronsona (USA). Také se silně zaangažovalo proti Saúdské Arábii a usvědčuje ji z vraždy novináře Chášakdžího. Ten byl zřejmě na Saúdské ambasádě v Turecku zabit a rozporcován. Jestli i sněden (což by bylo docela stylové a racionální), o tom zdroje mlčí.

Další

útok Talíbanu v Afghánistanu si vyžádal 19 obětí.

Imigrace

Marocké námořnictvo

ostřelovalo nespolupracující loď s imigranty a jednoho zranilo.

V Berlíně

se sešlo necelých čtvrt milionu demonstrantů "proti rasismu a xenofobii". Podle zveřejněných fotografií vesměs imigranti.

Ukázalo se,

že Somálec, jehož deportaci zabránili "občanští aktivisté" na letišti v Heathrow, znásilnil předtím společně s kumpány mladou dívku. Alespoň víme, jaký póvl ti "občanští aktivisté" protežují.

Juncker

opět blekotal proti státům V4 že nechtějí přijímat ani děti migrantů. Problém je , že o malé teroristy, vymozkované islámem a už ve věku kolem 10 let učené podřezávat zajatce, rozhodně nikdo rozumný nestojí.

Obecné

Mezi Maďarskem a Ukrajinou

pokračovaly kontraverze ohledně udělování maďarského občanství Maďarům z Ukrajiny.

EK

se snaží zabránit tomu, aby auta, která neprojdou nesmyslnými německými normami byla prodána ve státech, kde politici nejsou idioti.
Zároveň se začali hlasitěji ozývat výrobci aut, protože požadované limity jsou fyzikálně nemožné.
Mezi tím ekofundamentalisté prosadili v Berlíně vjezd aut s dieselovým motorem (dokonce i takových, které odpovídají platné normě Euro 5) do některých ulic.

Pospíšil (TOP 09)

lamentoval proti v Kladnu se rýsující koalici s SPD. Nakonec se to vyřešilo odchodem zastupitele za TOP z této pochybné strany. Totéž nakonec udělal i jeden z Pirátů.

Soudruzi

se nechali slyšet, že ČR je "hluboce podprůměrná" v počtu vysokoškoláků. Problém je IMHO v tom, že různá "gender studia" a pod. by se vůbec neměla brát jako vysoká škola.

Soudruzi

z Microsoftu mají další problém: Aktualizace pochybných win 10 mazala uživatelům data.

Klimaalarmisté

se opět dali do blábolení o šílené katastrofě, která určitě přijde, pokud do jejich pseudovědeckých fantasmagorií nebudou narvány stovky miliard.

V Bosně

ve volbách uspěli nacionalističtí a separatističtí politikové.

Finanční úřad

začal plošně buzerovat všechny novomanžele a chtěl doložit i nákupy na hostiny, pořádané doma.

Skupina Bulharů

znásilnila v Německu 13 letou dívku. Je otázka, zda to nebyli obyvatelé jihovýchodu bulharského státu, kde žije turecká menšina, vyznávající islám.

V Mexiku

byl zadržen manželský pár, který zavraždil minimálně 20 žen a jejich maso prodával, zatím není jasné, komu.

Monsignor Petr Piťha

pronesl ve svatovítské katedrále kázání, v němž kritizoval istambulskou smlouvu a její možné důsledky. Nemusíme souhlasit úplně se vším co řekl, ale něco na tom je. Ostatně proto také ultralevičáci zbytek týdne ječeli, jako prasata na porážce. Pochybná organizace "Česká ženská lobby" podala dokonce na Piťhu trestní oznámení za "šíření poplašné zprávy". To je tra organizace, která fašisticky zakázala výstavu fotografií, pořízených technikou mokrého kolodiového procesu v knihovně ČAV (a co se vůči ní soudruh Drahoš zachoval silně submisívně).

Venezuela

bude mít inflaci 10 milionů procent.

Soud

nakonec dal za pravdu policistovi, který motorkáři se zákazem řízení zablokoval cestu policejním autem.

Soudruh papež

František přirovnal potrat k nájemné vraždě.

Britský soud

podržel cukráře, který odmítl kvůli svému náboženskému přesvědčení dodat dort na svatbu gayů. Je třeba připomenout, že v obdobném případě před hlasováním o brexitu rozhodl jiný britský soud přesně opačně.

V USA

zatkli teroristu, který se chtěl odpálit u voleb do Kongresu i s autem.

AfD

chtěla založit internetový portál, kam by se žáci obraceli s informacemi, že jsou ve škole ideologicky indoktrinováni. IMHO podobný by se hodil i u nás.
Školský výbor PS PČR kritizoval indoktrinační pořad "Zprávičky", který šířil ideologické bláboly o "ubohých dětech v okupované Palestině".

Provalila se

nefunkčnost naší ambasády ve Francii, která nepomohla našemu řidiči kamionu, obviněnému z pašování imigrantů.

V Praze

povolil magistrát uzavření frekventované Vinohradské v době špičky kvůli pohřebnímu průvodu klanu Kočků, jejichž člen zabil při autonehodě otce rodiny a sám také zahynul.

Zemřela

žena, které utekla jedovatá mamba. Údajně ne na následky uštknutí, které utrpěla.

Proběhlo

druhé kolo senátních voleb, v nichž dominovala ODS. Senátorem se stal i Kubera, který opustí primátorský post v Teplicích, zastávaný 26 let.

CSU

utrpěla vítězství ve volbách v Bavorsku, po nichž nebude moci vládnout sama. Ukázala se polarizace společnosti, kdy na jedné straně rostou preference AfD, na druhé fašistoidních zelených.

