středa 7. ledna 2015

PEGIDA děsí. Oprávněně? 3.

V souvislosti s aktuálním děním v Paříži jsme svědky toho, jak multikulturní, islámem, či kým dalším, placení a řízení agitátoři blekotají další a další agitační nesmysly, jen aby se vyhnuli přiznání, že problémem není nějaký neexistující islamismus (jejich vlastní konstrukt), ale zcela jednotný a autentický islám. Včetně toho, že se nás snaží přesvědčit, že jedinou cestou prevence podobných útoků je naprosté podvolení se teroristům, zde presentované jako "mravní vítězství" (nemůžeme přece odpovídat násilím, to bychom byli jako oni).
Střežím se přirovnávat dotyčné k námezdním sexuálním pracovnicím a pracovníkům, protože ti v potu tváře (i jiných tělesných partií) vydělávsjí svůj chléb vezdejší s rizikem AIDS, syfilidy, kapavky, muněk, svrabu i jiných breberek, ale na rozdíl od těchto agitátorů, kteří evidentně chtějí do islámského svrabu (či spíš něčeho horšího) zatáhnout celou společnost, oni/ony nenutí nikoho dalšího, aby případně chycené breberky sdílel s nimi.


Abych se vrátil ke kritice PEGIDA profesionálními agitátory:
Pokud se týká autentickoho nacismu, tak jsem nedávno četl zajímavou teorii o tom, že Hitlera nevynesly k moci ani tak infernální poměry ve Výmarské republice (krize s hyperinflací atd.), ale především pocit bezmoci, spočívající v tom, že vládní "elity" opakovaně vyjádřily svůj odpor vůči změně tohoto systému.
Podobná situace nastává i u nás, kdy vládní "elity", výstižně označované jako "pražská lumpenkavárna", opakovaně označují veškerá upozornění na antidemokratičnost islámu i na to, že se u nás muslimové snaži naplnit stejný scénář, jaký už s úspěchem použili v řadě zemí a jaký tč. běží v řadě západoevropských zemí v pokročilejší fázi, za "islamofobii", "xenofobii", "náckovství" apod. A nehly s nimi ani pařížské události. Poněkud si neuvědomují, že vytvoření guláše v tomto označování se může obrátit i proti nim samým, protože pokud oni progrmově nerozlišují mezi autentickými demokraty a těmi, kdo chtějí demokracii zlikvidovat, může tak učinit i populace a procpat k moci nějaký skutečně antidemokratický subjekt (zatím na naší politické scéně žádný takový, vyjma KSČM, nemáme), který s nimi naloží daleko drsněji než demokraté.
Další věcí zcela jistě je, že režimy se sklonem k totalitě a totalitnímu sociálnímu inženýrství se lidových hnutí velice obávají. I u nás BIS vždy opakovala jako "znepokojivou skutečnost", že se např. v protestech proti kriminalitě Romů (a zejména jejímu neřešení státem) připojují normální lidé, kteří nemají žádnou "extrémistickou minulost", ani nejsou napojeni na nějakou "extrémistickou" organizaci. Podobně naše sociální inženýry zaskočila petice proti islamizaci, respektive to, že ji podepsalo 25 tisíc lidí, i s adresami, a opět lidí, kteří v naprosté většině nejsou dost dobře označitelní za "extrémisty" a tím jako protestující "zlikvidovatelní". I to, že na uvedenou petici přibývají další a další podpisy (podle informace, kterou jsem nemohl nezávisle ověřit, je tam už přes 100 000 podpisů), patrně tuto sortu lidí dále zneklidňuje.
Rovněž v případě PEGIDA je hlavním problémem zapojení se běžných řadových občanů do jejích protestů.
Je to logické, právě ten moment, kdy se protirežimní protesty staly masovou záležitostí, vedl ke zlomu vývoje v totalitních režimech (majících mnoho společného s tím, co se nám snaží zavést pohůnci bruselistů), včetně toho, že režimy se buď musely o potlačení protestů pokusit regulérní občanskou válkou (jako Ceausesku v Rumunsku a jeho konec je pro zastánce tohoto řešení velice inspirující), nebo nějakým způsobem ustoupit a snažit se proniknout do vznikajícího politického hnutí (což se do značné míry podařilo komunistické věrchušce u nás).
Ono to má i svůj akcent ryze válečnický: Ti Kurdové, kteří úporně a úspěšně porážejí hordy nelidských monster, bojujících za chalifát, nejsou nějací bojovní supermani, ani neprošli nějakým supervýcvikem. Je to "pakáž" složená z docela obyčejných lidí, kteří vzali do rukou zbraně (někteří prošli nějakým výcvikem, někteří ani to ne), aby vypráskali tu zrůdnou sběř, která vraždí jejich sousedy a hrozí povraždit i je a jejich potomky. Jsou to prostě takoví Tonyové (viz Čapkova Matka), kteří vzali pušku a vyrazili do války proti těm, kdo vraždí malé usmrkané děti (a, pochopitelně, také další kategorie obyvatelstva).
Dokážu si představit hrůzu našich fašistoidů, plánujících likvidaci prvků demokracie v tomto státě, z toho, že naprosto obyčejní lidé vezmou do rukou zbraně a začnou bojovat prostě za to, aby jim nějaké zrůdy nezlikvidovaly životy jen proto, že tyto životy a jejich průběh nejsou v souladu s ideologií nějakého zločince a mnohonásobného vraha (Trocký, Lenin, Mao ...), těmi fašistoidy uctívaného coby svatá ikona.
A naprosto stejnou hrůzu prožívají nyní fašistoidé němečtí, kteří by rádi cestou islamizace restaurovali německý nacismus po vzoru Hitlera (který byl ostatně s muslimy velký kamarád a spojenec). Pochopitelně, za zadkem s fašistoidy bruselskými, kteří by tento režim nejraději naordinovali celé EU, tentokrát bez zbytečných ztrát, zaviněných "nesmyslnou obranou" jednotlivých států či "zločiným terorismem" odbojářů a nikoli ukončený zardoušením nacistické bestie v jejím doupěti, jak se to stalo jejich předchůdcům (proto i ten tlak na Rusko, aby se vyloučilo opakování porážky nacistů armádami z východu).

1 komentář:

  1. Jediné slovo: ANO!
    Vidím to stejně. Pokud se Pergill mýlí, jsou nás v Evropě snad statisíce "pomýlených". jak kdysi pravil JUDr. Gustáv Husák.
    Někteří se mýlí tiše a opatrně doma, někteří si frustraci vybíjejí na netu ale někteří už chodí mrznout na ulici. Nakonec něco vezmou do rukou a pak bude zle. Cepy a sudlice už nenajdou, ale dají se použít i jiné technologie. [;>)

    OdpovědětVymazat