pondělí 7. září 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Rakousko

hodlá prosadit zákaz čerpání EUrodotací zeměmi, které odmítají uprchlíky. Neuvědomuje si dvě věci:
  1. Nejrůznější nepřímé náklady a důsledky křivení trhu dotacemi jsou tak velké, že spolu s odvody do Bruselu ve většině případů převyšují dotační peníze
  2. Náklady, přímé i nepřímé, spojené s "uprchlíky" budou tak velké, že se vyplatí dotace oželet, ale pak se zatraceně vyplatí i odchod z EU.
Takováto prohlášení jsou verbální obdobou dráždění hada bosou nohou. Náš ministr Chovanec se proti tomu ohradil, ale asi by bylo vhodné, koordinovaně s dalšími členy V4, pohrozit odchodem z EU.

Smrt mully Umara

tajil, podle svého vlastního přiznání, Talíban více než dva roky. Pro orientální despocie jsou podobné praktiky vcelku typické.

Část Syřanů

odjela z Maďarska do Rakouska. Problém je, že u značného procenta z nich není jasné, zda jsou to opravdu Syřané, a nedá se to snadno a rychle zjistit.

Vlastní měnu

představil chalifát. Jedná se o zlaté, stříbrné a měděné mince. Směnný kurz se neví, ale IMHO bude záviset na hodnotě zlata a stříbra v mincích.

Zničení chrámů v Palmyře

potvrdily satelitní snímky. Já osobně o tomto islámském barbarství nijak nepochyboval, právě proto, že si o kulturní úrovni muslimů nedělám a nehodlám dělat sebemenší iluze.
Později chalifát zničil v oblasti i další historické památky.

Islámské milice

Šabáb zaútočily na základnu sil Africké unie na jihu Somálska. Základnu hájily síly z Ugandy, extrémně křesťanské země. Dílem hanebně utekli, dílem se nechali zajmout a následně zmasakrovat. Opět jedna z ukázek toho, jak jsou křesťané v boji proti muslimům málo použitelní.

Německo

bude potřebovat na zvládnutí současné porce "uprchlíků" cca 89 miliard Kč (v přepočtu z eur).

EU pořád ještě zvažuje

nasadit sílu proti pašerákům lidí, působícím ve Středozemním moři. Krize trvá již několik měsíců a pořád se zvažuje. Jen to demonstruje impotenci tohoto kolosu.

Islanďané

údajně vítají ve své zemi uorchlíky ze Sýrie. Posléze se ukázalo, že tato zpráva je sluníčkářský hoax.

Uprchlíci v Maďarsku

se začali bouřit proti tomu, že je Maďaři nehodlají pustit dál, pokud nemají platná schengenská víza, tj. že postupují podle platných norem a mezinárodních dohod.

V Calais

"uprchlíci" na střeše vlaku dočasně zastavili průjezdy skrze tunel do Velké Británie.

Rakouská policie

osvobodila uprchlíky, kteří byli zavřeni v nákladním prostoru dodávky. Zabránila tedy situaci podobné jako minulý týden, kdy takto zavření uprchlíci zemřeli.

Řecko

převezlo imigranty z přeplněného ostrova Lesbos na pevninu.

Mnichované

přivítali "uprchlíky" jídlem a šatstvem. Mnichov, mnichované, u nás má tento pojem konotace dosti blízké tomu, co se tam opravdu dělo - podstrojování totalitnímu nepříteli.

Imigranti

zablokovali nádraží v Budapešti, aby si vynutili odsun do starých zemí EU. Těch, které je hodlají "přerozdělovat".

Rybníky

staví Egypt podél hranice s pásmem Gazy. Mají znemožnit budování tunelů, kterými se pašují lidé a zbraně.

Byly zveřejněny

"dojákoidní" fotografie mrtvého chlapce, údajně uprchíka z kurdského města Kobani. Problémy jsou zde následující:
  1. Pokud by došlo na návrhy proislamizačních organizací brát do EU jen lidi ohrožené a skutečně potřebující azyl, tak by se kurdská rodina z Kobani bez problémů do EU dostala. Nedostala se právě proto, že se nabírají potenciální i téměř zjevní džihádisté, a na potřebné není kapacita (a lidé v EU se právě kvůli těm zjevně nepotřebným na pro obyvatele i státoprávní uspořádání EU silně nebezpečným, bouří).
  2. Pokud není fotka drasticky upravená ve Photoshopu nebo něčem podobném, tak se chlapec neutopil, ale zemřel jiným mechanismem (třeba na šok z vody v nose), jinak by šel ke dnu a vyplaval až po desítkách hodin, znetvořený nafouknutím hnilobnými plyny (prostě ve stavu, kterému na soudním říkají "plaváček").
  3. Protože hlavní nosnou silou neutopených je vzduch v plicích, vláčí takový nebožtík nohy po dně a je s daleko větší pravděpodobností nohama k vodě. I poloha rukou nesvědčí o pohazování vlnami na čáře příboje. S vysokou pravděpodobností byla mrtvolka u vody naaranžovaná, aby vyhlížela co nejdojemněji.
  4. Je dost divné (alespoň v kontextu našich zvaklostí), že měl záchrannou vestu z rodiny pouze otec, jediný, který se zachránil. Český kutil by do vesty pro dospělého okšíroval kluky, a to oba do jedné.
  5. Děkuji diskutujícímu Malkielovi za připomenutí scény z filmu Titanic, které se otcovo líčení utopení rodiny poněkud podobá.
Ankety časopisů u nás i v jiných zemích EU navíc ukazují, že fotografie nechala lidi lhostejnými.

Maďaři

oznámili "uprchlíkům", že je odvezou do Německa a odvezli je přitom do záchytného tábora pro uprchlíky. Část jich posléze začala držet hladovku. Nakonec jich stovky vyrazily na rakouskou hranici. Imigranti se rovněž bouří, toho nebyli ušetřeni ani pracovnící našeho tábora ve Vyšních Lhotách.
Na čas vedla krize kolem migrantů i k přerušení vlakového spojení Maďarsko - Česko.

Z našich uprchlických zařízení

budou propuštěni Syřané, celkem cca 200 osob.
Lidskoprávníci kvičeli, když se dozvěděli, že si pracovníci značí uprchlíky na předloktí fixem, aby se neroztrhly rodiny a aby bylo jasné, kdo přijímačem prošel a kdo ne. Jistě by se našlo i jiné řešení, např. čipování, ale bylo by patřičně dražší.

Na Slovensku

havarovala dodávka se 23 imigranty. Údajně (podle řidiče) to byli stopaři.

30 mrtvých

a více než sto raněných si vyžádaly dva sebevražedné atentáty v Kamerunu. Jsou připisovány Boko Haram.

Imigranti

stále více štěpí německou společnost, kdy na jedné straně se objevují tací, kteří je vítají a posluhují jim, na druhé straně jsou ti, kteří se jejich přijímání aktivně brání; když to nejde jinak, tak i vypalováním ubytoven.

Maďarský president

Orbán prohlásil, že pokud EU nebude chránit své hranice, tak jí hrozí zánik.

Putin

zatím popírá nasazení ruských letadel v Sýrii (podporuje Asada), ale letadla tam jsou a zřejmě ne králíkům pro legraci.
Rusko také konstatovalo, že chalifát používá bojové jedy.

EUrokomise

chce přerozdělovat další "uprchlíky". To premiéři V4 jednoznačně odmítli.

V Praze

je na návštěvě velitelka kurdské ženské milice, jednoho z nejobávanějších útvarů, bojujících proti chalifátu, protože smrt z rukou ženy znamená pro džihádisty zavřené dveře do ráje. Oni tomu opravdu věří, což bychom měli při nejbližší příležitosti bezohledně využít. IMHO by stálo za zjištění, zda by to platilo i pro atomovku v případě, že by pověstný "červený knoflík" zmáčkla žena.

Německo

vyhostilo přes deset tisíc běženců.

Ukrajina

Autonomní statut

pro Donbas schválil parlament v Kyjevě. Proti protestovali nacionalisté, ideoví následníci Bandery a podobných. Skončilo to vržením ručního granátu na ochranku budovy parlamentu s minimálně dvěma oběťmi.

Obrna

se šíří po Ukrajině v souvislosti s tím, že drasticky v posledních letech Majdanů a dalšího boje za "lidská práva" klesl počet proočkovaných dětí. Názorná ukázka toho, co se bude dít u nás, pokud "lidskoprávníci" vyhrají boj proti "očkovací mafii".

Příměří

bylo porušeno střetem u Luhansku se dvěma mrtvými a šesti raněnými.

Obecné

Daniela Kalendu

za negativní vyjádření se o uprchlících vyhodili z KDU-ČSL, čímž opět demonstrovali kolaborantské nastavení této klerikální strany.
Právníci kvičí, že by mělo být oslavování smrti "uprchlíků" postavitelné mimo zákon. Můj názor je, že
  1. Máme tu jistou tradici se "schvalováním atentátu na zastupujícího říšského protektora" + tradici stíhání verbálních činů za minulé totality. Pokud chce současný režim klesnout na úrověň těch předchozích, tak musí počítat s tím, že jeho obliba u občanů může klesnout naprosto stejně.
  2. Je to ošklivé, ale věcně vzato je smrt každého nepřítele, i potenciálního nepřítele spíše dobrou než špatnou zprávou. I oslava potopení lodi naložené příslušníky SS a Wermacht, jak tomu bylo v případě např. lodi Wilhelm Gustloff by byla za hranicemi slušnosti a dobrého vkusu, ale na druhé straně by bylo pokrytectvím předstírat smutek.

President Zeman

konstatoval, na rozdíl od různých sluníčkářských aktivistů a extrémistů, placených z bůhvíjakých peněz, že česká společnost není xenofobní. Ti, kdo chtějí, se v ní bez problémů asimilují.

Nemocná s otevřenou TBC,

občanka Bulharska, utekla z nemocnice v Praze 4. Komukoli, kdo s ní přijde do kontaktu, hrozí nakažení se, což je akcentováno i tím, že naše mladší ročníky nejsou proti TBC očkované. A to se jedná o občanku státu EU, kde jednak mají jakžtakž civilizované zákony a i u nich je šíření nakažlivé choroby trestným činem, jednak tam mají podobných případů přece jen méně. Oč horší musí být epidemiologická situace u "uprchlíků" (a ještě spíš u uprchlíků opravdových, kteří nejsou vyžraní a vybavení značkovou elektronikou a drahými šaty).
Nemělo by se spolu s uprchickou krizí urychleně obnovit povinné očkování proti TBC a doočkovat současně neproočkované ročníky? A účet za tuhle akci předložit EU jako součást nákladů na řešení této krize?

President Obama

se snaží kalit vody ekologistickými výzvami, které, vzhledem k důležitějším věcem, nikdo nemá čas poslouchat.

Vrah z Horní Břízy

byl propuštěn krátce před tím, než psychiatrická léčebna obdržela vyžádaný posudek, podle něhož je opravdu nebezpečný. Personál léčebny si vysvětloval jeho výhrůžky zabíjením jako "dělání se zajímavým".

Jedno z nejnižších

procent nezaměstnanosti máme v EU my.

Němečtí ekologové

hodlají zpoplatnit jednorázové kelímky na kávu. Kdo kávu nepotřebuje, ten si ji nekoupí, kdo ji potřebuje, ten holt zaplatí ještě 20 centů za kelímek do kapsy ekologům. Německo je perfektní zemí, předvádějící ekologickou totalitu v praxi, podobně jak před pár desetiletími předvedlo v praxi nacismus.

V Osvětimi

naisntalovali sprchy na osvěžení návštěvníků v letních vedrech. Dostali se do problémů, protože sprachami byl do plynových komor pouštěn Zyklon B. IMHO je sprchová růžice zařízení, které se nedá nějak drasticky pozměnit (kvůli platným fyzikálním zákonům), takže se návštěvníci buď budou muset smířit s politicky nekorektním zařízením, nebo chcípnout horkem.

Podle průzkumu

chce většina našich občanů uzavřít hranice.

Česká modelka

způsobila v USA v letadle poplach kvůli své kočce. To muselo nouzově přistát. Pak se ukázalo, že dáma nemá platné vízum. Tak nějak to létání a další okolnosti navozují asiciaci se známým výrokem jednoho doktora z nemocnice na kraji města.

Stránka zvoucí imigranty do ČR

se objevila na WEBu. Je zjevně zaměřena na islámské imigranty, které se snaží přilákat do země, kde je normální lidé nechtějí.

Nakažených HIV

přibylo u nás za leden až červenec 137. Vyšší výskyt nových případů se očekává po skončení inkubační doby pro kontakty o prázdninách.

U Poštorné

vystavěli stanový tábor pro uprchlíky. Má kapacitu kolem 300 osob.

Policie ČR

bude usnadňovat Syřanům cestu do Německa.

Muslimové

podali žalobu na Policii ČR za to, že vtrhla do kancelářských prostor, ilegálně využívaných jako islámská modlitebna (navíc před započetím ďábloslužeb) a zatkla několik hledaných zločinců.

Zločinci jsou vynalézaví:

Pařížský multikulturní gang (Evropúan a dvě Číňanky) foukal obětem při zastavení o radu nad mapou do obličeje prášek z lilkovité rostliny Brugmansia versicolor s vysokým obsahem skopolaminu. Oběti se stanou tvory bez vůle a vydají lupičům šperky a peníze (a jiné benefity). Skopolamin používají i tajné služby a byl jím patrně nadrogován i Van der Lubbe, jediný z obviněných v Lipském procesu ze zapálení Říšského sněmu, který se přiznal.

Troska z ostrova Réunion

je podle expertů opravdu částí zmizelého Malajsijského letadla.

Expresident

Václav Klaus vyvěsil na netu petici proti přijímání imigrantů.

Fašisté

hodlají přitvrdit protikuřácké zákony na oblasti, kde kouření opravdu nikoho neohrožuje - open air festivaly a zahrádky.

Žádné komentáře:

Okomentovat