pondělí 16. listopadu 2015

Co uplynulý týden dal

Islám

V Nigérii

došlo k dalším útokům na muslimy poté, co v jedné z jižních provincií zvítězila ve volbách křesťanská kandidátka a volby byly následně islámistickou vládou zrušeny a jmenováno zastupitelstvo muslimské (perfektní ukázka "islámského pojetí demokracie", názorně předvádějící, že soužití nemuslimů v jednom státě s muslimy není reálně možné).

"Knifefáda"

palestinských Arabů (a muslimů) proti židovskému obyvatelstvu Izraele pokračovala i nadále.

Egyptu a posléze USA

se podařilo zlikvidovat vysoké představitele chalifátu.

Ve výcvikovém středisku

postřílel jeden z vycvičovaných jordánských policistů dva instruktory z USA, jednoho z JAR a tři kolegy. Ukazuje to názorně, že i u nás jako vysoce civilizovaný islámský stát (za což je Jordánsko vydáváno v souvislosti s postem vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, obsazeným princem z tamního vládnoucího rodu) nedokáže zajistit, aby se mezi frekventanty podobného výcviku nedostali extrémisté.

Islámistický stát

Kosovo nebyl přijat do UNESCO.

Jedna z frakcí,

na které se rozpadl Talíban, se přidala k chalifátu. Pochopitelně, jedni za 18, druzí za (20-2).

Syrská opozice

odmítla ruský plán na uklidnění situace a vypsání voleb, v nichž by m ohl kandidovat i Asad. Je si patrně vědomá toho, že by vedle něho neměla ve férové volební souteži šanci uspět

USA

vypsaly milionové odměny za hlavy šéfů somálských islamistů.

V Iráku

zahájili Kurdové ofenzívu proti chalifátu. Jdou s nimi jezzídové, hořící touhou po pomstě. Lze předpokládat, že dříve nebo později nastane kvil "sluníčkářů" nad tím, jak závažně jsou "porušována práva" islámistických teroristů.
Česko hodlá Kurdům poslat zbraně, pokud to "sluníčkáři" nějak nezmaří.
Podle Kurdů před nimi chalifátníci utíkají.
Po ofenzívě byly objeveny masové hroby kurdských a jezzídských žen, které se chalifátníkům nehodily za sexuální otrokyně.

Byla zachycena

islámistická buňka, která údajně plánovala po Evropě atentáty na diplomaty.

Populární

"Džihádista John" byl údajně zabit pomocí drionu.

Dvojice

neznámých útočníků polila dveře a fasádu brněnské mešity vyjetým motorovým olejem. Muslimové kvílejí, že je u nás mnoho prostoru pro "islamofoby". Nabízí se ovšem otázka, zda si tyhle útoky neorganizují muslimové sami.

V Bagdádu

zavraždil sebevražedný útočník dvacet lidí.

Šéf britské diplomacie

prohlásil v Praze, že "Asad bude muset jít". Problém je, že (naštěstí) Velká Británie nemá možnost to prosadit.

Uprchlíci

Na Vánočním ostrově

se vzbouřili "uprchlíci", kteří nedostali pobyt v Austrálii a byli tam jako na bezpečné místo umístěni. Prostě všichni "uprchlíci" chtějí dům, několik atraktivních blondýn a dobře placenou nenáročnou práci. Nebudou-li to mít, budou se bouřit, protože je o to místní "nevěřící psi" okradli.
K podobnému vzbouření "uprchlíků" došlo i v Calais.
V našich Drahonicích zase zahálili "uprchlíci" hladovku. Ovšem, v islámském stylu, takže většina "hladovkářů" prokazatelně pravidelně jí. Další se při agresívních aktivitách zranili a museli být ošetřeni, jeden hospitalizován.
Po atentátech v Paříži přerušili "uprchlíci" hladovku a atentáty odsoudili.

Sluníčkáři

lamentují nad táborem "uprchlíků" příázračného jména Moria na ostrově Lesbos. Problém ovšem spočívá v tom, že za řadu kritizovaných věcí mohou sami uprchlíci. Ti jen pasivně čekají, kdo s jak se o ně postará, místo aby např. udržovali v táboře pořádek (pokud ovšem někdo viděl orientální město, tak ví, že pořádek není nejsilnější stránkou tamních obyvatel).

Další "uprchlíci"

přicházejí do EU a neodrazuje je ani zhoršující se počasí.

Finsko

prohlásilo, že odmítne až 2/3 "uprchlíků". A to se až do Finska dostávají pěkně pozitivně selektovaní, při stejné benevolenci, jakou projevují Finové, by to na vstupu do EU bylo tak 1/10 až 1/5.
Kontroly na hranicích zavedli i Švédové a i oni se přestávají s "uprchlíky" párat.

Další "uprchlíci",

včetně dětí, se utopili v Egejském moři. Sluníčkáři brečí nad tím  že už to nikoho mimo jejich komunitu v podstatě nezajímá.

Rakušané

poté, co opakovaně kritizovali Maďarsko za stavbu plotu proti "uprchlíkům" začali stavět na svých hranicích vlastní. Pardon, ovšem nikoli plot, ale "bariéru".
Když na to upozornil maďarský ministr zahraničí a okomentoval to ještě známým sloganem proislamistky Merkelové "Zvládneme to!", byli EUrosoudruzi v pomykově a nizozremský EUrosoudruh to označil za "podpásovku".

V celé EU

klesá ochota obyvatel přijímat "sluníčkovou" verzi blábolů o "ubohých uprchlících". I v samém Německu klesá ochota občanů "uprchlíkům" nějak pomáhat.

S požadavkem

vracet neúspěšné žadatele o azyl do zemí původu neuspěla EUrounijní byrokracie u afrických politiků, kterým jde o to, nacpat do Evropy co nejvíce "svých" lidí.

Ukrajina

Rychlejší udělení víz

podpořila vláda pro občany z Ukrajiny, mající charakter "expertů" a potřebné pro tuzemskou ekonomiku.

Boje za se zesilují,

na východě Ukrajiny padl od posledního příměří jeden vládní voják a pět dalších bylo zraněno.

Obecné

Volání po změně

dozoru nad psychicky nemocnými začalo být slyšet poté, co president Zemam vyznamenal IN MEMORIAM Petra Vejvodu, který chránil spolužačku před útokem schizofreničky a sám přitom přišel o život.
Přitom v zásadě není problém vyvinout sety, které by z moči či ze slin na místě stanovily, zda pacient bere léky (respektive má v těle odpovídající koncentraci příslušného léku), jako nebyl problém vyvinout podobné testy (v některých případech ve formě "policajtuvzdorných" barvících se papírků). A dát do legislativy možnost pacienta, který odpovídající hladinu léku nemá, zabásnout, aby nebyl nebezpečný.

Disidentka Su Ťij

vyhrála volby v Barmě. Uvidíme, jestli jí tamní chunta předá moc, a co je ještě důležitější, zda bude vůbec schopna rozumně vládnout.

Katalánský parlament

schválil odtržení této provincia od Španělska. Centrální vláda v Madridu zuří, protože dostává z Katalánska mnohem více, než kolik se do něho přerozdělováním financí vrací, a z rozdílu může být vyživována řada bezcenných lemplů.

Političtí korektníci

kvílí nad sestavou polské vlády. Mohou si za to ovšem sami, kopáním příkopů mezi sebou a normálními lidmi.

EU kvílí

nad tím, jak Turecko nedemokratizuje. Přitom to byla právě EU, která pomohla současné islamofašistické tlupě k moci.

Brusel

má problém s britskými požadavky na reformy v EU, jejichž splněním podmiňuje Cameron podporu setrvání v EU v referendu, které je plánovánao na rok 2017. Problém ovšem akcentuje skutečnost, že není jasné, zda splnění těchto minimalistických požadavků občany Velké Británie uspokojí, a zda vůbec budou v byrokratickém molochu EU reálně proveditelné.
Našim EUrohujerům se zase nelíbí požadavek na to, aby sociální dávky brali jen ti, kdou ve státě nějakou dobu pracovali.

V Liberci

vyvinuli metodu regenerace rohovky z kmenových buněk (i pacientovi vlastních), rostoucích na nanovláknové přízi nebo na gelu.

