středa 19. února 2014

Apokalypsa z pohledu medicínského 7

 Válka 2

Konflikt "světový Jih versus světový Sever"

- Za "světový Jih" je některými ideology prohlašován komplex rozvojových zemí, za "světový Sever" zase komplex zemí vyspělých.

-- Na základě především levičáckých teorií je propagována jakási "morální nutnost" "severních" států poskytovat všemožnou pomoc státům "jihu". Přitom bylo opakovaně prokázáno, že kolonizace zemím třetího světa v globále více přinesla než o co je poškodila, a že v současné době, kdy jsou prakticky jednu generaci (a některé i déle) bez koloniálního "područí" si vedou po mnoha stránkách hůře než v dobách, kdy to byly kolonie. Jednoznačným důkazem uvedeného stavu je i "hlasování nohama" obyvatelstva uvedených států, které odtamtud prchá.

- Problém je, že toto obyvatelstvo zaplavuje civilizované země a způsobuje tam nemalé potíže, přičemž obyvatele těchto zemí sužuje především vysoká kriminalita imigrantů a značná zátěž sociálního systému. Existuje tendence na pseudořešení tohoto problému jejich vývozem ze "starých" zemí EU do "nových". Ten je komplikován dvěma okolnostmi:

- Ekonomika "nových" zemí je na nižší úrovni a mohla by nastat paradoxní situace, že ilegální imigranti by získali podle standardů EU vyšší míru sociálního zabezpečení než vlastní občané těchto zemí, kteří pro tento systém zajišťují prostředky. K tomuto bylo nakročeno již den(!) poté, co Lisabonská smlouva vstoupila v platnost.

- Tyto země také nikdy nebyly koloniálními mocnostmi. Proto se právem brání tomu, aby imigranti z bývalých kolonií, z nichž měly "staré" země EU kdysi benefit (a mnohdy z něj tou či onou formou čerpají dosud), byli řešeni na úkor "nových" zemí, a nikoli na úkor zbytků zmíněného benefitu, případně úroků z něj.

- Oba tyto momenty mohou sehrát roli zapálené sirky, hozené do sudu se střelným prachem. Navíc jsou ještě akcentovány další okolností:

-- Reálná informovanost běžných obyvatel "nových zemí EU" o imigrantech (převážně ilegálních) ze zemí třetího světa je velice nízká. Většina z nich s nimi nemá žádnou osobní zkušenost, a proto se stávají relativně snadnou kořistí multikulturalistické propagandy. V západních zemích tato propaganda naráží právě na to, že je v diametrálním rozporu s běžnou zkušeností občanů, a tutíž je odmítána a různými způsoby sabotována, včetně masového příklonu k "extrémistickým" politickým stranám, které ovšem získávají desítky procent hlasů ve volbách (což je v příkrém rozporu s tímto pojmem). Tam, kde je imigrantům, včetně ilegálních, masově udělováno občanství, jsou tyto strany významnou až dominující politickou silou u autochtonního obyvatelstva. Přesun imigrantů do "nových" zemí EU může do jisté míry přinést úlevu (je otázka jak velkou; lidé, kteří se v současné době staví proti imigraci nejsou natolik hloupí, aby se nechali zlepšením situace, nutně pouze dočasným, uchlácholit), na druhé straně bezprostřední kontakt občanů cílových zemí tohoto přesunu s imigranty na velice nízké civilizační úrovni (pokud lze o něčem takovém u nich vůbec mluvit) může vést k velice rychlé radikalizaci dosud klidných až apatických občanů těchto zemí. Výsledkem může být parlament EU složený v převaze z poslanců "antiimigračních" stran, kteří v něm nyní tvoří pouze nepatrnou menšinu.
-- A jsme u výše zmíněného scénáře, kdy parlament EU, jediná instituce na této úrovni mající demokratický mandát a současně i podporu většiny obyvatel EU, začne bojovat o svou plnohodnotnost, tj. aby získal postavení, jaké parlamentu ve standardní demokracii náleží, a mohl podle svého mandátu jednat.

