úterý 6. listopadu 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

V Íránu

zabil pančovaný alkohol 84 lidí. Je to jednoznačně důsledek islámské prohibice.

Zemřela oběť

Kosovského Albánce, drogového dealera (a, pochopitelně, muslima), kterou střelil do hlavy před očima jejího dítěte krátce poté, co byl předčasně propuštěn z vězení.

V Indii

vyrostla nejvyšší socha na světě. Je zcela jednoznačně zaměřena jako agitace hinduistů proti muslimům.

Předseda naší vlády

vyloučil stažení našich vojáků z Afghánistanu.

V Pákistánu

soud osvobodil křesťanku Asiu Bibiovou, obviněnou před osmi lety z urážky islámského proroka Mohameda. Davy islámistů volají po smrti soudců i obviněné, její advokát utekl do Evropy. Její manžel se obrátil o pomoc na USA. To je přesně ten islám, který zde chtějí neomarxisté.

Imigrace

Slovensko

"pokrokově" přijme 250 imigrantů. Následně hodlají přijmout ještě deset "sirotků ze Sýrie".

V Říjnu

přišlo do Španělska přes 10 000 imigrantů.

Trump

hodlá imigranty ze střední Ameriky, kteří se derou v hromadném pochodu (kdo ho asi organizuje?) do USA zavřít do táborů v pustině. Proti této karavana se vydali i ozbrojení Texasané. My, bohužel, žádnou pustinu, kam by se takto dali nacpat imigranti, vnucovaní nám EU, nemáme.
Trump poslal následně ke hranici těžkooděnce.
Děti ilegálních imigrantů, narozené v USA, by měly také ztratit nárok na automatické udělení občanství.

Rakousko

odmítlo pakt OSN o migraci. Odmítá jej i Polsko a k odmítnutí se hlásí i Babiš. Ten explicitně prohlásil, že "migrace není lidské právo". Maďarsko ho odmítlo už dříve.

Šest

afghánských "uprchlíků" je velmi silně podezřelých ze znásilnění 15 leté Němky (tedy, pardon, kulturního obohacení). Stalo se v Mnichově.

Obecné

Přiletěly "ruské vlaštovky" a začaly růst se zpožděním Václavky, alespoň místy. Medvěd na Vsetínsku je stále na svobodě.
Došlo palivo vesmírnému dalekohledu Kepler.

Prahu 12

povedou Piráti, Zelení, ODS a TOPka

Šéf ODS

se troštoval, že koalici s SPD nebude tato strana dělat. Už je s ní v koalici na Kladně a v Hranicích na Moravě. ODS jsem přestal volit právě proto, že kálí z vysoka na své předvolební sliby. ODS se později dostalo k výhrůžkám, že zruší místní organizaci v Hranicích. Šestičlenná místní rada ODS nakonec podala rezignaci. Roztomilé je, že ODS má v zastupitelstvu jen jednoho radního, jehož odchod by znamenal snížení většiny z 18:5 na 17:6. Navíc nejde o klasickou koalici (s koaliční smlouvou), ale o spolupráci politických subjektů na bázi společného programového prohlášení.
Soudruh předseda si ovšem neodpustil kritiku, podle níž si "porušování předvolebních slibů nezaslouží takovou pozornost". Jsem velice sorrry, ale v zastupitelské demokracii je dodržovaná nebo nedodržování předvolebních slibů alfou a omegou hodnocení politických stran. V přímé demokracii by tomu jistě bylo jinak, ale tu fašistické strany, v čele s ODS, budou blokovat, dokud jim budou síly stačit.

Brno

povede čtyřkoalice ODS, KDU-ČSL, Pirátů a ČSSD.

V Brazílii

zvítězil v presidentských volbách "liberálními demokraty" nenáviděný Jair Bolsanaro a naopak prohrál neomarxistický totalitář Fernando Hadad. Vypadá to, že se objevila další země, kam by mohli naši potomci utéct, pokud tuto zemi neubráníme proti neomarxistům.

Merkelová

hodlá končit ve funkci šéfa německé CDU.

Švédsko

ani po druhém kole jednání nemá vládu.

