středa 18. července 2018

Co uplynulý týden dal

Islám

Presidentským slibem

islamofašista Erdogana završilo Turecko přechod k ničím neomezované islamistické totalitě.

Nizozemský

muslim, který brutálně napadl v Praze číšníka, nyní blekotá, že mu následky útoku "lámou srdce". Můžeme než litovat, že už nemáme kata Mydláře, který lámat (pomocí těžkého kola) uměl i jiné věci.

V Afghánském

Dželálábádu zaútočili islámističtí ozbrojenci na školský úřad. Bilance útoku je deset mrtvých.
Školství je všude na světě cílem islamistických útoků, protože islám potřebuje pro svou existenci masy nevzdělaných a absencí vzdělání do mentální zaostalosti zdeprivovaných jedinců, neschopných postřehnout nesmyslnost a vnitřní rozpornost toho, co hlásá.

Izraelský letoun

opět ostřeloval pozice legálních vládních sil v Sýrii. IMHO by měly být Asadovi dodány zbraně, umožňující tyto letouny spolehlivě sestřelovat.

Syrské

vládní síly vstoupily do města Dará na jihu státu, které bylo dlouho baštou islámistických teroristů.

V Íránu

potrestali muže 80 ranami bičem za to, že před deseti lety jako 14 letý popil na svatbě alkohol. Přesně tohle bychom měli dělat všem, kdo se u nás islám pokoušejí zavést, včetně hlasatelů "tolerantnosti a mírumilovnosti" tohoto institucionalizovaného zla.

USA

bombardovaly u Búkmalu na území Sýrie pozici zbytků džihádistů z chalifátu.

V Pákistánu

si islamistický sebevražedný útok vybral 128 obětí.

Ultralevičáci z OSN

vyplodili, naštěstí nezávaznou, "dohodu o migraci".

Odborník na terorismus,

bývalý člen Al Kajdy, se vyjádřil v tom smyslu, že teroristy není nutno přesvědčit, že je stačí zmást.
IMHO má pravdu v tom, že takto se dá zabránit konkrétnímu útoku (čas + místo + akce), ale nezabrání se tím tomu, aby místo toho nezačali teroristé připravovat další útok jinde a jindy, popř. i jiným způsobem.

Imigrace

Italský

premiér Salvini pohrozil uzavřením přístavů pro všechny lodi z EU, které budou mít na palubě "zachráněné" imigranty.
Itálie také připravuje komplex opatření, která by měla imigrantům zneatraktivnit vstup do země.
Italský premiér se také zasadil o to, aby migranti, kteří napadli posádku jedné z lodí, šli rovnou do vězení. Faktem je, že takový skutek spadá do ranku pirátství a pro ně má pořád mezinárodní právo trest smrti.
Premiér také osobně zamezil vylodění ilegálních imigrantů z lodi.

Německu

se po 12 letech soudních tahanic podařilo vyhostit bodygarda arcilotra Ussámy bin Ládina, který tyl z německého sociálního systému. Po odletu speciálu si ovšem lidskoprávníci vynutili zrušení platnosti rozsudku. Teď se čeká na to, zda Tunisko, kam byl vyhoštěn, ho vrátí, nebo ho bude (což by bylo normální) za jeho zločiny soudit.

Obecné

Velká Británie se dále potýkala s problémy okolo brexitu, vyvolanými především mstivými podrazy EUrounijních politiků. Nicméně s postupem brexitu se britská libra "zotavuje ze ztrát". Britská vláda je také obecně kritizována za ústupky vůči EU. Faktem je, že ústupky bez reciprocity (která ze strany EU absolutně chybí) nemají žádný smysl. Trump nejdříve Británii vyčinil kvůli brexitu, ale poté nabízel uzavření dvoustranných obchodních dohod.

Uplynulo 20 let

od podpisu "opoziční smlouvy" mezi ODS a ČSSD. Tato smlouva je dodnes hodnocena rozporně.
Mezi její jednoznačná pozitiva patří dočasné vyšachování klerofašistické KDU-ČSL z mocenských pozic.
Negativ je více a mnohá jejím obhájcům dodnes nedocházejí.
  • voliči nabyli přesvědčení o platnosti hesla "zvolte si koho z nás chcete, my už se (na vás) nějak domluvíme"
  • vláda ČSSD byla s opratí (kterou si ovšem voliči nepřipouštěli, či ji nevnímali) docela úspěšná a málo škodlivá, což pro další volby rehabilitovalo ČSSD a zavinilo její již oposmlouvou neomezované vlády, které naopak patřily k tomu nejhoršímu, co tato republika po roce 1989 zažila
IMHO byla oposmlouva chybou, která, jak je obecně známo, je horší než zločin.

Skončilo drama

thajských fotbalistů, uvězněných v jeskyni povodní a hned se rozjela kritika, kdo všechno udělal něco špatně. V naprosté většině ze strany lidí, kteří nebyli ochotni pro záchranu chlapců udělat ani to, aby poslali pár drobných na konto záchranářských prací.

Ekologové

vytvořili v Praze svými "plánovanými uzávěrami" nefunkční dopravní stav. Nakonec došlo i ke kolapsu MHD, ekologisty prohlašované za alternativu jízdy autem. Každá nehoda navíc situaci ještě dále zhoršuje.
Právnička Hana Marvanová se dala do boje proti výstavbě nové trasy metra D, jedné z mála věcí, které mohou pražské dopravě pomoci.

Následováníhodné

V Indii pověsí pachatele hromadného znásilnění a následného zavraždění studentky v autobuse v Dilí r. 2012.
Můj názor je, že by se z následování tohoto příkladu mohlo stát určité "Malleus imigrantorum".

Jepičí

ministryně Malá ukončila svou kariéru. Pokud si na ni ještě dnes někdo vzpomene ...
Dále pokračovaly hrátky kolem Pocheho. Problém je, že tohoto exponenta pražských kmotrů kromě části ČSSD, převážně z Prahy, která je na jeho čachry navázána, nebo z nich profitovala, nikdo nechce. A nechce ho ani Babiš, protože pochopil, že by ho přítomnost takovéto osoby ve vládě diskreditovala.

U Liptovské Mary

byl těžce zraněn rybář medvědem. A přesně tohle chtějí ekofašisté, aby se dělo i u nás.

V USA

se rozběhly boje kolem obsazení místa v Nejvyšším soudu po rezignaci soudce Kennedyho z věkových důvodů (přes 80 let).

Starbucks.

pokrokový a imigrantofilní řetězec kaváren, se rozhodl do 2 let přestat používat plastová brčka a nahradit je papírovými. Problém vidím v tom, že aby papír vydržel horkou kávu, musí být impregnován, a nic jiného než nějaká forma plastu to nebude. Takže je to stejně idiotské opatření, jako veškerý ekologicko - EUrounijní "boj proti plastům".
Už jsem opakovaně psal, že cesta vede přes produkci ekologicky odbouratelných bioplastů, které ovšem EU, zblblá a blbnoucí ekologistickými bláboly, nechce, protože jsou k jejich produkci zapotřebí GMO.

Kůrovcová kalamita,

vyvolaná záměrně ekologisty, nabyla takových rozměrů, že se promítla i do cen dřeva. Navíc se objevily další organismy (hmyz a houby), napadající kůrovcem oslabené stromy.

Vláda

v jižní Korei se dala do boje proti vynucovaným přesčasům. Problém je tzv. "zaměstnanecká kultura", vládnoucí v této zemi a také v Japonsku. Tato kultura vznikla při docela jiné socioekonomické a technologické situaci a v moderní době jednoznačně škodí.

RAF

oslavila sto let své existence velkou leteckou show.

Grónsko

chce oficiální nezávislost (je součástí Dánska, ale nikoli EU) a financovat ji chce především z těžby surovin. Čtenáři románu Julese Vernea "Zmatek nad zmatek" si jistě pamatují, že pokus o posunutí zemské osy výstřelem z obrovského děla byl motivován roztátím části ledovce na tomto ostrově a zpřístupněním jeho nerostného bohatství.

USA

zavedly další cla na čínské zboží.

Inflace

se u nás zvyšuje, což se promítá do cen, mj. jídla a elektřiny. EK prognózuje zhoršení stavu české ekonomiky. Asi na nás něco chystá.

Babišova vláda

nakonec dostala důvěru sněmovny, což vedlo v antidemokratických kruzích k těžkému a táhlému kvílení.
Před hlasováním president Zeman doporučil vládě, aby zredukovala počty úředníků.
Před sněmovnou demonstrovala fašistická lůza. Na premiéra, kterého vyzvala, aby promluvil, začala po jeho příchodu před sněmovnu házet PET láhve s vodou.
Vládu později, jako "povolenou Bruselem a Berlínem", kritizovala SPD. V zásadě má pravdu.

Soudruh Kiska,

končící s presidentováním na Slovensku, se nechal unést a prozradil své cíle: "musíme převzít moc", prohlásil. Tedy žádné "vyhrát volby". Zcela jednoznačně z toho plyne výzva k antidemokratickému puči.

Trump

konstatoval na summitu NATO vysokou závislost Německa na Rusku a nízké přispívání evropských členů do společné pokladny (týká se i nás).

D. Rath

míří k soudu s další kauzou. Moc se bát nemusí, protože tresty se u nás nesčítají.

Na 700 000 Kč

vyčíslily doly Bílina škodu, způsobenou ekoteroristy, kteří v dole na jeden den zastavili provoz. IMHO by se mělo zaplacení této škody důsledně vymáhat exekucí majetku těchto teroristů, kteří byli zadrženi policií a jsou tudíž spolehlivě identifikováni. A v případě nevymahatelnosti by měli jít sedět.

Bavorsko

pod záminkou kontrol až o hodiny zdržuje česká auta, prakticky vždy zcela bezdůvodně. Prostě volný pohyb v EU je "jen pro bílé".

Kardinál Duka

podal žalobu na provozovatele pochybných "divadelních her" v Brně, které způsobily negativní ohlas mezi všemi normálními lidmi.

Juncker

měl na summitu NATO problémy s rovnováhou. Údajně kvůli houserovi, nicméně z mého medicínského pohledu jsou problémy s rovnováhou při lumbagu daleko méně pravděpodobnější než při diabetické neuropatii dolních končetin, komplikované virózou.

Očkování

proti lidskému papilomaviru, který způsobuje u žen rakovinu děložního čípku a u mužů (mnohem vzácněji) rakovinu penisu by mohlo tento virus eradikovat, jak se to podařilo s virem pravých neštovic. Je totiž splněna ona nezbytná podmínka, která platí i pro pravé neštovice - jedná se o specificky lidský virus, který nemá v přírodě žádná ohniska či rezervoáry.
Pochopitelně, proti tomu zuřivě bojují odpůrci očkování. Ekologisté ostatně svého času hodnotili i eradikaci neštovic jako "znásilňování přírody" či něco podobného.

LGBT komunita

uspořádala v Bratislavě "Duhový pochod".

Donald Trump

se vyjádřil, že "EU je nepřítelem USA". Míněno hlavně ekonomicky, nicméně ekonomika a politika jsou neoddělitelně propojeny.

Skupina

Pussy Riot narušila finálový zápas mezi Chorvatskem a Francií.

Žádné komentáře:

Okomentovat