středa 7. února 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Turecko

po celý týden provádělo agresi proti sousední Sýrii pod záminkou "boje proti teroristům". V reálu ovšem brečí nad (téměř) zničením svého obchodního partnera a ideologického souputníka - chalifátu.
Rusko už se začalo ozývat. Dalším problémem tureckých islamistů jsou i jejich výhrůžky, že budou likvidovat US vojáky. IMHO by je měli USA pokrotit atomovkami.

Švédsko

se konečně zmotalo na to, aby pachatele islámského teroristického útoku automobilem z loňského dubna (5 mrtvých a 14 zraněných) obvinili z terorismu.

Německo

oficiálně dovolilo imigrantovi ze Sýrie druhou manželku. Bigamie je přitom v Německu normálním lidem zakázaná a trestná.

Talíban

údajně ovládá kolem 70 procent území Afghánistanu. Je to hodně, ale fakticky většina toho je neobydlená pustina.

"Expert na islám",

v reálu islamistický extrémista Tariq Ramadan se dostal do vazby kvůli obvinění ze znásilnění. Tento ideolog a politik, který má zakázán vstup do řady civilizovaných zemí a jeho extrémistické texty o nutnosti přinutit obyvatelstvo civilizovaných zemí přijmout islám, je řadou islamizačních organizací (včetně českých) presentován jako etalon "umírněného",  "tolerantního" a "moderního" islámu.
Poznámka: Al Capone se dostal do vězení taky ne coby šéf organizovaného zločinu, odpovědný za řadu těžkých kriminálních deliktů (minimálně jako podněcovatel a organizátor), ale za daňové úniky. Nicméně šel sedět a ve vězení také zemřel (a to se počítá).
Francouzské úřady mu později vazbu prodloužily, což znamená, že si obžaloba musí být setsakramentsky jistá v kramflecích.

Toleranci

muslimů předvedl názorně jejich zátah proti firmě H&M, která vyrobila ponožky s postavou muže se sbíječkou. Kabel ke sbíječce, když se ponožka rafinovaně otočí a trochu pokrčí, připomíná údajně slovo "Allah" v arabském písmu.
Trochu mi to připomíná, jak se některé protektorátní bankovky daly poskládat tak, že vznikla "rada hrdinným německým tankistům, kterým za ruské zimy prokluzují pásy:" "Serte si na led". Němečtí soudruzi se tehdy zlobili stejně jako ti islámističtí dnes.

V Sýrii

sestřelili radikální islamisté ruskou stíhačku a jejího pilota jejich bojovníci zabili. Je možné, že to povede k tvrdší aktivitě Rusů.

Imigrace

Přes veškarou snahu aktivistů

Německo prodloužilo pro některé imigranty zákaz slučování rodin.

Obecné

USA

mají problém, jejich aplikace pro fitness je schopná sledovat i vojáky na utajených základnách a prozradit tak jejich polohu a místa, kde se vojáci shromažďují na jejich utajeném areálu.

V Německu

se provalilo, že automobilky sledovaly škodlivost emisí nejen na lidech (v tom mají jisté tradice, nicméně to údajně testovali v USA, které v tomto mají tradice, a to hodně ošklivé, taky), ale dokonce i na roztomilých chlupatých opičkách. No, hrůza!

President Zeman

jmenoval nové rektory bez ceremoniálu. Ó hrůza!

USA

uvažují o rozdělení jaderných zbraní na kategorie "slabší" a "silnější" s tím, že by ty "slabší" měly nižší práh pro nasazení. Moskvě se to nelíbí. Posléze se k nelibosti připojila i Čína. Další dobroserové se patrně stavějí do řady.

Probíhá soud

se ženou, která svého manžela obvinila ze sexuálního zneužívání jejich dětí a podařilo se prokázat, že to obvinění bylo falešné. Diskutéři volají po krvi. IMHO správně, protože:

  • je to snad ještě horší zločin než to zneužívání (pokud se někdo narodí jako úchyl, tak za to nemůže)
  • odstrašující trest by byl vhodný i proto, že se tento typ zločinu prokazuje dosti obtížně.


Ruská stíhačka

frajersky proletěla 1,5 m kolem americké, která narušila ruský vzdušný prostor.

Ve Velké Británii

objevili Ameriku: Brexit bude spojen s jakýmisi ekonomickými negativy. Kdo slyšel výhrůžky bruselských diktátorů ještě před britským hlasováním, ten o něčem takovém nemůže ani pochybovat.

Babiš

se v Bruselu staví do pozice "České poslední bašty před radikalizací".

