čtvrtek 16. dubna 2015

Po lidských právech občanská?

Soudruzi levičáci v podstatě zlikvidovali institut lidkých práv. Učinili tak velice jednoduchým způsobem: "Nadefinovali" do této kategorie záplavu naprostých nesmyslů, které jednak reálně nelze dodržovat a jednak jejich vynucování zpravidla vede k rozvracení základů demokracie (to platí i pro tzv. antidiskriminační zákon, který zavádí presumpci viny - to, že na to "odborníci" vymysleli jakýsi bezcenný skřek, aby tento fakt zakamuflovali, na podstatě věci nic nemění).
Druhou věcí je, že tato pseudopráva umožňují ignorovat ta práva skutečná, která byla probojovávána ve společenských procesech od konce 18. do první poloviny 20. století. Čili lze např. ignorovat nerovnoprávné postavení žen v islámu (včetně fyzicky likvidačních prvků) a "zajišťovat" rovnoprávnost pohlaví nucením firem a státních institucí přijmout na vedoucí funkce negramotné blbky na základě "kvót".

Nyní se soudruzi vrhají na další skupinu práv, která definují demokratickou společnost (lidská práva platí, alespoň teoreticky, i ve společnostech nedemokratických). Jedná se o práva občanská.
Soudružka ombudsmanka přišla s nápadem (nicméně není ani sama, ba ani první), že volební právo by měli dostat i imigranti neobčané, včetně ilegálů. Mělo by stačit zajištění přihlášky ke dlouhodobému pobytu, což aktivisté různých fašistoidních organizací provádějí "za hubičku" a na počkání i čerstvě příchozím imigrantům, protože doklady o příchodu do země a délce pobytu v ní se dají zfalšovat daleko snadněji než doklady o nabytí občanství.
Tento nápad následně ještě "vylepšila" myšlenkou, že podobná práva by mohli získat dokonce i ilegálové, kteří se do země dostali s falešnými doklady nebo bez dokladů (takže v reálu ani není jasné, co jsou zač).

O co soudruhům jde?

Vzpomínám si, jak za minulého režimu se v kterési vsi dohodli, že nebudou volit soudruhy, přikázané ke "zvolení" partajními orgány. Zapracovali informátoři STB a v době voleb se "náhodou" ve vsi "zastavilo odvolit" několik náklaďáků vojáků, jedoucích údajně na nebo z cvičení. Jejich hlasy pro "mír, socialismus a jednotnou kandidátku Národní fronty" pochopitelně zcela převálcovaly hlasy místních.
Domnívám se, že přesně toto v dlouhodobější perspektivně naši antidemokratičtí soudruzi a volkgenosse plánují.
V první fázi to může probíhat relativně "neškodně", coby "větší míra zapojení usazených neobčanů do místní politiky (a takto to zcela jistě bude s velkým halasem presentováno). Nicméně celá tahle akce bude dříve nebo později na směrována ke stavu, kdy Evropou budou táhnout ze země do země jako kobylky tlupy "profesionálních hlasovačů", řízené pokyny svých chlebodárců (podle toho, kde budou zrovna probíhat volby) a hlasovat jednou tam a za pár dnů onde pro "tu správnou" stranu.
A která strana (nebo skupina stran) to bude? V zásadě nelze mít moc pochyb o tom, pro kohou budou hlasovat bezcenní nemakačenkové (protože pracující nějaké "ježdění po volbách" těžko budou mít možnost absolvovat, právě kvůli tomu, že poctivě a pravidelně chodí do zaměstnání). Hrozí vznik situace, že pár milionů bezcenných flákačů na sociálních dávkách opakovaným hlasováním paralelně v různých zemích EU bude mít celounijně i v jednotlivých zemích větší váhu hlasů (a tudíž i politický vliv) než stovky milionů poctivě pracujících.
A přesně o to soudruhům jde, protože bez eliminace politické vůle těch, kdo poctivě pracují a vytvářejí hodnoty, nejsou s to prosadit své zrůdné politické fantasmagorie.

2 komentáře:

  1. Co to bylo za nesvéprávné idioty, kteří tuhle OSOBU jmenovali na místo ombudsmanky? Začíná mě to dost "radikalizovat"!

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu se rika koza zahradnici. A ti idioti nejsou nesvepravni, jsou to zcela standardni predstavitele nasi demokraticke verchusky.

    OdpovědětVymazat