pátek 15. srpna 2014

Před nadcházející gaypride 2014


Křesťané nás, jak jsem uvedl již dříve ujišťují, že oni jsou těmi jedinými a pravými obhájci evropské civilizace (kterou ovšem nezaložili ani nerozvinuli a naopak jejímu rozvoji překáželi seč mohli) proti islámskému nebezpečí. Momentálně ovšem na obhajobu proti islámu, alespoň u nás, nemají čas. Tento týden totiž probíhá série pro-LGBT akcí, která by měla vyvrcholit sobotní gaypride - pochodem gayů a lesbiček (a jejich sympatizantů).
Proto musejí nyní dštít oheň a síru, jak na "sexuální zvrácence", tak na jejich příznivce, zastánce zhoubného liberalismu, "otevírajícího evropské dveře islámu".
Pokud je mi známo, tak mimo nábožensky orientovaných osob otevírají dveře islámu pouze osoby, označované jako "sluníčkáři", "bratrstvo pravdy a lásky", "havlisté" apod., což je ovšem politický směr, který vedle liberalismu ani neležel. Už proto, že jeho politické cíle je nutno prosazovat proti vůli většiny obyvatel (zejména poté, co obyvatelstvo prokoukne ideově zabarvené lži, hlásané těmito lidmi, a začne jim aktivně odporovat) nejrůznějším obcházením či deformováním demokracie (což je činnost, k níž se coby nástroj masa obyvatel, nenávidějících demokracii, jako to činí muslimové, perfektně hodí). To samé platí i pro multikulturalisty a ekologisty, pokud se jmenovaným hlavním proudem totálně nesplývají.
Křesťansky orientovaní aktivisté veřejně vyhlašují svou nenávist vůči příslušníkům LGBT komunity. Toto navíc potencují aktivity klerikálně orientovaných politiků, kteří blokují dlouhodobě (v tuzemsku od konce totality) plnou emancipaci těchto lidí s majoritní populací.
Tohle se kombinuje s aktivitami islámských agitátorů, kteří využívají naplno takíju a kidmán a lžou o kvalitním postavení příslušníků této komunity v islámu. Neznám jinou nábožensky založenou civilizaci, která by pro lhaní o svém náboženství měla dvě specializovaná slova a IMHO tento fakt islámskou "civilizaci" a "kulturu" perfektně charakterizuje. Navíc nemusejí stoprocentně lhát, stačí, když se omezí na popisy (homo) sexuálních radovánek v islámském nebi (které jsou v islámu spolu s pedofilií a dalšími "-filiemi" věřícím slibovány). A zalžou / zamlčí fakt fyzické likvidace příslušníků této komunity v islámských a islámistických režimech. Svou roli sehraje i fakt, že pod záminkou blokování "violence" jsou dokumenty o těchto (ale i jiných, viz řádění standardních muslimů v "islámském státě") islámských specificích u nás často cenzurovány. Cenzoři zde hrají roli buď "užitečných idiotů", nebo jednají přímo na zakázku šiřitelů islámu. Pokud se bude o těhto zrůdnostech, charakterizujících islámskou realitu, mlčet a současně podporovat rozsáhlé lživé (či alespoň polopravdivé, přičemž polopravda je většinou horší zlo než vyslovená lež) kampaně typu "islám do škol", tak se nám opravdu může stát, že brzy budeme mlčet navždy - pod nadvládou islámu.
Křesťané často v souvislosti s ataky na "liberalismus" a LGBT komunitu zdůrazňují, že oni jsou ochránci Evropy a bojovníci za to, aby Evropa nevymřela a nebyla populačně vytlačena muslimy. I letošní gaypride bude doprovázet pochod "prolifeistů".
Opět lze ovšem konstatovat, že tito aktivisté zdaleka nehovoří pravdu, natož pravdu úplnou:
- Byly to křesťansky orientované osoby, které u nás dosti drasticky omezily medicínský výzkum řešení neplodnosti. Dodnes např. mají některé směry křesťanství "dilema", zda "děti ze zkumavky" jsou plnohodnotní lidé, neb o spíše "dílo ďáblovo", a zda tedy např. mohou být vůbec pokřtěny.
- Klerikální politikové se rovněž velmi silně angažují v omezení možností náhradního mateřství a zejména v tom, aby právní aspekty vztahu mezi "nosnicí" a biologickými rodiči byly co nejkomplikovanější a nejméně přehledné. Především se snaží zabránit tomu, aby se tento vztah dostal na komerční bázi, která by si transparentnost a vynutitelnost příslušných smluvních vztahů zajistila.
- Křesťanští "vědci" blokují cestou různých "etických" protiargumentů (v uvozovkách proto, že pod rouškou etiky se u nás, až na výjimky, šíří odpudivě bigotní a fundamentalistická křesťanská ideologie) výzkum řešení léčby neplodnosti u žen bez dělohy nebo fukčních ovárií, přestože před nástupem bigotů tyto problémy byly úspěšně řešeny na zvířecích modelech, včetně primátů. Chápu, že gay, odnosivší plod vzniklý oplozením darovaného vajíčka spermatem jeho partnera pod hormonální clonou na břišní stěně, poněkud koliduje s církevními dogmaty, asi jako svého druhu kulatá Země, rotující kolem své osy a obíhající okolo Slunce. Dtto lesbička, nosící své vajíčko, oplozené buď jádrem vajíčka nebo pólovým tělískěm své partnerky. Přinejmenším by tím padlo křesťany hlásané dogma, že příslušníci LGBT komunity jsou "zvrácenci, jejichž tolerování snižuje počet dětí v populaci". Pád dogmat méněcenců, vězících mentálně ve starověku, mě ovšem, na rozdíl od nich, nijak netrápí.
Příslušníci "ProLife" organizací by měli také vysvětlit, proč je donošení dítě vzniklého znásilněním (kdy se dá předpokládat, že násilník do ní napustil sotva co jiného než podřadné a defektní geny) něčím pozitivním (když hrozí vznik podřadného, geneticky zatíženého jedince - pominu-li dopad samotného faktu nechtěného dítěte), a dítě s milujícím partnerem nebo partnerkou (zpravidla vyšších kvalit něž nějaký znásilňovač) je naopak cosi zrůdného a odporného, jedná-li se o partnerství v LGBT komunitě.
A to ještě pomíjím problematičnost samotné "filosofie přečíslení", na niž se křesťané vč. ProLifeistů odvolávají: Pokud nám do domu vtrhnou nežádoucí návštěvníci, tak to nebudu řešit hupsnutím do lože manželského, aby je naše rodina přečíslila, ale voláním policie, bezpečnostní agentury apod., aby je vyhnala nebo vybila. Evropa potřebuje islám postavit mimo zákon (respektive donutit zákonodárce a exekutivu k uznání toho, že islám v kolizi s civilizovnými zákony reálně je, a k jednání v souladu s tímto faktem).
Cestou k tomuto řešení nejsou nějaké pochody za šikanování příslušníků LGBT komunity a případně nechtěně těhotných žen. Řešení spočívá v podpoře "antimultikulturních", případně "antiislámistických" stran a politických hnutí. Což "tady a teď" znamená podpořit hnutí "Islám v ČR nechceme" a jeho petici proti druhému stupni registrace islámu v ČR (jejíž naléhavost je akcentovaná tím, že islám dostal registraci prvního stupně pokoutně a nezákonně, protože nevyhověl zákonem stanoveným podmínkám, a jeho představitelé se tímto faktem dokonce opakovaně veřejně chlubili a presentovali to jako důkaz "nadřazenosti" islámu evropské civilizaci). Zde, v pravém sloupci stránky, vč. seznamu petičních míst v ČR.

1 komentář:

  1. Dvě trochu mimoňské poznámky:

    Živý inkubátor vytvořený z ochotného gaye a oplodňování lesbiček mne nenaplňuje zrovna nadšeným souhlasem. Ono medicínsky (a pokud je dost peněz) se dneska dá udělat ledacos. Ale přirozené oplodnění a spontánní porod vysokou lékařskou vědu neopotřebují. A jsou vlastně zcela zadarmo. Pravda, nějaké (ne zrovna malé) ztráty na životech tady jsou a budou, ale jak vidno, lidstvo dodnes přežilo - v některých končinách až příliš.

    J.X.D. není zrovna můj šálek čaje, ale chlap je to chytrý. A jako "červený hadr" na proislámskou komunitu se osvědčil. U vide jsem si málem kávou poprskal monitor.

    P.S.: Islám sice nechceme - ale ta kontaktní místa v hospodách a fitcentrech mi jaksi "zavánějí". To jsou místa jak stvořená pro neofašouny. Tedy podle názvů. Navíc: Lukáš Lhoťan je přece zběhlý muslim. Nezběhne nakonec zase někdy zpátky? Možná bych se i podepsal - ale kontaktní místa v Ostravě žádná nejsou. Muslimové už bohužel ano - už začínají být vidět ty jejich zpupné dr_ky. V obchodech, v tramvajích. Mají ale (aspoň se mi zdá) tady přirozené nepřátele - Cikány / Romy. Ti Araby jaksi v lásce nemají.
    Pudový rasismus? [;>)

    OdpovědětVymazat