středa 3. října 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Írán

Vyhrožoval odvetou USA a Izraeli za atentát, který spáchali na přehlídce patrně sunité.

Rusko

dodalo Sýrii protivzdušné komplety S-300.

Kanton St. Galen

si navzdory islamisty infiltrované centrální vládě odhlasoval zákaz zahalování obličejů na veřejnosti, který vadí především muslimům.

Ve Španělsku

se podařilo dovést k vítěznému konci (snad) soud se skupinou zločinců, která zajišťovala manželky pro teroristy z chalifátu.

Spolupracovníci

islámistického teroristického režimu se snaží najít cesty k obcházení US embarga pro tento zločinecký stát. Našim jménem takto teroristy podporuje EU.

Ve Vídni

byla policií zadržena muslimka, která skrývala protizákonně tvář a ještě nadávala policii. Tenhle póvl by měl být z Evropy odsunut, jako byli od nás po válce odsunuti Němci.

Muslimy

vedená válka proti nemuslimskému obyvatelstvu má údajně až 380 tisíc obětí (včetně padlých agresorů).

Islámistický diktátor

Erdogan otevřel v Německu mešitu a podpořil extrémní islamisty. Našla se asi tisícovka statečných Němců, kteří si dovolili protestovat.

Imigrace

Loď Aquarius

s imigranty a zločinci, kteří je sbírali na moři, nesmí už ani do Francie.

Marocká hlídková loď

spustila palbu na člun s migranty , který odmítl zastavit a podrobit se kontrole.

Na Vsetínsku

byli v kamionu vychytáni dva imigranti, domnívající se, že jsou už ve Francii. Další ilegálové byli zachyceni v počtu 8 kusů na brněnském letišti.
V Nizozemí
zadrželi teroristickou skupinu, která plánovala rozsáhlou akci pomocí kalašnikovů a dalšího vojenského materiálu. O její identitě mlčí, takže je jasná.

Další atentát nožem

zjevně islámistického střihu proběhl v německém městě Ravensburg, údajně "nic nenaznačuje, že by šlo o teroristický čin", jak tvrdí německá proislámistická policie. Následně začali soudruzi předstírat, že je pachatel duševně nemocný.

Obecné

V USA

vysoudil chlapec (respektive asi jeho rodiče) odškodnění za špatně provedenou obřízku. IMHO hlavní problém je ten, proč se takový zákrok vůbec dělá.

Chodí

vyděračské e-maily, které vyhrožují zveřejněním údajné masturbace před počítačem, natočené hacknutou videokamerou. Chodí i lidem, kteří žádné takové zařízení nemají. Kolegyni z vedlejší kanceláře nedošel zatím žádný, mě už 4, tak se ji snažím vyhecovat, aby si podala stížnost na genderovou diskriminaci. Možná by to byl pro rozesílatele majlů větší průšvih než to vydírání, jak tak sleduji cvrkot.
Trochu to připomíná historku z populární knize o statistice Helmuta Swobody (je po knihovnách a i na uložto), kdy jakási dáma po maloměstě rozeslala anonymní dopisy s textem "Vše je prozrazeno, zachrání tě jen útěk" a následně se nemohli dopočítat spousty měšťanostů, protože každý měl nějaký vroubek na triku.

Britský student

napsal, že "ženy nemají penis", načež byl postižen vyloučením z nejrůznějších zájmových organizací a hrozí mu, že skončí i se studiem. Velká Británie má ovšem naději, že se póvlu, který takto atakuje lidi za naprosto správnou a pravdivou informaci, zbaví brexitem.

Bruselští fašistoidé

podali na Polsko žalobu za to, že si dovolilo zbavit se totalitních soudců, které předchozí probruselské vlády hýčkaly jako u nás V. Havel justiční vrahy.

EU

nám zakázala provádět kontroly vepřového, dováženého z Belgie a dalších starých států EU, na africký mor prasat. Odporuje to jejich ekonomickým zájmům a případné rozšíření této choroby v našich chovech je nazajímá, či spíš by je uvítali.

Ve Švédsku

mají potíže se sestavením nové vlády, přestože antidemokratické strany dostaly v důsledku převodu voleb na veřejné (jednoznačně konstatovaného mezinárodním dozorem) a pravděpodobného falšování při sčítání výsledků více hlasů než jim přiřkly volební průzkumy.

Zažili

jsme napadení systému Android od Google zavirovaným programem, který byl touto firmou oficiálně distribuován.

Podařilo se

s vysokou pravděpodobností určit, že modelka Courbetova obrazu "L’Origine du monde" byla 34letá Constance Quéniauxová, milenka osmanského diplomata. Vplynulo to z analýzy korespondence mezi A. Dumasem synem a G. Sandovou.

