středa 24. října 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Prostějovští

vojáci v Afghánistanu zlikvidovali jednoho z organizátorů útoku na své kolegy a další zajali.
Po několika dnech došlo k dalšímu útoku na naše vojáky.

Na světlo

vyplouvají další podrobnosti z kauzy zavraždění novináře Chášakdžího. Vypadá to, že saúdská ambasáda v Turecku je prošpikovaná tureckými kamerami a mikrofony. Jeden z podezřelých z vraždy zahynul při "podivné" autonehodě. V Chemnitz vypálili tureckou restauraci. Mohlo jít klidně i o odvetu Arabů. Saúdská Arábie je alespoň částečně ostrakizovaná. Saúdové nakonec smrt novináře přiznali.

Zveřejnilo se

(zasvěcení to vědí už dávno), že EU vyplácí z našich kapes tučné podpory rodinám zemřelých (nebo zabitých) islámských teroristů v Palestině.

Imigrace

Rukojmí

držel útočník v Kolíně nad Rýnem. Jeho identita byla dlouho tajena, vydrželo to několik dní, pak to propíchly lokální noviny: Pochopitelně, byl to muslim a pravděpodobně byl inspirován politickým islámem. Lidé v diskusích si to domýšleli už pár hodin po vystavení informace. Proto také soudruzi fašističtí cenzoři mazali a mazali.

Už teď

je v EU od začátku roku 100 000 ilegálních imigrantů.

V Itálii

znásilnil (pravděpodobně) Tunisan občanku Slovenska. Salvini se nechal slyšet o vhodnosti kastrace takovýchto násilníků. IMHO by se tím mohl problém "přerůstání" Evropanů islámskými imigranty vyřešit, pokud by se to dělalo důsledně.

Policie (naše)

chce dostat před soud skupinu Alžířanů, kteří znásilnili v Praze italskou turistku.

Itálie a Francie

se dostaly do konfliktu v kauze ilegálů, které francouzští četníci převezli na italské území a utekli (a, blbci, nezaregistrovali, že jsou filmováni). Itálie nakonec poslala na hranici s Francií policisty.

V Itálii

mají kuriózní případ: Starostu, který má zákaz pobytu v obci, v níž starostuje. Fingoval sňatky a prováděl další kriminální aktivity na podporu imigrantů.

Ze zavraždění

Němce v Köthenu byli obviněni dva Afghánci.

Ve Velké Británii

pustili na svobodu "duchovního", v reálu náboženského extrémistu Anjema Choudaryho. Za propuštění (a zařízení sociálního bydlení" se "odměnil" žalobou za to, že nemohl ve vězení dodržovat všechny hnusoty, které svým přívržencům nařizuje islám.
Současně odsoudili 20 mužů za systematické drogování a zneužívání dívek, islamistů pákistánského původu. Problém je, že těch 20 je jen špička ledovce, zločinců byly řádově stovky a měli by být souzeni i islám vyznávající státní úředníci (zejména ze sociálky) a policisté, kteří jim šli na ruku a dlouhodobě bránili a pořád ještě brání tomu, aby byla tato kauza zcela objasněna a soudně vyřešena.

Stovky ilegálů

opět přelezly zábrany na hranici španělské enklávy v Africe.

Obecné

Levicové strany

hledají viníky volebního debaklu. Pochopitelně, nalézají všechny ostatní jen ne stávající vedení, které za to může naprosto jasně.

Povolební:

Celá Praha bude snad koalicí podivného sdružení "Praha sobě", Pirátů a "Spojených sil pro Prahu.
Pavel Čižinský se probojoval do čela Prahy 1.
Praha 7 bude mít "vládu" "Prahy sobě", pirátů a zelených.
Prahu 15 ovládne koalice ANO, ODS a TOPky, odstaveno od moci zůstane sdružení "Praha 15 náš domov".
Lze očekávat, že kdo bude moci, z Prahy (a zejména některých "pokrokových" částí) uteče.
Soudružka Krnáčová se ještě narychlo před odchodem znovu zapojila do prosazování výstavby Kaplického exkrementu na Letné.
Karlovy Vary budou mít koalici Karlovaráků, ANO a ODS.
Opava bude mít primátora z ANO.
V Plzni bude vláda ANO, ODS, TOPka a ČSSD, tedy směska s protichůdnými programy. Pro občany do určité míry výhoda, čím víc se budou mlátit mezi sebou, tím méně budou vymýšlet číčoviny.
Olomouc povedou ANO, ODS, KDU-ČSL a spOLečně, opět směska nejasné orientace.
"Všichni proti Kuberovi", takto se dá označit současná situace v Senátu. Prý je "malý a málo důstojný". Tato instituce by se zhroutila, pokud by v jejím čele stanul kvalitní politik.
Zatím to vypadá, že Drahoš se na post po Štěchovi nedostane (alespoň jedna pozitivní zpráva).
Bělobrádek odchází z čela málo úspěšných lidovců.

