pondělí 2. listopadu 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

Bojovníci chalifátu

se střetli s tureckými policisty. Vzhledem k tomu, jak bylo Turecko vůči chalifátu vždy vstřícné, je to od nich značný nevděk.

Dvě mouchy jednou ranou

začli řešit soudruzi z chalifátu: Odpalují starověké památky, ilustrující islámskou civilizační bezcennost, na něž před tím přivázali zajatce a rukojmí.

Saúdové

(snad) propustí 74 letého Brita, odsouzeného k bičování za držení domácky vyrobeného vína, které by s vysokou pravděpodobností nepřežil.
V souvislosti s tímto trestem se jeví jako výsměch půl metráku amfetaminových tablet, které celnící nalezli u jednoho ze saúdských princů.

Šéf MI5

označil islámské radikály za "největší hrozbu, jakou zažil".

Ruské letadlo

havarovalo v Egyptě a v rozporu s prvními zprávami, podle nichž slyšeli záchranáři z méně dostupných částí vraku sténání, nikdo nepřežil. Chalifát oznámil, že letadlo sestřelil a podle všeho asi sestřeleno bylo. Rusové vyhlásili státní smutek a roste i podpora přitvrzení proti chalifátu.

Islámští teroristé

o sobě dali vědět i v Somálsku, kde zaútočili na hotel v Mogadišu.

Erdoganovi islámisté

vyhráli v Turecku volby. Dosáhnou na jednobarevnou vládu, ale nikoli na změnu ústavy. Volby předcházely, pro zločince typu islamisrů vcelku normální, likvidačníé akce vůči sdělovacím prostředkům opizice i jednotlivým politikům. Není úplně vyloučeno, že i velký atentát na mírový pochod minulý týden měl tento původ.

Uprchlíci

Krize kolem uprchlíků

neustále pokračuje, Stále více politiků se přesouvá na pozice "nezvládneme to, musíme s tím něco udělat". I Merkelová je v Německu stále osamělejší. Podle odhadů bude do poloviny příštího roku nějak "odejita", aby nezpůsobila totální kompromitaci své strany. Na Merkelovou navíc občané Německa podávají masově udání pro obecné ohrožení a podobné zločiny.
Obecně také narůstají negativní nálady společnosti vůči "uprchlíkům", což se zevně projevuje především vypalováním ubytoven. Frustrující je i to, že náklady na "uprchlíka" jsou podle některých zdrojů až osminásobné proti nákladům, na které dosáhnou lidé v tísnivé sociální situaci, kterou sami nezavinili.
Problémem začíná být i to, že uprchlící, kteří zjišťují, že EU není lenoráj, kde do úst sami přiletují pečení holubi a jiné halal pochoutky (a každý uprchlík dostane hned vilu s bazénem a dvě tři blondýny jako zálohu na hurisky), se začínají radikalizovat aktivitami radikálních "duchovních", působících v rámci zneužívání náboženské svobody.
Ve Švédsku zase skupina migrantů odmítla opustit autobus, protože se jí nelíbilo místní počasí. Podobně zděšeni začínají být z počasí i v Srbsku.
V současné době se zdá, že mezinárodní pomluvy a udání, které o ČR šíří někteří extrémně levičáčtí aktivisté, mají pro nás pozitivní dopad: "uprchlíci" se sem nehrnou. Soudruhovi Dienstbierovi se to nelíbí, kritizuje poměry v Bělé, které jsou ovšem přesně v souladu se zákony. Problém s "nyní odpuzenými" nastane zřejmě po islamizaci Německa, kdy odtud může přijít nový Hitler, tentokrát ovšem nikoli z hakenkrajcem, ale buď s půlměsícem, nebo rovnou se znakem chalifátu.
Rovovněž se zdá, že se děti imigrantů, oddělené od rodičů, stávají "lovnou zvěří" pro gangy, organizující dětskou prostituci a snad i "dárcovství" orgánů (dětská pornografie snad také, ale minimálně). Pochopitelně, neorganizují to pedofilové, jak tvrdí některá média, ale lidé, kteří z nešťastníků, trpících touto poruchou sexuální orientace (v populaci jich má být kolem 7%, tedy více než gayů a lesbiček dohromady), tyjí.
Dánsko chce pro "uprchlíky" zase organizovat sexuální výchovu, aby nedocházelo ke konfliktům mezi nimi a normálními lidmi. Problém je, že tento postup přináší úspěch pouze tehdy, je-li dobrá vůle na obou stranách, což pro "uprchlíky" neplatí.

Bulharská policie

varovala všechny lovce, aby si nepletli uprchlíky se zvěří.
Ono to zní jako vtip, ale lovci (prakticky všude na světě) každoročně postřelí řadu lidí. Stačí nenápadný oděv "do lesa" a blb s flintou má na pažbě další zářez.
Teď se k "přirozeně" přítomným osobám v revírech přidali uprchlíci, často se pohybující plížením a snažící se skrýt (nerozeznají lovce od policie či armády) a střelbou na nejistý cíl, která je sice přisně zakázaná, ale děje se neustále, se neštěstí dovrší.

