úterý 10. července 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

V Německu

zatkli zrůdu, která působila u "mravnostní policie" islámského státu a po jeho porážce se vrátila "domů".
IMHO je problém v tom, že s ní nemohou udělat to, co by si jednoznačně zasloužila, totiž popravit.

Írán

kvičel u příležitosti 30. výročí sestřelení jeho airbusu US křižníkem.
Už jsem kdysi v jedné internetové diskusi psal, že pohyby letadla byly pravděpodobně vyhodnoceny jako nebezpečné a vzhledem k pozdějším atentátům, které muslimové provedli právě dopravními letadly, vůbec není vyloučeno, že se pilot pokoušel o útok ve stylu kamikadze, případně že dostal z mešity úkol nebezpečnými manévry sestřelení letadla vyprovokovat.

Generál

Chalífa Haftar v Libyi je na postupu. Faktem je, že vojenská diktatura je v islámských státech asi nejméně špatnou formou vlády, protože vojáci se chovají alespoň jakž takž racionálně a likvidují (ve svém vlastním zájmu) náboženské extrémisty, kteří jsou zpravidla ještě horší.

Islámistická

turecká ekonomika se dostala pod vládou islámistického diktátora Erdogana, před níž uprchla řada kvalitních a civilizovaných lidí, do potíží a chce pomoc. Nakašlal bych jim, dokud neobnoví demokracii a světský stát.

Už poněkolikáté

byl údajně zabit arcilotr Bagdádí, který šéfoval chalifátu. Faktem je, že tento bezcenný zbabělec se vždy dokázal nebezpečným místům a situacím vyhnout, a i že jeho nynější smrt může být jen kachna nebo islámistická desinformace. Patrně nějaké dvojníky, ochotné se nechat za něj zabít, měl (podobně jako třeba Hitler).

Pákistánský soud

odsoudil v nepřítomnosti expremiéra Naváze Šarífa na deset let. Problém vidím v tom, že pro islámské země platí ono babišovské "všetci kradnů" s podstatně vyšší intenzitou, než na ekonomiky v rámci EU, a že "protikorupční" policie a soudy jsou tudíž zneužívány v politickém boji (protože jinak by věrchušky těchto zemí musely jít za katr téměř kompletně).

Syrská armáda

osvobodila v oblasti města Dará území státu až ke hranici s Jordánskem. Zcela jistě se to nebude líbit Izraeli, který podporuje chalifátníky.
Konečně byly také řádně a věrohodně zanalyzovány vzorky z místa údajného plynového útoku (Dúma) a bylo prokázáno, že tam žádná nervově paralytická látka nebyla. "Ǔtok" byl od začátku podvod, vyrobený islamisty, včetně zločinecké organizace "Bílé přílby". Je pravděpodobné, že některým obětem (přiotráveným standardním kouřem z požárů a výbuchů standardní munice, případně poraněným) byly nervově paralytické látky aplikovány až v nemocnicích, provozovaných proislámistickými nevládkami.

Erdogan

začal masakrovat armádu a státní úřady propouštěním všech, kdo nejsou totálně vymozkovaní islámem.

Podařilo se prokázat,

že terorista, který v Německu chystal úrok ricinem, byl nedaleko od úspěchu a bylo v jeho silách tento útok úspěšně provést.

Imigrace

Španělská

nevládka Proactiva Open Arms přivezla do Evropy další várku doktorů a inženýrů, kteří budou pobíráním dávek a pácháním kriminality zvyšovat výkon ekonomiky evropských států. Musela jet do Španělska, protože jinde na pobřeží Evropy je už předoktorováno a přeinženýrováno.

Núraddín Darvíš,

běženec ze Sýrie, se ukázal být nebezpečným pro společnost, ale protože je údajně ohrožen tamní občanskou válkou (Asad takovéhle "kaštánky" likviduje), musí ho Němci krmit dál. A preference AfD porostou.

V Belgii

zadrželi pár z Íránu, který se patrně pokoušel připravit teroristický útok.
Další teroristický útok se podařilo zmařit agentům FBI v Clevelandu.