Bill Cosby,

americký komik byl odsouzen za "sexuální predátorství". Obvinění jsou naprosto vágní a bez jakýchkoli důkazů, z tohoto důvodu byly předchozí pokusy o jeho odsouzení neúspěšné.

Podařilo se

poslat do vězení útočníka na tenistku Kvitovou.

Švýcaři

se zbavili ruskožidovského finančníka Abramoviče, odmítli mu udělit občanství a prohlásili ho za hrozbu pro národní bezpečnost. Patrně je dříve nebo později obviní z antisemitismu jako Maďary.

Britové

kritizovali antidemokratickou komisařku Jourovou za zavádění cenzury. Ta, pochopitelně, překrucuje a zatlouká.

Na Ukrajině

se vyskytla fáma, že obyvatelé Podkarpatské Ukrajiny dostanou české občanství. IMHO by opravdu nebylo od věci tuto zemi připojit zase k našemu státu.

Římskokatolická církev

na Slovensku suspendovala postupně dva kněze, kteří prosazovali dobrovolnost celibátu. Celibát je těžký problém ŘKC, protože byl zaveden z čiré hamižnosti (aby kněží neměli rodiny a jejich majetek propadl církvi) a vede k tomu, že její kněžstvo je přehlídkou sexuálních abnormalit.

Slovensko

v teatrální akci zadrželo údajné viníky vraždy novináře Kuciaka. Nejde o žádné politické exponenty, jak to rezolutně prohlašoval fašistický "liberálně demokratický" póvl a dokonce kvůli tomu shodil vládu, ale o ryze kriminální živly. Čtyři zadržení putovali do vazby.

Provalilo se,

že jeden z klíčových psychiatrů zločinecké organizace Barnevernet (Norsko) je sadistický pedofil.

Rusko

posunulo odchod do důchodu o pět let.

V pátek

byl znovuspuštěn staroměstský orloj.

Zemřela

žena, která se na území ČR nakazila virem západonilské horečky. Byl diagnostikován další případ této choroby u muže, který se nakazil na našem území.
Komáry, kteří jsou s to tuto chorobu přenášet, tu máme odjakživa (žádná vazba na "globální oteplování" se nekoná). Pouze jsme tu až do imigrantských aktivit EU neměli lidi s tímto virem v krvi, od nichž by tuto, naštěstí většinou nezávažnou ("klasická viróza"), chorobu přenesli na naše občany.

Oslavili jsme

sv. Václava (zavřením obchodů) a připomenuli osmdesátileté výročí Mnichova.

Lúza z "demokratické" strany

se snaží obvinit kandidáta do Nejvyššího soudu USA, Bretta Kavanaugha, který měl údajně jako 17 letý sáhnout na nohu o něco mladší spolužačce (která ho nyní účelově obviňuje).

Soudruh

Heik Maase blekotal, že "EU je protikladem Mnichovské dohody". Měl by to jít blekotat do Maďarska a do Polska.

V Katalánsku

se rozhořely další střety mezi demonstranty za nezávislost a španělskou postfrankistickou policií.

Babišova vláda

sestavila komisi na prověřování neoprávněných vydání pozemků církvím.

V Teplicích

těžce zranili (a kopali do hlavy i poté, co byl v bezvědomí) vojáka aktivní služby, který se dokonce účastnil zahraničních misí. Na informace, vedoucí k dopadení pachatelů je vypsána odměna 20000 Kč. Vzhledem k tomu, která minorita v Teplicích dominuje a současně má silnou motivaci nenávidět naše vojáky ze zahraničních misí, bych si typoval na "naše" či zahraniční a zde usazené muslimy, nebo směsku. Svědčí pro to i zbabělost a brutalita útoku.

Na Valašsku

zničil medvěd úly a potrhal ovce. Je to daň za to, že necháváme ekologistické zrůdy cpát nebezpečná zvířata tam, kde nemají co dělat.

AfD

nevyloučila budoucí vládní koalici s CDU.

1 komentář:

  1. S tím celibátem se mýlíte.
    Celibát zavedla církev na obranu před šlechtou. Byl to úspěšný pokus zabránit tomu, aby se farní úřady staly dědičnými v rodinách nižší šlechty. Nepodařilo se sice zabránit tomu, aby vyšší církevní funkce obsazovali druhorození z mocných šlechtických rodů, ale zabránilo to privatisaci církve.
    Proto také německá a anglická šlechta tak nadšeně podporovala reformaci, která celibát odstraňovala. Tak ostatně vzniklo Prusko jako stát - do té doby celibátem povinný velmistr Albrecht Braniborský z rodu Honezollernů přijal luteránství a stal se světským vládcem do té doby církevního (řádového) území a Hohenzollernové tomuto území vládli až do roku 1918.
    Celibát byl prostě obrana věřících před panstvem.
    Milan

    OdpovědětVymazat