středa 10. září 2014

Měli bychom uznat "chalífát"

Na rozdíl od zločineckého státu Kosovo, jehož uznání bylo zločinem (motivivaným ekonomickými zájmy americké oligarchie s "Krvavou Madlou" v čele, která už měla, jak se ihned poté ukázalo, připraveny exkluzívní smlouvy o využívání tamního nerostného bohatství), bychom chalífát měli uznat. A okamžitě po jeho uznání bychom mu měli vyhlásit válku.

Proč bychom takovou věc měli dělat?

V současné době po celé Evropě verbují islamistické skupiny "džihádisty" na boj do chalífátu. Jiní se zase odtud vracejí. Víme, že zkušenosti zde nabyté hodlají uplatnit v boji proti demokratickým režimům, hlásí to nezávisle na sobě tajné služby více států. Navíc se část (v některých zemích velmi významná) muslimů stává "prochalifátskou iredentitou".
Přitom právní situace jak džihádistů tak i jejich spojenců je velmi problematická a nejasná, čehož zneužívají nejrůznější "lidskoprávní" organizace (v uvozovkách proto, že kdyby jim šlo skutečně o lidská práva, tak by nestáli na straně islámu, který lidská práva důsledně a prakticky v plném rozsahu potlačuje) a zajišťují, aby se jim pokud možno nic nestalo.
V okamžiku právní platnosti tohoto stavu, by se džihádisté i verbíři na džihád ocitli na pozici bojovníků za cizí stát, s nímž vedeme regulérní válečný konflikt. Což by umožňovalo uplatnit vůči nim i válečnou legislativu, počítající mj. s trestem smrti nebo dokonce zastřelením na místě za definovaných okolností. A měli bychom možnost se tvrději podívat na zoubky skupinám jako "sharyia4czechia" i dění v samotných mešitách, nyní prakticky beztrestně motivujících a cvičících džichádisty, k použití jak v tuzemsku tak i kdekoli na světě.

2 komentáře:

  1. Zajímavý nápad. Souhlas. Není nad to mít ve vztazích pořádek.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlas, není co dodat. A bylo by dobré najít v sobě i velkorysost a rasantní municí rozhodně nešetřit :-)

    OdpovědětVymazat