čtvrtek 7. dubna 2016

Koho Volit?

Jak řekl před časem, za strašlivého jekotu našeho antidemokratického ansámblu president Zeman, politiky lze vyměnit buď volbami, nebo kalašnikovem. Letos máme volby do krajů, v příštím roce volby do poslanecké sněmovny.

První tedy budou krajské volby, teoreticky nic moc, protože naše kraje mají nižší pravomoci než např. jednotlivé spolkové státy v Německu (v nichž dostala frau Merkel na hýždě všude tam, kde se volilo).
Jistěže krajské volby budou do značné míry jakýsi "průzkum bojem" před o rok následujícími volbami do Poslanecké sněmovny, nicméně nejsou zase až tak úplně zbytečné. Kraje jsou zřizovateli řady středních škol a mohou z tohoto titulu bránit nejrůznějším prasečinám, které se snaží nacpat do škol neomarxisté z fašistických vládních stran. Kraje mají i zákonodárnou iniciativu a schůzky hejtmanů, kde se dojde k nějakému konsensu, jsou pro centrální orgány určitým mementem. Kraje tako mohou pomáhat nebo naopak zavazet tomu, co se děje na nižších úrovních (obce, města atd.). Kraje také (spolu)financují řadu naprosto zbytečných neziskovek a pseudoumělců, mnohdy jednoznačně antidemokratického ražení, a mohly by jejich financování zarazit či omezit ve prospěch užitečnějších věcí.
Existuje slogan: "Kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázali."
Švédský příklad, kdy tamní fašisté volby skutečně zakázali, ukazuje názorně, že volby něco změnit mohou. Stejně tak současné tažení německých fašistických stran a aktivistů proti AfD ukazuje jasně strach z jejího volebního úspěchu.
Z tohoto pohledu je třeba brát volby vážně a počítat s tím, že skutečně mají potenciál něco změnit.

Pokud se podívám na obecné úrovni, koho bych chtěl na politické scéně, tak moje priority jsou jasné:
  1. Zábrana islamizaci. Nemá smysl řešit cokoli, od jakýchkoli demokratických či antidemokratických opatření až po korupci (včetně Panama Papers, které se ukazují být v podstatě humbukem a manipulací). Pokud se zde dostanou k moci islamisté, utopí tuto zemi v krvi (protože jsou naprogramováni na vybití vyznavačů islámem netolerovaných náboženství a ateistů, což je odhadem 85 % naší populace) a v té krvavé lázni tyhle (a mnohé další) problémy prostě zcela ztrácejí smysl. Asi jako odřený lak na boku Titaniku.
  2. Liberální ekonomické a politické prostředí, čím liberálnější, tím lepší. Pokud si někdo myslí, že politické či dokonce náboženské svobody jsou v rozporu s předchozím bodem, je na hrubém omylu: Tolerance extrémně násilného a agresívního nábožensko-politického směru je nepřímým popřením liberalismu a demokracie, protože vede k jejich zničení (stejně jako byla tolerance bolševiků, prosazovaná některými ruskými demokratickými politiky, dle Lenina "užitečnými idioty", popřením demokracie, protože podpořila bolševický převrat, po němž už žádná demokracie v Rusku nebyla a být nemohla).
V zásadě další významné požadavky nemám.

Pokud se podívám na ansámbl, který se na přelomu léta a podzimu bude ucházet o naše hlasy, je situace asi následující:

Rozhodně nebudu volit:

  • klerikály jakéhokoli druhu (KDU-ČSL, TOP09, ODS), protože stojí za zlodějinou církevních "restitucí", chovají se obecně antiliberálně a řada klerikálů navíc jednoznačně podporuje islamizaci České republiky
  • fašistoidní (minimálně) ANO, které ostatně zmínený megatunel podpořilo také
  • ČSSD s antidemokratickými tendencemi jejího aktuálního vedení, s finančními skandály, z nichž ten s Lidovým domem je jen jedním z mnoha, podporou fašistoidní EET a podobných prasečin, křivících trh ve prospěch megakorporací, a mnoha dalšími hříchy
  • zelené všeho druhu - pro mě naprosto nevolitelná skupina, navíc se paktující s islamisty nejhrubšího zrna, o antiliberalismu až fašismu těchto politických seskupení ani nemluvě; z jejich řad se rekrutují i členové fašistických bojůvek, terorizujících demokratické občany (viz události kolem sběru podpisů na petici proti registraci islámu 2. stupně i proti přijímání pseudouprchlíků)

