čtvrtek 14. ledna 2016

Co udělala White Media?

Začátek nového roku byl pro naši ultralevici velice tristní:
  • nepodařilo se udržet kontrolu (= zatlouct to) nad informacemi o masovém sexuálním násilí ze strany islámských přivandrovalců ("uprchlíků")
  • naopak, provalily se do té doby úspěšně utajované starší aféry (možná ještě ne všechny, teprve v posledních dnech plynou na povrch informace o znásilňování nezletilých)
  • padly nejrůznější narychlo ultralevicí vyrobené posty pro její představitele a příznivce v Polsku (které měly omezit dopad drtivého vítězství strany PiS), mající házet písek do snah vítězů voleb o likvidaci reziduí neomarxismu a multikulturalismu - mimochodem, PiS nejsou žádní andílci a rozhodně nejsou "můj šálek kávy", ale jsou prostě menší zlo než probruselská svoloč, kterou poslední polské volby odstavily od moci (což ostatně platí skoro pro každou reálně existující politickou sílu v Polsku i Evropě obecně)
  • v Maďarsku se pevně drží Orbán, uprchlická krize ho vnitrostátně i mezinárodně posílila
  • k euroskeptické a protiimigrační frontě se začalo hlásit i Slovensko, a to přes odpor presidenta Kisky
  • v Holandsku to vypadá na referendum, jehož výsledek (podle dosavadních průzkumů nálad voličů) pověří vládu odmítnout další integraci Ukrajiny do EU, což vyvolává vztek bruselské věrchušky, protože na to je zapotřebí totální jednota, nikoli "kvalifikovaná většina", kterou by možná nějak spytlíkovali
  • rostou "odcházecí" nálady ve Velké Británii, která bude mít referendum o setrvání v EU možná již letos
  • po celé EU sílí podpora politických alternativ, prosazujících vůli a oprávněné zájmy občanů, a neúčinkuje na to ani kriminalizace jejich představitelů ani snahy o likvidaci jejich komunikace pomocí intrnetu
  • v této souvislosti se začíná klubat další skandál, řádově horší než je nějaké osahávání či znásilňování: ukazuje se, že aktivisté z neziskovek, zapojení do organizace posledních voleb, prováděli machinace při sčítání hlasů, aby poškodili AfD; tohle je zásadní a cílený útok na samou podstatu demokracie
  • ultralevice se nakonec odkopala (a předvedla svou podstatu) i útoky na železnici v Německu, kdy došlo k ničení drážních signalizačních zařízení a pod., aby byl zastaven provoz a příznivci alternativních politických sil se nemohli dostat na legální protestní akce
  • poslední události v Česku značně oslabily pozici proEUnijního Sobotky a jeho konkurent Babiš (ne, že by se mu dalo sebeméně věřit) se snaží hrát pod dojmem volebního roku 2016 na stejnou strunu jako na Slovensku Fico; v poslední době se na jeho stranu staví i ODS, která se tak snaží provést autoresuscitaci ze stavu politické mrtvoly, přežívající pouze na základě setrvačnosti části voličů

Nyní tedy levicoví extrémisté vřeští svůj poslední hit nad tím, že "ultrapravicový server" White Media uveřejnil výňatky z e-mailů premiéra Sobotky.
Faktem ovšem je, že lidé, stojící za touto akcí, neprovedli nic jiného, než co provedli levicí a ultralevicí ctění a adorovaní whistbloweři, jako je Julian Assange, Edward Snowdden nebo Chelsie Manningová (a další).
Na rozdíl od nich ovšem nedošlo k prozrazení údajů, které by někoho poškodily, zatímco údaje z Wikileaks a podobných zdrojů vedly k ohrožení našich (euroamerických) agentů pracujících na nepřátelském území a vedly i k šikaně jednotlivých konkrétních občanů.
V řadě případů whistbloweři uvádějí i údaje sporné a zavádějící (např. šíření blábolů o mučení teroristů, kteří by si, mimochodem, zcela regulérní mučení, pod vedením odborníka typu kata Mydláře, zcela jistě zasloužili).
White Media se oproti tomu soustředily na fakta: e-maily soudruha premiéra, posílané skrze freemail chráněný podle všech dostupných informací pouze triviálním heslem, neodolným vůči slovníkovému útoku.
Hlavní problém postižených je, že tyto materiály umožňují čtenáři nahlédnout do "kuchyně" sociální demokracie i samotné vlády a tento pohled je asi stejně tristní, jako záběry z akcí potravinářské či obchodní inspekce v některých hohorózních provozovnách, kde už maso samo běhá po stole.
Lidé si na základě těchto dokumentů mohou vcelku snadno udělat vlastní představu o tom, kdo vlastně sedí v čele vlády, co říká občanům a co říká paralelně politikům EU. I o nejrůznějších nechutných tricích, majících sloužit k tomu, aby se občané podvolili přílivu naprosto nekompatibilních "uprchlíků", jejichž kriminálnické aktivity nikdo z levičáků nechce omezovat.
Takže, jako prakticky vždy, jsou naše levičácká a ultralevičácká média držiteli dvojího metru, jednoho na ty síly, s nimiž sympatizují, jednoho na ty, které prohlašují za "pravici" či "ultrapravici" (což prakticky automaticky znamená též "rasisty", "xenofoby", "nácky" a pod.; v reálu jde ovšem v naprosté většině o osoby a organizace, zastávající demokratické postoje). Konec konců, předvedli to i snahou o bagatelizaci sexuálního násilí "uprchlíků" v Německu a dalších oblastech EU.
Ne nezanedbatelnou roli pro budoucnost hraje i skutečnost, že server White Media byl rozsáhle zpopularizován a že na něm bude více lidí hledat informace, které se naši cenzoři snaží potlačit. Může časem sehrát podobnou roli, jako za nacistické okupace rozhlasové vysílání z Londýna a Moskvy a v dobách minulého režimu Svobodná Evropa.
Pravděpodobně udělá svoje i přesun iniciativy IVČRN z proislámistického Facebooku na bezpečnější platformu VK, se sídlem v Rusku.
Mimochodem ten pojem "White Media" má s rasismem společné asi tolik, jako "Bílé knihy", vydávané státy nebo jednotlivými institucemi (i mezinárodními) k vysvětlení nějaké události nebo komplexu událostí, nejčastěji na poli politiky. "Bílou knihu" vydali i sovětští okupanti v roce 1968, načež reformní komunisté vydali "Černou knihu". Obojí bylo asi stejně "rasistické".

Nezbývá, než naší ultralevici upřímně popřát:
"Jak na Nový rok, tak po celý rok."

2 komentáře:

  1. Připojuji se k novoročnímu přání :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Měl jsem práci, poslouchal a četl jsem zprávy až teď k večeru. Zdá se, že zaoceánská paroloď jménem EU se pomalu a ztěžka obrací.
    Ledacos se v mainstreamu začíná přiznávat, lokální němečtí politici se nahlas bouří proti "Mutti Merkel", okolní státy začínají pro imigranty uzavírat "vnitroschengenské" hranice ...
    No jenom aby to zaoceánská paroloď EU stihla včas. Titaniku nepomohla ani hudba hrající na horních palubách a šampaňské. Začal holt měnit kurz příliš pozdě.

    OdpovědětVymazat