neděle 10. ledna 2016

Pachatelé sexuálních útoků byli agenti Mossadu řízení Putinem

Od aktualizace postu o sexuálních útocích v noci ze Silvestra na Nový rok přibyla hlášení o tom, že podobné útoky byly páchány také ve Švédsku a Finsku. Svědectví, která se začínají shromažďovat a na jejichž mazání již multikulturalisté patrně rezignovali (byť není jasné, zda neexistují nějaké kategorie svědectví, které jsou pořád ještě systematicky mazány), zcela jednoznačně ukazují, že útoky byly v místech jejich konání koordinované. Už nelze udržet i celé dny prosazované bláboly, že "mezi útočníky imigranti nebyli", které jsme mohli čítat na serverech, šířících multikulturní bláboly, ještě v polovině tohoto týdne. Dnes je již jasné, že pachateli byli oni "neexistující" mladí muží s i-phony a další drahou elektronikou, převažující mezi imigranty, a na útocích se podíleli též imigranti již nějakou dobu v těchto zemích usazení.
Nyní začínají zcela zjevně multiukulturalisté buď naplňovat "plán B", nebo improvizují další lži:
  • ony útoky byly organizovány lidmi a organizacemi imigrantům a multikulturalismu nepřátelské, jako jsou náckové, sionističtí agenti, ruští agenti apod.
  • ubozí imigranti s těmito incidenty vlastně nemají naprosto nic společného
  • navíc byli oprávněně rozhořčeni, že se jim lidé chodí "protiislámsky" bavit do čtvrtí, kde nemuslimové nemají co dělat; protože připíjet si na Nový rok je něco, co uráží ubohé přecitlivělé muslimy
  • a ještě navíc jsou ubozí islámští mladíci frustrováni z toho, že jsou v cizích zemích sami bez žen a potřebují sexuální vybití, které jim nenávistní náckové a xenofobové upírají
Všechny tyhle bláboly lze v současné době vidět na multikulturu hlásajících webech a webových časopisech, a to bez ohledu na to, že v archivu těch samých webů najdeme (a to z doby ještě relativně nedávné) články, popírající
  • to, že by muslimové byli netolerantní vůči zvyklostem civilizovaných Evropanů
  • existenci mulimských no-go zón, kterou už zcela oficiálně přiznaly policie řady západoevropských států (a některé zveřejnily i mapy)
  • to, že by mezi islámskými imigranty byl nadměrný počet mladých mužů (a v případě českých webů nenávistně atakujících presidenta Zemana v souvislosti s konstatováním tohoto faktu)
Jinými slovy, to, co nyní soudruzi multikulturalisté prohlašují a snaží se vydávat za "jedinou pravdu", je v příkrém rozporu s tím, co tvrdili ještě před pár dny. A je to, pochopitelně, v příkrém rozporu i s ideologií multiukulturalismu jako takovou.
Nyní navíc, protože fakta jsou již profláklá a neoddiskutovatelná, začínají opravdu naznačovat, že uvedené incidenty byly "někým" řízeny. Ovšem nikoli někým, kdo by s pachateli sdílel jejich kulturní background, ale naopak kýmsi zlomyslným a nepřátelským ubohým imigrantům. Konec konců, prívě z těchto inkoherentních blábolů si dělám legraci v názvu tohoto postu.
Pochopitelně, co multikulturalisté hlásají, je naprostý nesmysl. Za nesmysl to bude považovat kdokoli, jehož IQ alespoň trochu překračuje hodnotu, naměřitelnou u houpacího koně. Hlasatelé těchto blábolů, pokud vůbec přemýšlejí, tak spoléhají patrně na to, že se pachatele dopadnout nepodaří (a pokud ano, tak usvědčování, soudy atd. se s podoporou šikovných advokátů, placených z našich peněz neziskovkami, budou vléct celá léta), takže tyto bláboly bude obtížné exaktně vyvracet.
Už i JXD z Reflexu si dělá ze sluníčkářů (a hlavně sluníčkářek) nezřízenou legraci.

Reálný pohled

Pokud se na ty útoky podíváme reálně, tak v podstatě existují pouze dvě možnosti, jakými probíhala synchronnost útoků:
  1. Řídila to nějaká islamistická organizace typu muslimského bratrstva, která zcela reálně může mít prostředky i lidské kapacity jak na organizaci imigrantské tsunami, tak i na synchronizaci silvestrovského sexuálního násilí. Důvod je jasný: Explicitní velkoplošný teror vůči "nevěřícím psům" má nastartovat další úroveň islamizování Evropy.
  2. Pokud počty muslimů v místě překročí určitou kritickou hodnotu, začnou se takto chovat zcela spontánně, aniž by je kdokoli musel řídit. Asi jako to udělá zcela spontánně "Bum!", když v daném prostoru překročí počet atomů štěpných izotopů uranu či plutonia kritickou mez.
Opravdu nevím, která z uvedených eventualit je menším zlem, nicméně z obou vybruslíme důsledným potlačováním ideologie, kterou jsou pachatelé zmíněných útoků prosáklí.

7 komentářů:

  1. A já si na moment myslel, že v nich má prsty Putin.
    Takhle jsem uklidněnější, mladá krev zkrátka potřebuje vybít baterie.

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou jsem dnes narazil na toto You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=GU4VBEFyEgA
    (je to odkaz jedné diskutující v diskuzi k dnešnímu článku na Novinkách: Polský ministr vyčetl německému eurokomisaři válečnou okupaci i cenzuru. Na tom You Tube je vysvětleno veškeré nepochopitelné jednání. Chování "Bruselu" při současné migraci, dehonestace všech lidí, kteří před migrací varují vč. prezidenta Zemana, názory, které slyšíme z ČT, a která se řídí dle EU atd, atd.

    OdpovědětVymazat
  3. K dokonalosti těm inkoherentním blábolům chybí už jen to, aby do nich autoři (anebo šikovný hacker) zamontovali chemtrails

    OdpovědětVymazat
  4. Byť je Pergillův popis situace správný, mnohem větší problém vidím v našich "sluncátkách" a podobných, domnívám se že někým řízených skupin. Vnější nepřítel (utečenci nynější i imigranti usazení) je stále naštěstí násobně slabší (lze nasadit nejen policii, ale i armádu.)
    I když "sluincátka" ztrácejí přesvědčivost, věrchuška reaguje značně vlažně a nejistě - v reálu vůbec. (Internace Japonců v USA během II. světové vůbec nebyla marná věc. Pátá kolona nevznikla.)
    Pokud se ale opravdu nezvednou "masy", nic se nestane a diskuze o tom všem je pak podobná hádce s bouřkou.

    OdpovědětVymazat
  5. Článek z Reflexu zmizel, odkaz nic nezobrazuje. Zůstala ale aspoň stopa na Parlamentních listech. Že by Velký Slunečný Bratr?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zmizel a není ani v seznamu článků JXD. Holt soudruzi cenzurují, až se z nich kouří.

      Vymazat
  6. Tím ale soudruzi přímo i nepřímo přiznávají svou slabost a fakt, že se jim věci poněkud vymykají z rukou. Je to vlastně jen otázkou času, kdy a jak moc se jim to sesype na hlavu a zároveň se jim to s bestiální silou zakousne do zadnice. Dobře to pro ně skončit nemůže, jen je otázkou jak moc zle a jak moc zlé to bude pro nás pro všechny.

    OdpovědětVymazat