- Jakým způsobem nás mohou země "světového Jihu" ohrozit?

-- Země "světového Jihu" v současnosti nemají na to, aby nás přímo vojensky napadly. Mohou nás ovšem ohrozit jinými způsoby:
o Masovou imigrací, která rozvrátí náš politický systém i naši ekonomiku socialistickými mandatorními výdaji na imigranty, jejichž přínos do ekonomiky je nulový. To se v současnosti děje, protože imigrace z některých zemí do "starých" zemí EU má charakter invaze, řízené vládami těchto zemí spolu s kolaboranty v cílových zemích.
o Reálnými spojenci této invaze jsou i bojovníci proti trestu smrti a za "humanizaci vězeňství". A to z toho důvodu, že imigrant, který se má ve vězení v podstatě lépe než na svobodě (a zejména v zemi původu), a kterému i za závažné trestné činy, jako mnohonásobné vraždy, mnohonásobná znásilnění atd. hrozí jen pár let takto fešáckého kriminálu, není takovouto hrozbou nijak demotivován. Druhou stranou mince je, že pokud by v západních zemích
EU důsledně takto uvěznili všechny pachatele "jenom" těch vražd a znásilnění, tak by to nebyli schopni ekonomicky ustát (z tohoto faktu také plyne nízká ochota policie a soudů trestnou činnost imigrantů důsledně řešit).
o S touto formou invaze souvisí i podpora všeho, co rozvrací kulturu autochtonního evropského obyvatelstva, zejména bohatými ropnými státy, které raději nechávají vlastní obyvatelstvo umírat v bídě a špíně, zato financují honosná "kulturní" střediska, jejichž jediným posláním je šířit úpadkovou pakulturu, která tyto země uvrhla do bídy a špíny a likvidovat evropskou kulturu, která je zdrojen naší ekonomické a tím i politické superiority.
o Podporou teroristů, teroristických útoků zaměřených na zastrašování veřejnosti v cílových zemích.
o A zásadně můžeme v nejbližší době očekávat i předání jaderných zbraní a jiných ZHN teroristickým skupinám a jejich cíleného použití pod rouškou "útoku neznámými teroristy"
o Surovinovým vydíráním. Na některé suroviny, z nichž nejznámější je ropa, mají oligopol země třetího světa s významným podílem zemí islámských.
Tyto země také aktivně bojují proti zavádění alternativ do ekonomiky vyspělých zemí. Ropná krize v 70. letech sice na jedné straně ukázala moc ropného monopolu, ale na druhé straně ukázala, jak rychle vyspělé země, z důvodu svého průmyslového, ale zejména organizačního a intelektuálního potenciálu, dokázaly "ropný šok" ustát.
o Boj těchto zemí se tedy logicky soustřeďuje na likvidaci všech mechanismů, které by vyspělým zemím umožnily ustát nějakou další ropnou krizi. Znamená to jednoznačně podporu všech hnutí, která bojují proti reálným alternativním zdrojům energie. Případně která bojují proti reálným energetickým úsporám. Najdeme zde tedy bojovníky proti jaderné energii i za "alternativy", představující vysokou zátěž pro energetickou soustavu (větrná energie), i takové, které spotřebu energie zvyšují (na výrobu jednoho litru "bionafty" z řepky se spotřebuje více než jeden litr ropy).
o Existuje jeden fenomén, na který je možné apokalyptické hrozby ze "světového jihu" převést. Touto hrozbou je jednoznačně islám.
o Uvedený fenomén je nutno jednoznačně legitimní (a z mnoha důvodů životně nutné) považovat za ideologii, nikoli náboženství. Existuje proto jednoznačný argument: Zatímco jiná náboženství (pomíjím sekty) jednoznačně rozlišují sféru duchovní a sféru světskou, islám toto nečiní (podobně, jak je tomu u některých sekt). Podobně jako osobnostně destruktivní sekty islám nepřipouští korekci názorů náboženských vůdců, bez ohledu na to, že jsou ve zjevném rozporu s realitou. Podobně jako uvedený typ sekt islám velice razantně zasahuje do matrimoniálních vztahů.