Maďarsko

zakázalo pohyb bezdomovců na veřejných prostranstvích (kde se opíjejí a obtěžují lidi).

Ruská

pravoslavná církev se odštěpila od konstantinopolského patriarchátu.

Praha

má problémy s pochybným projektem "lítačka", kdy platící cestující nejsou nalezitelní revizorem ve zfušované databázi.

Policie

odložila kauzu výroků politiků z SPD o "koncentráku" v Letech.

Medvěd

na Vsetínsku páchá další škody a ohrožuje lidi, protože ztratil plachost. Stát předvádí totální impotenci při jeho zneškodňování (a to není opásán výbušninou a nevykřikuje "Alláhu akbar").

Soudružka aktivistka

polosvlečená, popsaná hesly a s trnovou korunou, narušila bohoslužby v chrámu sv. Víta na Hradčanech, údajně na protest proti kázání Msgr. Piťhy a jeho podpory ze strany kardinála Duky.

Pachatelé dobra

atakují poslance Vondráčka za setkání s ruskými politiky na "sankčním seznamu". Nějak neregistrují, že pro politiky z EU je tento seznam jen "cár papíru" (asi jako podobné listiny pro Hitlera) a běžně s těmito politiky v zájmu svých zemí (i na obcházení embarga, které platí "jen pro blbý") jednají.

V Kanadě

legalizovali marihuanu. Je třeba připomenout, že ještě před sto lety byla marihuana legální prakticky všude. V nekrácených překladech Vinnetoua od K. Maye se můžeme dočíst, že tento kladný hrdina kouřil směs tabáku a konopí.

Z Hondurasu

do USA se snaží dostat kolona chuďasů (za americkým sociálním systémem) a po cestě se k nim přidávají další. Trump jednoznačně prohlásil, že je do USA nepustí.

Dědicové

zesnulého právníka Altnera vyzvali ČSSD aby zaplatila peníze, které jim dluží.

Bývalý

velvyslanec USA Schapiro pracuje pro Bakalu. Nemá s tím prý problém. Alespoň názorně ukazuje, co je zač.

Podle studie

se vyplatí kanál Dunaj Odra Labe, který propaguje president Zeman. Už jen kanál z Dunaje do Odry by byl výnosný. IMHO by se na tohle dali nahnat imigranti, protože práci s lopatami a krumpáči by "doktoři a inženýři" z islámských zemí mentálně zvládli.

Evropský

soudní dvůr se tvrdě zastává komunistických soudců, kterých se potřebují Poláci zbavit reformou justice. Kdyby dožil Urválek roku 1989, patrně bychom se ho také nesměli zbavit.

Ekologičtí extrémisté

přišli u nás s projektem zákazu veškeré drezůry zvířat.

Pachatelé dobra

hodlají v Maďarsku zakázat kouření všem, kdo se narodí po roce 2020.

Údajně statisícová

demonstrace byla organizována za nové referendum o brexitu. Ať se dívám jak se dívám, tak bělochy, tedy Brity, mezi demonstrujícími na fotkách z akce skoro nevidím.

USA

hodlají vypovědět "klíčovou" smlouvu o omezení strategických zbraní s Ruskem. Realita jí "utekla" a zbraně nové generace ji umožňují obcházet.

Americké čarodějnice

(tedy ne feministky, ale ty dámy, co se hlásí k čarodějnictví jako takovému) rituálně proklely nového soudce Kavanaugha.

1 komentář:

  1. Vodní cesta Odra-Morava-Dunaj by samozřejmě byla extrémně přínosná a nepochybně také výnosná.
    Labe bych do toho ani netahal. To mělo smysl tehdy, když se ve Škodovce vyráběly reaktory a počítalo se se splavněním Berounky výstavbou křivoklátské přehrady. Bez toho by bylo zapojení Labe do severojižní oderskodunajské vodní cesty zbytečně nákladné a nedostatečně přínosné.
    Milan
    N.B. Dík za pěkný přehled aktualit.

    OdpovědětVymazat