pondělí 1. září 2014

Co uplynulý týden dal

Islám

Írán

zveřejnil, že hodlá dovyzbrojit teroristy z hnutí Hamás.

V Itálii

narůstá odpor k zachraňování ilegálních migrantů, vesměs civilizačně nekompatibilních muslimů.

Masakr 670 osob

provedl chalífát v Mosulu.

Egypt je ohrožen

aktivitami islamistických milicí v Libyi. Faktem je, že pokud padne, může dojít k propojení chalífátu s územími obsazenými podobně smýšlejícími radikály na severu Afriky. Lidskoprávní, multikulturní a jiní sluníčkoví politici a aktivisté právě za vznik uvedené situace bojují ze všech sil.

Až dvě třetiny Němců

se bojí vyzbrojování odpůrců islámského státu, protože se obávají sankcí v podobě atentátů. Názorně předvádějí, co to znamená mít muslimy v zemi.

Podřezání panenky

koluje internetem jako video, původem z chalífátu. Ukazuje snahu muslimů indoktrinovat děti od velmi útlého věku islámskou ideologií. Jsem zvědavý, zda a kdy se objeví realisticky koncipovaná PC hra na téma "provedení dronu s jadernou náloží na islámský cíl skrze islámskou obranu". IMHO by ty drony klidně mohly pilotovat i děti (viz Enderova hra).

Obrovský skandál

našimi médii tradičně téměř ignorovaný, propukl ve Velké Británii, kde bylo v městě Rotherham a okolí zneužito a týráno téměř jeden a půl tisíce dětí, v letech 1997 - 2013. O uvedeném problému se vědělo či tušilo, ale protože pachateli byli příslušníci muslimské komunity (původem z Pákistánu), policie se bála zasáhnout, aby nebyla obviněna z "rasismu". Ukazuje to názorně, jakou atmosféru beztrestnosti islámských zločinů a zločinců jsou s to vytvořit jejich sluníčkoví pomahači. Nařčení z "rasismu" začíná mít stejné sociální konsekvence jako svého času obvinění z kacířství nebo čarodějnictví.

Na základny Libyjských islamistů

byl podniknut nálet, patrně z Egypta a patrně letadly Spojených Arabských Emirátů. Tohle může znamenat počátek odklonu Egypta od spolupráce s demokratickými státy a přenos jeho zájmu na totalitní státy tohoto typu.

President Zeman

prohlásil, že na základny teroristů bychom měli aktivně útočit, ať jsou na jakémkoli území.

Ústavní soud

odmítl stížnost českých muslimů na policejní zátah na zločince v mešitách.

Soudružka ombudsmanka

se postavila za etnickou výjimku pro muslimy - povinné nošení hidžábu a dalších "islámsky slušných" oděvních součástí. Vzbudila tím negativní ohlasy po téměř celé politické scéně (jednoznačně ji podporují jen komunisté, ze sociálních demokratů jen někteří), nadšený jekot sluníčkářů a hrůzu u všech slušných lidí (byl tomu věnován zvláštní post a ještě se k tomu hodlám vrátit). Alráwí se za ombudsmanku postavil a přirovnal hidžáby k motoristickým přílbám. Patrně si nepovšiml, že kromě jízdy na motocyklu, kde je to povinná ochranná pomůcka, je lidi, ani majitelé motorek, jaksi nenosí. Muslimské šátky ještě nevadí soudruhovi ministrovi Chládkovi (ČSSD) a komunistické poslankyni Semelové.

Dalšími vraždami

vyhrozuje chalífát, pokud nedostane milionové částky za propuštění dalších zadržovaných američanů. Ještě na začátku 19. století na podobnou výzvu od berberských pirátů zareagovaly tehdy mladé USA zasláním několika fregat, které zaplatily výkupné dělovými koulemi a granáty. Snad by bylo dobré vzpomenout i Gaia Iulia Caesara, který jako relativně mladý politik upadl do zajetí pirátů. Výkupné pirátům zaplatil (dokonce s bonusem, protože částka, kterou piráti za něho požadovali původně, ho údajně urážela), po osvobození se ovšem na místo svoho zajetí vrátil s vojskem, všechny piráty nechal přibít na kříže a špatně dopadli i lokální politici, kteří se na spolupráci s nimi orientovali.

