čtvrtek 20. července 2017

Muslimka v bazénu

aneb co všechno si necháme líbit


Českým facebookem proběhly foto a informace o muslimce, která vlezla v aquaparku do bazénu v muslimském hábitu a nikdo ji nevyhnal.

Fakta

Jak ukazují snímky naprosto jednoznačně, dotyčná náboženská extrémistka na sobě neměla v současné době populární burkiny, ale prachsprosté pouliční oblečení. Její oděv byl tedy ekvivalentní tomu, jako by tam chlap vlezl v montérkách, obleku do divadla, nebo něčem podobném, co zahaluje srovnatelnou část těla a je z obyčejných hadrů, nikoli speciálního "plavkového" materiálu. A, pochopitelně, protože se do ničeho nepřevlékala, tak se ani před vstupem do bazénu neumyla.
Ultralevičáci okamžitě, aby zakryli podstatu věci, začali blekotat o "muslimce v burkinách", nicméně "citovali" příslušné snímky z facebooku přinejmenším do doby, než jim došlo, že většina lidí opravdu není tak intelektuálně utlumená, aby zaměnila páchnoucí, propocené a špinavé pouliční háby s jakžtakž hygienickými burkinami.

V reálu se nic nestalo

  • muslimka názorně předvedla, jak muslimové defekují z vysoka na zákony, podzákonné normy, elementární hygienu i elementární zákony slušnosti. Vzhledem k tomu, že tento program vyhlásili (a to naprosto veřejně, v novinách a televizi) zástupci, tehdy ještě snad československých, muslimů někdy na začátku 90. let, opravdu se nejedná o něco nového, jen o sledování cca čtvrt století existujícího trendu.
  • příznivci muslimů a přívrženci islamizace názorně předvedli, že jsou schopni i nad obrázkem černého kolečka drze prohlašovat, že se jedná o bílý čtvereček. Opět nic nového, to dělají od doby, kdy se začali projevovat na veřejnosti a v podstatě od nich nikdo nic jiného než lež nečetl a neslyšel. Bylo by bláhové očekávat, že budou v takovémto případě mluvit / psát pravdu.
  • odpůrci islamizace jasně konstatovali nepřijatelnost tohoto jednání a zejména nepřijatelnost toho, že bez postihu projde. Doufejme, že lidé budou "hlasovat nohama" a nechodit do aquaparku, kde může do bazénu chodit kdejaká špindíra v hadrech.

Důsledek

Opět posílilo volání po nastolení "vlády tvrdé ruky", protože se opět po "mocté" (spočítat to ani nejde) ukázalo, že současná demokracie (dá-li se ještě hovořit o demokracii) si s takovýmto provokativně protiprávním jednáním nedokáže poradit.
Přitom si dovoluji konstatovat, že "vláda tvrdé ruky" rozhodně nemusí znamenat konec demokracie. Prostě znamená to, že demokraticky nastavené zákony budou důsledně a tvrdě vymáhány a jejich porušení tvrdě trestáno, bez hledu na to, kdo je poruší. Demokratická může být i společnost, která, když to pro názornost přeženu, bude trestat smrtí i odhození cigaretového nedopalku na chodník. Je pouze o mnoho pravděpodobnější, že se k takovému trestání bagatelních přestupků spíš dopracuje (a následně ho udrží) společnost nedemokratická.
Jinou věcí, byť úzce související, je skutečnost, že občané vidí selhávání demokracie (zejména ve vztahu k islámu, ale i např. v souvislosti s událostmi minulý týden v Hamburku a u nás např. s pražskou Klinikou). Po každé takovéto názorné ukázce impotence demokratických režimů nutně začnou stále další občané bilancovat, zda je lepší nefunkční formální demokracie, v níž mají zločinecké živly pré a mohou bez omezení atakovat normální lidi, nebo nedemokracie, která tyto zločinecké živly tvrdě zpacifikuje i za cenu "nedemokracie". (Co to je? Budou formálně zrušeny volby? Bude formálně přiznáno, že jejich výsledek nezáleží na odevzdaných hlasech, ale na zákulisních domluvách oligarchů a partajních šéfů? Budou zjevně některé strany a politické osobnosti vytlačovány z politiky místo toho, aby se tak dělo pokoutně jako nyní, např. masívním falšováním předvolebních průzkumů? etc.)
Můj názor je, že multikulturalisté a další podporovatelé islamizace nereflektují, jak moc tahají tygra za ocas. Naprosto stejně nereflektovali situaci Němci za okupace a to ani v době, kdy už byla válka evidentně prohraná. Do samého konce nedokázali umravnit své zločinné choutky a chování vůči okupovaným národům. A pak se po osvobození (ať už spojeneckými vojsky nebo povstalci) šíleně divili, pokud jim na to ovšem zbyl čas.

"Muslimka v bazénu" předvedla názorně samé staré a známé věci: aroganci muslimů, s jakou porušují normy právní i normy civilizovaného soužití s nemuslimy, arogantní a drzé lhaní příznivců muslimů a islamizace a také impotenci státu s tím dělat něco rozumného. Posunula rovněž naši společnost směrem k vyšší podpoře autoritativního režimu.

2 komentáře:

  1. Jestli ta vlada tvrde ruky neni nahodou to o co nasim zvolenym skudcum jde. Delaji to co nejvetsi binec (import zlocincu, ...) a nesmysly (EET, zelena energie, ...) aby ziskali dalsi pravomoce. Ktere pouziji k tomu aby delali jeste vetsi binec.

    Na spinavy hadry v bazenu ovsem silnou ruku netreba. Pokud ma nekdo potrebu lezt do vody treba v brneni, pak prosim pekne, pokud majitel souhlasi. Ovsem je potreba bazen odpovidajicne deklarovat, treba jako "stoka nevhodna ke koupani, vstup na vlastni nebezpeci". Az takhle tolerantni bych byl... majitele bych ovsem poucil o tom ze ruci za nasledky, pokud tedy nenecha navstevniky podepsat reverz (predpokladam ze nezucastnenym skoda nevznika, ale mozna se mylim).

    OdpovědětVymazat
  2. Do podzimu jsem pro hlasování nohama a na podzim i hlasovacími lístky.

    OdpovědětVymazat