Alespoň trochu mě zaujali

  • soukromníci s podporou drobného podnikání, nicméně si nejsem jist, zda mají šanci se dostat přes 5 %
  • svobodní s podporou liberalizace ekonomiky, nicméně jedno z křídel svobodných podporuje islamismus
  • piráti, platí v podstatě to samé, co o svobodných
  • starostové atd. - pro mě, bohužel, zcela nečitelná skupina, byť se místy tvářící rozumně a s lidmi, kteří něco už dokázali. Na druhé straně se někteří starostové nechávají uplácet k podpoře vytváření islámských enkláv, z nichž se mohou velice rychle stát no-go zóny

Koho bych přežil

  • kupodivu komunisté, nejen protože neměli příležitost se do ničeho zaplést (takže se jim vyhýbají různé kmotrovské vazby). Nelze si o nich dělat sebemenší iluze, ale "čornuju rabotu" na poli boje s islamisty i s fašisty by patrně udělali, a k naší spokojenosti. Konec konců, jejich vládu jsme více-méně přežili a byli schopni zrestituovat demokracii (což se např. nepovedlo žádné zemi, postižené islámem). Dokážu si představit, že by mohli být hodně nepříjemní klerikálům, což by mi hodně nevadilo
  • vandasovce bych bral jako nouzovku, ale jsem přesvědčen, že by nenadělali víc problémů než komunisté (tj. že by se pod nimi dalo dlouhodoběji přežít s perspektivou návratu ke slušnější společnosti)

Kdo se mi jednoznačně líbí

Projekt "švýcarizace" Česka mě přinejmenším zaujal. Ukázal, že se nejedná o "stranu jednoho tématu", jak plácají játry nájemní publicisté a další profesionální i amaterští blekotalové. Jednu vadu u nich ovšem vidím: Sice podporují vylepšení brannosti a obecně vojenského výcviku obyvatel, ale patrně nedomysleli, že mnohé z toho, co mají naprojektováno, nepůjde prosadit jinak než násilím.
Panama Papers nám jasně ukázaly, že ve hře jsou částky v miliardách, i o řád vyšší. Lidé, kteří přes současné zkorumpované režimy tyto částky získávají, se budou o udržení této možnosti bít na smrt, jako starý pirát na lodi, kde olověnou zátěž nahradily bedny se zlatými dublony. Kdokoli, kdo se bude ucházet o moc, musí mít "plán B" pro situaci, kdy tahle smečka zruší prohrané volby (respektive odmítne pod nějakou záminkou uznat jejich výsledek), případně je, jako ve Švédsku, zruší poté, co v průzkumech zjistí, že by pro ni dopadly katastrofálně.
Hysterická reakce naši antidemokratické věrchušky na v úvodu zmíněná presidentova slova se dá vysvětlit i tak, že opravdu plánují nějaký podraz v souvislosti s volbami, zejména pokud by pro ně dopadaly jednoznačně špatně. A je úplně lhostejné, zda to pochází z jejich hlav, nebo zda byli takto zaúkolováni z brusele či odjinud. Je tedy docela možné, že případný vítěz voleb bude muset být inaugurován "kalašnikovy", tj. přinejmenším opravdu široce založenými občanskými nepokoji, které by takovéto antidemokratické usurpátory smetly.
Alespoň bych v této souvislosti rád viděl jako velice vhodné opatření výzvu příznivcům a potenciálním voličům alternativních stran a hnutí, aby tuto skutečnost v žádných průzkumech neuváděli. Předem nevarovaný protivník je napůl poražený.

5 komentářů:

  1. Dovoluji si upozornit, že piráti jsou zelení, jenom mají jiné hlavní téma.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto obavy sdílím. Průzkumy jsou v plném chodu, padouši prostě nemohou nevidět a nevědět.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlas, snad i do písmene :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nic ve zlém, ale slovo "kalešnikov" se tu objevuje opakovaně, takže se patrně nejedná o náhodný překlep. Ten soudruh a jím navržená zbraň se jednoznačně jmenuje Kalašnikov (Калашников).
    Jinak v podstatě souhlas, i když komunistům (a dalším levičákům) to už dobrovolně prostě nikdy v životě nehodím.

    OdpovědětVymazat