Byl zabit Američan,

bojující po boku teroristů z chalífátu. Jen houšť a ještě větší kapky!

Matka jednoho z unesených

se obrátila na "chalífu" s prosbou, aby se "zachoval po vzoru Mohameda" a jejího syna propustil. Holt zblblá multukulturní a islámofašistickou propagandou zřejmě netuší, že Mohamed zajatce s téměř stoprocentní důsledností vraždil, nechával naživu prakticky jen prepubertální děti a pubertální dívky jako nástroje pro sexuální hrátky své a svých mužů.

Miliony nábojů

se připravujeme dodat Kurdům, bojujícím proti totalitě chalífátu. Rozhodně je to lepší zpráva než islamofašistická agitace soudružky ombudsmanky.
Německo jim dodá i samopaly a protipancéřové rakety.

Hromadnou vraždu

cca 200 zajatců publikoval na videu chalífát. Prostě, ukazuje islám jaký je, a jaký si ho představují i ti Alráviové.

Islamisté

podrobovali zajatce waterboardingu. Když to dělali policisté a tajné služby teroristům, tak sluníčkáři ječeli jak prasata tažená na porážku. Teď ovšem drží huby - konec konců drží je i v souvislosti s tím, jak islamisté zadržované lidi rovnou vraždí.

Na návrat džihádistů

se připravuje Británie. Chápe to jako vysoké bezpečnostní riziko. Nevím jak to mají v GB, ale u nás byla služba v armádě cizího státu trestným činem (problémy měli např. navrátilci z emigrace, kteří tam sloužili v Cizinecké legii). IMHO by měli s džihádisty naložit jako po druhé světové válce s Williamem Joycem "lordem haw-haw".

Kurdové osvobodili

ropné pole u Mosulu z rukou chalífátu. To je pro islamisty nepříjemné, protože, jako správní muslimové, nic nevyrábějí (a ani nedovedou vyrobit) a mohou žít jen z rozprodávaného nerostného bohatství. Další dobrá zpráva je, že Kurdové dál pokračují v ofenzívě.

Sebevražedný útok

podnikli talíbové na sídlo Afghánské rozvědky. Výsledkem je třináct mrtvých a větší počet raněných.

Další porážku

utrpěl chalífát u Amirlí, kde se podařilo obklíčeným iráckým vojákům prolomit blokádu.

Ebola

Školy

byly kvůli riziku eboly uzavřeny v Nigérii. To by se určitě našim školákům líbilo, ebola asi míň.

Aktuální stav epidemie

je 1552 mrtvých a 3069 nakažených, odhad možného počtu nakažených je až 20000+ Nyní se infekce šíří po výče zmíněné Nigérii a dostala se i k ropnému terminálu, což je potenciální odreziště této infekce dál do světa.

Ukrajina

Břidličný plyn

Ukrajina má velké zásoby břidličného plynu, ale v oblastech, v nichž se nyní bojuje. Rozhodně nebude s to zahájit jeho těžbu do zimy, ale bude muset v případě ruských odvetných sankcí, brát plyn z EU (a budou to platit její občané, nikoli EUrokomisaři).

Rusko přiznalo

zadržení svých vojáků na území Ukrajiny. A následně přiznalo i padlé.

Ukrajina přiznala

přes sto padlých, včetně příslušníků elitních jednotek. Vypadá to, že dostala výprask pod Luhanskem.

Loď pobřežní stráže

na Azovském moři ostřelovali ukrajinští separatisté. Tím se válka z pozemního a vzdušného válčiště přesouvá i na moře.

Obecné

Česko má

nakřečkovaný plyn skoro na celou zimu. V této souvislosti by se hodilo, aby byla dle prohlašování globálních oteplistů mírná.

V Guatemale

dav upálil zaživa tři únosce a násilníky. Policie i nejvyšší guatemalští představitelé kvílejí, ale je to v podstatě výsledek jejich práce (respektive důsledek špatné práce a nekonání vůči zločincům).

Šéfka MMF

začala být oficiálně vyšetřována z podílu na podvodu. Obávám se, že na vyšetřování je i celá instituce, kterou vede.