Pidistrana

STAN by ráda rozhodovala o tom, koho vítěz voleb dá do vlády. IMHO předčasné volby, které by ji vymazaly ze seznamu parlamentních stran, by tento problém vyřešily excelentně a elegantně.

Babiš

chce zrušit pro nás krajně nevýhodné "memorandum o lithiu".

Francouzští

socialističtí soudruzi vymysleli, že "pomohou zemědělcům", pokud zakážou slevové akce na potraviny. Výsledkem zcela jistě nebude nic jiného, než hory vyhozených potravin, které za plnou cenu nikdo nekoupí a nebude možné jejich prodej podpořit slevou.

Rakouští politici

si pouštěli ústa na špacír kvůli státům V4. Padly i názory, že je vykopnou z EU. Už jsem se na tomto blogu zmiňoval, že větší štěstí by nás asi potkat ani nemohlo.
Soudruh Kurz by těmto zemím snížil či odebral "evropské penize". I to ba nejspíš mohlo nastartovat odchod těchto států z EU.

Den daňové svobody

letos nastane v Česku až 23. června. Dosud nikdy nebyl s tak vysokým datem. Je z toho vidět, jak nám členství v EU "prospívá".

Kanadští genderisté

vymysleli "genderově neutrální" verzi kanadské hymny. My tento problém nemáme, ale problém budou mít Slováci se svým "zastavme sa, braťia..."

EU

se bouří nad tím, že při odchodu Velké Británie z EU nebudou mít občané EU v této zemi plná občanská práva.

Česká počítčová hra

Kingdom Come je pod stálou kritikou multikulturalistických fašistoidů, protože se v ní nevyskytují černoši a muslimové. Historická fakta (středověké české království černošské otroky nekupovalo a muslimové, s nimiž Evropa v té době válčila, se jako nepřátelé u nás nevyskytovali také) tyto ideologické vymozkovance nezajímají.
Ti budou spíše ucvrkávat blahem nad prokazatelným falšováním historie - viz nový seriál o Trojské válce, kde Achilla hraje černý herec.
Zlí diskutéři tento seriál komentují sentencí, že v některém z příštích historických filmů bude hrát Hitlera černošská herečka muslimského vyznání - sedící na invalidním vozíku. Já k tomu dodávám, že zapomenuli na naprosto nutnou lesbickou sexuální orientaci, což by ovšem dodalo zcela nový význam scénám, kde je Hitler vzýván masami zfanatizovaných nacistek (viz třeba film "Bitva o Británii").

Naprostá většina

eReceptů byla vydána jako papíry, takže kromě větší zátěže administrativou (a dolování dat pro cílenou reklamu farmaceutických firem) tahle hovadina nic nepřinesla.

Už několikátý

týden po sobě varovali epidemiologové, že Česko stojí na prahu chřipkové epidemie. Překročila ho v pátek 2. 2.

Pokračuje

kontraverze kolem zdanění církevních "restitucí".

Soudružka

Jourová se snaží, aby prodávání těchže potravin s různou kvalitou bylo klasifikováno jako nekalá obchodní praktika.
INHO by stačilo, kdybychom obchodní řetězce, které toto provozují, mohli ze svého území vykázat. Což nám EU nedovolí a raději vymyslí nějaký naprosto impotentní a totálně zkorumpovaný EUroúřad, bádající nad "nekalými obchodními praktikami".

Agent Mossadu,

který se podílel na únosu Eichmanna před izraelský tribunál, podpořil německou AfD.

2 komentáře:

  1. Zdeněk Žíkovecký8. února 2018 v 3:37

    "zastavme"? Tak ono se ještě nepodařilo modernizovat to na "vítajme ich, bratia, / nech nás obohatia"? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdeněk Žíkovecký8. února 2018 v 3:55

    Měli by jim vysvětlit, že v té hře sice nejsou černoši, ale jsou tam Slované, což je skoro totéž. Aspoň Sir Arthur Conan Doyle v povídce "The Poison Belt" líčí, že když se Země dostala do oblasti "jedovatého étheru", tak se to nejdříve projevilo na podřadných rasách: v Africe začínali umírat černoši a z Rakouska-Uherska přišla zpráva, že tam vymřely slovanské národy. (" There are deplorable accounts from Africa, and the Australian aborigines appear to have been already exterminated. The Northern races have as yet shown greater resisting power than the Southern. ... India and Persia appear to be utterly wiped out. The Slavonic population of Austria is down, while the Teutonic has hardly been affected.")

    OdpovědětVymazat