o Je jasné, že uvedené prvky nalezneme i v dalších náboženstvích, včetně příbuzného křesťanství a ještě příbuznějšího judaismu. Konec konců, řada náboženství se vyvinula z nějaké sekty, která se musela podobnými technikami oddělit od hlavního proudu. Nicméně ve všech velkých náboženstvích došlo, buď spontánním vývojem, nebo i interakcí s okolním světem, k oddělení náboženské a světské oblasti a nějakého řešení vzájemného spolunažívání. I v křesťanství existoval složitý vývoj od známeho Kristova výroků "Císařovo císaři, boží Bohu" až po současné procesy oddělování náboženství od státu.
-- Problém je, že islám, který je v podstatě "přerostlou sektou", vytvořenou pro potřeby organizačního a ideového spojení Mohamedovy zločinecké tlupy, má zabudovány četné "bezpečnostní pojistky", zabraňující právě takovémuto vývoji.
-- Není nutno přitom dělat z Mohameda nějakého "temného génia". Mohamedova tlupa byla v kontaktu s četnými judaistickými, křesťanskými i zoroastriánskými náboženskými skupinami, včetně těch, které byly v centrech uvedených kultů považované za rouhačské a zvrácené. Mohamed metodou "pokus - omyl" vytvořil ve své sektě takové podmínky, aby příslušníci těchto různorodých náboženských směrů vstupovali do jeho tlupy, nezanášeli tam prvky svých původních náboženství, a neutíkali. To, že se jednalo skutečně o dlouhodobější proces, probíhající především v Medínském období, je vcelku jasně vystopovatelné z jeho autentických textů (Koránu), zejména u těch vydání, kde jsou súry řazeny nikoli tradičně, ale +- chronologicky (stoprocentně přesně pořadí súr neznáme, ale první mekkánské, medínské a druhé mekkánské období rozlišit umíme, v tom panuje prakticky stoprocentní shoda jak mezi učenci, kteří studují Korán z pozice islámu, tak i badateli, kteří jsou jinověrci).  Takovýmto vydáním je i český akademický překlad Koránu.
Potom už v podstatě stačilo Mohamedovi jediné:
Prohlásit se za "pečeť proroků", tj. že je posledním prorokem, po němž už žádní další proroci až do konce světa nebudou, a své dílo za diktované přímo Bohem. Tím bylo zajištěno, že to, co vyhovovalo zločinecké tlupě na periferii civilizovaného světa v době raného středověku, bylo zakomponováno do podstaty islámu.
-- Důsledkem (mimo jiné) je, že prakticky všechny země obsazené muslimy, kde není dostatek porobeného nemuslimského obyvatelstva, vytvářejícího hodnoty, případně zde není nerostné bohatství, prodávané nemuslimům s nadměrným ziskem (což je také svého druhu vykořisťování nemuslimů), se propadnou do totální bídy a chaosu, jak to vidíme v zemích jako Súdán, Somálsko a další africké země, které prošly v současné době islamizací, na územích ovládaných Talíbanem a dalšími teroristickými skupinami; v "soft" verzi můžeme tento proces vidět i v zemích jihovýchodní Asie, kde jsou nebo před nedávnou dobou byli, vyháněni nemuslimové, především Číňané, držící ekonomiku těchto zemí. Podobný proces, byť narušovaný mohutnou "humanitární pomocí" (což je také určitý druh vykořisťování nemuslimů) vidíme i v islamizované Bosně a Hercegovině a v Kosovu. Reflektují ho i současné bouře v B+H.

Žádné komentáře:

Okomentovat