Malta

se začala bránit zločincům, přivážejícím do Evropy imigranty, tím, že zadržela jejich lodi ve svých přístavech (IMHO by měly být tyto lodě zabaveny a zlikvidovány).
Později také zakázala start letounu nevládkářů, který mel dělat to, co dělaly zadržené lodě.

Dánsko

vytvořilo program pro začleňování dětí přistěhovalců, by znaly jazyk a kulturu. Na jedné straně si už na něj začali stěžovat dánští muslimové, na straně druhé je to strašlivě málo a dost pozdě. Asi nejvýznamnější na této informaci je to, že i v Dánsku se obrací vztah k těmto lidem.

Německo

a po něm i Rakousko začalo zavádět kontroly na hranicích. Něco podobného budeme muset zavést i my, protože jinak ty zástupy doktorů a inženýrů skončí u nás. Babiš se troštoval, že to v případě potřeby udělá.

Orbán

prohlásil, že je ochoten jednat s Německem na bilaterální azylové dohodě.

Merkelová

blekotala, že "přežití Evropy závisí na vyřešení migrace". Je to asi stejné, jako kdyby žhář před budovou, kterou zapálil, říkal něco o tom, že existence té budovy závisí na kvalitě hašení. Byla to Merkelová, kdo "uprchlíky" do EU pozvala, a udělala to zcela jednoznačně ze zlých úmyslů. Navíc tato dáma pod pojmem "Evropa" myslí EU, jejíž zničení by bylo spíše dobrou zprávou pro všechny slušné lidi na jejím území.
Dotyčná dáma také obviňovala Maďarsko z údajného prohlubování imigrantské krize, načež ji Orbán usadil konstatováním, že Maďarsko vytvořilo pevnou hranici, přes niž se nemohou valit statisíce "uprchlíků", mimo jiné i do Německa.

Rakousko a Německo

se shodly s Itálií na tom, že je nutno zastavit ilegální migraci. Tedy na tom, co bylo jasné každému normálnímu člověku v době před třemi lety, kdy soudružka Merkelová blábolila své "my to zvládneme" za souhlasného chrochtání neomarxistů. K tomu ovšem museli v Itálii zvítězit "populisté a xenofobové", v Rakousku se takoví dostat do vlády a v Německu začít vládním stranám dýchat za krk AfD. Takže bez silného tlaku občanů, podloženého výsledky voleb by věrchuška zvala do Evropy dál vraždící zrůdy - konec konců bydlí v hlídaných čtvrtích, jezdí s ochrankou a děti vesměs nemá, takže se ji nic z toho, co ohrožuje normální lidi, netýká.
Vypadá to dokonce, že koalice vedená Merkelovou, by už nezískala ve volbách většinu v parlamentu.

V Berlíně

zmlátila skupina údajných Syřanů imigranta snad ze stejné země, který měl na krku šesticípou židovskou hvězdu.

Obecné

V Německu postupně vyšuměla krize vztahů mezi CDU a CSU. Obě strany výsledný stav považují za vítězství, nicméně rostou preference AfD. Výsledkem byl i propad eura, který může potenciálně ohrozit i korunu (naštěstí nás poškodí méně než obyvatele eurozóny, dobře jim tak).
Další obecnou story je drama thajských fotbalistů, které uvěznila povodeň v jeskynním komplexu, který navštívili i s trenérem. Do jejich záchrany (byli odříznuti ve vzduchové kapse zatopením její vstupní / výstupní chodby) se zapojil i E. Musk. Na místo se dostavili i naši záchranáři. Na konci týdne se podařilo část zablokovaných chlapců vyprostit.

Kiska

oznámil, že se nebude ucházet o presidentství na druhé funkční období. Zatím není jasné, jak rozdají preference voliči.

Patrně podraží

některé zboží z USA. Pochopitelně, vinou EU, která rozpoutala s USA naprosto nesmyslnou obchodní válku.

Pokračoval

skandál kolem Facebooku, který musel přiznat prodej dat o uživatelích dalším firmám.

Kokain,

který se s močí narkomanů (především uživatelů cracku), dostává s odpadní vodou do řek, prý ohrožuje úhoře a potenciálně je to problém, týkající se i Vltavy.

