pátek 22. ledna 2016

Krajané, obětujme se!

Moudří a vzdělaní lidé, mající perfektně nastudovanou problematiku uprchlíků a jejich přijímání, nás ujišťují, že každý přijatý uprchlík se vysoce vyplatí a přinese významný vklad do ekonomiky. Existují dokonce studie, které dokazují, že s příchodem uprchlíků významně klesá kriminalita. O hluboké moudrosti a pravdivosti těchto studií jsme se ostatně mohli sami přesvědčit na samém začátku tohoto roku.
Vysoce odborné prameny, jako jsou například Britské Listy, nás o všech těchto výše citovaných skutečnostech opakovaně ujišťovaly a ujišťují.
Nyní se velký německý národ hodlá velkoryse vzdát onoho obrovského benefitu, který je s imigranty neoddělitelně spojený. Je to od něj velkorysá a čestná nabídka, kterou bychom však rozhodně přijmout neměli, ani jako projev zdvořilosti ne.
Naše láska k německému národu, výrazně posílená událostmi z let 1938 - 1945, by nám neměla dovolit tuto velkorysou nabídku sobecky přijmout. Naopak, měli bychom být ještě velkorysejší než naši sousedé a přátelé nejvěrnější a dopřát jim veškeré benefity z tohoto demografického jevu. Je třeba si uvědomit, že jsou na tom pořád ještě bídně, což se mimo jiné projevuje tím, že ještě stále nesplatili všechny reparace za válku, kterou tak nešťastně prohráli. Potřebují se ekonomicky zvrávorat a toto je obrovská a jedinečná příležitost, jak by se konečně mohli dostat po této stránce vzhůru.
Proto vás všechny úpěnlivě prosím, drazí krajané, dejme na vědomí svým politikům, abychom jako národ projevili svou lásku a vděčnost německému národu tím, že jim vzdělané a pracovité příchozí velkoryse přenecháme opravdu všechny, aby pozvedli německou ekonomiku, z čehož zcela jistě budeme těžit i my.
Rovněž bychom měli apelovat i na ostatní evropské národy, rovněž vděčící velkému německému národu za mnohé z let 1939 - 1945, aby se i ony vzdaly benefitu z těchto příchozích a oplatily Němcům veškeré dobro, které jim v těch letech způsobovali.
Z ekonomického povznesení německého národa i státu budeme mít zcela jistě všichni i tak dostatečný užitek, protože se jedná o tahouna evropské integrace, o niž se neúspěšně pokoušel už vícekrát, vždy veden starostí o prospěch svých evropských sousedů.
Lze mimo jiné předpokládat, že se Němci stanou vděčnými odběrateli řady našich, či přes nás dovážených, výrobků, jako jsou pepřové spreje, paralyzéry a plynové pistole - prostě všeho, co je zapotřebí pro moderní, vřelou a multikulturní mezilidskou komunikaci.

4 komentáře:

  1. Tak to mě tedy nenapadlo. Snad proto, že ty "benefity" nám jsou tak úpěnlivě vnucovány, jako bábovka na návštěvě vzdálené tetičky.
    Ale my ne, my říkáme: "Sežer si sama, co sis napekla!" Sice je to nezdvořilé, ale možná se vyhneme bolení břicha. Ovšem riskujeme, že nás tetka už nikdy nepozve do rodiny. Otázka zní, nakolik to vadí.
    [;>)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě mne napadlo, že autoři zmíněných studii by měli být neodkladně a na státní náklady posláni do míst, kde integrace je již v plném proudu. Napadá mne třeba Kolín n.R., některé čtvrti Paříže, Malmo, Oslo a podobně. Tam by jednak mohli své závěry ověřit na reálném stavu, což, jak jistě pochopí, je pro každého vědce neocenitelná příležitost a jednak by mohli být nápomocni kvalifikovanými radami a případně i přiložit ruce (co se dam týká, tak i jiné části těla) k dílu. Výsledek mise by po návratu (nejméně však po pěti letech) mohli zpracovat formou další studie.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za článek, pane Pergille!

    Co se ještě musí stát, aby se západní Evropa vzpamatovala a začala rázně konat?

    Věrný čtenář

    OdpovědětVymazat