úterý 16. ledna 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Do Německa

se má vrátit cca stovka dětí, které nadělali němečtí občané, bojující za chalifát. Je velmi pravděpodobné, že se jedná o totální vymozkovance (obávám se, že ještě víc, než třeba členové Hitlerjugend), prostě takoví islamističtí Pavkové Morozovové, kteří budou ochotně páchat sebevražedné atentáty a další aláhumilné aktivity.

Německá televize

propagovala manželství s muslimy.
Současně v Německu vyšla studie, která prokazuje souvislost se zvětšováním kriminality a imigranty.

V Íránu

se zřejme podařilo islamofašistické vládě rozstřílet a rozzatýkat protivládní nepokoje.

V Řecku

omezili pravomoci islámských soudů na severu státu, kde existuje islámská menšina. Tyto soudy byly reziduem z doby osvobozování se Řecka z pod osmanské nadvlády a v moderním státě postrádají jakýkoli smysl.

Německá politička

Sawsan Chebliová (SPD) navrhla, že by antisemitští muslimové museli povinně navštívit koncentrační tábory. Já osobně bych se obával jim dávat takovýto inspirativní příklad.

Po mnoha letech průtahů

jdou opět k soudu pouliční šariatské hlídky, které zřídili islamofašisté ve Wuppertalu (a v dalších německých lokalitách), kdy právě neschopnost německého státu s tím něco dělat vedla ke vzniku hnutí PEGIDA

Izraelský premiér

zveřejnil, že izraelská tajná služba předala tajným službám evropských států informace o chystaných únosech letadel (ve více státech najednou) a jejich následným nasměrováním do význačných budov s velkým počtem lidí. Účinnosti takovéhoto teroristického útoku by zcela jistě přispěl zákon, který příznivci teroristů procpali německým parlamentem, podle něhož by ani v takovémto případě nebylo legální unesené letadlo sestřelit.

Čeští muslimové

před volbami agitovali proti Zemanovi.

Imigrace


V Rakousku

dělají imigranti takový b...l, že se zvažuje vyhlášení povinné večerky pro ně a jejich povinného sdržování se přes noc na ubytovnách.
Tato země chce také omezit dávky pro děti cizinců, žijící v cizích státech.

Trump

chce odsunout z USA cca 200 000 salvadorců, protože se jejich stát stal bezpečnou zemí. Navíc jsou v USA často členy a sympatizanty kriminálních gangů. Levičácké soudy tento zámer omezily.

V Německu

podle průzkumu mezi imigrantskými žáky se každý třetí hlásí k džihádu proti Německu.
Tamtéž organizují setkávání žáků s "uprchlíky". Problém je, že na fotografiích z těchto akcí, zveřejněných proimigrantskými organizacemi, jsou výlučně něměcké dívky a imigrantští muži.

Obecné

V popředí zájmu našich médií i veřejnosti bylo první kolo presidentských voleb v pátek a sobotu, které vyhrál dosavadní president, ale ne tak, aby se nemuselo konat druhé kolo.
Druhou záležitostí byly hrátky kolem zprávy EUnijního oudu OLAF, která nakonec pronikla na veřejnost, aby se zjistilo, že tam v podstatě kromě dojmů, presentovaných českou policií v době, kdy byla provozována pod taktovkou proti ANO zaměřené ČSSD, nic není. Faktem je, že Babiš postupoval +-standardně a v souladu s EUnijní i naší legislativou a kdyby odsoudili jeho, musely by jít do tepláků zástupy příjemců dotací nejen od nás, ale i z celé EU.
Merkelová jednala o vládě se sociálními demokraty. Zasekla se na slučování rodin "uprchlíků". Později jednání pokračovala.

Vrchní soud

řeší kauzu podvodně připojených solárních elektráren, jejichž připojení bylo bylo úředníky, zcela jistě na bázi jejich nezištné lidumilnosti, antedatováno do doby, kdy byl prodej této "alterntivní" elektřiny v tomto období zapojených elektráren ještě větší vývar než v současnosti.
Problém vidím v tom, že se jedno a totéž zboží prodává za různé ceny. Kauza LTO, kauza metanolu zaměněného za etanol, ale i mnohé další, by měly být varováním, že něco takového vždy vede ke kriminální činnosti.

Macron

jednal při své návštěvě Číny o obchodních záležitostech. Lidská práva a Tibet nechal stranou. Zemanovi pražskokavárníci podobný přístup tvrdě vyčítají, Macronovi lezou mezi hýždě.

Berlusconi

se zapojil do itaských březnových voleb. Bruselofašisté z nich mají ještě větší vítr než z případného znovuzvolení Zemana.

Na Sahaře

napadlo  až 40 cm sněhu. Holt globální oteplování.
Prostě teplo se na planetě přelévá z místa na místo: Zatímco u nás byla jedna z nejteplejších zim (píši to ovšem s pořádnou chumelenicí za oknem), v USA byly naprosto extrémní mrazy a na Sahaře viděli po několka desítkách let sníh. Kdyby existovala standardní metoda stanovení globální teploty (jakože IPCC takovouto metodu záměrně odmítá vyvinout, protože pak by jeho pindání bylo objektivně kontrolovatelné), tak bychom nejspíš viděli nulovou změnu oproti předchozím létům, pokud ne rovnou mírné ochlazení.

Ibuprofen

může mít při chronickém podávání negativní vliv na varlata a v krajním případě vést až k neplodnosti. Problémem této katastrofické hlášky je, že tento lék nahrazuje takové, které jsou ještě jedovatější a mohou vyvolat mj. selhání jater či ledvin, případně totální zastavení srážení krve.

Zeman

Charakterizoval Dubčekovo chování po invazi vojsk Varšavské smlouvy slovy "podělal se". Má, bohužel, pravdu. Už ani nemusel říct, že Dubček naprosto rezignoval na udržení jakýchkoli výdobytků "pražského jara" a nakonec i podepsal "pendrekový zákon" (který legalizoval střelbu do demonstrantů o prvním výročí okupace), jen aby se udržel v nějaké funkci.
Slovákům se to nelíbí, mají tohoto politika coby ikonu.

Polsko

zveřejnilo seznam pachatelů sexuálních útoků na děti. Problém je, že vynechalo všechny pedofilně aktivní kneží, kterých je spousta.

Menšinová vláda

souhlasila s komunistickým návrhem na zdanění církevních restitucí. IMHO jakékoli omezení této zrůdnosti, provedené kýmkoli je něco pozitivního. Tento návrh údajně podporuje většina poslanců.
Tatáž vláda zamítla senátní návrh zrušení EET pro sociální ústavy a zdravotnická zařízení.

V Pákistánu

zadrželi Češku údajně s devíti kg heroinu.
Později o ní vyšlo najevo, že se ve svém bydlišti tahala s muslimy a nechala se patrně od nich vydržovat. Podraz s heroinem, podstrčeným do jejích zavazadel, byl možná "odměnou" jejích muslimských "přátel" za tyto aktivity.

Soudruh Drahoš

se vyjádřil, že on by Mašínům vyznamenání neudělil.

První den voleb

byl ve znamení aktivistky z Femen, která se dostala až k presidentovi (což byla jednoznačně chyba ochranky). Aktivistka nakonec dostala podmínku a vyhoštění, ale mohla dostat až dva roky.

C. Denevuevová

se negativně vyjádřila v otevřeném dopise ke hnutí #me too. Feminofašistky ječí. Deneveuvová se omluvila skutečným obětem obtěžování, ale na svém trvá.

Trump

poslal na základu na ostrove Guam bombardéry s jadernými bombami, jako "vážné varování" pro Kima.

Němka

inkasovala tisíce za znásilňování svého devítiletého syna. A tomuto národu se máme podle sluníčkářů "přiblížit".

Čtyřnásobný vrah

Kevin Dahlgren spáchal ve vězení sebevraždu.

Němečtí farmáři

vyžadují vystřílení cca 70 procent divočáků z důvodu snadného šíření infekcí (přenosných na domácí prasata) v jejich přehuštěné populaci.

Poražení kandidáti

vesměs vyjádřili podporu Drahošovi. Voliči ze zahraničí volili vesměs proti Zemanovi.

Patriarcha Kirill

se vyjádřil negativně o platebních kartách, jako zdrojích omezování svobody. IMHO má pravdu.

3 komentáře:

  1. Když se dnes dívám na „antifáky“, „antifačky“, zelené, genderasistické, feministické a jiné zrůdičky, kterých mezi mladou generací není zrovna málo, tak jak daleko mají ti povětšinou naivní, zanícení pitomečci manipulovaní k tomu, aby nás nahnali do područí Bruselstánu a jiných zmetků v podstatě rovnocenných těm z Íránu. Konec konců, íránská revoluce se dlouho „pekla“ v Paříži, nežli propukla v tom Íránu že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice hezky to popisuje komix Persepolis, který vytvořila íránská emigrantka. Popsala, jak studenti, zrevolucionovaní právě vlivy "z Paříže" a podobných centrál proti šachovi, ve skutečnosti pomohli vytvořit režim daleko zrůdnější než ten šachův.

      Vymazat
    2. Persepolis vysílala i naše veřejnokrávní televize. Naposledy ale v roce 2012, což je vzhledem k aktuálnosti toho snímku velice dávno a nepochybně to o čemsi velice nedobrém v oné instituci vypovídá:

      http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hledani/?filtr[IDEC]=21038146022&filtr[obdobi]=archiv

      Vymazat