Policie

zasahovala v organizaci "Chráněná dílna", která dává práci jinak nezaměstnatelným chronicky nemocným, údajně pro její nadstandardní vztahy s nemocnicí Na Bulovce. IMHO dokud nevyčistíme naše ekonomické zákony od socialistických prasáctev, ať už zděděných po minulém režimu nebo nuceně přijatých od EU, tak se budou takovéto absurdní "zločiny" dít dál a dál.

EUrosoudruzi

si udělali průzkum, podle kterého by víc než polovina Čechů zůstala v EU. On tomu ještě někdo věří?

Macron

odvolal francouzského velvyslance v Maďarsku, který měl tu drzost se místo hlásání ničím nepodložených obvinění maďarského premiéra, hlásaných neomarxisty, Orbána zastat.

Poche

se pořád tlačí na post ministra spravedlnosti, na němž by mohl zdárně rozvíjet své kmotrovské kontakty.
Pocheho náhradnice si to ovšem polepila opsanými pasážemi v obou svých diplomkách.

EUrokomise

začala "stíhat" Polsko za to, že se odvážilo si udělat pořádek ve svém soudním systému a vykopalo z něj neomarxisty, které do něj narvala Tuskova garnitura mezi svým volebním debaklem a odchodem z polské politické scény. Nejsem žádným fandou bezcenných bigotů z PiS, ale v tomto případě je považuji za (alespoň o něco) menší zlo než neomarxistický póvl, kolaborující s Bruselem.

Tesco a Carrefour

se dohodly na společném postupu proti dodavatelům se snahou co nejvíce srazit ceny. V civilizovaných zemích se tomu říká kartel (nebo nějak podobně) a je to zpravidla stíháno podle platných zákonů.

Italský

premiér Salvini definoval nutnost obrany Itálie před Paříží, Berlínem a Bruselem.

V JAR

nalezli v chladícím boxu (v Česku se jim říká "mrtvolník") živou ženu.
Tato story má dva aspekty:
  • jednak ukazuje šílený pokles kvality zdravotnictví v JAR poté, co se v zemi dostala k moci většina černých přivandrovalců (přišli tam až po Búrech, do té doby tam žili jen Sanové)
  • jednak to není úplně nesmyslné: chlad může takto zapůsobit. Na konci 19. století v Paříži přežil první pacient poranění srdce nožem poté, co byl považován za mrtvého, dán do márnice a obložen ledem. Do té doby se považovala veškerá poranění srdce za fatální a ani proto nebyla snaha je léčit.

Australského biskupa

se podařilo dostat na rok do vězení za to, že podporoval a kryl kněžskou pedofilii. Faktem je, že normální člověk by za tohle dostal mnohem víc.

SZÚ

se snaží zvýšit popularitu e-receptů tím, že by na ně mohly být vyzvednuty léky i v zahraničí. Naráží to ovšem na tolik potenciálních problémů, že bych to viděl jako buď zcela nereálné, nebo že by se to týkalo ve státech jako je Francie nebo Německo 5-10 lékáren na jejich území.

Na Ruzyni

zadrželi cizince s kokainem v útrobách.

Až 60 %

obchodů prodá alkohol nezletilým, odhalila ČOI.

MZ

údajně připravuje snížení rozsahu povinné dokumentace, kterou by měli vést lékaři. Nicméně, neradujme se předčasně, i taková věc se dá udělat tak, že lékařům práce spíše přibude.

Velká Británie

přišla s tím, že "atentátníci na Skripala byli dva a nyní jsou v Rusku". Mezi tím jim byli, údajně "novičokem stejného typu" otráveni dva bezdomovci, žena později zemřela.
Faktem je, že britský ministr vnitra je muslim, nenávidí Rusko, protože to se významně zasadilo o porážku chalifátu, a prakticky paralyzoval britskou policii, aby nemohla překážet islámským zločineckým gangům. Jeho prohlášení jsou jen bláboly, nepodložené žádnými fakty z vyšetřování.
Místo řešení skutečně závažné kriminality "řeší" britská policie údajné sexuální útoky amerického herce Kevina Spaceyho, obviněného v rámci fašistické kampaně #me too.