Byla ohlášena

megarvačka na rodinné oslavě v Praze - Řepích. "Hlas lidu" měl pravdu, jednalo se o oslavu romskou, jak byli nakonec nuceni přiznat i soudruzi z veřejnoprávních médií.

2 komentáře:

  1. Servery Hisballáhu:

    Od dob případu serveru hysteria.sk / nbuser / nbuser123, nemám rád jakékoliv státní zásahy proti „plechovkám“. Mám určité pochybnosti i v případě „plechovek“ Hisballáhu, u kterého jinak škoda rány, co padne vedle.

    Marocké námořnictvo:

    Správný postup: Neposlouchá? Následuje upozornění odpovídající ráží. Jen tak dál! Na rozdíl od evropského tohle námořnictvo aspoň k něčemu je.

    Aktivistická podpora násilníkům:

    Taková podpora by měla vést k tomu, že dotyční aktivisté stanou před soudem s reálnou šancí schytat flastry za napomáhání k trestné činnosti a jejich majetku by měla hrozit konfiskace ve prospěch náhrad škod obětem trestný činů, k nimž napomáhali. Dokud totiž tito arogantní debilové nebudou čelit následkům svých vlastních debilních činů, tak budou mohutně škodit i nadále.

    Mezi Maďarskem a Ukrajinou:

    Že by se zase projevovala touha po obnově velkého Maďarska? Ukrajina je stát, který se mílovými kroky blíží úrovní rozkladu kamsi k Somálsku, takže není divu, že si Maďaři troufají. Na druhou stranu, SSSR za Stalina oškubal územně po 2. světové kdekoho, takže dokud si nepřečtu co všechno v tomto ohledu proběhlo po 1. a 2. světových válkách, těžko k tomu zaujmout nějaké rozumné a vyvážené stanovisko.

    EK a dieselová auta:

    Tažení proti dieselům je projevem koncentrované arogantní zelené debility ignorující fakta.

    Podprůměrné počty vysokoškoláků v ČR:

    Počítají-li se mezi to i genderasistická a jiná proticivilisační studia, tak je to vlastně dobrá zpráva ne?

    Windows 10 a výmazy dat:

    Potvrzuje to hypotézu, že na trhu se vždy prosadí to nejhorší a nejblbější ze všeho, co je k mání.

    Klimaalarmisté:

    Veškerý jejich majetek by měl propadnout ve prospěch boje s CO₂ a nastal by svatý klid a pokoj.

    FÚ a svatební hostiny:

    Další z tahů neomarxistů proti klasické rodině?

    Bulhaři a znásilnění v Německu:

    S těmi bulharskými Turky je to dost pravděpodobné. Do našeho číšníka v Praze kopali holandští Turci, jak se zjiztilo že?

    Monsignor Petr Piťha:

    Petr Piťha, je sice katolík, ale to mu nebrání být vlastencem a proto si ho vážím, na rozdíl od zaprodance Halíka.

    Soud dopravák a motorkář:

    Je mzruté, že to trvalo tak dlouho. Je dobře, že to dopadlo správně, protože obrana práva na arogantní blbost u nás už podle mého zašla i tak až příliš daleko a opravdu nebylo třeba přidávat další zrůdný případ.

    OdpovědětVymazat
  2. Soudruh papež:

    Soudruh papež je magor. Pomyšlení, kolik dalším magorů může ovlivnit je dost děsivé.

    Britský soud:

    Čirou náhodou, nebo snad omylem rozhodl správně?

    Terorista a Kongres:

    Opět, není na místě zvážit obvinění ze spolupachatelství na terorismu všech těch, kdož tomu „dárečkovi“ svého času pomohli do země?

    Portál AfD:

    Dobrý nápad, i tady by se velice hodil.

    Nefunkčnost velvyslanectví ve Francii:

    Tohle je selhání konsulátu, ale to je detail, ostudné je, že tam ten pán nenašel pomoc a zastání, protože přeně za tímto účelem konsulární oddělení v zahraničí máme. Už zase jezdí do zahraničí pracovat ne ten, kdo by měl, ale ten, kdo se tam dostane?

    Praha, Vinohradská a Kočkovic klan:

    Je to ostudné a arogantní zároveň a krom toho je to i debilní. Docela by mi zajímalo, kdo jim to povolil. Jestli KSČSSD, tak tam je to jedno, ale jestli někdo z nově zvolených, mělo by mu to být připočteno k tíži při dalších volbách.

    Mamba:

    Další zdařilá demonstrace práva na blbost? Nezakazoval bych chov tomu, kdo prokáže, že má znalosti a dokáže chovance náležitě zabezpečit před útěkem. Místnost s dostatečně hustými a pevnými mřížkami ve ventilaci a v oknech, s dvojitými dveřmi, pevná terária a pod. A evidence chovanců podobně přísná, jako u zbaraní. V ostatních případech by asi měl hrozit flastr za obecné ohrožení.

    Senát a Kubera:

    Nejsem si jist, že je dobrá zpráva, že zrovna teplický islamisátor je v senátu.

    Bavorsko a CSU:

    Je dobře, že CSU už nemůže vládnout sama, ale je debilní, bude-li se muset opírat o zelené vybrakované bezmozky.

    Megarvačka v Řepích:

    Co má kdo proti cikánskému folkloru? V takových případech je třeba oblast neprodyšně obklíčit, vyčkat uklidnění a pozatýkat až ty přeživší :-)

    OdpovědětVymazat