Kosovo

zablokovalo dohodu se Srbskem, kterou protlačovala a Srbsku v podstatě vnutila EU. Muslimové prostě nikdy nebudou mít dost.

EU

hodlá označovat zboží, vyrobené v "ilegálních osadách" na údajně palestinských územích v Izraeli.

Tentokrát skutečně vědečtí

klimatologové se ozvali a upřesnili propad Země do "malé doby ledové" na roky 2030 - 2040, kdy bude dlouhodobé minimum sluneční aktivity (sejde se více cyklů na Slunci v negativní fázi). V případě skuneční aktivity nejde ani tak o změnu intenzity slunečního záření, jako o jevy typu slunečního větru, které ovlivňují vysokou oblačnost, a tím i zemské albedo.

Italští výrobci olivového oleje

falšovali nejkvalitnější (extra panenské) oleje méně kvalitními.

Rektor UK

odsoudil "možné zneužití 17. listopadu nacisty" (= bojovníky proti islamizaci. "Zlí nacisté" na něho vytáhli dopis do Rudého Práva, v němž coby medik blábolil na podporu režimu během "Palachova týdne". Přinejmenším tím dopisem už tenkrát projevil značnou míru politické neprozíravosti, která mu nejspíš zůstala.

Na Masarykově

nádraží v Praze byla odhalena pěmětní deska, připomínající vyhnání českého obyvatelstva z o Mnichovu okupovaného pohraničí.

Maoismus v malém

předvedl jeden z vůdců západních "osmašedesátníků", kteří v době našeho "obrodného procesu" za zlidštění socialismu vedli boj za zavedení socialismu stalinského nebo maoistického typu v západní Evropě. Soudruh Aravindan Balakrishnan věznil, tyranizoval a sexuálně zneužíval šest žen, včetně vlastí dcery.

Cizince

bude u nás pro trvalý pobyt čekat přísnější zkouška z češtiny.

Saúdové

údajně chystají změny v režimu. Souvisí to i s personálními pnutími uvnitř vládnoucího rodu.

V pátek večer

proběhla v Paříži série islámských atentátů, které, jak už jsme se do 24 hodin mohli dozvědět od proislamistických agitátorů, vzburcovaných tak pohotově, že by se člověku mohlo zdát, že o té akci byli informováni předem, že "s islámem nemají naprosto nic společného".
S odsouzeními si velice pospíšily i islamistické skupiny, včetně našich.
Krutě leč realisticky to komentoval Asad, který konstatoval, že Francie svou politikou napomáhá šíření terorismu, a tak sklidila plody této politiky. Zcela jistě za tato pravdivá slova moc obliby nesklidí.
Předseda Spolkového úřadu pro ochranu ústavy (Německo) konstatoval, že mezi "uprchlíky" mohou být namícháni i teroristé. Tedy něco, co je v podsatatě obecně přijímaným faktem mimo extrémistické proislámistické kruhy.
Soudruh Juncker si velmi rychle pospíšil s prohlášením, že "nesmíme začít odmítat imigranty".
Alespoň část našich politiků se dala strhnout atentáty k prohlášení, že naše politiky prověřování "uprchlíků" byla a je správná.
V souvislostí s projevy kondolence u francouzské ambasády prohlásil president Zeman, že je zapotřebí oprvnit Evropu.
Část muslimů zcela veřejně vyjadřuje radost a uspokojení nad atentáty.
V táboře "uprchlíků" u Calais byl založen požár.
Reflex přinesl úvahu, že teror je možné porazit rozložením islámu spoluprací s umírněnými muslimy. Je to tedy program, který už před léty přinesla skupina IvČRN. Podstatným zádrhelem tohoto programu je IMHO problém, kde vzít ty umírněné muslimy, případně, jak je rozpoznat od neumírněných, kteří se mězi ně budou snažit aktivně dostat.
Další úvahou, která u nás zazněla, je konstatování, že proti chalifátu je třeba se spojit i s Putinem nebo Asadem (asi jako se Churchill spojil proti Hitlerovi se Stalinem, byť si o podstatě jeho režimu, na rozdíl např. od Roosevelta, nedělal nejmenší iluze).
Podle některých analytiků je uvedená akce válečným aktem.

Žádné komentáře:

Okomentovat