úterý 14. srpna 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Mosad

v Sýrii zlikvidoval raketového odborníka. Faktem je, že tento stát okupuje syrské území, na které nemá absolutně žádný nárok a ani starověký Izrael v době největší územní rozlohy nezasahoval na syrské státní území. To je obrovský rozdíl oproti Krymu, který byl až do aktivit ožralce Chruščova vždy ruský a sídlilo na něm ruské, nikoli ukrajinské, obyvatelstvo (vedle místních tatarských kmenů, které tam ovšem také nejsou původní).

Boris Johnson

přirovnal ženy v burkách k (britským sloupkovým) poštovním schránkám. Multikulturalistický odpad kvičí. Ozvali se i muslimští aktivisté, přičemž blekotají, že BJ vyvolal "vlnu násilí" proti muslimkám. Jedna aktivistka dokonce prohlásile, že její rodina zvažuje odchod z GB (což by byl, zcela jednoznačně pozitivní, byť velice drobný, dopad tohoto výroku).  Je zajímavé, že na stranu BJ se postavil i jeden z imámů, který prohlásil burku za "neislámskou". Druhou zajímavostí je, že v GB zrovna soudí skupinu lupičů, kteří burky použili jako "pracovní oděv".
Johnsona se zastal komik Rowan Atkinson (Mr. Beam).

Asma Asadová,

manželka syrského presidenta, přiznala léčbu rakoviny prsu.

Česká

vyslankyně v Sýrii dohodla propuštění dvou německých humanitárních pracovníků. Ještě nedávno fašistická smečka vyla proti tomu, že vůbec diplomatické zastoupení v Sýrii máme. Druhou stranou této kauzy je ovšem to, že humanitní pracovníci vesměs pracují v žoldu džihádistů a zasluhují si i razantnější trest než je pouhé vězení.

Saúdští Arabové

zmasakrovali v Jemenu školní autobus plný dětí.

Talíban

částečně ovládl afghánské město Ghazní.

Turecko

se po vítězství islamistů ekonomicky propadá. Jeho měna je na jednom z historických minim a do jisté míry strhává dolů i euro (naštěstí ho nemáme). Může to být atraktivní pro turisty, ale politicko-ekonomický rozklad může dostat k moci někoho daleko razantnějšího než je Erdogan, nějakého tureckého Hitlera (na to Erdogan nemá, byť má vůle v tomto směru na rozdávání).

Rusko

pomáhá libyjskému maršálovi Haftarovi. IMHO dělá dobře, vojenská diktatura je to nejlepší, co může islámskou zemi potkat (kromě deislamizace).

Britskému sniperovi

se podařilo v Afghánistanu zlikvidovat jednou ranou z těžkého kulometu velitele chalifátníků na vzdálenost 2,5 km. Není to rekord, ten byl dosažen v Iráku na vzdálenost ještě o jeden km větší. Je třeba si uvědomit, že pohyb vzduchu může při střelbě na tuto vzdálenost "hodit" kulkou o desítky cm a na cíl není v pouštních podmínkách pro chvění vzduchu pořádně vidět.

Imigrace

V Německu měli veselo

Svatba skončila hromadnou rvačkou 200 svatebčanů, na nože a baseballové pálky. Podle některých svědků události i zazněly výstřely. Vzhledem k tomu, že soudruzi o etnicitě svatebčanů mlčí, je vcelku jasná.

Provalilo se,

že Německo vykrmuje piráty ze Somálska, kteří si v něm odseděli bagatelní trest (nebo nebyli potrestání vůbec) a nemohou být vráceni do mateřské země, protože ta je nechce a oni nechtějí tam.

Nizozemí

Překvalifikovalo napadení našeho číšníka "holandskými turisty" na pokus o vraždu. Zcela jistě se na tom podílí i tlak "extrémistů", kteří nedovolují takovéto kauzy zamést pod koberec.

V USA

policie nalezla "tábor" islámských (patrně) náboženských extrémistů, v němž bylo drženo v koncentráčnických podmínkách více než deset dětí a několik dospělých, z nichž byl snad "vymítán ďábel". Jedno dítě bylo nalezeno mrtvé.
Toto je rub náboženské tolerance, která je v USA z historických důvodů rozšířena do absurdní podoby.

Německé

tajné služby identifikovaly problém, který vytvářejí potomci džihádistů a další zradikalizovaní muslimové dětského věku.
Řešení bych viděl: Čína má v převýchovných táborech asi milion islamistických Ujgurů, z nichž se snaží vytvořit bytosti schopné žít v moderním světě. Jsem přesvědčen, že by vzali do péče i evropské džihádisty (za nějaký peníz, zanedbatelný proti nákladům na sledování těchto potenciálních teroristů a škodám, které i tak nejspíš nadělají).

Merkelová

se nechala slyšet, že "Dublinská pravidla jsou mrtvá". To je asi, jako kdyby vrah prohlásil "trestnost vraždy je mrtvá".

Obecné

Starostové

by údajně podpořili plošný zákaz mobilů ve školách. IMHO je takové opatření velice sporné a mělo by být ponecháno na školách samotných. Něco takového ovšem strana tupých úředníků není s to mentálně zpracovat.

Trump

podepsal obnovení protiíránských sankcí. Je dobré stále připomínat, že "jaderná dohoda" byla výlučně Obamova záležitost, neprošla zákonodárnými orgány USA (a je otázka, zda by jimi prošla, patrně sám Obama byl přesvědčen, že nikoli). Její nejdůležitější vlastností byla existence děr a zadních vrátek, umožňujících Íránu i při jejím dodržování dál pracovat na jaderné zbrani (což byl zřejmě záměr muslima Obamy).
"Kdo bude obchodovat s Íránem, nebude obchodovat se mnou," nechal se slyšet. Je vysoce pravděpodobné - podle různých komentátorů, že EU vyměkne, protože ztrátu obchodu s USA si nemůže dovolit.

Britský parlament

vytvořil zprávu, konstatující, že sexuální zneužívání místních obyvatel pracovníky charit a humanitárních misí je silně zakořeněné a má více než 20letou zaznamenanou historii (dřív se to nesledovalo, ne že by to dřív nebylo).

Část CDU

se vyslovila pro odchod Merkelové z čela strany a kancléřského postu.

Provalil se

záměr ministerstev životního prostředí a zemědělství zabavovat soukromým majitelům studny a vodní rezervoáry (rybníčky, bazény, nádrže na dešťovou vodu) "v případě sucha". Později soudruzi tento návrh "změkčili", že pouze nebudou majitelé moci tuto vodu využívat a budou jim na to moci chodit inspektoři a ukládat likvidační pokuty.
Prostě ministerstva, prolezlá komunistickým póvlem, který má reflex krást vše, na co dosáhne, a snaží se své špinavé pracky natáhnout co nejdál.

AfD

v Německu opět posílila a zdá se, že alespoň zčásti na úkor SPD. "Zavedení" politici a další fašisté kvílejí.

V Dubí

napadla Romka českou ženu, která bránila před jejími dětmi své dítě. Ženy se zastal mladík, kterého tlupa tohoto etnika zbila s vážnými následky (vyražené zuby, otřes mozku atd.). Do dvou dnů našel server romea.cz "svědky", podle nichž žena i mladík napadli skupinu Romů a ti se jen, chudáci, bránili. Čímž názorně předvedl, proč se slovensky lhát řekne "cigánit".
V této lokalitě dochází k napadání normálních lidí ze strany Romů více-méně pravidelně.

Objevily

se nálepky, chválící smrt "tří českých žoldáků". Pachatelem nejspíš bude nějaký sluníčkářský nebo liberálně demokratický póvl.

Naše armáda

naopak chystá v Afghánistanu odplatu vůči těm, co útok na její vojáky organizovali.

Ředitel VZP

vystoupil s oznámením, že tato pojišťovna bude více než dříve proplácet léčbu nestandardními nebo v tuzemsku neschválenými léky. Je třeba si uvědomit, že schvalovací procedura je velmi časově i finančně náročná, a že proto řada léků běžně aplikovaných třeba v Německu u nás schválena není, protože by jejich tuzemský odbyt nezaplatil náklady na schvalovací řízení. A je to další ukázka bezcennosti EU, protože kdyby fungovala jak má, nebyl by problém, aby schvalovací procedura platila pro celou unii.

Připravuje se

snížení buzerace řidičů o nutnost vozit náhradní žárovky a pojistky (které jsou u většiny moderních aut stejně nevyměnitelné mimo servis) a nebude vadit ani prošlá lékárnička. Jo, policajtům se bude stýskat po čase, kdy mohli pokutovat majitele auta s dieselovým motorem za to, že s sebou nevozí náhradní svíčku!

V Tennessee

popravili vraha sedmileté dívky, kterou pachatel navíc před zavražděním znásilnil. Opravdu nemám sebemenší problém s trestem smrti za podobné a podobně špatné činy, skutečný problém mám ale s tím, že v celé EU se vlivem fašistoidních "liberálních demokratů" takováto zrůda dostane po pár letech fešáckého kriminálu na svobodu a může vraždit znovu.

V Opavě

se objevila "liščí tasemnice".
Ve skutečnosti se jedná o parazita jménem Měchožil zhoubný, jehož larvy, vylíhlé z požitých vajíček (která mohou být po vyschnutí liščí stolice naprášena na lesním ovoci) pronikají do tkání a vytvářejí zde váčky, které rostou, přičemž se larvy nepohlavně množí (takže váček je nakonec mnohonásobný se spoustou zárodků budoucí tasemnice). Váčky se chovají jako zhoubný nádor a při mechanickém porušení se jejich obsah vylije do okolí, nebo do krve či lymfy, a chová se jako nádorové metastázy = dorůstá na další váčky. Chirurgicky se to odstraňuje tak, že se do váčku vstříkne nějaká usmrcující kapalina (třeba formaldehyd) a teprve poté se chirurgicky odstraňuje. Jsou ovšem v těle místa, kde se taková věc dělá opravdu špatně (třeba mozek).
Jedna z pacientek skončila s transplantovanými játry.

Ve Frederictonu

(Kanada) došlo ke hromadné střelbě s nejméně čtyřmi mrtvými. Pachytel byl dopaden, motiv není jasný.

Soudruzi

organizovali další Prague Pride.

Žádné komentáře:

Okomentovat