Globální oteplení

se projevilo několika nočními mrazy v prvním červencovém týdnu.

Některé

rozvodné společnosti budou zdražovat elektřinu. Na vině je především podpora "alternativních" elektráren, kterou prosadili zelení. Pokud neprosadíme do parlamentu nějaké "antizelené" strany, které by na tomto poli zrušily vše, co se zrušit dá, bude jen a jen hůř.

Lidé

ztrácejí zájem o podnikání, asi stejně bez závislosti na věku a pohlaví, což je dáno stále vyšší fašizací našich vlád, pod vlivem EU.

Donald Trump

kritizoval státy NATO v EU za nízkou podporu a participaci v této organizaci. Patrně ho bezprostředně vyprovokovalo německé snížení příspěvku do NATO.
Také se vyjádřil, že hodlá zrušit afirmační "Norimberské zákony", prosazené marxistickou lůzou, které znevýhodňují při přijímání na školy bílé občany USA, právě podobně, jako byli postiženi Židé v Německu za Hitlera.
US president údajně loni zvažoval vojenskou intervenci do venezuely, která se pod vládou marxistické lůzy dostala zhruba na úroveň Somálska, lidé z ní prchají a v zemi samotné je ráj zločineckých gangů.

Objevily

se první požáry lesů a polí, vyvolané suchem.

Lucemburský soud

nás poškodil dalším rozsudkem v kauze Diag Human.

Fotopast

potvrdila přítomnost vlků v Lužických horách. Další lokalita, kde hrozí napadání chovů zvířat, lidí, i šíření nebezpečných chorob.

Čína a USA

ohlásily zavedení nových vzájemných cel.

Slovenské soudy

osvobodily po měsících tahanic na základě neomarxistického udání poslance Lidové strany Naše Slovensko (LSNS) Stanislava Mizíka, podle něhož prohlásil nějaké xenofobní výroky.

Štrasburk

smetl žalobu na britský rozsudek, kterým byl osvobozen špinavec, co bez příčiny umlátil našeho krajana řetězem. S těmito lidmi opravdu nemá smysl sdílet jakékoli hodnoty.

Jediná

pozitivní zpráva z EU: EUroposlanci zamítli navrhované změny copyrightu, které by zcela paralyzovaly internet. Není náhodné, že to udělala jediná složka EU, která má jakousi (byť z mnoha důvodů nízkou) demokratickou legitimitu, zatímco antidemokratická EK toto naopak prosazovala.

USA

budou testovat DNA ilegálních imigrantských dětí, oddělaných od rodičů, aby je vraceli těm správným. Krasoduchové hlasitě sténají.

V pátek

Japonci konečně popravili zakladatele a duchovního vůdce sekty Óm šinrikjó Šókó Asaharu a šest jeho stoupenců za atentát sarinem v tokijském metru. Krasoduchové opět sténají, já říkám "jen houšť a větší kapky", protože to samé by se melo dělat (a daleko svižněji) s teroristy i v EU.

Babiš

plánuje posílení obchodních vztahů s Čínou.

V US nemocnici

Johns Hopkins Hospital v Batimoru unikl vysoce virulentní kmen původce tuberkulózy. Příhoda ukazuje, že takový průšvih se může stát i na pracovišti, které patří ke světové špičce. Rozdíl oproti podřadným pracovištím ovšem spočívá v tom, že takové příhody nejsou hystericky utajovány, ale široce publikovány a analyzovány, přičemž výsledků analýzy se použije k dalšímu zvyšování bezpečnosti.

Zdá se,

že USA úspěšně provedly další krok k denuklearizaci Severní Koreje.

Naši biskupové

blekotali, že požadavek na zdanění "restitucí" je údajně skandální. Zapomínají ovšem na to, že ho skandálním způsobem (včetně dovozu zločince z poza katru na klíčové hlasování) procpal klerofašistický póvl. Římskokatolická církev neměla prakticky žádný majetek, který by nebyl získán podvody, loupežemi (včetně loupežných vražd), krádežemi a dalšími zločinnými či alespoň amorálními aktivitami. A zloděj, který okrade zloděje ...

Velká Británie

se začala připravovat na brexit bez dohody s EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat