pondělí 7. dubna 2014

Co uplynulý týden dal

Palestinský ambasador
držel při výbuchu nálož v rukách. To ještě jistě nevylučuje nástrahu v balíku a pod., ale vylučuje to nástrahou chráněný trezor.

Islamofašisté
vyhráli volby v Turecku. Další důkaz toho, že islámu se nelze zbavit vlastními silami (na rozdíl od jiných druhů totalit).

Francii ovládne pravice
po komunálních volbách, které vyhrála. "Krajně pravicová" FN ovládla radnice v deseti městech.

Naturista
Žurek prohrál první kolo soudu. Byl obviněn za to, že kdosi neznámý fotografie z naturistických setkáni na pornoservery v USA. A je to jeden z dalších pokusů vnutit naší společnosti deviantní židokřesťanský názor na nahotu.

Zlomení vazu
novorozence se přihodilo loni ve Vrchlabí. Faktem je, že takovéto nešťastné události se stávají a stávat budou, dokud nebudou všechny porody prováděny císařským řezem. Pak zase budou novorozeňata umírat na komplikace náhlého odtlakování po otevření dělohy a rodičky na komplikace operační rány a jejího hojení. Pokud se k hodnocení těchto věcí pustí negramotní blbové, absolventi oboru, který lze vystudovat za pár měsíců, tak se budeme dočkávat rozsudků stále pitomějších. Z toho důvodu bych preferoval obnovení porot.

Dostavbu jaderné elektrárny
v Dukovanech podpořil premiér Sobotka. Jeden z důvodů, proč mu pražská kavárna nemůže přijít na jméno.

Konzumaci netopýrů
zakázali v Guinei. Je to patrně nejčastější zdroj infekce viru eboly. Pochopitelně, vařený netopýr (dělají z nich polívku, jako naši předkové z vran), je už neškodný, protože na tento virus se stačí "křivě podívat" a je už neaktivní, podobně jako třeba původci kapavky nebo syfilidy. Problém je, že se při přípravě této pochutiny manipuluje se syrovým masem a čerstvou krví, v nichž je virus aktivní.
Kromě Sierry Leone a Libérie se nákaza objevila i v Mali. Počet nakažených i zemřelých neustále narůstá.
Zoufalí obyvatelé napadli pracovníky orgnizace "Lékaři bez hranic" s obviněním, že nemoc roznášejí.

Chvályhodně
se chovali poslanci v loňském roce. z 11 podání ombudsmana deset ignorovali a jedenácté udělali po svém. Dobrý precedens pro období, kdy úřad bude zastávat politická extrémistka Šabatová.

"Obyvatele je nutno vychovávat
k obecnému referendu referendy místními", dostalo se Okamurovi odpovědi na jeho minulý návrh zákona o obecném referendu. Takže předložil novelu zákona o místním referendu, z ních bylo vypuštěno likvidační kvórum o minimální účasti.

Naši studenti
se velmi dobře umístili v soutěži, kde bylo nutno improvizovat za předem neznámých podmínek. Před nimi se umístili především studenti z Asie. Soutěž je ukázka důležitosti povšechných širších znalostí.

Australan neurčitého pohlaví
vyhrál soud, který mu umožnil se oficiálně necítit ani mužem ani ženou.

Za velkého jásání zelených
oznámil Amazon, že končí svou snahu získat v Brně nemovitosti za účelem zřízení překladiště celoevropského významu. Teď by měli na ty zelené nastoupit nezaměstnaní, kteří by tam mohli najít práci.

Putin
se rozvedl.

Nad Mayo Clinic v Brně
se stahují mraky. Problémem není spolupráce vědeckých týmů, ale nejrůznější administrativní problémy a průtyhy, které vyvolaly dluh brněnské fakultní nemocnice vůči US partnerovi.

ODS
razantně ubývají členové.

Zmlátil těhotnou
a její dceru shodil ze schodů. Stalo se v Mostě a politicky nekorektní dokumentární fotografie útočníka, na níž je vidět barva jeho pleti, zcela jistě vyvolá nespokojený ryk multikulturalistů.
Bláboly EUrosoudruha Barrosa o nutnosti začlenění této menšiny do společnosti a boje proti náladám, zaměřeným proti této menšině jsou stejně kontraproduktivní jako snahy jeho politické souputnice Šabatové o uvalení totalitní cenzury na sdělovací prostředky.

V Ukrajině,
jednak na východě, jednak v Podněstří, bojují příslušníci ruské menšiny (která je na těchto územích většinou) za jejich odtržení od Ukrajiny. Náš president narýsoval "červenou čáru", za jejímž překročení by měly zasáhnout mezinárodní síly, právě u odtržení dalších území. Nicméně, kdo do těch sil půjde? Multikulturalisté a EUropeisté dosáhli toho, že armády většiny členských zemí mají charakter spíše operetního sboru. A NATO by mělo jít do války při obraně členské země, a tou Ukrajina není.
Ruský premiér Medveděv pohrozil Ukrajině odvetnými sankcemi ze strany Ruska za pokračování v proEUnijním kursu.

Afghánský policejní velitel
napadl auto, rozvážející lístky k presidentským volbám. Při této činnosti asistovaly dvě fotografky, z nichž jedna zemřela (německá Anja Niedringhausová) a druhá (kanadská Kathy Gannonová) byla postřelena a možná přežije.
Útočníkův výkřikl "Alláhu akbar!" je jednoznačným důkazem mírumilovnosti a humánnosti tamního státního náboženství.

K trestu smrti
odsoudili v Bombaji tříčlenný gang, který v opuštěné továrně přepadl a znásilnil 20ti letou fotografku. Gang už jeden trest za znásilnění vyfasoval, takže to bylo posuzováno jako recidiva.
Mají, hoši smůlu. Být to za hranicí s Pákistánem, dopadl by soud předně opačně.

Slovenská prokuratura

obžalovala ikonu multikulturalismu a antirasismu, Hedvigu Žákovou Malinovou, za to, že si napadení pro svůj maďarský původ kompletně vymyslela a následně šířila po celém světě antislovenské lži.

V Londýně si teroristé
z Muslimského bratrstva zřídili kancelář.

Lidovci
začali v rámci předvolební kampaně do EU pralamentu horovat za zrušení letního času. Byli ovšem přitom, když se podepisovaly smlouvy o jeho zavedení u nás a ani nepípli.

Volby v Maďarsku
vyhrál Fidesz a s podporou "extrémistického Jobbiku může pohodlně vládnout. Premiér vyvěsil místo vlajky EU vlajku maďarské menšiny v Rumunsku. K velkému zděšení toho mála multikulturalistů, co ji bylo s to identifikovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat