pondělí 25. dubna 2016

Co uplynulý týden dal

Islám

AfD

vyzvala k zákazu těch projevů islámu, které jsou v rozporu s ústavou Německa. Taková opovážlivost!

Belgický

ministr vnitra se zase odvážil přirovnat podpůrce teroristů k rakovině. Jejich zástupci - různé multikulturalistické spolky, začali ihned ječet, ale premiér se svého ministra zastal.

Saúdský král

vydal směrnici, která by měla trochu omezit zvůli náboženské policie v Saúdské Arábii. Neřeší tím ovšem podstatu věci: že tam nějakou takovou organizaci vůbec mají.

28 mrtvých

měl za následek bombový útok Talíbanu v Kábulu.

Chalifát

oznámil, že hodlá zaútočit na jihoevropské pláže.

Soudruzi

z Německé, dříve demokratické, republiky začali soudit exvedoucího hnutí PEGIDA.

Iráčan

byl vykopnut z vnitrostátního letadla v USA, protože telefonoval v arabštině. Má smůlu, o ukládání bomb a podobných projevech džihádu se na veřejnosti (anglofonní) holt anglicky nemluví a té arabštině v Americe moc lidí nerozumí.

Lotyšsko

se přidá k zemím, které zakáží zakrývání obličeje na veřejnosti, což se týká hlavně extrémních islámských dehonestujících oděvů pro ženy.

Německý

expresident Wulf vyzval spoluobčany, aby se "naučili žít s islámem". Tak nějak nereflektuje fakt, že se to nikdy, nikde a nikomu nepodařilo.

Na svatbu

sikhů v Německu zaútočili bombou nezletilí muslimové. Chytrolíni v našich sdělovacích prostředcích se divili, jak je to možné, když jsou sikhové mírumilovní. Nějak jim nedocvaklo, že sikhismus nepatří mezi islámem "tolerované" víry, sikhové vždy islamizaci tvrdě vzdorovali, a proto jsou na seznamu těch, koho mají muslimové jako náboženskou povinnost zabíjet na potkání (stejně jako ateisty).

Imigrace

Kvóty

na "uprchlíky" vláda odmítla.

Kvil

po všech možných ultralevých webech vyvola zpráva o utopení pár set "uprchlíků", plavajících z Egypta.

Aktivistka,

která šmejdí kde všude po světě a podporuje "uprchlíky" možná zanedbává své děti. Za velkého jekotu sluníčkářů to ventilovala sociálka.
Kontrola jejího bytu zatím dopadla pro ni dobře.
Trochu mi to připomíná Andersenovu povídku "Anne Lisbeth" o ženě, která zanedbala vlastní děti a naplno se věnovala cizím (najdete ji ve druhém dílu "Pohádek a povídek").

Řecko

začalo vyklízet jeden z "uprchlických" táborů.

Křesťanští "uprchlíci"

z Iráku, když se nedostali do Německa, tak chtějí zpět do Iráku, z něhož "utekli".

Ve Švýcarsku

vyvolalo povolení školy muslimským žákům nezdravit učitelku takový rozruch, že to vedlo k pozastavení řízení pro udělení občanství celé jejich rodině. Což je naprosto správné: Občané civilizovaných států mají uznávat občanské hodnoty a mezi ně diskriminace žen (opravdová, ne nějaké nedodržování fašistoidních kvót "na ženy") rozhodně nepatří.

Maďarský premiér

varoval před příchodem milionů migrantů, k velké nelibosti ultralevičáků a jiných "sluníček půlměsíčitých".

Obecné

Pořád je veden spor ohledně peněz, které má zaplatit ČSSD Altnerovi. Zachytil jsem diskusní příspěvek, který jedno ze Sobotkových zdůvodnění, proč Altnerovi nezaplatit, komentoval slovy: "A teď pražská právnická fakulta musí začernit Sobotku na seznamu svých absolventů, aby jím nebyla diskreditována". Nakonec ČSSD zaplatila alespoň něco lidem, kterým Altner její vinou dluží. Altner nakonec podal exekuční návrh na ČSSD.
Blekotalo se i kolem názvu "Czechia". Ten se mi také nelíbí, protože nereflektuje existenci Moravy a Slezska, ale chápu, že oficiální jednoslovná zkratka za "Czech Republic" je v některých situacích výhodnější, než nechat reportéry a politiky (tedy lidi, jejichž světlo v očích pochází z otvorů v jejich zátylcích) na místě improvizovat.
Stále více se rýsuje, že boj o americký "trůn" bude bojem mezi Trumpem a Clintonovou.
President vyhlásil termín voleb na podzim tohoto roku, pak se nechal opravit a vyhlásil ho na dřív.

Větší

daňové slevy budou mít rodiny s více dětmi. Zcela jednoznačně krok správným směrem, protože rodiny s více dětmi jsou obecně v rámci naší legislativy spíše bity, a rodin, které mají hodně dětí a rodiče nepracují, se to týkat nebude.

Kouzlo nechtěného (?)

Brusel přispěl na sjezd švédských neonacistů a také na aktivity jiných, podobně zaměřených, stran. Je z toho vidět, že neonacismus jako takový pantátům z brusele nevadí, vadí jim demokraté.

Hubení mandelinky bramborové

pomocí dosud k tomuto účelu nepoužívané houby vypracovali pracovníci Biologického centra AVČR.

Rusko

hodlá mediálně cenzurovat zprávy o sebevraždách. Můžeme se tomu smát či namítat proti tomu, ale faktem je, že "dobře" podaná zpráva o sebevraždě atraktivní účinky má. Mimo jiné to perfektně dokumentuje i epidemie sebevražd mladíků po vydání Goethova románu "Utrpení mladého Werthera".

Do Berouna

svezli "kavárníci" aktivisty, protestující proti presidentu Zemanovi. I tak jich tam byla jen cca 1/3 oproti příznivcům. Zeman je přirovnal k nacistickým bojůvkám SA a měl naprostou pravdu.

Presidentská kancelář

se odvolala v kause Peroutka.

Juncker

přiznal, že "EU leze lidem zbytečně do životů", nicméně všechny orgány EU v tom i nadále pokračují a své úsilí ještě dále stupňují.

Ukázalo se,

že v testech aut podváděla i automobilka Mitsubishi.

Plzeňskou synagogu

kdosi znečistil výkaly. IMHO prasečina, byť jistě ne od prasete. Další věcí je, že h...a obsahují DNA toho, z čího zadku vyšla (z rozpadlých buněk střevní sliznice), takže by nemělo být těžké určit, o koho šlo, a to i na úrovni jedince (není-li z jednovaječných dvojčat).

Norsko

pošlapává Breivikova lidská práva. Uznal soud.
Problém vidím v tom, že Breivikova akce, ať byla jak chtěla drsná, byla reakcí na pošlapávání lidských a občanských práv norských občanů vládnoucí fašistickou stranou, jejíž "mladé nacisty" Breivik částečně vystřílel.

Německým stranám

sociální demokracii (SPD), svobodným demokratům (FDP) a straně zelených vadilo, že policie může teroristům instalovat odposlechy do bytů a počítačů. Vyvolaly soudní řízení, podle něhož se to má změnit. Pak se po takovýchto akcích diví, proč získávají stále více hlasů "populisté".

Senát

podpořil poslední rok školky jako povinný pro všechny děti a povinnou maturitu z matematiky na všech typech škol. Obojí je kontraverzní, to druhé více.

EU

chce prakticky zrušit držení zbraní normálním lidem. Dokonce i nestřílejících atrap. Prostě cesta islámským teroristům k naší likvidaci musí být vydlážděna pro ně co nejpohodlněji a veškerá obrana proti nim musí být paralyzována.

Na americké bankovce

má být jako první černoch Harriet(a) Tubman(ová). Proslavily ji její aktivity při pomáhání útěkům černých otroků na Sever. Na druhé straně byla ale proti plné emancipaci černochů; např. odmítala, aby byli přijímáni do armády.

Královna Alžběta II

oslavila devadesátiny. Přejme jí hodně zdraví do dalších let!

Kanada

hodlá realizovat rekreační užívání marihuany.

Hackeři

napadli německé univerzity, na nichž se samy tiskly antisemitské texty a plakáty. Problém je ovšem v tolik prosazovanému "internetu věcí", jehož zabezpečení je z principu dosti ubohé.

Podpora EU

klesla razantně i na Slovensku.

Část poslanců

navrhla snížení trestní odpovědnosti až na 13 let.

Ministr Mládek

dostal dalšího Ropáka. Je spolu s jeho dalšími vlastníky v dobré společnosti lidí, bojujících za zájmy tohoto státu vůči ekologistickému hovadství.

Tepličtí

Pavkové Morozovové natočili klip, v němž se zastávají své islámistické spolužačky.

Němci

chtějí po našich výrobcích mléka certifikáty, že nekrmí GMO krmivy. Operují nalezením nádorů u myší, krmených GMO sójou. Problém je, že tyto testy byly zfalšované, protože kontrola nebyla krmena nonGMO sójou ale krmivy zcela odlišného složení. (Sója obsahuje látky, které mohou být karcinogenní, bez ohledu na to, je-li GMO nebo nonGMO.)

Soudruh Pelikán

chce rozšířit "hanobení" takovým způsobem, že kritika kohokoli a čehokoli by byla prakticky vždy podle tohoto zákona trestatelná. Aston si na Neviditelním Psovi myslí, že to dělá z blbosti, já nikoli.

V Rakousku

vyhrál prvním kolo presidentských voleb kandidát svobodných, ve druhém kole proti němu bude stát kandidát zelených. Vládní kandidáti totálně pohořeli. Pro nás, bez ohledu na skřeky sluníčkářů, je výhodnější vítězství kandidáta svobodných, jinak rakouští zelení budou moci blbnout daleko intenzívněji ohledně našich jaderných elektráren.

Kdosi

napsal na několik provozoven, co se hlásí k nenávisti vůči svobodě a svobodné kultuře (hate free, hate free culture) protiuprchlická a proti hateová hesla. Policie pátrá. IMHO si to tam namalovali sami, protože zájem o jejich skřeky mezi lidmi neustále klesá.

3 komentáře:

  1. "světlo v očích ..." hezké :)
    znám to i v podobě "podíváš se mu/jí do očí a vidíš zátylek zevnitř"

    Dneska jsem nenašel ani jediný překlep, ty se buď lepšíš nebo sis našel korektora.

    Zdravím

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle skuhrání
    (tedy popis reality, abych nenarazil) se už dá zakončit jedině přáním "mnoha úspěchů v příštím týdnu".
    Pravda - druhá možnost je mlčet. Když už ne držet krok.

    (Proto nemám odvahu si cokoliv poznamenat na svůj blog. ...kdož vstupujete. Dante.)

    OdpovědětVymazat