EU

není jednotná v otázce zimního či letního času. Nastane tendence ho nařídit z brusele? Ťok předvádí svou neschopnost tím, že "by neuměl zvládnout" kdyby mělo Česko jiný čas než Německo. Přitom se běžně přes hranice států, tvořící rovněž hranice časových pásem, jezdí a zvládá se to už více než sto let.
Babiš a spol. se vyjádřili, že "dávají přednost zimnímu času". Což je nesmysl, protože současný čas je normální, "zimní čas" sice máme v legislativě (a znamená posun od normálního rovněž o hodinu, ale opačným směrem), ale měli jsme ho snad jen jednou někdy za vlády pučisty Gottwalda.

Vláda

zatím váhá s výstavbou nových bloků, ale chce prodloužit životnost Dukovan.

EUrozóna

má inflaci 2,2 procent. Což jen ukazuje nekvalitu eura.

Při opravách

vatikánské ambasády v Římě se nalezly lidské kosti. Dává se to do souvislosti se dvěma dívkami, které zmizely před cca 35 lety.

Soudruzi

z brusele se rozhodli pečovat o naše blaho zákazem jednorázových plastových pomůcek. Jsem zvědav, kdy zase začneme vyvařovat injekční stříkačky a prát použité operační roušky a tampony. A místo vložek zavedeme hadýrky, jaké se kdysi také používaly.

Ve Francii

se rodí děti s deformovanými pažemi či bez nich. Je jich ovšem málo. Soudruzi blábolí o vlivech "nějakých pesticidů". Já bych si spíš posvítil na rodinnou anamnézu a hlavně sledoval pokrevní příbuzenství rodičů. Ve Velké Británii mají problém s tělesně a duševně postiženými dětmi a naprostá většina z nich je produktem islámských příbuzenských sňatků.

Eurohujeři

vytvořili v parlamentu "platformu" proEUrouunijních stran. Jejich hlavním heslem je: "Nejsme EUrohujeři".

Rusko

výrazně zvýšilo těžbu ropy. Pro nás výhoda, její cena na světových trzích jde dolů. Jen by bylo vhodné si posvítit na to, aby se to projevilo u koncových cen na pumpách.

Soudruzi

odborářští bafuňáři se postavili proti rušení zákazů prodeje o vybraných svátcích.

Soudruzi z Apple

začli záměrně zpomalovat i nové iPhony, aby jim déle vydržely baterky. Uživatelé se bouří, IMHO nejúčinnější by byl masívní přechod k jiné značce. Faktem je, že hodnota Applu klesla.

UK

poprvé odňala diplom vůči plagiátorství. Jedná se o absolventa Husitské teologické fakulty. Tedy opět jen jakýchsi pseudověd.

Ústavní soud

po Nejvyšším také zamítl odvolávání se pochybných neomarxistických aktivistů z tzv. Kliniky. Ti hodlají "bojovat dál". Opravdu bych rád žil ve státě, v němž by tam po tom definitivním rozsudku naklusal oddíl těžkooděnců, a kdo by nevykráčel s rukama nad hlavou, ten by dostal kulku!

Pokračuje

soud dědice Alfonse Muchy o Slovanskou epopej, kterou umělec odkázal Praze s podmínkou, že pro její vystavení najde/vytvoří reprezentativní prostory. Byl bych docela rád, kdyby cajzli z práglu dostali po čumácích.

Objevily

se nové argumenty pro teorii, že Oumuamua, diagnostikovaná jako extrasolární asteroid či kometa, mohla být sondou mimozemšťanů, a to i funkční, ale programově nekomunikující.

Za šíleného jekotu

fašistických póvlů převzal Jaroslav Nohavica z rukou ruského presidenta V. Putina Puškinovu medaili za to, že má ve svém repertoáru texty Vladimira Vysockého a Bulata Okudžavy (mimochodem, oba byli za časů SSSR minimálně napůl disidenti).

V Polsku

to začíná vypadat na rozjíždějící se epidemii spalniček. Hrozí ovšem její rozšíření po celé EU. A všichni případní mrtví budou na vrub odpůrců očkování.

Žádné komentáře:

Okomentovat