Odsun Němců z Československa

rozhodl Berlín vyhlásit památným dnem. Je na tom dobře vidět, k jakým tradicím v německé historii se současný naci..., pardon, německý stát hlásí.


Uzavření Smetanova nábřeží

bylo "pozastaveno". Lze očekávat, že jde o to, aby se nechuť občanů vůči této buzeraci nepromítla moc do volebních výsledků. Občané by si měli pamatovat, kdo tuhle ptákovinu prosazoval, a nedat uvedeným stranám pokud možno ani jeden hlas.

Na špatné dráze

skončily dvě družice systému Galileo, bastleného EU jako konkurence či náhrada amerického systému GPS, který lze v případě potřeby rychle vypnout. Faktem je, že by nebyl problém postavit střelu na způsob německé V1, kterou by řídil relativně jednoduchý mobil s GPS. Zvládl by to v podstatě i agilnější kroužek modelářů. Existence konkurenčního systému by přinejmenším ztížila obranu proti takto koncipovaným střelám.

Další problém s novým občanským zákoníkem

"smlouvu" lze "uzavřít" i vylákáním nějakého prohlášení v telefonu nebo e-mailu. Nebo dokonce jen "chováním". Prostě je názorně vidět, že tento zákoník procpala parlamentem lidská špína v zájmu tvorů sobě rovných.

Mikroorganismy

se objevily na jednom z modulů ISS. Je údajně vyloučeno, že by tam přežily od roku 1998, kdy byl vypuštěn. Je tedy nutno připustit možnost, že se mikroorganismy (a dokonce z mořského planktonu) jsou s to dostat takto vysoko ryze přírodními procesy (a živé).

WHO chce omezit

používání elektronických cigaret v uzavřených prostorách. Faktem je, že k takovému omezení není žádný rozumný důvopd, v podobných prostorách dělají mnohem větší kontaminaci vzduchu třeba osvěžovače nebo i antiperspiranty a jiná kosmetika. Ve skutečnosti tím bojuje za tabákové koncerny, které zaváhaly a EC jdou k uživatelům mimo jejich kontrolu (a aniž by jim daly vydělat).

Piráti

neuspěli se žalobou na ostudnou pětiprocentní hranici při volbách.

Téměř půlmilionovou odměnu

dostal generální ředitel Českého rozhlasu. Alespoň poplatníci vidí, kam jdou peníze z rozhlasových a televizních poplatků, za něž se údajně podporuje "nezávislé zpravodajství" a "původní česká tvorba". Kolik toho pan (či soudruh?) ředitel asi tak napsal?

Neprošel

návrh na plošný zákaz kouření v restauracích. Ač nekuřák to považují za velmi pozitivní zprávu.

Životní úroveň v Česku

podle ČSU klesla oproti stavu v EU o cca 1%. Jistě za to mohou i intervence České "Národní" banky, hájící zájmy především zahraničních majitelů montoven a jiných provozoven s nízkokvalifikovanou pracovní silou.

Válku nadnárodním obchodním řetězcům

vyhlásil president Zeman. Připomenul např. fakt, že jejich marže na rohlíku se z původních 15 procent vyšplahaly na více než šedesát. Problém je i s jejich tlakem na zemědělce a další dodavatele českých potravin i současný prodej zahraničních výrobků za dumpingové ceny tam, kde to naše výrobce poškozuje.

K erupci se dál připravuje

islandská sopka Bárdarbunga. V jejím podzemí se stále více přesouvá magma směrem k místu, kudy by mělo vytéci na povrch. Větší průšvih jsou ovšem prachové částice, prakticky velmi efektivní likvidátoři leteckých motorů. Od pátku se objevily první erupce, které postupně v dalších dnech zesilovaly, do konce týdne ale k opravdu velké erupci nedošlo.

V Itálii

uznali adopci dítěte lesbickou partnerkou jeho matky. Pro civilizovaného člověka samozřejmost, pro náboženské tmáře, prosazující návrat do středověku, něco, proti čemu  je nutno bojovat do roztrhání těla.

1 komentář:

  1. Tak mě napadá, už po několikáté, jak náročné by bylo vyzvednout jeden černý kámen a vzít ho do úschovy?

    OdpovědětVymazat