úterý 2. ledna 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Chalifát

se údajně zredukoval na pouhou tisícovku bojovníků, operujících na nesouvislých územích.

41 mrtvých

a 84 zraněných jsou výsledkem islámistického útoku v Kábulu.

Ruská základna

v Sýrii byla ostřelována novým typem raket, které nějací "bojovníci za mír a demokracii" dodali islámským teroristům z chalifátu.

Islamisté

zaútočili na koptský kostel v Káhiře. Výsledkem je 10 mrtvých. Navíc podle islámského pseudopráva šaríja nesmějí být svatyně jinověrců v islámských zemích opravovány. K tomuto teroristickému činu se přihlásili chalifátníci.

V Íránu

propukly na konci roku protivládní demonstrace, které do značné míry posílila tíživá ekonomická situace totalitního zločinného státu, ovládaného zrůdnými islámskými duchovními. Je to IMHO ukázka toho, že sankce proti Íránu jsou účinné a Trump udšlal dobře, že je přiostřil.
Protestující Íránce podpořil izraelský premiér Netanjahu. U nás, vyjma "alternativních" webů o protestech ani zmínka.

Imigrace


Somálec,

který v záchytném táboře v Humenném zaútočil nůžkami na personál zařízení a vyhrožoval zabitím, byl nakonec vyhoštěn do Švédska.

Ukázalo se,

že 15letý Afghánec, který ubodal stejně starou dívku, byl její bývalý "přítel". Poučení z tohoto incidentu je vcelku jasné: "Přátelit se" s muslimy je životu nebezpečné.

Obecné


Papež

blekotal o míru na Blízkém Východě, příčemž ovšem pominul hlavní příčiny "nemíru" v této oblasti.

Pomocí plovoucích boxů

se podařilo vychovat lososy, kteří se vracejí třít do českých toků.

Šest lidí

ze sedmičlenné rodiny se otrávilo jídlem. Je otázka, o co konkrétně se jednalo, tápou patrně i lékaři. Otrva se projevovala nevolností, závratěmi, zvracením, bolestí hlavy a také halucinacemi. Je škoda, že nejsou dostupné údaje o teplotě, protože některé z příznaků by mohla vyvolat i silná horečka.

SPD

navrhla trestnost podpory ideologií, hlásajících nenávist. Pochopitelně, že problém by s tím měl islám a další nenávistná náboženství, nicméně problém by měli i nenávist hlásající neomarxisté (včetně hnutí "nenávist zdarma").

Apple

si zadělalo na těžký průšvih: Záměrně zpomalovalo starší typy i-phonů, údajně kvůli baterii, v reálu ale tlačilo na uživatele, aby si koupili nový model. Nyní se na firmu řítí žaloby.
Další důsledek je negativní reklama, protože rozumní lidé budou od Apple a jeho produktů odcházet (když to dělali u telefonů, kdo zaručí, že se něco podobného neděje, nebo nebude dít, i s notebooky a stolními počítači?).

Merkelová

podle posledních průzkumů výrazně ztratila na popularitě.

Provalilo se,

že Severní Korea očkuje proti anthraxu. Spolu s dalšími zprávami to asociuje představu vyvíjení biologické zbraně na bázi této infekce.

Bilance

české koruny říká, že byla za minulý rok druhou nejrychleji rostoucí měnou na světě.

Dočasně

byly vypnuty datové schránky.

eRecept

nemá kolem sedmi set lékařů, nový ministr zdravotnictví přislíbil zrušení sankcí v prvním roce fungování této hovadiny. Lékárníci navíc instruují pacienty, aby si nechali vytisknout paralelně s eReceptem jeho papírovou podobu, protože vyřízení eReceptu v jen elektronické podobě trvá v lékárně asi trojnásobek času. Je to prostě bezcenná hovadina.

Ministr vnitra

se "ohradil" proti informaci, že v ČR hrozí teroristické útoky. Problém je, že se jednak dělala rozsáhlá preventivní opatření, která by neměla smysl, kdyby něco podobného nehrozilo, jednak "sluníčkáři" opakovaně obviňovali Okamuru z toho, že jeho postoje proti islamizaci "provokují teroristy".

Žirinovskij

se stal prvním oficiálním kandidátem na presidenta Ruska.

13 zraněných

je bilance teroristického útoku na obchodní dům v Petrohradu. Po určité latenci se k útoku přihlásil islámský stát. Ruská policie ovšem dopadla psychicky labilního až nemocného Dmitrije Lukjaněnka, který se k činu doznal.

V období kolem Vánoc

se jak v rozhlase tak v televizi objevila řada pořadů, vymývajících mozky náboženskými bláboly. Na protesty ateistů nikdo nereagoval, proto jsem toho názoru, aby se tato média prostě zrušila a zrušily se i "veřejnoprávní" poplatky, aby se jasně ukázalo, kdo tyto hovadiny financuje (respektive aby si tyto bezcenné hámotiny museli církevníci financovat sami).

1 komentář:

  1. > Chalifát se údajně zredukoval na pouhou tisícovku bojovníků

    To jako ze uz jsou jinak vsichni taky a zbyvaji dve posledni letadla?

    > Somálec, ... byl nakonec vyhoštěn do Švédska.

    Kam jinam taky s typickym Svedem?

    > se k útoku přihlásil islámský stát

    Takovyhle prihlaseni se mi vzdycky prisly irelevantni. Pokud mate v zemi miliony psychicky nemocnych, tak se neco takoveho bude vzdy dit. At uz je tou nemoci cokoliv.

    OdpovědětVymazat