Skupina Kurdů

se vrátila z Německa domů, protože byla zklamána poměry v Evropě.
Jen víc takových, majitelé převaděčských společností nehorázně lžou a slibují více, než verbíři v historických filmech (se stejnou mírou pravdivosti).

Kouzlo nechtěného

se podařilo společně EUnijním a českým byrokratům: Afghánská rodina, kvůli níž byla ČR z úrovně EU popotahována, byla nakonec z ČR vyhoštěna.

Rakousko

začalo připravovat protiuprchlický plot na svých hranicích, horko je i na hranici rakousko - bavorské. Tam bylo nakonec vybráno pět přechodů, na nichž bude Německo přijímat "uprchlíky".

Padesát

českých policistů odjelo do Maďarska pomáhat při zadržování uprchlíků.

V Rakousku

prorazili uprchlíci kordon policie na hranicích - a nic. Faktem je, že normální stát, na rozdíl od čehosi, zdegenerovaného politickou korektoností do naprosté nefunkčnosti, by reagoval střelbou.

Obecné

V Prachaticích

se podařilo něco, co měli v létě v Praze: Protekla jim kanalizace do pitné vody, zásobující nemocnici.

Presidentská standarda,

kterou vyměnila skupina Ztohoven za červené trenýrky, se ztratila. IMHO by ji měli dostat k náhradě. Členka skupiny Pussy Riot Marija Aljochinová tuto akci ocenila.

PiS,

která vyhrála v Polsku volby, nakonec, ke hrůze všech levičáků a EUrohujerů, sestaví jednobarevnou vládu.

Zločinecký stát Kosovo

se hlásí do EU. Vypadá to, že mu EUrobyrokracie bude při vstupu dělat méně problémů, než dělala východoevropským demokraciím.

Vládní strany

zamítly novelu zákona, podle něhož by měly vyšší stupeň uznání dostat pouze ty náboženské organizace, které projdou sítem prověrky policie a tajných služeb jako bezproblémové. Takže je docela možné, že nám za nějakou dobu budou za státní peníze islámští "duchovní" indoktrinovat vězně na sebevražedné atentátníky.

Rektoři

nakonec na oslavu 28. října nepřišli.

Vyznamenání

k výročí vzniku státu přinesla méně kontraverzí než v dřívějších letech.

Demonstrace

probíhaly v tento svátek se vcelku nižší intenzitou proti předchozím rokům. Patrně největší uspořádal BPI, probíhala paralelně v Praze, Ústí nad Labem, Ostravě a Brně. Fašistoidé se zmohli na kontrademonstraci pouze v Praze. Sdělovací prostředky již tradičně počty demonstrujících podhodnotily přibližně na polovinu.

Parlament EU

zamítl možnost zákazu GMO v jednotlicǘých zemích, pokud byly schváleny pro celou EU. Vzhledem k tomu, že hysterii kolem GMO vyvolávají lunatičtí ekologisté, domnívající se, že v GMO rajčeti jsou geny a v ne GMO nikoli, a že nikdy nebyla prokázána nějaká nebezpečnost GMO (vyjma alergií, které lze vyřešit značením), je to po dlouhé době jeden rozumný výsledek hlasování tohoto orgánu.

Norsko

opět předvedlo svou "pokrokovost": Vykáže automobily z centra Oslo.

Sonda Rosetta

objevila na kometě Čurjumov-Gerasimenko molekuly kyslíku. O tomto plynu se předpoḱládalo, že vzniká až fotosyntézou a jinak byl v prahmotě sluneční soustavy zastoupen volný jen nepatrně.

Lihový boss Březina

pro sebe aktivně žádal co nejvyšší trest. Že by někde v policii ještě byla rezidua odborníků z dob procesů se Slánským a spol., kteří byli k podobným výrokům před soudem jemnou a citlivou prací vyšetřovatelů přivedeni také? Druhou možností je, že ho na svobodě čeká něco nepěkného za spolupráci s policií a prokuraturou.

Alka se srazila se supem

Alka je český bitevník L-159. Vyhrála "o prsa", protože dokázala sama přistát. Sup ne. Kdyby se sup lépe trefil, skončilo to katapultáží a ztrátou letounu (takže by to dopadlo fifty - fifty).

"Oportunistické"

bakterie se začaly šířit po ISS, jak píší novináři. Pochopitelně, jedná se o bakterie, které mohou vyvolávat příležitostné (oportunní) infekce. Podle toho, co tam píšou, se jedná o naprosto běžnou mikroflóru pokožky zdravého člověka. Beztížný stav ovšem asi napomáhá tomu, že to z té kůže odletuje kde všude možně.

To by se politikům,

létajícím ve speciálech, stát nemohlo: Uruquayský president Tabaré Vásquez, vzděláním lékař, spolu se svým osobním lékařem zachránil život 17leté cestující, která dostala alergickou reakci, pravděpodobně po ořeších.

Žádné komentáře:

Okomentovat