středa 22. srpna 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Turecko

po islamistickém puči dále oslabuje svou ekonomiku a táhne dolů ty státy a ty firmy, které islamistický režim ekonomicky podporují. V podstatě dobře jim tak, i totální krach příslušných EUrounijních bankovních domů bych přežil.
Turecko obviňuje z hospodářské krize Američany, což je naprostý nesmysl, viníkem je islám a ti, kdo ho společnosti vnucují. Erdogan hrozí bojkotovat iPhony.

K teroristickému

útoku došlo ve Westminsteru. Pachatel kličkoval v pěší zóně mezi zábranami a snažil se najít co největší shluk lidí, nakonec jednu bariéru naboural. Pachatelem byl Súdánský imigrant.

Corbyn

(Labour Party, GB) naštval Židy tím, že se účastnil "piety" u hrobů islámistických teroristů. Mezi nimi je i jedno z monster, která na olympiádě v Mnichově vraždila izraelské sportovce.

Talíban

povraždil cca 60 příslušníků afghánských bezpečnostních sil.

Turecko

hodlá financovat víkendovou islamistickou výchovu tureckých dětí, žijících v Nizozemí.

Český

konvertita k islámu, který podle soudu připravoval teroristický útok, neuspěl se stížností u Ústavního soudu.

Quislingové

pomohli k "odškodnění" švédské muslimce za to, že byla jako uchazečka o zaměstnání odmítnuta proto, že odmítla si podat ruku s mužem.
Na druhé straně ale muslimský pár, který se dopustil téhož, nedostal švédské občanství.

Imigrace

Evropské státy

se poučily a začaly odmítat loď Aquarius, která veze 141 "uprchlíků", dodaných obchodníky s lidmi na severoafrickém pobřeží.
Nakonec "vyměklo" na základě vydírání neziskovek šest států a migranty přijalo.
Posléze se objevila další loď s ještě větším počtem ilegálů. Premiér Babiš jasně konstatoval, že postup, kdy se evropské země automaticky ujmou kohokoli z moře, je cesta do pekel.

Jezídka

potkala v Německu muslima, který ji jako otrokyni dlouho zneužíval, než se jí podařilo utéci, Německo nejenže není s to výtečníka potrestat, ale není ani schopné či ochotné jeho oběti (asi proto, že se nejedná o muslimku) zajistit bezpečí. Ta uvažuje o odjezdu do Kurdistánu.

"Mladíci"

zapálili ve Švédsku asi 15 aut. Příčina? Islám.

Obecné

V Česku roste počet požárů. Byli pochováni čeští vojáci, zavraždění v Afghánistanu.

V Rumunsku

probíhají masové protesty proti justiční reformě, která má v podstatě legalizovat korupci. EU, na rozdíl od Polska, kde chtějí po létech konečně odstavit z nejvyšších pater justice komunistické zombie, prakticky mlčí.

Další ukázka

justiční debility v USA. zahradník, který dostal jakousi exotickou malignitu, vyhrál soud nad firmou, vyrábějící postřik s nímž pracoval. Údajně karcinogenní, ale jednoznačně uznáno to není. Nicméně i kdyby to bylo, nelze prokázat, že dotyčný dostal onu malignitu ze své profesionální aktivity.

Ministerstvo vnitra

přiznalo, že nové občanky s čipem jsou stejně potenciálně zneužitelné, jako např. platební karty.

Česká Kofola

úspěšně expanduje na trzích.

Provalilo se,

že Google sbírá data o poloze mobilů s Androidem i tehdy, kdy je funkce hlášení polohy (podle GPS) v mobilu vypnuta. Údajně ji mohou zapnout některé aplikace, které ji pro svou činnost "potřebují", zní výmluvy. Jinak Android je blackbox a nikdo nemůže vědět, co se v něm děje.

Po skandálu

s rozsáhlým zneužíváním dětí je bývalý australský katolický arcibiskup Philip Wilson, který tyto duchovní aktivity kněží kryl, v domácím vězení a možná si i odsedí rok v base.
Ještě větší "vývar" je to, co prasklo na římskokatolickou církev v USA. Rozsah její kriminality ma úseku zneužívání mladistvých se téměř vyrovná islamistickým zločineckým gangům, které působily (a možná ještě působí) ve Velké Británii. Katolíci v USA ale srovnatelný objem kriminality napáchali za podstatně delší časové období.

U Janova

v Itálii se zřítil asi 100m úsek "nádherného" dálničního mostu, který byl sice architektonickou perlou, ale jinak byl mizerně naprojektovaný (projekt nezohledňoval zátěž mostu a místní agresívní ovzduší) a prakticky neudržovaný. zahynul velký počet lidí, včetně celých rodin i s malými dětmi. Spadl i český kamion, řidič přežil, patrně proto, že kamion padal "po zadku" a část s nákladem vytvořila velkou deformační zónu.
V okolí mostu byl na jeden rok vyhlášen výjimečný stav.
V průběhu týdne vyplouvaly na povrch další a další fakta a svědectví o prošvihnuté údržbě mostu, o neřešených signálech toho, že se konstrukce rozpadá, i o nekompetenci záchranářů a dalších složek po jeho zhroucení.

Václav Klaus, jr.

dráždí ODS jednak kritikou zahraničních vojenských misí, jednak podporou Jakla, kandidujícího so Senátu, mj. proti oficiálnímu kandidátovi ODS.

Energetický regulační úřad

konstatoval skutečnost, že v republice řádí bandy podvodníků, které vnucují starším a jinak neorientovaným lidem silně nevýhodné tarify a ječtě je jistí dárky v bagatelní hodnotě, údajně stojící mnoho tisíc.

Piráti

podle zjištění SPD ničí předvolební bilboardy této strany. Od toho póvlu se ani nic jiného čekat nedá.

V Kongu

se šíří epidemie eboly.

Senát

se přidal k plastovému blbnutí EU a podpořil zákaz plastových brček.

Ministr obrany

za ANO Lubomír Metnar podporuje znovuzavedení vojny.

Demonstranti v Drážďanech

měli pro kancléřku Merkelovou stručný vzkaz: "Táhni!"

Abstineti

jsou více ohroženi demencí, prokázala nová vědecká studie.

Putin

navštívil svatbu rakouské ministryně. A zatančil si s nevěstou.

Žádné komentáře:

Okomentovat